duminică, 10 ianuarie 2021

Bucuria Creației pentru 2021

Planificați împreună cu sufletul vostru Calea Ascensiunii și Împlinirii voastre Divine pe Pământ 

Lord Melchizedek susținut de Andromedani 

Canalizare Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Știți ce vreți să creați pentru 2021? Știți care vă sunt oportunitățile disponibile din esența sufletului vostru? Acum este momentul să-i dați voie sufletului vostru să vă influențeze în mod pozitiv, puternic și pașnic experimentările din 2021. 

Lord Melchizedek, susținut de energiile Andromedane, vă ghidează sufletul într-o mai mare întrupare în 2021. În mod colectiv, împărtășesc cu voi tehnici pentru o mai bună întrupare a sufletului vostru și cum să planificați împreună cu sufletul vostru creații împlinitoare pentru 2021. Sufletul vostru dorește să aibă o mai mare influență și impact în viața și în evoluția voastră spirituală ghidându-vă, creând planuri care să vă susțină împlinirea pe Pământ precum și procesul vostru de ascensiune. 

Lord Melchizedek împărtășește cu voi o tehnică care să dizolve tot ceea ce vă împiedică și vă limitează să vă experimentați visele și dorințele pe Pământ, dându-i voie sufletului vostru să vă picteze realitatea împreună cu voi pentru cel mai înalt scop pentru toți. 

Este o oportunitate minunată să lucrați cu sufletul vostru, să descoperiți ceea ce sufletul vostru dorește să creeze pentru viața, ascensiunea și serviciul vostru pe Pământ. Sunteți ghidați să împărtășiți un dar cu Mama Pământ și cu toate ființele ca să-i susțineți și pe alții să creeze cu bucurie din sufletul lor în realitatea și procesul lor de ascensiune. 

Tiparul Ascensiunii Noului Pământ a curățat calea ca experiențe magnifice să se poată manifesta în 2021, acum este nevoie să rezonați la un nivel mai profund cu sufletul vostru, să-i puneți întrebări sufletului vostru despre cum să trăiți și să existați în această lume nouă care este acum în desfășurare pentru voi și pentru toți cei de pe Pământ. 

Alăturați-vă lui Lord Melchizedek și Natalie susținuți de frecvența Andromedană ca să vă ascultați sufletul și să vă creați împlinirea divină pe Pământ.

 

Webinarul se va ține online în data de 16.01.2021 în intervalul orar 21:00 -22:00. Participarea la webinar se face prin achitarea unei donații în valoare de 5 euro folosind butonul Donate de pe blog. Cu o zi înainte, adică în data de 15.01.2021, veți primi un email care va conține link-ul cu ajutorul căruia să vă conectați la webinar. Vă aștept cu mult drag!


Traducere și realizare Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.