duminică, 10 ianuarie 2021

În această săptămână și ce urmează

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

8 Ianuarie 2021

Ora 4:44 AM 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. Aceste lucruri implică frământările și frica pe care le experimentează unii dintre voi. Este de înțeles, deși nu este necesar sau măcar susținător pentru voi acum. Amintiți-vă întotdeauna să vă țineți de credința în ceva ce nu vedeți. Această lume în care voi locuiți este o iluzie, și în prezent, cei care controlează camera de filmat transmit actul final. Aceasta este o conspirație, o lovitură de stat care nu este adevărată. 

Am să repet asta. Aceasta este o conspirație, o lovitură de stat care nu este adevărată. Rețineți că toate rolurile sunt distribuite, toate acțiunile scrise și coregrafiate dinainte. S-ar putea să fie unele spontane și chiar și unele surprize, dar nimic din toate acestea nu au fost neprevăzute.* 

Acum urmăriți pregătirea pentru dezvăluirea finală. Sunteți martori la scene care sunt scrise, și cu atenție, pentru cărțile de istorie. Veți fi surprinși de jucători – de ambele părți. Sunteți martori la unele dintre cele mai convingătoare roluri actoricești posibile. Este un spectacol. Este un spectacol.

Nimic nu este real. 

Forța oamenilor, forța fizică a numărului (de oameni) care au fost prezenți în Washington DC pentru ”numărarea” din această săptămână a fost o forță puternică. Sute și mii dintre voi ați fost acolo. A fost o chemare, o declarație de o asemenea energie și forță care dacă a făcut ceva a fost să cimenteze și să consolideze vocea adevărului și iubirii, integritatea și libertatea – mai degrabă decât ”o violentă răsturnare de la putere”. Fiecare și-a jucat rolul. Chiar și mass-media. 

Acum știți că mai sunt pași de făcut. Sunt lucruri care trebuie făcute publice. 

Spectacolul continuă. 

Totuși, în decurs de câteva săptămâni veți cunoaște adevăruri din care ați auzit doar fragmente sau pe care nu le-ați luat niciodată în considerare. Odată așezate, completează puzzle-ul. Atunci totul căpătă sens. Jucătorii și părțile vă dezvăluie complotul. 

Vă va plăcea finalul. Aceasta a fost, și continuă să fie, o dramă cu acțiune – răsturnări de situații și victime aparente. Unele există, da. Deși acum, în momentul actual, sunt mai puține decât credeți. Nu vi se arată adevărul. În mod deliberat vi se arată falsuri ca să poată dezvălui treptat o poveste care conține îndrăzneală, frumusețe și o convingere în nevoia de a fi spusă toată. 

Pentru că să prostești oamenii în mod intenționat pare contraproductiv. Cu toate acestea, controlul extrem deținut de cei întunecați din democrația țării voastre, o cere. 

Veți începe să vă vedeți opresorii ca oameni. Veți începe să vedeți adâncurile controlului. Voi, cei care le vedeți primii**, veți fi forța care împinge spre egalitate, unitate și onestitate în judecarea lor. Următoarea fază a evoluției voastre o cere. Vi se va cere să decideți. 

Sunt semeni de-ai voștri. Mulți s-au compromis și au continuat în acțiunile lor ca să-i salveze pe cei dragi. Nu toți. Nu toți. Acestea sunt faptele pe care le veți afla. Frânturi de adevăr apar deja ca să vă pregătească.    

Pe măsură ce eliberarea se desfășoară, veți afla cine sunt acei jucători care au deținut controlul și care, de bună voie, în mod deliberat și cu bucurie au comis crime împotriva semenilor lor. Acestea trebuie oprite, au fost oprite, de fapt, în acest moment. Vor fi foarte clare și modul în care să se procedeze, evident. Pentru binele întregului, aceste acțiuni sunt necesare. Pentru beneficiului omului, în loc de beneficiul lor înșiși. 

Apoi mai sunt și alții. Sunt numeroși și implicarea lor este nuanțată, situațiile lor complicate. Au comis acte înfiorătoare sub amenințare. Acestea au devenit capcane. 

Va fi vital să ghidați calea cu iubirea, lumina și adevărul vostru. Încotro vă îndreptați este un loc al Unității unde Unimea este simțită în timp real. Depinde de voi, o chestiune de cu cât de multă angoasă sunteți dispuși să-i încărcați pe acești oameni. Deoarece Unimea va fi conștientizarea și experimentarea a tot, de către toți, pentru toți. 

Rasa a experimentat angoase de magnitudini care sunt exponențiale. Focalizarea acum, ca să mergeți mai departe, este pe vindecare. 

Vindecare. 

Echilibrul este necesar și intrinsec procesului. Sunt eliminări care sunt necesare. Cu toate acestea, nu puteți cădea victimă răzbunării sau furiei repetate, învinovățirii, acuzării sau urii. Veți descoperi că acestea sunt contraproductive. Ceea ce urmează, după dezvăluire, este înțelepciunea. 

Va fi clar că este nevoie de mâini, capete și inimi noi care să conducă lucrurile. Vor apărea dintre voi. Pentru că binecuvântați sunt cei smeriți, căci ei vor moșteni pământul. 

Da, acum, odată cu aceste dezvăluiri, va apărea furie, indignare și durere. Nu vă pierdeți în ele, dați-le voie să treacă prin ființa voastră. S-a terminat cu capetele în nisip. Nu puteți evita durerea. Veți trece prin ea și veți ieși cu toții mai puternici pentru că ați făcut-o. 

Acum vine claritatea a ceea ce este cel mai important. Acum vine un acord în ceea ce privește prioritățile. Acum vine distribuirea egală a prosperității. Sunteți pe cale să experimentați o viață de abundență, abundență în toate lucrurile – opțiunile vor fi cele mai puține în asta. 

Veți vedea în continuare puterea Iubirii manifestată odată ce Unitatea voastră este evidentă. 

Cu toții ați fost jucați, deși într-o măsură diferită. 

Această săptămână a fost doar începutul. Țineți-vă tare de cunoașterea voastră interioară. Suprimarea adevărului nu va mai dura mult pentru această lume. Ceea ce este real este, probabil, invizibil ochiului, dar nu și inimii. 

Nu pierdeți. Este chiar foarte mult opusul. 

Amintiți-vă că evenimentele voastre favorite sunt cele care vă rulează gama emoțională – toate dintr-un loc de siguranță. Aveți încredere că nu este totul pierdut, că o rezolvare potrivită vă așteaptă și că sunteți la înălțimea a ceea ce urmează. 

Cel mai înalt și mai bun pentru toată rasa – acesta este locul spre care vă îndreptați. 

Vei vedea, om drag, vei vedea. 

Asta e tot. 

Mulțumesc. 

 

*Povestea vizuală însoțitoare aici a fost că actorii ne vor surprinde cu privire la partea de care joacă și de ce. Rolurile/liniile sunt toate intenționate, toată lumea joacă; mass-media, legiuitorii, cetățenii. Totul este un spectacol. Au fost făcute acorduri pentru rolurile jucate. Sunt băieți buni care nu sunt atât de înflăcărați și băieți care nu sunt atât de buni, dar par plini de lumină și pozitivi. Totul este un spectacol, iar finalul, odată ajunși la el, va dezvălui toate părțile și jucătorii drept ceea ce sunt, de fapt. Suntem șocați. 

**Aici se referă la cei ce spun adevărul, luptătorii în lumină, etc. Cei care ar citi aceste cuvinte la scurt timp după ce sunt scrise și împărtășite, în Ianuarie 2021. Cei treziți.



Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.