joi, 21 ianuarie 2021

Al Doilea Dar al Ascensiunii – Șuvoiul Auriu al Trezirii


Consiliul celor 144 prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări tuturor ființelor de pe Pământ care călătoresc prin procesul lor de ascensiune. Noi suntem un colectiv, o energie, noi suntem Cei 144. Suntem o exprimare a infinitului și suntem o exprimare a iubirii Creatorului, a Conștiinței Christice. Mulți dintre noi am experimentat existența pe Pământ. Am trecut prin procesul de ascensiune și, totuși, ne accesăm formele noastre mai înalt vibraționale și sinele divin, existând ca una, un colectiv de energie, o exprimare a Creatorului. 

Noi, Cei 144, venim la voi acum. Vrem să împărtășim cu voi un nou proces de trezire pe care-l instigăm, îl energizăm, îl amplificăm și îl extindem sau îl transmitem prin întregul Univers al Creatorului și, mai ales, pentru Pământ. Numim acest proces de trezire Șuvoiul Auriu al Trezirii, asta este cea mai înaltă vibrație a Conștiinței Christice. Este important să înțelegeți că Conștiința Christică nu are nimic de-a face cu religia și nici cu Maestrul Isus. Conștiința Christică este exprimarea iubirii, cea mai pură exprimare a iubirii de la Creator. Este o vibrație, frecvență și sunet, ea aduce vindecare, luminare și iluminare. Noi o trimitem ca pe un șuvoi de lumină aurie lichidă. Imaginați-vă acest șuvoi de lumină aurie lichidă ca pe o ploaie care curge peste și prin ființa voastră, ca pe cea mai frumoasă cascadă care se revarsă în toate direcțiile. 

Această energie se revarsă în ființa voastră, în pământ, în toate aspectele. Imaginați-vă totul învăluit în lumină aurie lichidă care sclipește, licărește, strălucește. Simțiți, conștientizați lumina aurie lichidă curgând peste și prin ființa voastră, fiecare por din ființa voastră, fiecare celulă absoarbe acest șuvoi auriu, fiecare aspect al realității voastre, toate creațiile, experimentările, manifestările voastre sunt umplute cu această lumină aurie lichidă. Totul arată frumos, totul deține vibrația Creatorului, esența și adevărul Creatorului. Imaginați-vă, simțiți conștientizați acest lucru câteva momente, pentru că acesta este adevărul, valul, Darul Ascensiunii pe care noi, Cei 144, vi-l dăruim acum. 

Vă dăruim această energie pentru că știm că iubirea este atât de importantă. Știm că iubirea este esența ființei voastre. Ca să vă susținem, să vă împământăm, să creăm vindecare, să vă ajutăm să vă expansionați și să vă dezvoltați în tot ceea ce sunteți, este nevoie de iubire, iar activarea celei mai pure vibrații a iubirii în ființa voastră este extrem de necesară acum. Iubirea este Conștiința Christică, este iubirea pe care noi, Cei 144, o dăruim cu vibrația infinitului. Această iubire este extrem de importantă pentru că în timp ce experimentați iubirea voi experimentați și infinitul, vibrația și energia infinită a Creatorului și vibrația și energia infinită a propriei ființe. Infinitatea este expansivă, nelimitată, ea asigură faptul că totul și toți sunt conectați. În multe privințe iubirea este aceiași, dar aceste două energii fuzionate ca una, cu intenție și scop, crează un val de lumină atât de puternic, Șuvoiul Auriu al Trezirii. 

Șuvoiul Auriu al Trezirii este ca să-l absorbiți, ca să-l câștigați, primiți, întrupați, împământați și să-l împărtășiți cu alții. Dați-vă voie să fiți un far de Lumină Aurie. Dați-vă voie să fiți ca albia râului lăsând râul auriu să curgă. Șuvoiul Auriu al Trezirii este cea mai pură vibrație a iubirii și infinitului de la noi, Cei 144, el va crește și va dezvolta iubirea de sine. Vă va susține în ancorarea iubirii în tot ceea ce sunteți, ancorând iubirea și infinitul în tot ceea ce faceți și creați. 

