marți, 26 ianuarie 2021

Al Treilea Dar al Ascensiunii: Legea Unimii


Mahatma, Logosul Cosmic, prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui Mahatma
 

Salutări, eu sunt Mahatma, Logosul Cosmic. Vin ca o frecvență energetică, ca o sursă de lumină, ca o energie și o conștiință colectivă. Scopul meu este să supraveghez energiile întregului Univers al Creatorului de la nivelul cosmic, așadar, eu transmit energia Creatorului tuturor ființelor și astăzi vă aduc energia Creatorului. Voi primiți energia Creatorului, o întrupați, sunteți energia Creatorului și astfel eu acționez ca o oglindă, acționez ca o exprimare, o reflectare a propriului vostru adevăr, a tot ceea ce Creatorul este. 

Vă aduc un dar al Ascensiunii, este al treilea nostru dar în această călătorie din 2021, acest dar al Ascensiunii poartă numele de Legea Unimii. Legea Unimii există deja în ființa voastră, de fapt, darul pe care-l împărtășesc cu voi există deja în ființa voastră, dar, totuși, întrucât eu vă ofer această energie, este vorba de o activare. O activare care are loc în ființa voastră, o aducere aminte și conectare cu sinele vostru, cu toate aspectele voastre în toate dimensiunile și cu Creatorul. Vă aduc un șablon multi-dimensional sacru care deține cea mai pură vibrație a Legii Unimii și tocmai pe asta doresc să o descarc și să o activez în ființa voastră, este esențială navigării voastre prin procesul Ascensiunii și pe calea voastră din 2021. 

Ce este Legea Unimii? 

Este vibrația înrudită cu cel mai sacru fir de lumină deținut în miezul Creatorului care permite, crează și susține existența unimii, unității și adevărului. Ea susține și crează existența fuziunii și a sintezei. Creatorul este o energie fără formă, nelimitată, neetichetată și, totuși, Creatorul crează și exprimă vibrațiile energiei Creatorului și acest lucru permite ca forma să ia naștere. Permite energia activă și impulsul, expansionând astfel energia Creatorului. Legea Unimii ne încurajează să fim conștienți că noi suntem, de fapt, un aspect al Creatorului, suntem lipsiți de formă, neetichetați și nelimitați. Acest lucru ne dă voie să ne conștientizăm unimea și conectarea cu Creatorul. Când ne recunoaștem pe noi înșine în acest fel, renunțăm la toate bagajele, la orice personalitate, la toate luptele, toate provocările, poate chiar și la dorința de a realiza/dobândi ceva. Pur și simplu devenim, suntem, existăm, suntem în acum și ne recunoaștem în ceilalți, lăsându-i pe ceilalți să se recunoască în noi. Deși ne recunoaștem diferite aspecte ale noastre în diferite ființe, recunoaștem același lucru: pe Creator. În cea mai înaltă vibrație, unitatea și unimea este fuziunea tuturor aspectelor Creatorului, ați putea spune fuziunea tuturor ființelor într-o sursă. 

După cum experimentați unimea și unitatea pe Pământ, este vorba mai mult de conectare. Conectarea cu ceilalți, acceptarea celorlalți, susținerea celorlalți, conectarea cu voi înșivă, acceptarea și susținerea voastră înșivă. Este ca și cum ați crea o comunitate, deși exprimarea nu este nevoie să fie fizică, ea poate fi experimentată în ființa voastră. Atunci când sunteți deschiși, expansivi și-i dați voie energiei voastre să curgă, mai ales către alte ființe, nu numai către oameni, vă dați voie să primiți lumină și iubire de la alții, atunci existați în unime. 

Eu, Mahatma, doresc să vă încurajez să contemplați energia unimii. 

Ce înseamnă Unimea pentru voi? 

Vă invit să descrieți, să explorați cum este să experimentați unimea în ființa voastră ca și cum ați împărtăși, i-ați explica unei alte ființe cum este să întrupezi unimea. Doresc să vă încurajez să vă întrebați cum puteți crea mai multă unime și unitate în ființa și în realitatea voastră. 

Unde lipsește Unimea? Unde lipsește Unitatea? 

