luni, 3 februarie 2020

Magia Vieții - Partea a 3-a

Lord Merlin prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

O călătorie de descoperire a Vieții/Ascensiunii și cum să trăiți pe deplin

Magia Vieții este înțelepciune divină, iubire, adevăr și tot ceea ce Creatorul este. Este energia care pulsează prin tot ceea ce voi sunteți și creați pe Pământ și în planurile interioare. Să experimentezi magia Creatorului înseamnă să privești prin ochii Creatorului conștientizând toate posibilitățile de creștere, expansiune, libertate și beatitudine. Viața este o serie de acțiuni și reacțiuni, o călătorie de acceptare și conștientizare. Este o călătorie a creației și a încrederii în sine în timp ce recunoașteți impactul pe care îl puteți avea atunci când sunteți aliniați cu curgerea divină a Creatorului. Să explorați viața și magia pe Pământ înseamnă să fiți ca Creatorul pe Pământ și să vă experimentați pe voi înșivă în adevărul vostru divin deplin. În această stare sunteți capabili de orice și de tot ceea ce vă face sufletul să cânte de bucurie.

Lord Merlin dorește să vă transporte în conștientizarea sa astfel încât să vă puteți vedea pe voi înșivă și lumea din jurul vostru cu expansiunea, înțelepciunea și încântarea pe care el o emană și o recunoaște în toate sufletele. De fapt, să le experimentați prin ochii sufletului vostru și ai Creatorului. El dorește să vă asiste în accesarea darului care este viața și să trăiți pe Pământ din esența adevărului vostru. Lord Merlin vă va asista în vindecarea și curățarea limitărilor cu magia vieții, împuternicindu-vă și avansându-vă ascensiunea cu magia vieții. El vă va încuraja să țeseți și să creați o realitate magică și împlinitoare pentru voi înșivă și pentru lume cu magia vieții. Cu ghidarea lui Lord Merlin veți începe să recunoașteți motivele existenței voastre pe Pământ. 

Webinarul este compus din trei părți și va avea loc după cum urmează:

- Partea întâia în data de 22.01.2020 cu începere de la ora 21:00
- Partea a doua în data de 29.01.2020 cu începere de la ora 21:00
- Partea a treia în data de 05.02.2020 cu începere de la ora 21:00

Partea întâia este disponibilă aici  Magia Vieții - Partea a 1-a sau dați click pe fotografie.
Partea a doua este disponibilă aici  Magia Vieții - Partea a 2-a sau dați click pe fotografie.
Partea a treia este disponibilă aici  Magia Vieții - Partea a 3-a sau dați click pe fotografie.

Puteți participa la toate trei sesiunile (recomandabil) sau numai la care doriți. Durata aproximativă a unei sesiuni este de o oră.

Webinarul va fi disponibil pe platforma  https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com/ și va putea fi achiziționat de acolo. Dacă se dorește o altă modalitate de a-l achiziționa, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Cei care aleg să participe la sesiunile online vor primi înregistrarea webinarului ținut online precum și sesiunea înregistrată așa cum este ea pe platformă în cazul în care au ales o metodă de achiziționare alternativă.

Pentru orice alte informații, vă stăm cu drag la dispoziție.

Monica și Nora

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.