Imaginați-vă dacă toate perspectivele, ghidarea interioară, exprimările, manifestările și acțiunile voastre ar veni din această sinteză a iubirii și a infinitului. Ce ar manifesta pentru voi? Cum ar arăta sau ar fi realitatea voastră? Există vreo parte a ființei voastre care să opună rezistență acestei iubiri complete și absolute și celei mai pure vibrații a infinitului? Dacă da, care este motivul pentru că sunteți mai mult decât îndreptățiți și o meritați, este existența voastră naturală. 

Existența voastră naturală 

Pe parcursul anului 2021, scopul vostru este să reveniți în aliniere cu existența voastră naturală. Apoi apare întrebarea, ce este normal/natural pentru voi? Ce înseamnă măcar natural/normal? Ați putea spune că realitatea voastră, perspectivele, convingerile, părerile, acțiunile voastre sunt toate normale/naturale pentru voi. Noi, Cei 144, suntem de acord că cea mai pură vibrație a iubirii și a infinitului întrupate în ființa voastră, exprimate prin ființa voastră și tot ceea ce voi sunteți este normal/natural pentru voi, mai mult decât orice ce experimentați, faceți sau creați în realitatea voastră. 

Șuvoiul Auriu al Trezirii poate avea impact, poate fi fundația la tot ceea ce sunteți și la tot ceea ce creați. În timp ce primiți de la noi, Cei 144, Șuvoiul Auriu al Trezirii acesta va crea o profundă vindecare, o profundă trezire, purificare și curățare. Acest lucru va fi profund reconfortant, susținător, iubitor și adevărat. Se va simți ca o îmbrățișare caldă, dezvăluindu-vă atât de multe în legătură cu voi înșivă, știind că sunteți iubiți și susținuți și că totul este bine. Este o experiență blândă, tandră, iubitoare. Cu cât mai mult vă conectați cu Șuvoiul Auriu al Trezirii, cu atât mai mult veți întrupa aceste energii și le veți aduce în realitatea voastră, beneficiind de vibrațiile vindecătoare și de trezire. 

Dacă Șuvoiul Auriu al Trezirii aduce trezire, poate că ați dori să vă întrebați. Ce doriți să treziți în propria ființă? Ce doriți să aduceți în acțiune prin prezența iubirii și a infinitului? Noi, Cei 144, suntem prezenți să vă susținem în întruparea și exprimarea sintezei iubirii și a infinitului. Dacă iubirea este infinită ea nu are granițe, nici limite, nici judecăți. Puterea sa este imensă și asta este ceea ce noi vrem să vă susținem să experimentați: puterea iubirii voastre. Sunteți pregătiți să vă deblocați puterea iubirii voastre? Sunteți pregătiți să recunoașteți ce poate aduce puterea iubirii voastre și cum poate să vă servească? Asta este ceea ce vă cerem în timp ce noi vă aducem Șuvoiul Auriu al Trezirii. 

Dați-vă voie să stați în meditație sau în liniște. Mai întâi chemați-ne pe noi, Cei 144, cu propriile, cuvinte invitați-ne să fim prezenți în jurul vostru, simțiți-ne energia, primiți-ne lumina, absorbiți-ne vibrațiile și invitați-ne să vă oferim și să vă aliniem cu Șuvoiul nostru Auriu al Trezirii. Dați-vă voie să primiți Lumina Aurie, primiți-o cât timp doriți. 

Poate doriți să afirmați: 

”Eu sunt sinteza iubirii și a infinitului.” 

Când vă simțiți ca și cum ați fi cu adevărat conectați cu acea vibrație a Șuvoiului Auriu al Trezirii, că iubirea și infinitul sunt prezente în ființa voastră, poate că doriți să spuneți: 

”Deblochez puterea iubirii mele. Deblochez puterea iubirii mele.” 

Fără nici un fel de așteptări, fără nici un fel de judecăți, pur și simplu fiți prezenți și primiți. Aceasta poate fi o experimentare continuă și o manifestare continuă pentru voi. 

Vă iubim foarte mult, complet și absolut. 

Vă mulțumim.

Noi suntem Cei 144


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.