marți, 24 martie 2015

Sfaturi actuale și viitoare de la un suflet care intră/walk-inDe A.L.

Sufletele walk-in/care intră sunt suflete care fie îi acordă sufletului vostru o pauză, fie vine în locul sufletului vostru atunci când sufletul vostru nu mai vrea să rămână în această densitate trei dimensională. În acest interviu, veți învăța multe despre ceea la ce vă puteți aștepta chiar acum și în viitor de la un suflet care intră/walk-in.

Î: Cum ai defini ce este un suflet care intră/walk-in, ce se întâmplă atunci când cineva intră?
În mod normal, un suflet ajunge la finalizare în această viață atunci când o persoană moare. Dar în anumite vieți un suflet își poate încheia munca mai devreme. În general, prin experiența sufletului care intră/walk-in, există un acord între cele două suflete la nivel eteric. Uneori acest acord este făcut înainte ca sufletul să se nască într-un corp. Acest acord este făcut cu un alt suflet, ca acesta să intre/walk in. Este pur și simplu un alt mod de a intra pe planetă. În cazul meu, eu am fost rugat să fac acest lucru pe baza anumitor criterii cu care eu am fost de acord. Nu am avut nici un motiv sau interes să intru/walk in. Eram perfect fericit să rămân acolo unde eram.

Î: Tu îți amintești care au fost acordurile voastre?
Categoric, eu am venit aici cu memoria mea completă. Multe suflete care intră, nu o fac. Ei/ele doar se simt ciudat. Nu cunosc pe nimeni. Este ca și cum ai ateriza în mijlocul pustietății. Este ca și cum ai merge într-o țară străină și nu ai cunoaște limba sau obiceiurile acelei țări, în afară de ceea ce ai citit despre ele. Te simți ca un pește pe uscat. Într-adevă, nu există nici o altă experiență care să semene cu aceasta, în afara celei în care ascensionați.

Î: Sufletul care a fost înainte în corpul tău, și-a încheiat munca?
Da. Ea trebuia să pună lucrurile în mișcare în munca pe care o avea de făcut. Eu am continuat acea muncă când am intrat. Adevărata ei iubire se afla de cealaltă parte (a vălului). Adevărata ei iubire putea fie să intre în/walk-in (într-un alt corp), fie ea ar fi putut să plece ca să-l vadă din nou. Ea a ales să plece la el.

Î: Deci, el a murit sau a ascensionat, în prealabil?
Da, el a ascensionat. El este acum un Maestru Ascensionat. Munca lui este prea importantă ca să o lase și să coboare pe Pământ în acest moment. Ei au decis că ar fi mai bine ca ea să facă acum schimbul dacă ar putea găsi pe cineva care să o ajute cu această tranziție. Și așa am venit eu.

Î: Când ai intrat în acest corp nou pentru tine, a existat vreo amintire celulară care să fi fost lăsată în urmă?
Oh, da! Amintirile persoanei sunt încă în corp. Și ceea ce ea nu a încheiat încă trebuie să termin eu în locul ei, toate tiparele negative și toate rămășițele pe care o persoană le are. Pe lângă propriile tale probleme de care trebuie să ai grijă. Este o provocare interesantă să încerci să preiei două seturi de lucruri.

Î: Ce poți să ne spui de prietenii tăi de dinainte de evenimentul de a intra în de acum 3 ani?
Știu că m-am schimbat. După ce s-au liniștit lucrurile le-am spus totul despre ceea ce s-a întâmplat. Le-am spus că nu mai eram aceiași persoană și că nu mă cunosc așa cum eu sunt. Unii dintre ei pur și simplu au ieșit din viața mea pentru că nu au putut face față acestei situații. Pe măsură ce te schimbi în viața ta apar oameni noi. Prietenii pe care îi am acum și pe care mi i-am făcut în ultimii câțiva ani sunt complet diferiți de oamenii pe care i-am cunoscut înainte.