Să recunoașteți unde lipsesc unimea și unitatea, înseamnă să recunoașteți unde vă luptați. Unde îi respingeți pe ceilalți și doriți să faceți/obțineți ceva pe cont propriu. Unde nu luați în considerare ajutorul altora sau poate percepția voastră este că nici măcar nu există ajutor. Singurătatea poate fi locul în care recunoașteți că există o lipsă de unime și unitate. Înseamnă să conștientizați în acele zone în care există o lipsă a unității și a unimii cum s-ar simți, cum ar fi realitatea sau experimentarea voastră diferită dacă unimea și unitatea ar fi prezente. Eu, Mahatma, vă invit să contemplați asta ca și cum v-ați rescrie întreaga ființă, întreaga existență și realitate. Puteți intra chiar și în trecutul vostru acolo unde a existat o lipsă de unitate și unime. Prin vizualizare, notare sau vorbire, veți rescrie acele experiențe. Cu cât mai mult vă angajați cu energia unimii și unității, cu cât mai mult vizualizați și creați această energie în ființa și realitatea voastră, cu atât mai mult vă veți deschide să primiți șablonul meu multi-dimensional al Legii Unimii. 

Dacă nu sunteți în măsură să înțelegeți prezența Unimii, atunci descărcarea și activarea șablonului nu vă va servi, deoarece s-ar putea să nu fiți în stare să-i recunoașteți prezența și influența în realitatea voastră. Este important să contemplați energia unimii mai ales în ființa și în realitatea voastră. Când simțiți că parcă ați făcut progrese în acest sens, atunci eu, Mahatma, doresc să vă invit să descărcați și activați șablonul cosmic multi-dimensional al Legii Unimii. 

Eu, Mahatma, vă invit să stați liniștiți, să respirați profund și la fiecare inspirație și expirație pe care o faceți să vă focalizați pe expansiune. Expansiunea respirației voastre, expansiunea corpului, a conștientizării, a ființei și energiei voastre. Eu, Mahatma, voi descărca o lumină perlată și turcoaz peste și prin ființa voastră ca o rază de lumină. Pe măsură ce experimentați raza de lumină, veți începe să observați că de sus numeroase șabloane încep să curgă în jos, oprindu-se chiar deasupra capului vostru. Sunt multe șabloane, fiecare șablon conține vibrația luminii, o perspectivă a unimii, a ceea ce ați putea numi Legea Unimii, înțelegerea unimii pentru întregul Univers al Creatorului și Pământ. 

Pe măsură ce tot mai multe șabloane se adună deasupra capului vostru în acest cilindru de lumină turcoaz și perlată, invit Consiliul Cosmic al Celor 12 ca împreună cu mine, Mahatma, să vă înconjurăm. Începem să ne trimitem energia în șabloanele aflate deasupra capului vostru, invitându-vă să vă trimiteți energia sufletului din toate aspectele ființei voastre și din corp în sus prin coloana chakrelor să se conecteze cu aceste șabloane. Pe măsură ce trimitem energie în aceste șabloane, ele încep să fuzioneze și sintetizeze devenind un singur șablon, o exprimare a tuturor aspectelor și o exprimare a întregului. 

Atunci când sunteți pregătiți puteți invita acest șablon, șablonul multi-dimensional al Legii Unimii, să se miște peste și prin ființa voastră, să se miște peste și prin corpul vostru, prin câmpul vostru auric de sus în jos. În timp ce face acest lucru acest șablon împământează și activează energiile în ființa voastră. Întreaga voastră ființă este umplută cu lumina șablonului Legii Unimii. Acest lucru se petrece treptat, șablonul va coborî peste și prin ființa voastră și se va odihni în chakra voastră Steaua Pământului aflată sub tălpile voastre. Chakra voastră Steaua Pământului este o chakră care-i permite energiei să se manifeste fizic în realitatea voastră împărtășind vibrațiile sacre cu Mama Pământ și susținând întruparea deplină. 

”Întrupez pe deplin Șablonul Multi-dimensional al Legii Unimii.” 

Este o afirmație pe care o puteți repeta pentru voi înșivă. Lăsați șablonul să se odihnească în chakra voastră Steaua Pământului atât de mult cât doriți. Observați influența, energiile, vibrațiile pe care le radiază și pur și simplu fiți prezenți cu șablonul, meditați cu el, primiți ceea ce este necesar și potrivit pentru voi. S-ar putea să nu știți ce este necesar și potrivit pentru voi, și asta este în regulă, pur și simplu fiți deschiși să primiți și făcând acest lucru sunteți deschiși să fiți energia unimii. 

Acum este momentul să explorați energia unimii, este atât de important acum pe Pământ ca oamenii să-și amintească că sunt una cu toate, că sunt la fel și experimentează o legătură divină. 

Iubirea mea, susținerea mea este întotdeauna cu voi,

Logosul Cosmic Mahatma



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.