duminică, 15 martie 2015

Sufletul Uman Revelat


Această canalizare în direct a fost oferită de către Kryon prin Lee Caroll,
În 13 Decembrie 2014 în San Rafael, California

Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Dorim să facem o pauză de câteva momente pentru a permite anturajului să intre, și pentru ca cei care sunt senzitivi aici, să-l simtă. Este atât de dificil să oferi informații care sunt dincolo de ceea ce voi vă așteptați. Chiar și după ce acestea sunt date, nu știm dacă ele se lipesc de mintea voastră sau nu, pentru că unele informații sunt avansate.

Aceasta este ultima canalizare a anului 2014. Ultimele două dăți m-am așezat în fața voastră și v-am oferit rezumate; cu toate acestea, acesta nu este absolut deloc un rezumat. Acesta este ”următorul pas”. Îl voi numi ”Sufletul Uman Revelat”. Informațiile încep într-adevăr să explice ceva ce este inexplicabil, dar va trebui să le legăm împreună, și am vrut să o fac în acest an.

Dificultatea de Comunicare

Voi începe cu un exemplu a ceea ce încercăm să facem. Vreau să vă vorbesc despre Suflet. Aș vrea să vă vorbesc în termeni pe care nu i-am mai folosit niciodată înainte, dar nu pot. Nu am cuvintele, sau experiența, sau energia la care să mă raportez. În plus, voi chiar nu aveți un concept pentru ceea spre ce ne îndreptăm – chiar nu aveți – și totuși este atât de frumos! Un exemplu: Să presupunem că pentru o clipă – prefaceți-vă împreună cu mine, doar prefaceți-vă – aterizează o navă de pe altă planetă. Este prietenoasă, și din ea pășește un cuplu umanoid! Se prezintă, își spun numele și de unde sunt, și vorbesc limba voastră. Dar atunci când vă uitați mai bine la ei, voi știți că ei nu au în ei acea sămânță a lui Dumnezeu pe care voi o aveți. Aceasta nu face parte din scenariul lor, dar ei au inteligență și sunt interesați de Oameni. Dar puteți vedea că acest interes este mai mult academic și că compasiunea nu există cu adevărat în ei. Să pretindem pentru o clipă că ei nu reprezintă un pericol și că sunt într-o misiune de explorare și că voi sunteți singurii oameni care sunt în măsură să vorbească cu ei. Doar să pretindem acest lucru. Ei vor să afle tot ce se poate despre Umanitate de la voi. Ce ar putea să vă întrebe? Haideți să ne prefacem.

Ei știu totul de spre istoria Omenirii, dar totuși au o întrebare arzătoare la care numai un Om poate să răspundă. Și vă cer următorul lucru: ”De atât de multă vreme privim și studiem omenirea, și totuși mai există un mare mister pentru noi. Există un lucru pe care nu l-am înțeles. Vorbește-ne te rugăm despre iubire.”

De unde începeți? Apoi, ce fel de iubire? Le veți vorbi despre iubirea pe care o aveți pentru planetă, iubirea pentru partenerul vostru, pentru animalele din viața voastră, pentru strămoșii voștri, pentru mama și tatăl vostru? Pentru cei pe care i-ați pierdut? De unde veți începe? Câte feluri de iubire există? Care sunt diferențele? Chiar și dacă, atunci când începeți să le vorbiți ei au suficient timp să vă asculte, de unde ați începe? Cum ați descrie câmpul emoțional invizibil al iubirii?

Ați putea spune orice ați vrea să spuneți și ei v-ar putea asculta, dar nu vor înțelege. Vedeți voi, ei nu au acest concept. Atunci când vă îndrăgostiți, există o densitate a spiritului, ceva plăcut la gust, totuși invizibil și incomensurabil, ceva ce nu poate fi dovedit. Atunci când priviți în ochii copilului vostru nou născut și există iubire, există și o comunicare instantanee. Iubirea are un câmp în jurul ei care este frumos și care vibrează. Doi oameni împreună formează o legătură și acest lucru crează o a treia energie atunci când se alătură unul celuilalt. Iubirea comunică instantaneu și la mare distanță. Este mai mult decât limbaj. Cum veți descrie acest lucru?