Unii oameni pur și simplu nu pot să facă față atunci când le spun cine sunt. Ei trăiesc în frică. Cum să se descurce, să facă față la așa ceva? Le spun oamenilor că nu am mai fost niciodată pe această planetă. Nu am avut niciodată un trecut Pământesc. Sunt integrat în acest corp acum, așa că acum sunt om. Cel puțin sunt un pământean în corp. Nu voi fi niciodată complet uman. Dar m-am integrat total în cine sunt acum. Mulți dintre cei care intră în nu știu ce se întâmplă. Este o experiență înfricoșătoare. Habar nu au ce li s-a întâmplat.

Î: Primești ajutor de acolo de unde ai venit?
Oh da, petrec timp acolo sus. Pur și simplu îmi părăsesc corpul. Mă duc acolo și lucrez pe navă. Pentru o vreme nu am făcut acest dute-vino pentru că trebuia să mă integrez aici. Timp de doi ani m-am ocupat de integrarea mea fizică. Și apoi anul trecut corpul meu emoțional a intrat în funcțiune. A fost oribil. Niciodată nu am mai simți emoțiile așa. Vreau să spun că și noi avem sentimente, dar nu așa. Asta este o nebunie! Mă învârteam împrejur simțindu-mă ieșit de sub control. Eram furios. O grămadă de lucruri pe care fostul ocupant mi le-a lăsat mie împreună cu acest corp nu au fost îngrijite și nu s-a ocupat de ele niciodată. Așa că, eu curăț acum karma ei. Făcând cercuri complete. Fac lucruri pe care ea nu le-ar fi făcut niciodată și pe care a evitat să le facă.

Î: A fost corpul tău aici căsătorit înainte de a intra în el acum trei ani?
Da. Deși el vine dintr-un loc foarte trei dimensional. El este tipul de persoană logică. Înțeleg acest lucru. Și eu sunt om de știință acolo sus.

Î: Ce făceai înainte de a intra în, în urmă cu trei ani?
Am lucrat pe o navă (navă spațială) timp de o mie de ani. Fizic, este o navă mare, dar este camuflată pentru a fi invizibilă. Este deasupra Pământului. Odată ce munca pe această planetă se încheie și planeta a transcens în dimensiunea a cincea, atunci această navă merge mai departe și face alte lucruri.

Î: Câți ani îi va lua planetei noastre să treacă în dimensiunea a cincea?
Ei bine, pe drumul pe care mergeam eram cu toții setați că vom pleca în 1994, dar apoi au avut loc alegerile și au ieșit Republicanii și toată lumea și-a pierdut credința pentru o vreme. Acest lucru a schimbat percepția pentru o vreme și mai mulți lucrători în lumină pur și simplu au clacat. Au fost atât de descurajați. Și-au lăsat gândurile și sentimentele să intre în frică atunci când puteau să le aducă în iubire. Au avut de ales.

Î: Cum poate avea scena politică o influență atât de mare asupra oamenilor?
O face pentru că noi toți trăim aici pe planetă. Numai dacă nu trăiești într-o peșteră undeva, te afectează. Prin urmare, încercăm să aducem înapoi schimbarea. Va dura mai mult decât am anticipat.

Î: Care este starea Pământului acum?
Suntem în dimensiunea a patra acum. Acolo este dualitate. Și chiar dacă mulți oameni mai încearcă încă să se țină de realitatea lor trei dimensională, aceasta se dezintegrează. Ea va continua să existe pentru aceia care chiar o doresc. Ceea ce s-a întâmplat este că o altă lume a fost setată astfel încât ei să poată fi transferați într-un alt loc. Asta se va întâmpla.

Î: Care este moștenirea și trecutul tău?
Mama mea este Pleiadeană și tatăl meu este din Sirius B.

Î: Este acel gen de ascendență comună?
O mare amestecare a avut loc. Există unele persoane care au o origine pură dintr-un anumit loc, dar de cele mai multe ori oamenii s-au amestecat între ei. S-a întâmplat ca tatăl meu să lucreze în Pleiade și așa s-au întâlnit. Când și-a încheiat munca, s-au mutat pe Sirius.

Î: Nu este sistemul solar al Pleiadelor un sistem solar mult mai nou?
Nu Ele s-au format toate aproximativ în același timp. Este foarte vechi.

