vineri, 1 ianuarie 2021

Inspirația Vieții

Pământul canalizat de Pamela Kribbe 

Dragi prieteni, 

Eu sunt vocea Pământului. Vă salut pe toți din adâncul inimii mele, centrul acestei planete. Mi-ați fost atât de dragi toți, atât de prețuiți. Sunteți bineveniți aici pe Pământ. Întindeți-mi mâna, sunt partenera voastră. Intrăm împreună în acest dans al vieții. 

Lumina voastră a luat forma unui corp care a fost născut și format din mine. Eu sunt elementele pământești care vă ajută să luați acea formă și care vă hrănesc. Eu însămi sunt o conștiință vie. Nu sunt moartă, pentru că în fiecare pas pe care-l faceți puteți simți curgerea forței mele de viață sub tălpile voastre. Simțiți-mi energia plină de viață, inepuizabilă și lăsați-o să vă hrănească. Lăsați energia mea strălucitoare, pură a Pământului să curgă prin picioarele voastre. Forța mea este atât fizică, cât și eterică. Dacă mă lăsați să curg în voi, nu numai corpul vostru va fi întărit, ci și mintea voastră. 

Vă hrănesc cu inspirația pe care o vedeți peste tot în natură, inspirația vieții însăși, care crește și înflorește și își urmează drumul fără să se îndoiască de ea însăși. Ați auzit vreodată de vreo floare care să se îndoiască în legătură cu destinul ei de-a se deschide și de-ași arăta lumii superba ei splendoare? Se întreabă floarea dacă are libertatea de a se hrăni singură din solul Pământului sau să absoarbă ploaia și soarele? Ați auzit vreodată de o floare care să se îndoiască dacă poate primi aceste lucruri? 

Floarea primește mai mult decât hrană materială. Ea primește și inspirație spirituală de la micile creaturi eterice din jurul ei: elfii, nimfele, zânele care o îngrijesc și o încurajează și o laudă. Ce bucurie, ce inspirație este prezentă în natură! Dacă ați putea vedea cu ochii mei, ați vedea atât de multă viață și inspirație de-a lungul fiecărei cărări din pădure încât v-ați minuna și ați da drumul disperării voastre. 

Există atât de multă iubire, vitalitate și creativitate pe Pământ. Conectați-vă cu acea viață, cu natura și simțiți-i prezența în corpul vostru. Și voi sunteți o floare a Pământului care poate fi hrănită cu tot ceea ce are nevoie. Simțiți-vă rădăcinile mergând adânc în pământ. Simțiți puterea în picioarele voastre și cum acea putere vă conectează cu Pământul. Dați-vă voie să vă înrădăcinați așa cum o face un copac – imaginați-vă că sunteți un copac. Un copac matur, înalt cu o coroană care se înalță în sus spre cer și care captează tot ceea ce este – vânt, ploaie, soare – și primește tot ceea ce vine spre el într-o tăcută acceptare și predare. Anotimpurile vin și trec și copacul, în esența sa, trăiește în tot ceea ce devine o parte din el – în fiecare moment. Nici mai mult, nici mai puțin. 

Coborâți mai departe în trunchi și mai jos, în rădăcinile acelui copac. Coborâți mai departe cu conștientizarea în pământ și simțiți cum rădăcinile reflectă, de fapt, un set complet de ramuri, dar o face în subteran. Simțiți viața care este activă acolo, în sol și umezeală. Simțiți stabilitatea și forța rădăcinilor și dați drumul tensiunii din corpul vostru. Există în voi un sistem de rădăcini care vă susține. Corpul vostru este menit să vă poarte în această viață, așa că, aveți încredere că o poate face. Simțiți ritmul natural al naturii pe care îl experimentați în copac și acum simțiți același ritm în propriul corp și predați-vă lui. Imaginați-vă că tot ceea ce aveți nevoie în acest moment este prezent în viața voastră. Doar trebuie să deschideți ochii și să vedeți acest lucru; să ascultați semnalele care vă apar în cale. 

