sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Eliberarea dintr-o conștiință mai înaltă

Mesajul lunii Ianuarie 2021 de Arhanghelul Zadkiel prin Linda Robinson 

Salutări vouă iubiților, 

Noi suntem Arhanghelii Zadkiel și Ametist și vă salutăm cu Iubire. Astăzi dorim să discutăm despre eliberarea dintr-o conștiință mai înaltă. 

Energia mai înalt vibrațională continuă să vă scalde planeta. Această energie vă invită să o asimilați în propriul câmp de energie ca să vă creșteți frecvența personală. Acest lucru vă poate ajuta să vă ridicați în dimensiunile mai înalte. 

Pe măsură ce asimilați energia mai înalt dimensională în propriul câmp de energie, conștiința și conștientizarea voastră este posibil să se expansioneze. Sunteți în măsură să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă și s-ar putea să aveți o viziune mai extinsă asupra căii voastre spirituale. Înțelegeți situațiile din punctul de vedere al unei conștiințe mai înalte. 

În timp ce acest lucru are loc, s-ar putea să deveniți conștienți de lucruri care nu mai sunt potrivite energetic pentru voi. Energia voastră s-a expansionat și acest lucru poate afecta modul în care vedeți alte aspecte ale vieții voastre. Poate varia de la tipurile de cărți pe care doriți să le citiți la activități și tipare de gândire și de a fi. Acest lucru se întâmplă pentru că fiecare obiect sau activitate poartă o vibrație diferită de cea din care ați crescut. 

Acum trăiți într-o stare de conștiință mai înaltă. 

Pe măsură ce conștientizarea voastră se expansionează, ghidarea voastră interioară v-ar putea îndemna să eliberați unele dintre lucrurile și tiparele care nu mai sunt potrivite energetic pentru voi. Când acest lucru se întâmplă, puteți aborda procesul dintr-o stare de conștiință mai înaltă. 

Sunteți în măsură să determinați dacă ceva se simte ca și cum ar fi încă potrivit pentru voi. Nu există nici o judecată în acest proces atunci când operați dintr-o stare de conștiință mai înaltă. Știți unde vă aflați pe calea voastră spirituală și cum doriți să vă conduceți viața. Acest lucru vă dă voie să evaluați fiecare situație cu un sentiment de pace știind că pur și simplu determinați ceea ce este potrivit pentru voi în punctul în care vă aflați acum pe calea voastră. 

Una dintre primele părți ale acestui proces începe cu recunoașterea faptului că ați intrat și v-ați mutat într-o stare de conștiință mai înaltă. Având această conștientizare, s-ar putea să începeți să priviți situațiile cu o nouă înțelegere. Ceea ce înainte părea să fie o potrivire atât de bună și o decizie simplă, s-ar putea să nu le mai simțiți potrivite pentru voi. O carte sau o activitate s-ar putea să nu vă mai atragă interesul. S-ar putea să vă întrebați cum ceva care înainte v-a fost atât de drag, se simte atât de diferit acum. 

Dacă acest lucru se întâmplă, poate fi o confirmare că ați progresat într-un nivel mai înalt. 

Această înțelegere vă dă voie să determinați ce este potrivit pentru voi în punctul actual de pe calea voastră spirituală și ce doriți să duceți mai departe cu voi. 

Acest proces vă dă voie să începeți sau să continuați o examinare a ceea ce se află în prezent pe calea voastră. Asta poate include obiecte, activități și moduri de gândire. O examinare atentă a acestora vă poate ajuta să continuați să mergeți înainte. 

Pe măsură ce începeți să trăiți dintr-o stare de conștiință mai înaltă, procesul de evaluare și eliberare poate trece de la obiecte fizice la tipare de gândire, înțelegere și moduri de a fi. Acest lucru este foarte important pentru că acestea sunt calități pe care le luați cu voi în dimensiunile mai înalte. La acel nivel, nu este atât de mult vorba despre obiecte fizice pe cât este vorba despre calitățile voastre personale și modul vostru de-a fi. 

Atunci când vă gândiți la ceea ce doriți să eliberați, tipare vechi cum ar fi să vă țineți de furie și resentimente sau să judecați situații, s-ar putea să intre în conștientizarea voastră. Acestea sunt emoții normale care apar din când în când. Problema apare atunci când vă țineți de ele și nu le dați drumul. Când acest lucru se întâmplă, se poate dezvolta un blocaj energetic care vă stânjenește creșterea în vibrație care ar fi fost mult mai ușoară dacă blocajul n-ar fi fost acolo. 

Atunci când găsiți tipare care nu se mai potrivesc energetic cu calea voastră actuală, le puteți elibera cu Iubire atunci când intrați în acest proces cu o conștiință mai înaltă. Fiecare tipar sau mod de a fi, a servit unui rol important pentru voi în trecut. Poate doriți să reflectați asupra fiecărei situații și a ceea ce ați învățat din ea. Apoi, vă puteți exprima recunoștința și să o eliberați cu Iubire. 

Vă puteți gândi la calea voastră actuală și la calitățile pe care doriți să le hrăniți și exprimați în timp ce mergeți înainte. Să rămâneți într-o stare de conștiință mai înaltă vă va fi deosebit de util în timp ce parcurgeți acest proces. 

Cu cât mai mult rămâneți într-o stare de conștiință mai înaltă, cu atât mai automată ea va deveni. Dacă vă setați intenția să rămâneți în această stare, vă veți ridica în mod natural în nivele mai înalte. 

Iubiților, suntem fericiți că vă examinați calea și eliberați dintr-o conștiință mai înaltă. 

Să știți că sunteți foarte iubiți. 

NOI SUNTEM Arhanghelii Zadkiel și Ametist 

… și vă înconjurăm cu Iubire. 

Și așa și este.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.