duminică, 31 ianuarie 2021

Al Patrulea Dar al Ascensiunii: Adevărul Pământului

                                                     Imagine Josephine Wall

Mama Pământ prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, eu sunt Mama Pământ, vin la voi cu cea mai profundă iubire și binecuvântări. Sunt profund onorată să mă aflu în prezența voastră și smerită să fiu în serviciu ca o sursă, o exprimare și să ghidez Pământul și toate ființele. Este un proces de ascensiune atât de frumos cel în care ne îmbarcăm acum cu toții. Știu că s-ar putea ca mulți dintre voi să vedeți haosul, tulburarea, răsturnările care ar putea fi prezente pe Pământ. Văd iubirea, frumusețea, adevărul și esența Creatorului în toate ființele și în Creator, deoarece Creatorul se manifestă în numeroase forme, moduri și creații pe Pământ. 

Eu, Mama Pământ, doresc să împărtășesc cu voi o perspectivă, este un dar al ascensiunii. Chem acum multe ființe de lumină să lucreze cu mine în acest moment pentru că doresc să împărtășesc cu voi Informații și Adevărul Codurilor Pământului. Dacă vă simțiți ghidați să fiți prezenți alături de mine, atunci Creatorul vă ghidează și aveți multe de primit, de acceptat și de conștientizat. Am păstrat, menținut, protejat de ceva timp aceste coduri și informații cu privire la adevărul Pământului. Acum sunt mulți pe Pământ care sunt pregătiți să primească și să reactiveze aceste coduri încă o dată în ființa lor. Este foarte probabil ca cei care îmi aud chemarea să fi lucrat cu mine cu multe civilizații în urmă. Unele dintre civilizațiile precedente de pe Pământ au fost capabile să acceseze Informațiile și Adevărul Codurilor Pământului disponibile, acest lucru înseamnă că au înțeles cum să co-creeze cu Pământul și cu mine, Mama Pământ, în armonie și echilibru. Totodată, înseamnă că au fost în măsură să înțeleagă scopul Pământului, motivul pentru care sufletele se întrupează pe Pământ. Legătura dintre procesul de ascensiune și Pământ și să înțeleagă, totodată, modul în care să avanseze în echilibru, armonie și adevăr pentru toate ființele de pe Pământ și, desigur, împreună cu mine, Mama Pământ. Acesta este motivul pentru care Mahatma ne-a dăruit Șablonul Multi-dimensional al Legii Unimii, ca să-mi susțină munca dăruirii și reactivării Adevărului Pământului. 

Sunt multe ființe care doresc să știe de ce sunt pe Pământ, de ce este omenirea prezentă, care este scopul? 

De ce se desfășoară procesul de Ascensiune? 

Mulți doresc să știe cum să fie în serviciu, cum să susțină omenirea, Pământul și toate ființele. Aceste întrebări ard în fiecare ființă de pe Pământ, cu toate acestea, uneori aceste întrebări nu aduc creațiile și manifestările necesare. Totul depinde de perspectivele și intențiile cuiva. Ființele pe care eu le chem din omenire să lucreze în armonie cu mine, aceste ființe pot fi intrigate de care este scopul Pământului și modul în care să meargă mai departe într-un mod armonios. Cu toate acestea, au o puternică dorință să fie în serviciu și să experimenteze lucrul cu mine, Mama Pământ. Cunoașterea, înțelepciunea care sunt activate nu sunt esențiale pentru ele.   

Informațiile și Adevărul Codurilor Pământului este necesar să înceapă să fie activate în omenire și în Pământ, deoarece odată cu manifestarea Planului Ascensiunii Noului Pământ a fost creată o pânză nouă, curată. Dorim să însămânțăm această pânză curată cu Adevărul Pământului, împărtășind cum să mergem înainte împreună cu Mama Pământ, Pământul, omenirea și toate ființele armonios, vesel, iubitor și în pace. Asta este ceea ce eu, Mama Pământ, și cei care simt chemarea să se conecteze cu mine dorim să aducem, creăm și semănăm. O nouă realitate, un nou Pământ și o nouă Ascensiune. 

Dacă simțiți chemarea, și veți ști când o veți face. Veniți la mine în meditație, cereți să o vizitați pe Mama Pământ în timpul meditației sau în momentele de liniște. Vă voi invita în camera mea sacră, vă voi învălui în vibrațiile mele materne și sacre ale Pământului, veți experimenta cea mai înaltă și mai pură vibrație a Pământului. Pe măsură ce o inspirați, ea vă va susține să înțelegeți faptul că sunt atât de multe dimensiuni de experimentat în Pământ și la cea mai pură, înaltă vibrație pe care toți o pot experimenta. 

Dați-vă voie să inspirați energiile pe care le împărtășesc cu voi. Mă voi conecta apoi cu voi, chakra inimii înalte cu chakra inimii înalte. Voi începe să trimit bule de lumină aurie printr-un șuvoi de lumină în chakra inimii voastre înalte, bule pe care le puteți păstra în chakra inimii înalte, doar lăsați-le să curgă și să se odihnească în chakra inimii voastre înalte. Ele conțin Codurile și Informațiile Adevărului Pământului. Este posibil să nu le puteți accesa în acest moment, iar acest lucru este în regulă și potrivit. S-ar putea ca ele să înceapă să vă lumineze și să vă ilumineze sau să vă invite să acționați în anumite moduri în realitatea voastră sau pentru Pământ. Treptat, dați-vă voie ca pur și simplu să fiți prezenți cu aceste bule, să fiți prezenți cu energia care se formează în chakra inimii voastre înalte și cu susținerea și iubirea mea care vă înconjoară. 

Eu, Mama Pământ, vă invit să vă focalizați pe aceste Coduri și Informații în fiecare zi. Ele vi se vor dezvălui treptat și vă vor umple întreaga ființă, activându-se și, prin urmare, împărtășind perspective și ghidare. Ele vă vor instrui cum să mergeți mai departe în armonie cu mine, Mama Pământ, și cu toate ființele. Aveți răbdare, voi și cu mine așteptăm asta de multă vreme, așa că, aveți răbdare cu energiile deoarece ele se pot dezvălui lent, dându-vă voie să cuprindeți și să înțelegeți ceea ce este nevoie într-o sincronizare potrivită. 

Vă mulțumesc că ați fost prezenți cu mine, că ați fost deschiși să-mi primiți darul. Veți observa că atunci când sunteți pregătiți, veți începe să trimiteți aceste bule aurii în Pământ, în pământ sau chiar să le împărtășiți cu o altă ființă. Acest lucru va fi potrivit să-l faceți atunci când vă veți simți ghidați. 

Sunt aici să fiu în serviciu, să lucrez cu voi în armonie și adevăr. 

Vă mulțumesc,

Eu sunt Mama Pământ



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.