Haideți să vedem acum ce se întâmplă în voi și în alți oameni care se simt a fi extrem de senzitivi. Atunci când sunteți copleșiți de impresiile din afara voastră pe care nu le puteți digera, experimentați povara senzitivității voastre. De ce se întâmplă asta? Pentru că în acel moment preluați prea mult din ceea ce nu vă aparține. Nu aveți o conectare bună cu fundația voastră: cu trunchiul, rădăcinile voastre. Ați putea spune că aveți prea multe ramuri în vârful copacului vostru și asta face ca lucrurile din voi să se miște și să se legene prea mult. Puteți compara aceste ramuri cu chakrele aflate în partea superioară a corpului vostru: energiile inimii, gâtul, cel de-al treilea ochi și chakra voastră coroană. 

În acest moment se vorbește mult despre o transformare pe Pământ, precum și în întregul sistem solar în care sălășluiți. Există o creștere în lumină și conștientizare și este ca un val care vă cuprinde. Știați acest lucru înainte să veniți pe Pământ în această viață și ați ales să faceți parte din asta. Într-adevăr, ați așteptat de foarte multă vreme ca acest eveniment să aibă loc. Ca suflete, sunteți bătrâni și ați trăit multe vieți pe Pământ, precum și pe alte planete și în alte dimensiuni. Acum, în acest sistem solar, are loc o schimbare în conștiință și eu, Pământul, am participat la această schimbare. 

Deci, ce înseamnă această schimbare? Înseamnă că toate ființele vii de pe Pământ sunt atinse de un impuls, o chemare la trezire și aducere aminte cine sunt ele. Voi ați simțit deja acel impuls înainte de a vă naște. Ați știut că asta va fi o oportunitate să vă întrupați profund pe Pământ și să aduceți claritate și echilibru vechilor poveri pe care le-ați adus din alte vieți – nu ați venit aici ca o coală albă. Poverile au venit cu voi atunci când v-ați născut și în acele poveri este durere: un sentiment de-a fi respinși sau de-a nu fi înțeleși. Acea durere își are originea în experiențele pe care le-ați avut înainte pe Pământ. Durerea are multe straturi și fiecare chakră din sistemul vostru energetic a fost atinsă de acea durere veche care a fost declanșată din nou în tinerețea voastră din această viață. 

Vreau acum să mergeți acolo unde durerea este cel mai profund depusă, în cele trei chakre din partea inferioară a corpului vostru: pântece și chakra rădăcină. Din chakrele voastre mai înalte, vă puteți conecta mult mai ușor cu ființa voastră cea mai interioară – lumina sufletului vostru – pentru că în acest moment lumina sufletului vostru poate fi mai ușor atinsă și trezită. Și asta ați dorit să se întâmple și în viața voastră: ați avut dorința de trezire, dorul să contribuiți la schimbarea de pe Pământ. Dar, ceea de ce nu sunteți suficient de conștienți, uneori, este nevoia de a vindeca durerea care este depusă în special în chakrele din partea inferioară a corpului vostru și să vindecați această durere cu toată atenția și, mai presus de orice, răbdarea care este în voi. Doar focalizați-vă conștientizarea asupra acelei părți a corpului vostru: stomacul și pântecele vostru, pelvisul și coccisul vostru și simțiți-le ca pe un întreg. Lăsați-vă respirația să coboare în această parte a corpului vostru, acolo unde se află acel Acasă la care este nevoie să ajungeți. 

Vreau să vă ajut să experimentați un sentiment de securitate care vă lipsește, ceva ce nu v-a fost disponibil pentru foarte multă vreme. Există în voi o frică rezultată din faptul că nu ați fost în măsură să fiți voi înșivă, să fiți diferiți. Folosiți-vă senzitivitatea ca să vă focalizați pe acea frică și doar fiți acolo cu ea. Întrebați-vă ce vreți acolo: pace, relaxare, un sentiment de securitate, un sentiment de apartenență, încrederea că vă puteți dezvolta așa cum o face o floare? Doriți să fiți în măsură să contați pe puterile naturale ale Pământului, precum și pe cele ale Cosmosului din jurul vostru, să vă ajute și susțină să fiți sinele vostru natural? 

