marți, 19 ianuarie 2021

Câteva mesaje scurte de la Unul

 

Prin Sophia Love

15 Ianuarie 2021 

O compilare a conversațiilor din săptămâna trecută. Au fost trei zile de avertizări/informări despre ceea ce urmează, anunțări, etc. Iată câteva părți din ceea ce mi-a fost spus. 

Acest prim aspect se referă la drama politică care se joacă în Washington DC. 

*** 

Planul pentru faza care urmează este în vigoare de zeci de ani. Acum se pune în aplicare. Sunt evenimente după evenimente, unele neprevăzute, pentru că controlorii se luptă cu fiecare efort depus. Ei se confruntă cu sfârșitul la tot. Se confruntă cu propria lor înlăturare. 

Ceea la ce veți fi mai mult ca probabil martori, și de care veți fi conștienți, este un conflict și apoi prezentarea unei ordini aparente. Acest lucru se va întâmpla, în mod necesar, prin ordin militar. Pe unii îi va speria. Nu este nevoie. Este ceva temporar și nu este o mișcare agresivă, ci una de protecție. Este necesar pentru protejarea oamenilor. 

Nu intrați în frică. Nu intrați în frică. Deși, la început, va fi simțit ca derutant, va duce la bucurie și sărbătoare atunci când simțiți eliberarea de lanțurile grele. 

Omenirea se eliberează acum. Acest lucru este garantat și nu va fi oprit. 

***

Toți din creație își vor da seama de închisoarea lor. Tot ceea ce este ascuns acum pentru o mare parte din rasă, va fi spus. 

O voce ... poartă energia unei rețele care garantează că este crezută atunci când este auzită. Ce se întâmplă, odată ce lucrurile sunt digerate, depinde de alegerile interioare și acestea se vor desfășura. La început vor/ar putea fi negate ca fiind reale și uitate. La început, nu pentru totdeauna. Este apoi o energie mai largă, mai profundă și repetată – o prezentare repetată care să consolideze o ieșire, o dezvăluire a ororii, înșelăciunii și manipulării care este lumea voastră. 

Acestea vin ca strigăte în întuneric. Sunt imagini pe care niciunul dintre voi nu le va uita. Sunt inscripționate pentru totdeauna în istoria și conștiința planetei voastre și reverberează prin galaxie, prin întreaga creație. 

Aceste lucruri sunt spuse la nivel local; aceste lucruri sunt spuse la nivel global. Mulți jucători, părți și voci intră acum în centrul atenției. 

Ele vin pe căi și prin mijloace tradiționale. Ele vin pe căi și prin mijloace extraordinare. Ca iluzia să cadă, adevărul trebuie dezvăluit. 

***

Va exista ”intervenție divină”? 

Da. 

Când? 

În curând ... veți ști, și rapid, care este adevărul. 

Ce poți să-mi spui, ceva care să dea speranță? Un semn? 

Nu e nevoie de speranță, ci de încredere. N-ați fost lăsați de izbeliște. Priviți cerul. Acolo vor fi răspunsurile și evenimentele. 

Nu știu ce înseamnă asta. 

Evenimentele se întâmplă pe cerul vostru. Nu le veți rata. 

Veți fi martori la apariția noului hu-man. Mai întâi rasa trebuie să-și înfrunte istoria și să se vindece. 

Acest rău se sfârșește acum. Întotdeauna a fost obligatoriu să fie dureros. Asta este singura cale, deoarece va fi apoi permanent. 

***

Exprimarea deplină a Omului este un moment demult anticipat de către toată creația.

Sunteți în primele faze ale actualizării adevăratei voastre naturi – care este iubirea. 

Nimic nu poate împiedica acest lucru și nimic în toată creația nu vă poate pregăti pentru gloria la care sunteți pe cale să fiți martori.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.