Haideți să ne prefacem că stau acolo și vă ascultă. Atâta timp cât vorbiți, ei iau notițe. Când vine timpul să plece, vă mulțumesc, dau mâna cu voi și își adună notițele. Vă sunt recunoscători. Cercetarea lor este încheiată și zboară mai departe. Vă puteți imagina ce-și spun unul celuilalt? Nu știu mai multe despre iubire decât știau înainte de a ateriza! Și asta din cauza faptului că tot ceea ce voi ați spus nu este perceptibil. Ei nu pot cunoaște pe deplin ceva ce nu au experimentat niciodată. Ei pot doar să audă despre ea și să o ”cunoască” din punct de vedere academic.

Acesta este puzzle-ul din seara aceasta și tot ceea ce avem pentru voi este numai ceea ce voi puteți absorbi. Așa că ne îndreptăm spre cel de-al treilea limbaj – cel al intuiției și al înțelegerii spirituale la nivel de inimă. Am dori ca voi să înțelegeți cât de mult puteți.

Revizuirea  

Haideți să revedem ceea ce am spus despre Sufletul Uman. Sufletul nu este parte a ceea ce este corporal, totuși el sălășluiește în voi la nivel corporal. Deci, el nu este chimie, nu este sinapse (creație a creierului) și nu este nici intuiție. Nu este nici unul dintre lucrurile pe care le-ați studiat. Este ceva ce voi nu puteți încă înțelege, deoarece nu se potrivește în nici una dintre cutiuțele pe care voi le-ați creat pentru voi înșivă în știința voastră 3D. Acesta este o piesă a Creatorului – Sursei Creatoare, care este responsabilă pentru ”tot ceea ce este”.

Cu mult timp în urmă, Sursa Creatoare a construit un sistem frumos, binevoitor și a avut nevoie de un Univers pentru a-l pune în aplicare. Aveți acum galaxii și planete și viață. Toate acestea au fost puse împreună de-a lundul timpului, desăvârșite așa cum trebuie și nu în mod accidental. Sursa Creatoare a construit planeta care încă vă înconjoară. Galaxia în care voi vă aflați este în interiorul vostru, totodată, într-un anumit fel și se ascunde. Se ascunde pentru că face parte din testul planetei ca voi să descoperiți, prin libera alegere, ce este acolo. Pentru a o ascunde și mai bine, există numai un anumit procent al informației pe care voi o aveți la îndemână, așa că nici măcar nu sunteți conștienți că nu știți totul. Nu sunteți conștienți de grandoarea sa sau de ceea ce ea este, dar sunteți conștienți în mod intuitiv, pentru că intuitiv, fiecare Om ”simte” că este vorba despre ceva mai mult.

Dragi Ființe Umane, atât de mult pe cât puteți privi înapoi în istoria voastră, voi ați venit pe planetă și v-ați uitat după Creator. Aceasta a fost o intuiție interioară. Acest lucru s-a întâmplat pentru că Pleiadeenii au venit și v-au dat un ADN modificat și cunoașterea luminii și întunericului. Aceasta este povestea Creației, și această conștientizare vă face să căutați sursa tuturor lucrurilor.

Sufletul Uman este răspândit peste tot prin voi. El nu poate fi localizat și este energie multidimensională pură – energie sacră dincolo de orice ați putea vreodată măsura. Nu este pe o scală pe care voi să o fi văzut vreodată. Nu aveți un cuvânt pentru asta. Nu aveți nici culori pentru el, deoarece este cu mult peste orice percepție senzorială pe care o va avea vreodată un Om. Dar este partea iubirii pe care voi o simțiți. Și nu puteți explica asta nicicum. Conceptual, este dincolo de gândirea voastră. Pur și simplu, nu vă puteți explica Sufletul și nu-l puteți explica pe Creator. Dar știți că este acolo.

