miercuri, 31 august 2016

Accelerarea și Eclipsa Solară: A Face Alegerea


De Sandra Walter

Binecuvântări, Preaiubit Trib al Luminii

Mulți s-au întrebat în ceea ce privește schimbarea liniei temporale care vine dacă Tribul Luminii poate gestiona o accelerare, deoarece simptomele au fost oarecum intense în acest an. Haideți să revedem câteva elemente pentru o mai bună claritate:

O accelerare are loc indiferent de alegerea noastră. Evoluția este evoluție. Primim un al treilea val de lumină fotonică în Septembrie, al treilea dintr-o serie de valuri menite să ne pregătească pentru intensa schimbare globală din 2017. Primul val a avut loc în Decembrie/Ianuarie, al doilea în Aprilie/Mai și al treilea sosește în Septembrie. Toate aceste valuri sunt focalizate pe amplificarea schimbării în conștiință și a Ascensiunii. Este o forță naturală de evoluție aflată în desfășurare. Cât de binecuvântați suntem prin faptul de a fi încarnați în timpul acestei treceri fascinante.

Liniile temporale oferă alegeri diferite pentru experiența noastră colectivă și posibilități infinite pentru experiența noastră individuală. Voi sunteți propriul vostru Univers, cu toate acestea, atunci când faceți parte dintr-o conștiință colectivă pe o planetă, experiențele colective vă oferă anumiți parametri pentru creația voastră în acel colectiv.

Colectivul mai înalt vibrațional (cei care dețin codurile 5D – 12D și frecvențele în câmpul lor) crează o dinamică cuantică care ridică restul colectivului (pe cei ne-treziți, treziți la conspirație, oricine nu participă la Ascensiune la nivel de inimă – fără nici o judecată, ei au creat un echilibru și provocările necesare pentru o vreme în acest proces) prin legile fizicii cuantice și Iubirea Divină (frecvența pe care acest Univers este construit).

Pe măsură ce rata de vibrație și coeficientul de Lumină a colectivului Uman crește exponențial, oportunitățile pentru liniile temporale accelerate se prezintă. Acest lucru a avut loc pe tot parcursul Schimbării. În mod obișnuit Lucrătorii în Lumină, Păstrătorii Porților și Lucrătorii cu Rețelele lucrează în co-operare cu Tărâmurile mai înalte pentru a primi cea mai înaltă experiență posibilă pentru Omenire, Gaia, Regate și Elementali. Cu toate acestea, lumina fotonică care urmează să intre a căpătat un nou nivel; un aspect mai intens orientat spre rezultat deoarece anul viitor ne apropiem de un punct critic important.  

Indiferent de intențiile noastre colective de dinainte de sosirea valului din Septembrie, va exista o accelerare. Această cale era deja pre-destinată dacă am fi reușit să intrăm în linia temporală a Ascensiunii înainte de 2012. Și am făcut-o. Avem acum ocazia de a atrage – conștient, prin intențiile și acțiunile noastre – o linie temporală care oferă experimentarea unei întrupări mai profunde pentru colectivul de o vibrație înaltă, experimentarea stărilor Christice pentru cei care nu le-au avut încă (nivel vibrațional mediu), o trecere la dezvăluirea spirituală pentru cei obsedați de conspirațiile geo-politice și mai multe treziri pentru cei care au fost adormiți. O revelație accelerată, transparență, o grăbire a schimbărilor financiare și o schimbare globală pentru sănătate, bună-stare și soluții accelerate pentru pacea globală. Pe scurt, aceasta eliberează colectivul de căile mai îndelungate ale schimbărilor complementare, transparență în conducere și dezvăluire spirituală.

În termeni liniari, alegem între o accelerare majoră pe parcursul anului viitor pentru a obține efectul maxim al schimbării din 2017 sau o desfășurare lentă pe parcursul a decenii pentru colectivul mijlociu-spre-jos vibrațional. Tribul de Vibrație Înaltă – focalizați pe și care participă la Ascensiune – vor avea o expansiune unică în Conștiința Christică, indiferent de vibrația mai joasă, indiferent de alegerea colectivului în ceea ce privește linia temporală. Acest lucru este inevitabil și nu se poate interveni, numai prin alegere personală.

În loc să vedeți această accelerare ca pe o agravare a simptomelor fizice sau schimbări ale Pământului, sau orice alte preocupări ale vechii energii, haideți să ne mutăm atenția pe conștiință. În mod evident corpul se adaptează pentru a se acomoda cu noul nivel al luminii. Asta este ceea ce se întâmplă atunci când evoluăm la o ființare mai înaltă într-o singură încarnare. În mod evident și Gaia răspunde la lumina care vine. Realitatea mai joasă se destramă. Acest lucru poate fi un motiv pentru a fi somnoroși, agitați, să vă simțiți inconfortabil, obosiți-și-tensionați, împrăștiați sau forțați să vorbiți despre sau să vă schimbați stilul de viață pentru a vă potrivi cu Adevăratul vostru Sine. Cu toate acestea, ca voluntari în experimentul marii schimbări dimensionale, asta este ceea ce este. Focalizarea mai înaltă este pe dezvăluirea spirituală; revelarea a cine suntem cu adevărat și ce este pregătită această planetă să primească.