Î: De ce sunt toți acești oameni interesați de Pământ în acest moment?
Acest lucru este explicat destul de bine în cărțile Barbarei Marciniak. În prima carte Pleiadeenii explică ce nu a mers bine și în a doua carte își cer scuze pentru asta. Ei s-au jucat. Au venit aici ca și cum aici ar fi fost un loc de joacă pe care să se prostească. Ceea ce ei au făcut a fost să închidă secvențele de ADN astfel încât în loc să aveți 12 spirale de ADN oamenii au numai două. Acum, oamenii încep să devină furioși pentru că își amintesc că au fost manipulați.

Î: Este adevărat că au existat mai multe entități diferite care au venit pe Pământ pentru a-l coloniza?
Atlantida a fost cu siguranță Pleiadeană, de asemenea Siruisiană. Și cei de pe Orion precum și alții au fost aici. Pleiadeenii i-au învățat pe cei din Atlantida cum să folosească cristalele. Au fost mulți alți vizitatori care au venit pe Pământ pentru a rămâne sau pentru a-l vizita.

Ideile diferitelor societăți au fost bune, doar că ele nu s-au amestecat. A existat lupta pentru putere. Dacă nu ar fi existat lupta pentru putere, oamenii nu ar fi acum în starea în care sunt astăzi, cu ADN-ul modificat. Nu există nimeni care să fie fără mutații, cu excepția celor care sunt semințe stelare și cei care sunt intrați în.

Î: De unde vin cei mai mulți dintre ET?
De peste tot. Acum că sunt aici, ei explorează ceea ce este aici. Mulți sunt invizibili și nici nu puteți spune măcar că sunt aici. Ei nu iau o formă fizică și nici nu au nevoie întotdeauna de nave spațiale. Ființele noastre au fost aici timp de mii de ani, privind și observând. Nu eu în mod special. Eu am fost în multe alte locuri în și afară. Dar noi suntem aici pentru a ajuta planeta.

Î: Ce poți să spui de Cenușii și de crearea unei rase hibride?
Ei bine, ei nu mai fac acest lucru. Ai observat că nu se mai aude nimic legat de răpiri.

Î: Ce s-a întâmplat?
Ne-am întrunit într-un Consiliu și ne-am adunat împreună și le-am spus să oprească aceste acțiuni. Le-am spus că îi rănesc pe oameni și că nu fac nimănui nici un bine și că este nevoie să înceteze. Reticulienii (Cenușii), au avut o societate și au avut un plan. Și-au dezvoltat societatea până în punctul în care au devenit androgini, ceea ce nu a fost niciodată menit să fie așa, pentru că încă aveți nevoie de facțiunile masculin și feminin. Planeta lor era pe moarte. Așa că au început să caute oameni cu capacitatea emoțională de a simți. Ei nu puteau simți. Acesta este motivul pentru care nu-și dădeau seama că rănesc pe cineva pentru că ei nu pot simți.

Ceea ce ei au făcut a fost să vină aici pentru că oamenii de aici aveau emoții puternice și au luat oameni inocenți care nu aveau amintiri din viețile trecute și erau nevinovați. Ei au căutat oameni care să nu-și fi realizat sinele astfel încât să-i poată manipula. Dar am găsit o altă planetă pentru Cenușii unde să poată să trăiască. Apoi am pus un câmp de energie și nu există nici o cale să poată să-l străpungă. Acesta este motivul pentru care nu-i mai vedeți. Dacă vi se pare că i-ați vedea, nu sunt Cenușii. Deși unii dintre Cenușii au ales să experimenteze cum este să fii uman prin procesul intră în/walk-in.

Î: Când spui unul dintre noi sau una dintre navele noastre, despre ce vorbești?
Una dintre cele 12 nave. Ele toate au diferite funcții. Planetare, emoționale, psihologice, experimentale, lucrul cu oamenii și alte funcții.

Î: Cele 12 nave fac parte din Federația Galactică?
Oh, da, noi toți facem. Chiar și această planetă face parte din Federație, chiar dacă voi nu vă puteți da seama de asta.