Sufletul vostru nu are gen. Este generic și frumos și plin de splendoare – și este în interiorul fiecăruia. Dragilor, este în mine. Eu nu sunt Om, și totuși este în mine! Vă vorbesc dintr-o poziție de onoare și recunoștință. Nu am fost niciodată Om și uneori nu pot să cred prin ce treceți. Este uluitor pentru mine că v-ați înscris la asta! Dar Sufletul este mai mare decât orice v-ați putea imagina. Este motorul compasiunii pentru Univers.

Conexiunea ADN

Face Sufletul vostru parte din ADN? Da, desigur. ADN-ul vostru îi permite energiei Sufletului vostru să fie purtată într-un anumit fel, de fiecare Om. Am identificat straturile în care aceasta se află, dar asta nu este tot. Este în fiecare chimie din corpul vostru. Se află în energia conștiinței voastre în moduri pe care nici măcar nu le cunoașteți. Este accesibil în moduri pe care nu le cunoașteți și vă iubește peste măsură. Din nou, nu pot să vă spun ce este pentru că nu aveți conceptele necesare pentru a înțelege acest lucru. Dar dacă vă puteți gândi pentru o clipă la cea mai frumoasă culoare pe care ați văzut-o vreodată, aceea va fi mantia în care el vi se înfățișează. Cea mai binevoitoare forță pe care ați simțit-o vreodată, aceea ar fi ușa către Suflet. Cea mai mare iubire pe care ați simțit-o vreodată pentru cineva sau pe care ați simțit-o din partea cuiva ar fi cuvintele de deschidere pe care vi le-ar spune. Ea depășește orice ați experimentat vreodată pe această planetă și Pleiadeenii au știut și înțeles asta. Cu permisiunea Sursei Creatoare, ei v-au dat-o cu mult timp în urmă. ADN-ul vostru a fost modificat, și din această cauză voi aveți acum 23 de cromozomi.

Dragilor, ceea ce eu vă spun astăzi va suna ciudat, dincolo de ciudat și straniu multora. Suntem pregătiți pentru asta, dar mulți dintre voi trebuie să auziți aceste lucruri. Vorbesc Sufletelor bătrâne, atât celor care ascultă cât și celor prezenți aici. Nu toți vă veți raporta la el, dar mulți pot simți adevărul. Vreau să vă spun cine sunteți, și dacă înainte nu v-am mai dat această informație în acest fel, aveți nevoie să o auziți acum.

Începutul

Când omenirea a fost pregătită să fie însămânțațtă de către Pleiadeeni, voi făceați pur și simplu parte din animalele planetei, concepuți a fi în etapa de evoluție în care erați. Erați, într-adevăr în vârful scării evoluției. Erați mult peste nivelul omului cavernelor și erați pregătiți. Arătați așa cum arătați acum și acționați așa cum o faceți și acum. Dar, conform planului, erați pregătiți. În schema evoluției, nici nu a fost cu atât de mult timp în urmă. Erați o Ființă Umană pregătită să primească ceva ce numai câteva planete aveau, și aveați 24 de cromozomi (la fel ca și maimuțele care se află imediat sub voi pe scara evoluției).

Începutul acestui proces a fost cu 200.000 de ani în urmă. 100.000 din ei a luat doar pregătirea procesului astfel încât să puteți ajunge singurul tip uman în loc de mai multe tipuri, așa cum au celelalte animale. Până și știința voastră își pune această întrebare: de ce nu sunt mai multe varietăți de Oameni, așa cum natura procedează cu orice altceva. Dar din punct de vedere ezoteric se ridică întrebarea: Când a fost momentul pentru a construi Lemuria și însămânțarea a avut loc așa cum a avut, cine credeți că a fost acolo pentru a primi semințele? Credeți că au fost doar Oamenii obișnuiți, cei care au apărut prin procesul de evoluție biologică de pe Pământ? A fost doar un alt animal care, din întâmplare, a devenit Adam și Eva al planetei? Răspunsul este nu. Ați fost voi, și voi v-ați încarnat din Pleiade pentru acest moment!

