miercuri, 13 ianuarie 2021

2021: Este al vostru de creat

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, sunt Lord Melchizedek, vin cu energia colectivă și iubitoare a Maeștrilor Ascensionați din planurile interioare. Dorim să împărtășim cu voi perspective și idei care să vă susțină creșterea și înțelegerea în 2021.

Călătoria din 2020 a fost confuză și destabilizatoare pentru mulți oameni de pe Pământ, dar a adus și claritate, o viziune nouă și o aprofundare a înțelegerii de sine. Deși multor oameni nu le este clar de ce anumite situații s-au manifestat pe parcursul anului 2020, o cunoaștere și o nerăbdare crescândă de-a recunoaște adevărul Creatorului se manifestă. 

Începutul lui 2020 a văzut ancorarea Exploziei Luminii, un puternic val de energie de la Creator care să mărească și să amplifice lumina în întregul Univers al Creatorului și Pământ. Explozia Luminii a promis să creeze mai multă lumină decât a fost experimentat vreodată înainte pe Pământ. Astfel, o trezire și o eliberare a fricii din Pământ s-a manifestat eliberând frica și negativitatea stagnantă care au fost stocate timp de foarte mulți ani și chiar civilizații. Singura modalitate de-a elibera cu adevărat frica și negativitatea stagnantă a fost prin întruparea de către oameni, vindecarea și eliberarea energiei. Acest proces continuă și mulți oameni își dedică timpul și serviciul ca să susțină și să ajute la eradicarea fricii din Mama Pământ.  

Maeștrii Ascensionați, Ființele Stelare și Arhanghelii au ancorat Stâlpi de Lumină în Pământ de-a lungul anului 2020, fiecare reprezentând un scop și acționând ca un ashram de înțelepciune și cunoaștere pe care toți de pe Pământ să-l poată accesa. Fiecare Stâlp de Lumină este conectat creând o puternică schimbare a vibrației pentru toți. Ca să vă conectați cu un Stâlp de Lumină pur și simplu alegeți un Maestru Ascensionat, Ființă Stelară sau Arhanghel cu care vă simțiți ghidați să vă conectați, cereți sau mențineți intenția de a vă alinia cu Stâlpul lor de Lumină Maestru ancorat în Pământ. 

Stâlpii de Lumină Maestru au creat calea ca Planul Ascensiunii Noului Pământ, dăruit de Consiliul Cosmic al Celor 12 ca să ajute omenirea să recunoască și să experimenteze noi oportunități și posibilități eliberatoare, să fie ancorat pe parcursul anului 2020. Planul crează un nou început permițând ca visele și dorințele voastre să se manifeste și să le experimentați în realitatea voastră. Totul și orice este acum posibil prin prezența Planului. Deși Planul a fost ancorat în Pământ și în întreaga omenire, el este cu adevărat activat numai atunci când o persoană co-crează cu Planul, focalizându-se pe manifestarea oportunităților și posibilităților care înainte păreau imposibil de obținut. Planul vă încurajează să vă extindeți mintea, să visați lucruri mari, să vă acceptați puterea și să vă dați seama că puteți manifesta cu putere viața pe care doriți să o trăiți. Ca să vă conectați cu și să activați Planul Ascensiunii Noului Pământ, chemați Consiliul Cosmic al Celor 12 să vă înconjoare. Cereți-le să vă facă conștienți de Planul Ascensiunii Noului Pământ care este ancorat deja în ființa voastră. Apoi dați-vă voie să experimentați radianta energie, inspirație, ghidare și activările pe care Planul le împărtășește. 

Călătoria din 2021 … 

Călătoria din 2021 va oferi multe ferestre de trezire și conectări profunde cu Creatorul. Veți fi încurajați de către Creator și de schimbările ascensionale care au loc, să priviți mai adânc în ființa voastră cu scopul de a pune în acțiune prezența sacră din voi  în viața voastră. Veți fi invitați să examinați domeniile din viața și creațiile voastre în care Creatorul nu este prezent. Atragerea luminii Creatorului în viața, acțiunile și creațiile voastre nu a fost niciodată atât de importantă ca acum. Creatorul vă invită să manifestați schimbări în realitatea voastră și să fiți în serviciul altora din înțelepciunea, perspectivele și adevărul din ființa voastră. 

Cea mai importantă întrebare pe care v-o puteți pune de-a lungul anului 2021 este ”Cum pot co-crea cu Creatorul în realitatea mea fizică și ce sunt ghidată/ghidat să creez?” 