Oamenii întreabă când se va încheia disconfortul. Pe scurt, acesta se schimbă atunci când dobândim întruparea conștiinței cristaline și o conexiune constantă, stabilă cu Sinele noastre Mai Înalte. Este necesar doar un mic procent de întrupare deplină pentru a afecta substanțial rețeaua Umană colectivă a inimii și pe Gaia. Suntem aproape acolo și capabili să aducem pacea, echilibrul, armonia și vindecarea Ascensiunii în manifestare, în Acum, ca și Co-creația noastră Divină.

Accelerare = Responsabilitate

Viitoarea Eclipsă Solară de Miercuri noaptea/Joi dimineața (Joi, 1 Septembrie la ora 2:04 am PT, 12:04 – ora României) este următoarea noastră Poartă de oportunitate pentru a primi linia temporală accelerată. Eclipsele Solare sunt unele dintre cele mai puternice portaluri pentru accelerarea noastră. Haideți să primim această lumină și să o ajutăm pe Gaia în aducerea în manifestare a Noii linii temporale accelerate (dacă aceasta este alegerea inimii voastre). Mulți dintre voi ați ales deja acest lucru la nivel mental; asigurați-vă că această alegere este făcută la nivel de inimă și reflectă acțiunile interioare, gândurile, emoțiile și esența adevărului. Dacă această decizie este luată din inimă, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați, veți primi o accelerare personală semnificativă pe perioada acestei eclipse. Îngăduiți-i Sinelui vostru Lucrător în Lumină intuitiv să vă ghideze activitățile în această săptămână, aceasta deține puternice schimbări energetice care vă vor ridica conștiința pentru a ”da click” pe liniile temporale mai înalte ale Ascensiunii.

Amintiți-vă:

Această trecere este sacră; onorați-o, pe voi înșivă și pe ceilalți ca și pe preaiubita Ascensiune Unamă colectivă care suntem. Revedeți datele legate de Portal oferite în articolul precedent și primiți cu bucurie aducând în manifestare adevărata alegere a inimii voastre.

Transparența și dezvăluirea este o desfășurare globală; fiecare minte și inimă va trebui să devină curată. Revelația afectează pe toată lumea nu numai pe ”băieții răi” – și puteți accelera toate acestea prin  propria voastră transparență și dezvăluire. Exprimați tot ceea ce se află în inima voastră și colectivul va reflecta această exprimare. În special, dacă alegeți în mod conștient accelerarea – trebuie să fim în aliniere pentru ca ea să se desfășoare cu ușurință și grație.

Amplificarea are loc cu al treilea val indiferent de faptul că linia temporală accelerată mai înaltă intră sau nu în joc. Puteți simți că se întâmplă deja, aceasta este doar ridicarea valului și intrarea lui în conștientizarea noastră. Dacă alegeți să participați la alegerea accelerată, vă rog să o faceți și să demonstrați acea puritate și divinitate înainte de Eclipsa Solară.

Cu privire la Vortexul Cristalin Oz-Ark

Binecuvântări și recunoștință tuturor celor care-mi trimit mesaje de susținere pentru viitoarea mea călătorie, sunt profund apreciate. Să călătoresc o săptămână în mijlocul acestor energii este atât provocator cât și perfect. Am un itinerariu pentru o muncă importantă în Nevada, Utah, Colorado și Oklahoma pe drum. Unele locuri izolate și sacre superbe, unele energii bizare străvechi de curățat și câteva surprize. Nu voi fi disponibilă pentru că trebuie să mă focalizez pe munca pe care o am de făcut, cu toate acestea voi posta câteva fotografii și actualizări rapide pe Facebook și Twitter pentru a vă împărtăși călătoria.

Între timp, haideți să intrăm profund în inimile noastre, să curățăm atașamentele emoționale pentru a intra în necunoscut, să ne acceptăm alegerile accelerării cu bucurie și sinceritate, și să demonstrăm pacea unei puternice busole interioare conduse de Sursă. Faceți-vă confortabili cu necunoscutul, faceți din el noul vostru normal. Uniți-vă cu Tribul Luminii Miercuri pentru Meditațiile Unității Christice; ele sunt într-adevăr de mare ajutor la prezentarea noilor linii temporale. Totul este incredibil de bine preaiubiților.

În Lumină, Iubire și Serviciu,

Sandra


Traducere Mon ica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.