Vreau să vă spun ceva. Când vine vorba de încarnare, aceasta nu se limitează numai la această planetă. Sunteți conștienți de acest fapt, nu-i așa? Trebuia să veniți de undeva. Când aveți o creștere exponențială a omenirii, de unde credeți că vine duiumul de Suflete? Răspunsul trebuie să fie: din alte locuri. Viața spirituală nu apare de nicăieri. Sufletele așteaptă și sunt pregătite să facă parte din această planetă.

Reîncarnarea a avut loc timp de milioane de ani pe alte planete, cu mult înaintea celor 200.000 de ani în urmă. Voi ați venit din Pleiade! Ați fost de acord să renunțați la ceea ce ați dobândit prin evoluție, să reveniți la o formă care era de bază și să primiți semințele. Și asta pentru că trebuia să aveți un anumit tip de pregătire chimică numită amintirea Sufletului. Toate aceste lucruri de care n-ați auzit niciodată trebuiau să fie corecte pentru a putea primi semințele. Pentru că aducerea ADN-ului la 23 de cromozomi trebuia să funcționeze pentru voi și să intrați într-un corp biologic care să nu fie copleșit de acest lucru.

Povestea Creației

După cum am spus, aceasta este povestea creației voastre. Așa că, haideți să o punem în termeni mai simpli ca să vă puteți raporta la mitologia timpului vostru. Adam și Eva au fost speciali; ei au fost voi. Ei au sosit (s-au încarnat) proaspăt din alt loc, pregătiți să primească cunoașterea luminii și întunericului. Acest proces nu a fost întâmplător, așa cum v-au spus scripturiel voastre. Asta este cine voi sunteți. Voi nu sunteți numai Suflete bătrâne. Voi sunteți Suflete bătrâne foarte speciale. Ați venit din Pleiade, un sistem de stele cum n-ați crede. Ați venit de la totul la aproape nimic și ați făcut-o pentru că ați văzut potențialul de astăzi. Câte vieți ați trăit în ultimii 100.000 de ani? Prin ce ați trecut ca să ajungeți la ziua de astăzi? E vast.

Vreau să vă spun încotro se duce și care este potențialul spre care poate merge. Apoi aș vrea să vă pictez câteva cadre temporale și nu vreau să vă sperii cu cât de mult va dura. Cu toate acestea, vreau să vă arăt potențialele a ceea ce se poate întâmpla și aici lucrurile pot deveni ciudate.

Viața în Galaxie

Credeți că există și alte forme de viață în galaxia voastră? Dacă sunteți cineva care așteaptă dovezi, atunci ar trebui să vă opriți din citit, pentru că va trece o vreme până când veți primi dovada de care aveți nevoie. Cu toate acestea, unele lucruri sunt de la sine evidente. Când ați fost tineri și v-ați dus la plajă, ați postulat dacă mai există și alte plaje pe planetă? Dacă da, atunci ați spus ”Nu există nici una până când nu voi dovedi acest fapt și le voi vedea pe toate?” Nu. Pur și simplu v-ați dat seama că acesta este modul în care oceanul se manifestă ... peste tot. Există zeci de mii de plaje, chiar dacă voi vedeți numai una – acesta este simțul realității. Ei bine, și viața este la fel în galaxie ... peste tot. S-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și pe Pământ, prin același proces. Gândul că voi ați fi singurii care ar trăi este absolut împotriva oricărui bun simț. Chiar și atunci, ați putea spune, ”Mai am probleme cu această idee.” Dacă este așa, atunci sunteți unul dintre acei oameni care au fost programați să accepte mitologia creației mai presus de probabilitatea științifică. Nu este nici o judecată în asta, dar v-ar putea întârzia măreția realizării sinelui vostru.

Când spun Pleiadean, la ce vă gândiți? Ce vă imaginați? Probabil la o creatură cu formă umanoidă doar puțin mai înaltă și foarte înțeleaptă? Poate că vin aici în vehicule sau instantaneu fără vehicule? Dacă vin instantaneu (așa cum o și fac), ce ar putea să vă spună despre ceea ce ei au și voi nu?