Creația din adevărul ființei voastre, mai degrabă decât din mintea, emoțiile, perspectivele sau credințele voastre, va deveni o călătorie de descoperire, o întrupare puternică a măiestriei și o vindecare pentru voi înșivă și lume. Schimbările au început să se manifeste deja în realitatea voastră și în lume, această vibrație a schimbării cere să continue. Va fi nevoie să descoperiți metode de împământare personale vouă ca să vă mențineți echilibrul și în centrul vostru în timp ce lumea din voi se schimbă și lumea din jurul vostru începe să se modifice. Examinați și descoperiți acțiunile, gândurile, oamenii și situațiile din viața voastră care vă susțin să vă simțiți ancorați în Mama Pământ și în adevărul ființei voastre. Pe măsură ce vă stabiliți un sentiment de-a fi împământați și echilibrați, veți crea claritate și pace în ființa voastră, ceea ce va crea modalitatea prin care adevărul vostru interior să se manifeste. 

O altă invitație făcută de Creator pe care să o examinați și contemplați pe parcursul lui 2021, este înțelegerea adevărului vostru interior. Sunteți încurajați să cuprindeți o înțelegere mai profundă a ceea ce este adevărul vostru interior, cum să comunicați cu adevărul vostru interior și cu forța conducătoare a adevărului vostru interior. Până la sfârșitul lui 2021 veți avea o mai mare conștientizare și experimentare a adevărului Creatorului care sălășluiește în ființa voastră, precum și a modului în care arată și se simte ca acțiune în realitatea voastră. Această schimbare puternică în omenire de a privi în interior va crea multe schimbări în conștiința omenirii, lăsând vechile cicluri și moduri de-a fi să cadă, creând noi înțelegeri și comportamente. 

Lumina încurajează în mod constant schimbarea și apariția adevărului, acest lucru poate crea turbulențe și senzații de instabilitate și neliniște. Este extrem de important să cereți și să mențineți intenția să fiți aliniați cu Curgerea Divină a Creatorului, precum și cu ghidarea sufletului vostru. 

Daruri care să ajute Ascensiunea în 2021 

Planurile interioare și Ființele Maestru oferă o mare varietate de susținere, sub formă de energie și conștiință, ancorate în Pământ și omenire pentru a fi în serviciu. 

Șuvoiul Auriu al Trezirii 

Dăruit de Consiliul celor 144, un colectiv de suflete care dețin vibrația infinitului și au o legătură puternică cu Pământul, Șuvoiul Auriu al Trezirii va fi primul care se va manifesta. Deținând vibrația Conștiinței Chistice a iubirii ca manifestare infinită, Șuvoiul Auriu al Trezirii susține prezența crescândă a iubirii în ființa voastră și manifestarea iubirii în toate creațiile la nivel fizic. Vă puteți alinia cu Șuvoiul Auriu al Trezirii ca să eliberați și să înfloriți iubirea de sine, să aliniați tot ceea ce sunteți și faceți cu iubirea, să descoperiți cea mai pură vibrație a iubirii și să vă aliniați cu ea întreaga ființă și să înțelegeți, totodată, puterea iubirii mai ales în manifestările voastre. Șuvoiul Auriu al Trezirii va fi simțit ca o îmbrățișare caldă, susținătoare și iubitoare care permite o curățare blândă în ființa voastră pentru a aduce trezire, claritate și perspective. 

Legea Unimii 

Mahatma, Logosul Cosmic, va dărui un șablon multidimensional sacru care deține energia și conștiința Legii Unimii. Acest șablon va deține Legea Unimii de cea mai pură vibrație de la Creator cu scopul activării aceleiași vibrații în voi. Legea Unimii vă susține să vă amintiți unitatea voastră cu toate ființele Creatorului, încurajându-vă să folosiți vibrația unimii ca să vă servească creațiilor și serviciului vostru pe Pământ. Șablonul are o mare putere de luminare și iluminare, creând în același timp un scop de vindecare a ideilor false sau vechi cu privire la unime și separare. O credință în separare crează blocaje și o distanțare de Creator, unimea vă dă voie să vă expansionați mintea și ființa ca să îmbrățișați prezența Creatorului în voi. Acordați-vă timp să contemplați prezența și puterea unimii în ființa voastră. Dacă faceți acest lucru, atunci când sunteți pregătiți Mahatma va veni să împărtășească și să activeze Legea Unimii în ființa voastră. 

