vineri, 8 ianuarie 2021

Ce aduce noul an


Mesaj de la Unul prin Sophia Love
 

4 Ianuarie 2021 

Sunt Unul. 

Atâtea lucruri de dezvăluit. Atât de multe informații de făcut publice. Atât de mult timp petrecut pentru a face asta. Acesta este un An Nou. Ați început Marea Trezire cu seriozitate. Ați încheiat linia temporală a Dominării, planul, dezvăluirea, dezmembrarea. Nu va mai continua și s-a oprit. 

Nu există nici un scenariu în care să continue neabătută. Fiecare cale duce la eliberare. Fiecare drum care duce într-acolo este auto-definit. În acest an, pentru că sunteți cu ochii larg deschiși și complet treziți, intrați în 2021 echipați și poziționați pentru conștientizare. 

Nu veți merge foarte departe fără să vă fie clar ca cristalul unde mergeți. S-a terminat cu orbecăiala. Ceea ce se întâmplă în continuare îi uimește chiar și pe aceia dintre voi care sunt cei mai încăpățânați credincioși, căutători ai adevărului și conștienți spiritual. 

Ceea ce se întâmplă în continuare stabilește scena unui an de dezvăluiri, reînnoire și renaștere. Ceea la ce veți fi martori este adevărata voastră istorie; adevărata istorie a omului. Trebuie spusă într-un fel care este imposibil de suprimat, acoperit, camuflat sau colorat într-un fel sau altul. 

Va fi dezvăluit și veți fi martori la asta într-un mod care este de necontestat. Cu proprii voștri ochi. Veți vedea, auzi și decide pentru voi înșivă ce este adevărat sau ce este fabricat. La finalul dezvăluirilor, mai mult ca sigur vă veți da seama că întreaga voastră lume a fost fabricată. De asemenea, că v-ați pierdut în poveste, crezând ceea ce vedeți și auziți chiar și atunci când contrazice ceea ce simțiți în voi. 

Vi s-a spus ca mai degrabă să vă temeți unul de altul, decât să vă iubiți unul pe altul. 

Vi s-a spus să urâți anumite culori, naționalități, comportamente și idei atunci când ele diferă de alte narațiuni specifice. 

Vi s-a spus să aveți încredere în bani, să mergeți după bani, să căutați banii în loc să aveți încredere în iubire, să urmați iubirea și să căutați iubirea. 

Vi s-a spus că dragostea și actele sexuale sunt legate între ele într-un mod particular cu nașterea copiilor și că trebuie să existe doar în acest scop. 

Vi s-a spus că orice privire dincolo de acest vis, dincolo de ceea ce poate fi atins, văzut și auzit în lumea fizică – este o prostie. 

Ați fost învățați că există substanță în lucruri care sunt iluzie în loc că acele lucruri, cele care nu pot fi, de fapt, atinse, ci mai degrabă simțite ca fiind reale, sunt cele care au substanță. 

VI s-a spus să desconsiderați natura și vocea sufletului vostru, acea voce interioară, în favoarea legilor emise de oameni care urmăresc să vă controleze.   

Vi s-a spus și vi s-a cerut să priviți aici – în timp ce frații voștri sunt măcelăriți acolo. 

Ați fost mințiți, în mod repetat, cu o forță și într-un mod atât de constant, încât atunci când cineva vă arată care este adevărul – să vă îndoiți de el va fiind sănătos la cap. 

V-ați pus încrederea în ”toți ceilalți” în timp ce-ați ignorat mesajul propriei minți și inimi care strigau la voi, avertizându-vă că este prost plasată și falsă. 

Ai învățat bine, om drag. 

Acum este marea dezvățare. 

Asta este ceea se este reprezentativ pentru acest nou an. 

Veți experimenta disonanță cognitivă. (starea de a avea gânduri, convingeri sau atitudini lipsite de consistență, mai ales în ceea ce privește deciziile comportamentale și schimbările de atitudine. n.t.) Nu veți fi la fel de confuzi ca unii, cei care nu citesc astfel de mesaje, cu avertismente și adevăruri. Dar, nu v-o luați în cap, va fi confuzie și pentru voi. 

Tot ceea ce știți că este ”real” a fost o iluzie – manipulare în scop de dominare. 

Planul a dat greș, totuși, sistemele sociale rămân în vigoare. O mare de-construire va urma acestei mari dezvățări. 

Nimic nu va mai fi la fel. 

Veți încheia acest an nou. Nou în atât de multe feluri încât veți fi de nerecunoscut față de sinele vostru din 2020. 

Încheierea lui 2020 a fost o dezamăgire pentru mulți care s-au așteptat ca schimbarea să fie evidentă și imediată. Fiți siguri că lumea veche s-a încheiat cu Solstițiul din 2020 – totuși, așa cum s-a spus mai înainte, structurile rămân. Prin urmare, sfârșitul ei nu este evident nimănui care nu participă la ceremoniile luminii. 

Mulți au participat, dar nu toți. Suficienți dintre voi au purtat și menținut lumina. Noul vostru Pământ intră în canalul nașterii. Este Dureros și Murdar și se poate simți interminabil de mult să stai acolo. Se numește ”travaliu” dintr-un motiv întemeiat. 

Stați cu ochii pe premiu. Vizualizați, vizualizați, vizualizați. 

Noul vostru Pământ vine atunci când îi faceți semn și toți sunteți de acord cu asta. ”Dezvățarea” va dura ceva timp. Sunteți în fața unor șocuri. Acestea vă vor plăcea, dar vă vor și îngrozi. 

Amintiți-vă că schimbarea are loc și că aceste șocuri și orori sunt ceea ce lăsați în urmă. Este necesar să le vedeți. Ca să vă pregătiți pentru naștere, este nevoie să vedeți totul. Totul este înlăturat. Acesta este un nou început. 

Nu veți mai fi sclavi sau bunuri mobile. Veți învăța ce este libertatea. Este starea voastră naturală. Nu presupuneți că pentru că ați fost dominați odată sunteți o pradă ușoară. 

Nu. 

Sunteți treji acum. Motivul dezvăluirilor, motivul dezvățării este același. 

Este așa pentru ca acest lucru să nu se poată și să nu se mai repete din nou. Primiți o foaie curată. Toți ați lucrat foarte conștiincios ca să ajungeți aici. 

S-a făcut. 

Acest an îl veți simți un pic ca pe un roller coaster, cu viraje ascuțite, scăderi rapide și cele mai înalte culmi. În toate acestea, amintiți-vă că voi ați creat această călătorie pentru voi înșivă, în beneficiul întregii creații. Nu trebuie ratată. 

Vei vedea, om drag, vei vedea. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.