Cele șapte surori

Dați-mi voie să vă pictez o imagine despre părinții care v-au însămânțat: stelele Pleiadeene, Constelația Celor Șapte Surori, și care este formată, de fapt, din nouă sori. Din cele nouă, există trei planete principale locuibile (toate colonizate de către Pleiadeeni în cele din urmă). Ei au fost o societate de umanoizi iluminați timp de două milioane de ani. Gândiți-vă un moment – voi aveți 200.000 de ani din care 100.000 în care ați fost de fapt însămânțați cum trebuie. Cu cincizeci de mii de ani în urmă a început totul în Lemuria și în alte locuri similare. Cu toate acestea tocmai v-am spus că Pleiadeenii erau în asta de două milioane de ani!

Prin urmare, vă uitați la o societate care este de opt ori mai veche decât a voastră – de opt ori! Au trecut prin ceea ce ați trecut și voi, aproape la reper! Ei au crescut și s-au maturizat în felul în care și voi ați făcut-o, și a existat și pentru ei un interval de timp. Au intrat în starea de absolvent, așa cum o faceți și voi acum, și totul s-a schimbat pentru ei. Două milioane de ani au fost peste tot, din care o mare parte, cam 10.000 de ani, i-au petrecut omorându-se unul pe altul. Vi se pare familiar? Omorându-se unul pe altul! Într-adevăr, ei au fost pe terenul de joacă al conștiinței aruncând cu pietre și punând porecle, fără nici o eleganță a maturității în timp ce au fost în întuneric. Acestea sunt la fel cu problemele prin care ați trecut și voi. Au trecut markerul și au început să primească informații, la fel ca și voi.

Atributele Pleiadeenilor

Dragilor, ADN-ul lor este structurat ca și al vostru, doar numărul chimic diferă. Probabil că știați asta. Veți găsi asta peste tot prin galaxie, pentru că principiile care l-au creat, l-au creat peste tot. Este blocul galactic de la baza construcției vieții. El există chiar și în sistemul vostru solar și îl veți vedea într-o bună zi, atunci când veți fi în stare să mergeți în toate locurile pe care le observați. Veți găsi ADN! Apoi va veni ”Aha-ul”! Veți începe să înțelegeți că este procesul natural al vieții care se desfășoară peste tot.

Pe măsură ce s-au maturizat și au crescut, ADN-ul Pleiadean a început să devină mai viabil. Procentajul eficienței sale a început să crească – 44%, 54%, 55%, 66%, 77%, 88%. Dați-mi voie să vă spun ce se întâmplă la 88%. În acel punct începeți de fapt să fuzionați cu Sufletul. Sunteți concepuți pentru a fi divini, știați asta? Vreau să vă spun ceva: Voi sunteți concepuți să trăiți veșnic! Designul vostru este cel al unei biologii regenerabile. Fiecare celulă continuă să funcționeze, în special divinitatea din voi. Când aceasta începe să devină mai eficientă, întinerirea celulară crează celule noi din tiparele stem, nu copii așa cum o face acum. Această structură celulară nu îmbătrânește niciodată. Voi nu îmbătrâniți niciodată! ”Kryon, asta sună frumos, dar ce vei face cu suprapopularea când o civilizație nu îmbătrânește niciodată?” Dați-mi voie să vâ vând un pont: Pleiadeenii au avut trei planete. Vă spune asta ceva? Învățați să vă deplasați, și învățați despre Univers. Aceasta nu este o problemă. Ea devine o alegere frumoasă, ușoară. În plus, există înțelepciunea divină de a nu reproduce –  finala alegere liberă pentru controlul populației în mod liber și cu înțelepciune colectivă.

Un Pleiadean este cea mai apropiată formă de un înger pe care o veți vedea în viața voastră. Ei fucționează la 88%. Au control asupra fizicii, și în mod natural, nu au nevoie de dispozitive. Se pot încâlci cu orice vor să se încâlcească [încâlcirea este folosită aici ca termen al fizicii]. Sufletul Uman este divin, fizica în esența sa, având în control înțelept asupra a tot. Creatorul este în Suflet. Sursa Creatoare este Maestrul Fizician al Universului. Dacă ați ajuns la 88% din asta, aveți control asupra a tot. Asta este sămânța pe care o aveți în voi. Vă sună familiar? Ce au făcut unii dintre Maeștrii planetei și a fost atât de remarcabil? Folosiți-vă bunul simț – a fost controlul asupra fizicii. Miracole? Probabil abilități de Maestru la care ADN-ul funcționează la 88%.