Trebuie să înțelegeți ce legătură are Pământul cu toate astea. Pământul a fost proiectat să treacă lucrurile în realități Interdimensionale. Este o planetă perfect plasată în univers. Este o planetă frumos plasată. Ea are abilitatea pentru oameni  ca ei să se poată deplasa prin portaluri cu foarte mare ușurință. A fost într-adevăr un lucru minunat până în momentul în care totul a fost închis. A fost o adevărată bijuterie.

Î: Ce poți să ne spui despre informațiile legate de centura fotonică recent apărute, cu problemele legate de electricitate, zona de nul, cele cinci zile de întuneric și toate celelalte?
Centura fotonică este, dar nu în modul în care ea a fost prezentată. Ea a fost denaturată de dezinformare. Ei s-au folosit de informații pentru a vă face să simțiți că era ceva ce ea nu era. Da, schimbarea va avea loc. Dar nu se va întâmpla atunci când ei au spus că se va întâmpla din cauza schimbărilor de pe planetă. Nu vor fi cinci zile de întuneric din cele ce știu eu.
Va trebui să așteptați și să vedeți exact ce se întâmplă. Nu mi se permite să spun mai multe despre asta. Despre unele lucruri pot să vă vorbesc, dar despre altele chiar nu pot spune prea multe. Vă pot da doar ceea ce mi se permite.

Cei care au lucrat asupra problemelor lor și s-au ridicat vibrațional nici nu vor simți cu adevărat schimbarea pentru că ei sunt mai ușori în primul rând. Puteți observa că dacă lucrați dintr-o stare de lumină reală și vă plimbați în preajma acelor oameni, uneori ei nici nu vă vor vedea. Sunteți invizibili pentru ei pentru că aveți o vibrație mai înaltă. Oamenii aproape că intră în voi. Dacă umblați pe plajă și vă puneți un câmp de energie, oamenii vor veni direct spre voi. Aproape că vor intra în voi dar nu-și vor da seama că intră în voi. Oricine poate face acest lucru dacă câmpul său de energie este suficient de înalt. Nu este magie.

Ființele inițiale de pe această planetă nu aveau corpuri. Ele aveau corpuri de lumină. Aveau formă numai dacă așa alegeau, așa ca și noi pe navă.

Î: Ce fel de lucruri faci aici?
Lucrez cu energia și cu corpul. Aliniez chakrele, văd multidimensional. Lucrez mult cu organele interne și cu sistemul nervos. Fac operații chirurgicale (la nivel eteric), îndepărtez cristale. La nivel de câmp eteric, corpul deține cristale. Unele cristale sunt necesare, altele nu. Sunt și aromaterapeut.

Î: Uitându-te la mine (intervievator), poți vedea lucruri interne interesante?
Ai de-a face cu o grămadă de chestii emoționale. Ești cu susul în jos pe multe lucruri. Ficatul tău trepidează din cauza furiei, anumite chakre se învârt mai repede decât ar trebui, dar aura ta arată bine. Ai de lucrat. Noi toți avem de lucrat. Din cauza asta suntem aici.

Î: Ar trebui oamenii să lucreze asupra propriului lor proces de ascensiune?
Da. Merkaba, Tai Chi, Kundalini, toate acestea pot fi de folos. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu părăsesc planeta atunci când ascensionează. Se poate întâmpla și unii chiar au făcut-o. Dar unul dintre motivele pentru care eu sunt aici ca și ambasador, este să vă arăt modul în care acest lucru se poate face și cum cerul și Pământul pot lucra împreună ca unul. Cerul fiind procesul de ascensiune adus împreună cu procesul fizic pentru a deveni una. Toate acestea înseamnă că voi sunteți nelimitați, că puteți face orice. Manifesta ceea ce aveți nevoie, aduce oamenii împreună, face ceea ce este nevoie să faceți. Când sunteți deschiși și clari, lucrurile se întâmplă cu mult mai repede decât atunci când nu sunteți. Separați-vă de anumiți oameni care vor să vă încarce cu problemele lor și să vă tragă în jos cu ele. Odată ce vă dați seama care sunt tiparele voastre, este mult mai ușor să o tăiați prin ele și să vă faceți viața mai bună.