Adevărul Pământului 

Cu multe civilizații în urmă, adevărul Pământului a fost accesat și valorificat, susținând sufletele să co-creeze în armonie cu Mama Pământ. Acest lucru a manifestat echilibrul natural dintre Pământ și omenire. Aceste informații și aceste coduri încep să fie acum eliberate din nou în conștiința omenirii după ce au fost îngropate în Pământ. Asta oferă oportunitatea de a înțelege scopul Pământului, de ce se întrupează sufletele pe Pământ și cum să mergeți mai departe în mod armonios în ascensiune. S-ar putea ca Mama Pământ să vă cheme să primiți aspecte ale Adevărului Pământului, și dacă o face, eu Lord Melchizedek, vă încurajez să vă urmați chemarea deoarece mari, puternice și trezitoare perspective vă așteaptă. 

●Trezirea și Schimbarea Perspectivelor False 

Dilema și credința în corect și greșit, bun și rău, fals și adevăr vor avea nevoie de atenția și contemplarea voastră în timp ce aceste credințe se fragmentează și sunt îndepărtate pentru ca noi credințe născute din unime, adevăr și pace să fie construite. Omenirea va fi încurajată să descopere iertarea, să acționeze fără să judece, capacitatea de a fi și rămâne deschiși la minte și capacitatea de a iubi o altă persoană în timp ce-și păstrează puterea lor interioară. O trezire și o schimbare în perspective va manifesta o înmuiere și o deschidere în inimile multora și o adunare împreună în scopul de a crea noi credințe și o nouă realitate pentru generațiile ce vor urma. Acordați-vă timp să vă observați judecățile, perspectivele, credințele și poveștile pe care le creați pentru voi înșivă, viață și alții. 

●Continuarea unui Nou Început 

Planul Ascensiunii Noului Pământ va continua să se desfășoare și să influențeze viețile multora pe parcursul anului 2021. În 2020 ați fost încurajați să gândiți dincolo de granițele și limitările pe care vi le-ați creat singuri, să vă expansionați mintea și să desăvârșiți ceea ce vă face să vă simțiți fericiți, veseli și împliniți. Același lucru este esențial și în 2021, este un timp al expansionării minții ca să co-creați ceea ce doriți cu adevărat să experimentați pe Pământ. Este un nou început. Când vă dați voie să vă conectați cu adevărul, puterea și înțelepciunea din voi, veți descoperi că poate sunteți purtați într-o altă direcție. Crearea și experimentarea împlinirii este cheia. Ca să întrupați și să experimentați pe deplin clădirea acestui impuls al experimentării împlinirii pentru toți, este nevoie ca mai întâi să știți și să credeți că meritați împlinirea în toate domeniile vieții voastre. Acordați-vă timp să contemplați cum ar arăta împlinirea, cum s-ar simți și cum v-ar influența experimentarea. În acest fel începeți să accesați energia împlinirii, aliniindu-vă cu ea și înțelegând ce este posibil pentru voi.   

●Puterea Adevărului 

În 2021 va răsări puterea adevărului; acest lucru va fi susținut de o extraordinară creștere a puterii Creatorului care curge în Pământ și în toate ființele. Mulți oameni pot simți clocotind în interiorul lor o bătălie între puterea care controlează și puterea pură a Creatorului. Asta va fi o curățare foarte puternică care să elibereze frica de putere pe care mulți oameni o adăpostesc în ei. Deși rezultatul va fi o mai mare capacitate de-a accesa puterea pură a Creatorului în interior, folosind-o în realitatea voastră, s-ar putea să creeze fricțiuni pe Pământ în scenarii și situații pe măsură ce oamenii trec prin procesul de curățare ca să se poată reconecta cu puterea Creatorului în interior. Observați diferitele exprimări ale puterii pe care le creați și care sunt prezente în lume. Contemplați și îndreptați-vă atenția asupra puterii pure a Creatorului în interiorul ființei voastre și observați bătălia pentru putere care apare din interiorul altora. Creatorul va trimite o creștere pură a puterii într-o sincronizare divină, veți ști când se ancorează deoarece vă va atrage atenția ca un magnet care vă scanează puterea și puterea altora care caută adevărul. 

Cel mai important mesaj al meu pentru voi este că voi sunteți cei care aveți de creat anul 2021 indiferent de ceea ce doriți să creați. Întregul Univers al Creatorului este prezent ca să vă susțină să faceți asta. 

Cu iubire eternă,

Lord Melchizedek


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.