Pleiadeenii au fost însămânțați de alții. Am vorbit despre Orion și Arcturus. Aceste nume sunt ale bunicilor voștri însămânțători. Mai există încă un nume înaintea acestora, dar de care voi n-ați auzit niciodată. Gândiți-vă la scala timpului și ar trebui să aibă sens. Planeta voastră are o vârstă mai mare de patru miliarde de ani. Voi unde ați fost? Voi sunteți noul copil de la bloc aici! Sunteți într-adevăr noi. Imaginați-vă ce s-a întâmplat în galaxia voastră în timp ce pământul se răcea. Știți cât de mult este un miliard de ani? Imaginați-vă ce s-a petrecut și viața care a trecut prin propriile sale cicluri. Acesta este simțul realității și implică o gândire probabilistică din partea celor care se auto-întitulează oameni de știință.

Aceasta este singura planetă a liberei alegeri în această galaxie în acest moment, dragilor, și fiecare planetă selectată are acest atribut – una singură o dată. Voi tocmai ați trecut de un marker important și toată viața din această galaxie care are ADN divin știe despre voi. Semnalul a fost trimis în 2012. Vreau să vă spun ce face asta. Asta aduce celebrare, speranță, vizitatori și ajutor. Adevăratul sistem al maturizării începe. Acesta nu a fost un ”dat” în probabilitatea voastră. De fapt, ați tras-o în ultimul moment.

Evoluția Spirituală

Partenerul meu și-a petrecut ziua vorbindu-vă despre evoluția spirituală în structura celulară a corpului vostru. Această evoluție începe să creeze o relație simbiotică între ADN-ul vostru, Akasha voastră și intuiția voastră. Despre toate aceste lucruri el a vorbit, dar el nu a vorbit niciodată cu adevărat despre Suflet. Motivul este că nu i-am oferit încă acest lucru. Sistemul evoluției spirituale vine prin Suflet, punct. El nu vine prin glanda pineală sau creier. Glanda pineală simte Sinele Mai Înalt. Intuiția simte Sinele Mai Înalt. Dar Sufletul este energia care livrează informațiile. Sufletul este conectat cu rețelele. Sufletul vostru Uman este catalizatorul și a fost întotdeauna pentru energia absolvirii pe care sunteți pregătiți acum să o primiți. Această energie a ascensiunii nu intră prin porțiunea Umană a structurii celulare. Nu poate. Multe planete au eșuat și s-au auto-distrus, deoarece ”creșterea” și maturizarea unei întregi civilizații este un proces al liberei alegeri făcute prin sistemele non-celulare.

Diferitele Tipuri de ”Amintire”

Capsulele timpului* care se deschid, pe care Pleiadeenii le-au activat, vor fi ”văzute” de mai multe părți din voi. Unele, prin rețele, dar unele sunt văzute de partea Suflet din voi. Partea Suflet din voi este angajabilă doar pe măsură ce vă apropiați de 44% (din eficiența ADN-ului vostru). Acesta este semnalul pentru ca ea să se manifeste pe deplin. Evoluția spirituală va fi o creștere în ceva despre care n-am vorbit niciodată, dar pe care începeți să o simțiți. O vom numi amintirea Sufletului. Începeți să vă amintiți lucruri de dincolo de Pământ. 

Akasha voastră principală vă înfățișează numai experiențele de pe Pământ. Dați-mi voie să vă spun ceva despre acest lucru. Cu mult timp în urmă v-am oferit informații despre ceea ce se întâmplă cu amintirea voastră Akashică atunci când treceți dincolo de văl. Ea rămâne aici pe Pământ. Se află în Peștera Creației, într-o substanță cristalină care își amintește sau stochează totul. Este ca și cum ați avea propriul vostru cristal și acesta rămâne pe planetă. Când Sufletul vostru revine pe planetă, ia informațiile și le pune în ADN-ul vostru și voi intrați într-o altă aventură a reîncarnării. Cu alte cuvinte, Akasha voastră rămâne aici pe planetă.

