luni, 18 ianuarie 2021

Primul Dar al Ascensiunii – Călătoria din 2021

 

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări preaiubite faruri de lumină, sunt Lord Melchizedek și este o onoare să fiu în prezența voastră. De fapt, este o onoare să fiu în lumina voastră, lumina și prezența voastră sunt cheia în acest moment al ascensiunii. Pe măsură ce intrăm în anul pe care voi îl etichetați 2021, doresc să vă ofer unele perspective spre care să vă îndreptați atenția și, totodată, să vă încurajez să înțelegeți ceea ce energiile vă încurajează să experimentați și să întrupați. Creatorul exprimă și transferă în mod constant vibrații ale luminii, inspirație, înțelepciune și iluminare în ființa voastră care să susțină progresul vostru prin procesul de ascensiune și creând, de fapt, procesul de ascensiune. 

Vibrațiile și frecvențele Creatorului contribuie la schimbări și transformări. Acesta este motivul pentru care este atât de ușor atunci când luăm o perioadă de timp, un an, să exprimăm energiile care vă vor influența și vor avea un impact asupra ființei voastre și ceea ce sunteți ghidați să experimentați ca să beneficiați de energiile și de procesul de ascensiune prin care veți trece automat, fie că îl înțelegeți, fie că nu. Acest lucru este la fel pentru fiecare ființă. Este cu mult mai ușor să treceți prin procesul de ascensiune atunci când aveți unele perspective, unele înțelegeri. 

Pentru călătoria din 2021 sunt câteva puncte pe care doresc să vă încurajez să vi le amintiți și să le țineți minte în timp ce treceți prin diferite experiențe. În acest an energiile vă încurajează să priviți adânc în ființa voastră, să priviți mai adânc decât oricând înainte. Acest lucru poate fi atât provocator, cât și inconfortabil, inspirator și împuternicitor. Să priviți mai adânc în voi decât ați făcut-o vreodată până acum, să vă focalizați și să vă concentrați cu adevărat atenția asupra vibrației, pulsației constante a adevărului care se mișcă din interiorul ființei voastre, se filtrează în corpul vostru, în câmpul auric și în realitatea voastră. Este nevoie să observați pulsația adevărului, energia adevărului care așteaptă să apară și care curge deja. 

Cu cât mai mult vă conectați cu vibrația adevărului, cu atât mai mult îl veți recunoaște, aducându-l în conștientizarea, acțiunile, reacțiunile și creațiile voastre. Faptul că priviți în ființa voastră vă dă voie să-l recunoașteți pe Creatorul divin, să vă dezvoltați relația cu Creatorul divin și să vă recunoașteți pe voi înșivă ca pe o exprimare a Creatorului divin. Vă ajută să recunoașteți iluziile, blocajele și poveștile de care vă țineți. Aceste iluzii, blocaje și povești vă țin împământați în același loc în care sunteți acum. Când vă dați voie să vindecați rănile necesare, să eliberați sau să vedeți prin iluzie, să vedeți adevărul ca și cum vălul ar fi ridicat, atunci îi dați voie adevărului să apară, iar vouă să treceți dincolo de zona voastră de confort. Vă dați voie să vă transformați, să aveți și să creați experimentări nelimitate, împuternicitoare și împlinitoare. 

De-a lungul anului 2021 puteți observa că atenția vă va fi atrasă în interiorul ființei voastre ca să comunicați cu divinul și adevărul vostru interior. Totodată, va fi atrasă de iluziile, blocajele și poveștile care este nevoie să fie vindecate și eliberate. S-ar putea ca 2021 să fie o experiență deosebit de iluminatoare sau o experiență foarte purificatoare sau un amestec din amândouă. S-ar putea să observați că anumite situații și experiențe din realitatea voastră apar ca să le priviți în profunzimea lor. Eu, Lord Melchizedek, vă încurajez să abordați fiecare situație, scenariu și circumstanțe privind mai întâi în interior, întrebând mai întâi în ființa voastră: 

Ce vrea adevărul meu să știu? 

Ce iluzii, blocaje și povești este nevoie să fie eliberate înainte să investighez lumea exterioară și să creez orice formă de acțiune? 

Cu cât mai mult acesta devine un obicei, cu atât mai mult va deveni starea voastră naturală de întrupare, lăsând ca totul să curgă cu o mai mare ușurință și prezență divină. 

Examinați Curgerea Divină 

În călătoria voastră din 2021 este important să vă examinați viața, să vă examinați pe voi înșivă și să observați unde curgerea divină a Creatorului nu este prezentă. Poate fi o zonă care este blocată, în care ați adunat frustrare, furie sau ceva care pur și simplu nu merge mai departe. Poate fi ceva în ființa, în personalitatea voastră, ceva ce încercați să creați sau o experimentare în realitatea voastră. Atunci când curgerea divină a Creatorului este în acțiune, totul curge cu ușurință și fără efort, este ghidat și crează împlinire. 

Eu, Lord Melchizedek, vă invit să vă examinați realitatea, ființa și ceea ce doriți să creați. 

