miercuri, 20 ianuarie 2021

Câteva cuvinte înainte de data de 20.01.2021

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

19 Ianuarie 2021 

Președintele vostru va conduce o nouă Americă către locul de drept și siguranță al acestei țări în lumea suverană. Pentru că în suveranitate intrați acum – la noapte te vei odihni în ajunul unei țări noi – nu una concepută de oameni sau de cei care-i guvernează în scopul cuceririi, ci una care începe într-o nouă zi strălucitoare – una care răsare pe urmele unui despotism absolut; nici una dintre ele nu a fost vizibilă omului. 

Ceea ce se întâmplă cu președintele vostru este că mâine la prânz este eliberat să ușureze această naștere a unei națiuni noi; și asta intenționează să facă. Nu mai devreme, cu toate acestea, o va face cu consimțământul, aprobarea și alegerea oamenilor care se află în spatele său și îl susțin; care l-au ales să facă această treabă și pe care el a dorit să o facă încă de la început, de când a ales să candideze la funcție. 

Președintele vostru nu se oprește, nu iese de sub ochii publicului. Schimbă locații. Nu-și abandonează postul. Va servi dorințele poporului american așa cum a promis. 

Veți vedea un transfer, nu de la președintele USA Inc. către următorul președinte USA Inc., ci de la președintele USA Inc., din mâinile Structurii Cabala/Draconiană/Reptiliană în mâinile poporului american. 

Mâine multe lucruri importante și schimbări minunate vor apărea în țara voastră. Multe schimbări mari și adevăruri șocante vor fi anunțate pe măsură ce ele apar, iar aceste lucruri vă sunt spuse ca o garanție. 

Președintele vostru rămâne la cârma acestei nave a libertății și vă îndreaptă spre un țărm bogat, frumos și prosper. Priviți. Momentul se apropie cu repeziciune acum. 

Am câteva întrebări personale. Cu privire la membrii familiei și a prietenilor care nu sunt conștienți de ceea ce s-a întâmplat aici sau de ceea ce urmează. Unele au legătură cu ceea ce mi s-a spus. 

Toate acestea se vor desfășura într-un mod care asigură că toată lumea își menține și descoperă adevărul personal și sistemul de credințe. Nu se va întâmpla peste noapte și nu va veni de la tine. Știi asta. Nu va veni de la tine. 

Cât timp? (va dura) 

Luni, nu ani și nu multe. Dar nu săptămâni și nici zile. Luni. Nu prea multe luni. Poate două. Poate trei. Nu patru. 

Sunt lucruri care nu pot fi schimbate. Aceasta este o călătorie individuală făcută în mod colectiv. Fiecare o veți colora și veți lua din ea ceea de ce aveți nevoie și ceea ce servește programării voastre finale și alese. 

Am să vă spun asta. Dezrădăcinarea lor (din starea în care se află acum) va fi atât de puternică, încât lumina lor va proteja această rasă în viitor, generațiile și în eonii următori. Atât de puternică va fi lumina lor. Atât de adânc vor înțelege trădarea posibilă. În moduri pe care nici voi nu le-ați înțeles pe deplin. 

Deși și voi ați avut trezirea voastră, ea nu a fost la fel de deturnată. 

Vedeți-i în deplină cunoaștere și completă conștientizare acționând cu o deplină autoritate și cu o viziune clară. Ei, la fel ca voi, pentru asta au venit. 

Dacă încercați să vă amestecați acum, doar vă puneți în calea lor. 

Fiecare vă aveți coridoarele individuale de credință dintr-un anumit motiv. Veți ajunge în miezul sinelui vostru și în adevărul său, fiecare în felul vostru și la momentul potrivit. 

Aveți încredere. 

Acesta este momentul în care începe partea bună. 

Mulțumesc!


Traducere Monica Poka

Sursa  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.