Așa că, dați-mi voie să vă întreb asta: Dacă acest lucru este așa, atunci de ce vă amintiți unii dintre voi cine ați fost pe o altă planetă? Răspunsul este că unii dintre voi vă amintiți energia Pleiadeană. Unii dintre voi își amintesc că de fapt au mai trecut prin asta înainte! Unora dintre voi acest lucru vă dă speranță pentru că știți ce s-a întâmplat. Voi ați ajuns să vedeți acel 88% în ADN-ul vostru cu mult timp în urmă și de aceea vă aflați aici. Șansa ca același lucru să se întâmple și aici are de fapt nevoie de acea amintire, iar voi nu o veți rata! Cine știe cât de mult timp va dura? Nu contează, pentru că voi veți fi aici tot timpul. Aceasta este amintirea Sufletului, nu amintirea Akashică din ADN-ul celular. Amintirea Sufletului are de-a face cu întreaga viață, de pretutindeni. În cele din urmă s-ar putea chiar să vă amintiți că sunteți eterni.

Cine erați cu cinci milioane de ani în urmă? Asta vi se va întâmpla și vouă. Chiar vreți să știți de unde vin Sufletele voastre? Răspunsul este de pe toate planetele liberei alegeri care au absolvit. Ele nu vin din cer dintr-un fel de puț de Suflete de la Sursa Creatoare. Ele vin din alte locuri care au trecut prin asta, dragilor. Asta sunteți voi. Cu toate acestea, cei care se află în această încăpere și cei care care ascultă sau citesc asta nu ar fi aici dacă nu ar fi avut un anumit atribut al amintirii Sufletului care să funcționeze deja.

Tragerea Viitorului

Acest atribut al maturității spirituale este atât de atractiv, dragilor, încât nu-l puteți părăsi. Voi ȘTIȚI cum se simte să veniți într-un loc în care sunteți una cu Dumnezeu. Ați fost acolo și ați făcut asta, și ați fost primii pe planetă pentru a primi sămânța. Acum începeți să vă treziți și să vă amintiți un pic din cum a fost asta – doar un pic. Vă luptați cu conflictele de a fi Om, dar în același timp voi știți ce poate sta în fața voastră și ce puteți face. Uneori poate apărea frustrarea și un dezechilibru chimic. În ultimii doi ani mulți au chiar murit. Poate unii dintre aceștia v-au fost chiar prieteni? N-ați fost pregătiți pentru asta. Poate că v-au fost parteneri? Vreau să vă spun ceva, dacă nu ați mai auzit-o și înainte: S-au întors! Motivul pentru care au plecat a fost ca să aibă o nouă tabula rasa acum la împrospătarea energiei. Ei au trebuit să plece pentru a pava drumul pentru întoarcerea voastră, dragilor, din cauza a ceea ce s-a întâmplat în 2012. Ei au fost programați să plece mai devreme pentru a deschide calea întoarcerii voastre.

Vedeți voi, există un sistem grandios aici care este dincolo de bunăvoință. Există aici un sistem care pute a cea mai mare iubire a Sursei Creatoare, iar voi nu vi-l puteți imagina. El picură cu onoare pentru voi, așteptând ca voi să deveniți una cu Dumnezeu. Chiar și dincolo de asta, pe măsură ce voi vă creșteți procentul eficienței ADN-ului vostru, Sufletul vostru vă aduce mai multă energie din Sursa Centrală. Aceasta este evoluția spiritului Uman. Este mult dincolo de biologie, mult dincolo de conștiință, pe măsură ce dați mâna cu Sursa Creatoare a Universului.