Vedeți zonele în care sunteți blocați și stagnați. Observați că curgerea divină a Creatorului nu este prezentă sau mai mult de atât, că voi nu permiteți ca curgerea divină a Creatorului să fie prezentă. Observați că atunci când curgerea divină a Creatorului este prezentă totul curge cu ușurință, că se manifestă cu ușurință cu împlinire și că fericirea se manifestă și ea. 

Apoi, imaginați-vă cum ar fi să experimentați curgerea divină în acea situație, acea experiență, orice ar fi. Imaginați-vă energia Creatorului, lumina Creatorului umplându-vă ființa, umplând situația oricare ar fi ea. Imaginați-vă totul adunându-se la un loc, totul manifestându-se cu ușurință și nu numai cu ușurință, ci mai bine decât v-ați fi putut imagina vreodată. Vedeți, simțiți sau conștientizați-vă împliniți, simțindu-vă fericiți că nu numai voi beneficiați, ci și toți ceilalți beneficiază. 

Imaginându-vă acest lucru permiteți, creați o deschidere și o trezire pentru ca curgerea divină a Creatorului să poată avea loc. Cu cât mai mult vă imaginați, curgerea divină a Creatorului va curge în acea situație, mai ales în primele zile și veți aduce vindecare acelei părți a realității voastre. Este posibil să fie nevoie să v-o imaginați doar o dată, de trei ori sau poate mai mult, veți ști acest lucru când veți simți că ați întrupat-o pentru că veți simți curgerea divină a Creatorului, iar lucrurile vor începe să se schimbe în realitatea și în condițiile voastre. Veți recunoaște pur și simplu curgerea divină a Creatorului pulsând prin ființa voastră, acest lucru va fi foarte important în 2021. S-ar putea să fie nevoie să aduceți curgerea divină a Creatorului nu numai în realitatea și circumstanțele voastre, ci și în realitatea și circumstanțele de pe Pământ, să creați o curățare și să aduceți o ancorare a Creatorului. 

Altceva pe ce aș dori să vă concentrați și să simțiți că este benefic este să vă aduceți prezența divină în acțiune. Acest lucru poate fi cuplat cu co-crearea cu Creatorul. Asta însemnând că acțiunea și prezența divină a Creatorului trebuie să fuzioneze și să fie integrate. Eu, Lord Melchizedek, doresc să vă fie clar că nu pot exista una fără cealaltă. Nu puteți simți prezența Creatorului și prezența voastră divină interioară, oricum ați dori să o etichetați, și să nu acționați. Nu puteți acționa fără să conștientizați, conectați, angajați sau comunicați cu prezența voastră divină interioară. Puteți conștientiza că uneori experimentați energia Creatorului sau sinele vostru divin curgând prin voi și, apoi, când intrați în realitatea voastră, nu mai este. Poate că acționați, acțiune inspirată de minte, din experiențele trecute și, totuși, nu îi cereți prezenței divine din voi să vă inspire, să vă ghideze și să fie prezentă în acțiunea voastră, oricare ar fi acțiunea voastră. 

Aceasta este o afirmație minunată: 

Prezență divină, fii prezentă acum în acțiunile mele, prezență divină, fii prezentă acum în acțiunile mele. 

Prin simpla repetare a acestei afirmații creați o nouă acțiune sau o nouă creație, nu doar vă fuzionați prezența divină, experimentarea divină și acțiunea laolaltă, ci și co-creați împreună cu Creatorul. Rețineți că atunci când vorbesc de acțiune, poate fi vorba de ceva neînsemnat, de la mersul pe jos, vorbit, crearea unui proiect, comunicare la până la o exprimare creatoare. 

Prin toată energia din 2021 Creatorul vă invită să co-creați. Asta înseamnă că s-ar putea să fiți inspirați să creați ceva care nu este neapărat pe calea pe care v-o imaginați pentru voi înșivă, sau poate este. Este important să fiți deschiși ghidării divine din voi și direcției în care această ghidare divină vă duce. Este important să aveți încredere în acea ghidare divină și să vă dați voie să co-creați împreună cu Creatorul, chiar dacă este ceva ce simțiți că nu se află chiar pe calea voastră. Creatorul dorește să vă extindă viitorul, să vă extindă experimentările, să vă extindă visele și, astfel, s-ar putea să dorească să vă ghideze într-o direcție diferită ca voi să experimentați o mai mare împlinire. 

Dați-vă voie ca în meditație sau în momentele de liniște să spuneți pur și simplu: 

Eu sunt una cu Creatorul, co-creăm împreună. 

Eu sunt una cu Creatorul, co-creăm împreună. 

Repetați această afirmație până o simțiți cu adevărat, o întrupați cu adevărat și o credeți cu adevărat. 

Asta vă va susține să navigați prin călătoria voastră din 2021. Vă invit să dați drumul tuturor percepțiilor, tuturor perspectivelor pe care vi le-ați creat prin comunicarea mea, prin comunicările altora precum și propriilor voastre credințe cu privire la 2021, pentru că acesta este o pânză curată pe care voi să creați. O pânză pe care să co-creați împreună cu Creatorul. 

Eu, Lord Melchizedek, sunt prezent să fiu în serviciu. 

Vă mulțumesc,

Lord Melchizedek


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.