luni, 5 mai 2014

Energia minunării


Înaltul Consiliu de pe Orion
3 May 2014

Mesaj primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Mesajul de astăzi este despre energia minunării. Pentru că ea este o energie foarte expansivă pe care voi o puteți aduce în câmpul vostru, este o energie care vă permite să trăiți mai mult în deplinătatea voastră ca ființă energetică pe măsură ce intrați în ea și găsiți clipele de minunare din viața voastră.

Cum să faceți acest lucru? Cum să găsiți minunea din viața voastră? Energia minunării este peste tot în jurul vostru, în special în natură. Dacă vă petreceți timpul în natură, ori de câte ori vă aflați acolo, priviți culorile, priviți frunzele copacilor, uitați-vă la ce se întâmplă cu plantele și cu animalele în fiecare anotimp, delectați-vă cu cântecul păsărelelor, uitați-vă pentru o clipă la și bucurați-vă de frumusețea norilor pe cer, sau de orice altceva. Să te conectezi cu natura și să-ți acorzi momente să observi cu adevărat și să fii una cu natura și să vezi miracolele din jurul tău, și să fii în minunare și venerație cum un copac poate fi în repaus vegetativ complet, și din cauză că vremea se schimbă, brusc pe frunze apar mici muguri și în cele din urmă flori, și poate chiar fructe, acesta este un lucru minunat.

Există multe modalități prin care voi vă puteți conecta cu minunarea în interacțiunile voastre umane, atunci când vedeți modul minunat în care oamenii se tratează unul pe celălalt, atunci când observați cum puteți răspunde într-un mod cu adevărat pozitiv unei situații provocatoare, oricare dintre acele momente A–ha care pot fi și ele pline de minunare, sau poate că nu, iar această energie a minunării este una care, dacă ați putea-o vedea energetic, vă expansionează câmpul vostru energetic în afară.

Ea vă ajută să transcendeți limitele experimentării trei dimensionale pe care voi ați putea-o avea, și dacă vă amintiți să vă conectați în fiecare zi cu energia minunării și începeți să o căutați, veți da din ce în ce mai mult de evenimente, de experiențe pline de minunare, care vă vor conecta cu energia minunării. Când faceți acest lucru, atunci și alte energii cum ar fi bucuria, pacea și iubirea se pot strecura și să-și facă drum și care, și ele sunt energii expansive care vă permit să îmbrățișați mult mai deplin și mai complet totalitatea a cine voi sunteți, nu numai în forma voastră fizică ci și câmpul vostru energetic.

Aceste experiențe vă ajută să trăiți în conexiune cu câmpul energetic din jurul vostru care vă alimentează în mod constant cu informații și aceasta este șansa voastră de a vă aminti aceste elemente energetice ale voastre care au fost întotdeauna acolo. Găsiți clipele de minunare, ale conexiunii cu micile miracole și experimentați bucuria și iubirea și pacea și sentimentul de expansiune și de conectare pe care le puteți integra la toate nivelele. Și astfel permiteți energiei care sunteți să strălucească chiar mai puternic.

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.