Noi nu avem aceste tipuri de situații acolo sus (pe navă) pentru că noi le-am rezolvat deja, iar acolo ființele trăiesc fără corp în realitățile 10 sau chiar mai înalt dimensionale. Noi avem muncile și funcțiile noastre. Am proiecte la care lucrez. Dar noi nu trebuie să mâncăm pentru a ne susține. Nu trebuie să radiem în sus și în jos, pur și simplu o facem. De multe ori am câte o experiență în afara corpului pentru a merge acolo unde este nevoie să fiu. Pot să mă divizez în o sută de corpuri. Nu stau să mă gândesc, pur și simplu o fac.   

Î: De ce este atât de important ca această planetă să meargă în lumină?
Pentru că Pământul este o planetă atât de integrală. Pământul este ca o bibliotecă vie de lumină. Voi sunteți capabili să treceți prin alte lumi. Oamenii vin aici și în mod centrifugal sunt aruncați afară prin găuri de vierme spre alte locuri. Acesta este un loc unic în univers.

Î: Orice alte sugestii pentru oameni?
Oamenii trebuie să fie atenți la ceea ce introduc în corpul lor și la felul în care se tratează pe ei înșiși pentru că vor ajunge să devină neîmpământați cu toate schimbările care au loc. Dacă aveți grijă de voi înșivă, veți fi mai bine pregătiți pentru schimbările care vin. Când vin schimbările și veți trece într-o frecvență mai înalt dimensională, totul va merge mai ușor. De asemenea, este la fel de important să acceptați să fiți aici pe Pământ în acest moment. Trebuie să fiți împământați pentru a vă putea face munca.

Î: Ce le-ai sugera oamenilor să facă pentru a deveni mai iluminați?
Oamenii au nevie să lucreze asupra problemelor lor, karmei lor, laturii lor întunecate. Când lucrurile sunt aduse la lumină, ele sunt aduse în conștientizare și vă permite să lucrați asupra a tot ceea ce nu este pentru binele vostru cel mai înalt. Meditația este de asemenea un lucru foarte folositor. Păstrați-vă centrați. Cereți-i universului să vă deschidă.

Î: Ce înțeleg oamenii greșit în legătură cu experiența intră în/walk-in?
Este nevoie ca oamenii să înțeleagă că cei ca mine sunt aici pentru a-i ajuta pe alții să devină integrați. Odată ce v-ați integrat, vă dați seama că tot ceea ce vi se întâmplă este în regulă și că tot ceea ce ați făcut a fost să luați o decizie conștientă de a schimba locul cu un alt suflet. În mod obișnuit vi se dă o fereastră de cinci până la șase luni pentru a vă decide dacă vreți să rămâneți sau să plecați. În cazul meu, eu am avut un accident de mașină care m-a ținut aici. Am fost lovit de un camion Mack. Unii oameni dezvoltă artrită sau sindromul oboselii cronice din cauza tuturor schimbărilor corporale.

Î: Aveți alte sugestii pentru alții care intră în/walk-in?
Cei care intră ar trebui să încerce să formeze o rețea împreună, pentru a se sprijini reciproc. Experiența walk-in se simte ca și cum ai fi fost lovit de o mașină sau ca și cum ar fi căzut un zid peste tine pentru că ești epuizat. De asemenea, nu te simți ca și cum ai fi aici. Vezi un corp, dar nu poți să-ți faci o idee despre el. Eu am fost norocos pentru că am avut aici oameni care să mă ajute să fac transferul fizic. Luați-o ușurel. Căutați-i pe cei cu experiențe similare. Sunt mai multe sute de mii ca și noi aici pe această planetă. De obicei este nevoie de șapte ani ca un walk-in/suflet care intră să se integreze pe deplin pe această planetă. Acum merge mult mai repede. Eu am fost suficient de norocos să mă asigur că voi avea o memorie completă. În acest moment multe ființe părăsesc planeta pentru că pur și simplu nu pot gestiona ceea ce se petrece chiar acum. Aceasta este alegerea lor.