Vreau să vă fac conștienți de schimbarea care stă în fața voastră și că voi sunteți parte a acelei schimbări și vă puteți preda ei. Multe lucruri se vor aranja pentru voi atunci când veți îndrăzni din nou să vă predați unei încrederi profunde în mine, Pământul, și în forțele mele creatoare. Predați-vă acestora și aveți încredere în mine și în lumina care curge în prezent prin Cosmos. Este momentul să vă ridicați și să vă arătați cea mai profundă inspirație a voastră lumii. Lumea are nevoie de voi, nu invers. Voi nu aveți nevoie de lume ca să fiți cine sunteți; voi sunteți autentici și iubitori exact așa cum sunteți. Înfigeți-vă rădăcinile adânc în Pământ și îndrăzniți să aveți grijă de voi înșivă. Iubiți-vă în acele locuri în care sunteți neliniștiți, îngrijorați sau nesiguri. Priviți mult mai profund în propria durere și înconjurați-o cu energia voastră vindecătoare. Căutați ajutor în natură, pentru că conectându-vă cu mine, puteți experimenta și energia mea vindecătoare. 

În cele din urmă aș vrea să vă fac conștienți de faptul că în jurul vostru există ajutor și din lumea spiritului, atât din Cer cât și de pe Pământ. Sunteți obișnuiți să vă uitați după învățători ascensionați și îngeri, dar vedeți că sunt și ghizi care sunt prezenți aici pe Pământ. Acei elfi eterici, nimfe și zâne sunt și aceștia acolo pentru voi. Vedeți dacă îi puteți simți în jurul vostru, pentru că sunt acolo. Sunt prezenți ghizi cerești și ghizi pământeni aici și dansează cu toții în jurul vostru. Vor să-și împărtășească cu voi cunoașterea despre bucurie și ușurință și ce se poate întâmpla atunci când aveți încredere în viață.   

Voi, ființele umane, sunteți obișnuite să încercați să controlați și să planificați din cap bazându-vă pe voința voastră. Credeți că este nevoie să obțineți un ”control” asupra lucrurilor ca să le împiedicați oarecum să nu se ”destrame”, dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Pe măsură ce vă aliniați cu cele mai profunde simțiri și cu inima voastră și vă deschideți ajutorului care se află în jurul vostru, atunci viața devine foarte clară și ușoară și vă dați seama despre ce este vorba, de fapt: că sunteți aici să înfloriți, să prosperați și să străluciți, să faceți ceea ce în mod profund vi se pare potrivit pentru voi. Sunteți aici să vă hrăniți pe voi înșivă și să deveniți o lumină strălucitoare, o floare radiantă care-i stimulează pe alții prin frumusețea și bucuria ei pură. 

Să dai și să primești este același lucru atunci când îndrăznești să primești, să ai încredere și să răspândești lumina care îți aparține: lumina care dorește să curgă pe Pământ în acest moment. Aveți încredere și simțiți ajutorul din jurul vostru. Puteți simți energia elfilor în picioare, dar nu vă așteptați la vreun sfat meditativ din partea lor. Ei sunt vioi și fericiți și nu înțeleg de ce aveți cu toții o perioadă atât de dificilă. Atunci când vor să vă spună ceva, sfatul lor este simplu și direct. Oferiți-le iubirea și aprecierea voastră – un zâmbet este suficient. Ei doresc să se simtă din nou conectați cu omenirea. Ei vor să interacționeze cu aceia dintre voi care doresc să interacționeze cu ei. 

Vă salut pe toți și vă mulțumesc că ați venit.


©Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.