Sincronizare: Întotdeauna Problema

Voi finaliza această simplă poveste a Sufletului. Acum știți ce se întâmplă. Poate că ați dori să revizuiți cuvintele ”Cât timp va dura?” Prea mult timp. [Zâmbește] Dragilor, acesta este doar începutul. Sunteți în al doilea an [anul 2013 a fost anul recalibrării; anul 2014 a fost anul unu]. Acum veți începe încet să vedeți maturizarea Oamenilor în spirit. Am spus-o din nou și din nou. Lucrurile care sunt atât de dezechilibrate astăzi în omenire vor începe să se echilibreze și maturizeze cu timpul. Chiar acum energia întunecată luptă pentru viața sa. În cele din urmă veți vedea schimbarea peste tot, în fiecare aspect – chiar și în politică.

Echilibrul, compasiunea și înțelepciunea vor începe să fie văzute. Când vă veți reîncarna data viitoare, vă veți aminti cine sunteți, asta vi-o promit eu. Poate că nu vă veți aminti numele sau ce fel de Om ați fost, dar vă veți aminti că ați fost aici și că v-ați întors. Veți continua de acolo de unde ați rămas. Veți fi un copil bătrân și înțelept dincolo de orice copil pe care îl cunoașteți astăzi și nu veți face greșelile pe care le-ați făcut de această dată – nici una dintre ele.

Aceasta este noua înțelepciune și ea vine împreună cu voi. Mult mai mult decât Akasha normală, amintirea Sufletului vă va ține în siguranță și copiii voștri vor purta ceea ce purtați voi. Așa vor funcționa lucrurile. Amintirile de bază ale Sufletului vor propulsa înainte vechea pace de pe Pământ spre absolvirea sa! Este prea ezoteric pentru voi? Este în regulă. Vă dau timp să înțelegeți. Vom verifica împreună – în aproximativ un milion de ani.

Și așa este.


Extras din canalizarea ”Capsulele Timpului ale lui Gaia” din 9 Februarie 2013

Capsulele Personale ale Timpului

Acum, asta este capsula voastră personală a timpului și asta este ceea despre ce am vrut să vă vorbesc. Sunt trei tipuri de capsule ale timpului. Este un tip de care nu vom vorbi încă. Este un alt tip în pământ și mai este un tip în ADN-ul vostru. Aceasta este moștenirea spirituală cu care voi ați venit și care este pregătită să se deschidă ca un lotus. Când o face, va exista o nouă conștientizare. Va fi pace într-o înfățișare care nu este în mod necesar pașnică. Va fi răbdare într-o înfățișare care nu va fi în mod necesar răbdătoare. Asta va fi atunci când veți ajunge să vă schimbați, pentru că ea eliberează idei, emoții și o conștiință care a fost întotdeauna în voi, dar numai acum începe să se arate în această nouă energie.

Așteptați problemele care vor apărea. Nu fiți șocați.

Lăsați umanitatea să bată drumul așa cum o face la lună plină. Lăsați-i pe nebuni să iasă și să facă orice au de gând să facă. Încercați să-i ajutați pe cei care sunt afectați. Țineți-i de mână pe cei care au nevoie să fie ținuți de mână. Dar înțelegeți că asta este doar temporar, pentru că voi ați câștigat marea bătălie, dragilor! Este un întreg buchet de energii care nu cred în voi sau în ceea ce voi reprezentați. Ăsta este adevărul. Ei nu pot vedea lumina din voi și simt doar că ceva lipsește acum din ei.

Am așteptat foarte multă vreme ca să vă dăm aceste mesaje. Acum este momentul în care începe munca. Ea trebuie să înceapă cu voi în moduri pentru care poate că nu sunteți chiar pregătiți. Nu este vorba despre a face, ci despre a fi.

În aceste momente, și aceste luni, vreau să fiți conștienți de cine voi sunteți, suflete bătrâne. Ați venit aici cu un motiv. Voi nu vă luptați cu sistemul și nu sunteți o victimă a lui. Dimpotrivă, încetișor voi deveniți sistemul. Scoateți din distribuție aceste lucruri care v-au deranjat. Negați-le puterea în mintea și în corpul vostru. Spuneți-le să treacă în spatele vostru. Voi aveți treabă de făcut, și acesta este adevărul acestei zile. Capsulele timpului, frumoase și pregătite, au fost activate pe această planetă. Ar trebui să vedeți ce se află în ele. Unii dintre voi o vor face.

KRYON



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.