Î: Ce poți să ne spui despre schimbările de pe Pământ care au fost prezise?
Am corectat și am prevenit deja multe dintre schimbările de pe Pământ. Polii și-au încheiat schimbarea, și-au realizat inversarea. Noi am intervenit și am împiedicat alte schimbări mari de această natură. În anii 1970 toate marile evenimente de schimbare ale Pământului erau o realitate, urmau să se petreacă. Dar acum nu mai este cazul.

Nu am coborât aici pe această planetă ca să o văd distrusă. Nu pot să cred că toți lucrătorii în lumină au venit aici pentru a vedea planeta distrusă. Nu are nici un sens. Aceasta nu este realitatea MEA. Lucrătorii în lumină care au rămas pe această planetă sunt cei își au acțiunea împreună și sunt dispuși să-și finalizeze misiunea. Dacă nu aveți acțiunea voastră împreună până acum veți merge în altă parte.

Î: Pentru cei care nu ascensionează, nu există ca alternativă un Pământ paralel?
Ea există deja. Asta este ceea ce a însemnat 11:11. Este într-o realitate din dimensiunea a șaptea. Oamenii sunt deja pe acea planetă.

Î: Vreun comentariu final?
Doar amintiți-vă că noi nu suntem aici pentru a prelua planeta, nu acesta este scopul nostru. Scopul nostru este să vă ajutăm să vă amintiți cine sunteți astfel încât să vă puteți duce viața mai departe și să vă faceți munca pentru care ați venit aici. Înțelegeți că acesta este un timp de bucurie, renașterea unui câmp de energie pură care a fost aici înainte.

De asemenea, înțelegeți că eu ca un walk-in/suflet care intră nu sunt diferit și ciudat. Poate că nu am o istorie a mea pe această planetă, dar, în esență, ființele din tot universul sunt la fel. Ele doresc relații iubitoare, vor să-și împlinească țelurile și vor să trăiască vieți pașnice. Dacă v-ați afla într-o Convenție Intergalactică, acolo sunt ființe de peste tot. Noi nu avem o înfățișare fizică. Noi venim în corpuri de lumină. Poate că avem lumini de culori și frecvențe diferite, dar toți suntem la fel. Pe această planetă oamenii uită acest lucru din cauza varietății de medii umane. Suntem toți la fel. Nu este nimeni mai bun decât oricine altcineva. În cele din urmă ne vom revela sinele pentru ca toți să ne vadă. Vom ieși afară. Acest lucru va apărea și în presă.

Î: Când spui noi, ce înseamnă asta?
Înseamnă grupuri, nu eu personal. Oameni din consilii, oameni ca Ashtar.

Î: Este Comandamentul Ashtar însărcinat cu întreaga misiune Pământ?
Nu. El este doar o parte din aceasta. Este o persoană, dar este în același timp și numele grupului lor.

Î: Atunci cine este responsabil de toate astea?
Cine este responsabil de toate astea? Dumnezeu este! El sau Ea este! El/Ea este parte din noi înșine. A fi cu Dumnezeu este ca și cum ai fi cu tine însuți. Nu este vorba despre a fi separat. Este vorba despre a fi una.

Ușa se deschide. Sunt multe, multe ființe pe acest pământ care își schimbă realitatea în noua realitate. Dar ascensiunea nu înseamnă în mod necesar că părăsiți planeta. Nu este necesar să faceți acest lucru. Dacă aduceți procesul ascensiunii în voi și vă curățați lucrurile, voi deveniți raiul pe pământ. Asta este ceea ce a vrut Isus să spună atunci când a vorbit despre acest lucru. Vă creați propriul vostru rai pe pământ.

Î: Ai pe cineva special acolo sus, pe navă?
Da, am. Amândoi suntem doctori și oameni de știință și lucrăm împreună. După ce terminăm ce avem de făcut aici vom merge să ne stabilim pentru o vreme undeva departe. Am fost pe multe planete și sunt multe locuri frumoase în care să poți trăi. Am făcut amândoi sacrificii pentru a fi aici. După ce se termină totul, vom merge mai departe. Dar asta va fi peste douăzeci de ani de azi încolo. Ce sunt douăzeci de ani în comparație cu câteva mii?


Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.