vineri, 9 mai 2014

Deconectarea vehiculului uman de la realitatea vechiului pământ 3D în ADEVĂR


Autor Karen Dover

În timp ce haosul iese acum la iveală de la un capăt la altul și în interiorul Planetei Pământ, vechiul pământ 3D este dizolvat și risipit clipă de clipă. În această formă umană a voastră voi sunteți ÎNVĂȚAȚI să vă raportați la vehiculul vostru uman în ceea ce PARE a fi experiența voastră de viață aici pe această planetă. Acest lucru nu este ADEVĂRAT și nu este susținut în realitatea Noului Pământ pentru că asta crează o izolare cu care SUFLETUL nu poate lucra multi sau interdimensional. Din momentul în care ați respirat pentru prima dată pe această planetă, voi ați fost ÎNVĂȚAȚI în mod constant să caracterizați vehiculul uman în raport cu ceea ce vă este prezentat de către exteriorul vehiculului uman. Universul este PROIECTAT și nu este o întâmplare sau o coincidență faptul că în vechea realitate 3D a pământului voi ați fost în mod constant ÎNVĂȚAȚI cum trebuie să arate vehiculul vostru uman, cum trebuie să fie îngrijit, etc., și asta pentru a vă menține ÎN frecvențele vechii realități create  a pâmântului 3D, proiectată pentru a vă împiedica să vă expansionați. În timp ce vă faceți griji comparându-vă starea de sănătate a corpului vostru cu a celor cu care împărțiți această planetă, voi ieșiți din momentul ACUM și ancorați frecvențele creației joasei dimensiuni 3D a vechiului pământ. Aș vrea să vă pun în față reclamele care apar în vechea realitate 3D a pământului care vă solicită să aveți întotdeauna dinții perfecți, întotdeauna forma perfectă a corpului și o experiență de viață tot mai perfectă și toate acestea sunt concepute pentru a declanșa frica și anxietatea care sunt creații ale frecvențelor dimensionale joase.

Acum, pe măsură ce intrați în frecvențele mai înalt dimensionale și începeți să le ancorați, ele vor împinge la suprafața FIinței voastre aceste frecvențe dimensionale mai joase, dar,  așa cum am scris mai înainte, frecvențele pot rezona numai cu frecvențe aflate într-un interval similar, dacă sunt prea departe în gamă vor începe să se respingă. Frecvențele Noului Pământ resping frecvențele dimensionale joase ale realității vechiului pământ 3D în scopul de a le scoate FIZIC din structura celulară a vehiculului vostru uman. Acest lucru permite o VASTĂ expansiune dar la nivelul minții umane conștiente s-ar putea să vă provoace enorm pentru că ați petrecut vieți întregi experimentându-vă viața umană PRIN vehiculul vostru uman. Acum vi se cere să vă deconectați vehiculul uman de la vechea realitate 3D a pământului în scopul de a permite expansiunea SUFLETULUI prin, în jurul și în interiorul vehiculului vostru uman și este vital ca voi să începeți să lucrați CU acest proces.

Încercarea de a împiedica acest proces este imposibilă, iar rezultatul este că lumea voastră exterioară câștigă în aparența sa haotică, iar voi începeți să explorați frica care apare pe măsură ce frecvențele încep să fie iluminate; acest proces este aici pentru a vă ajuta să dizolvați acele frecvențe, NU aveți nici o obligație să le experimentați sau să încercați să le re-ancorați, nu este posibil să le re-ancorați, ele doar se vor învârti într-o buclă până când voi vă veți putea deconecta și retrage din ceea ce este experimentat în acest moment. ÎNCREDEREA în Sufletul vostru este vitală în aceste momente, nimeni în formă umană nu a mai experimentat vreodată ceea ce se întâmplă acum, așa că NU există puncte de referință pentru acest proces, a încerca să vă ajutați de oglinzile din jurul vostru este ca și cum ați încerca să vă periați părul uitându-vă într-o oglindă și ați încerca să schimbați numai coafura REFLEXIEI voastre. Acest lucru nu este posibil dar mulți dintre voi ar putea încerca să facă acest lucru în acest moment.

Mutarea vehiculului vostru uman în afara frecvențelor izolatoare ale vechii realități 3D permit SUFLETULUI vostru să se conecteze la un nivel mult mai profund și mai extins, permite experimentarea unor viziuni care sunt aici pentru a vă ajuta și a confirma că ceea ce se întâmplă este exclusiv la nivelul minții umane conștiente, sau pe înțelesul tuturor, vă permite să experimentați UNIMEA. Este de amintit că numai VOI aveți această experiență a VOASTRĂ de viață umană și, prin urmare, că nu este nevoie puncte de referință pentru cei care împărtășesc această experiență de viață cu voi, nu mai sunt necesare etichete pe măsură ce intrați pe deplin în multi și interdimensionalitate, așa că încercarea de a vă referi la cineva ca ”soț”, ”soție”, ”soră”, ”frate” etc. va începe să se dizolve, există multe învățături în legătură cu etichetele realității 3D a vechiului pământ și toate acestea rulează ascunse în semnătura voastră energetică. TOTUL ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR.

În acest moment vi se cere să RESPIRAȚI și să FIți și să permiteți ca mirajul care este vechea realitate 3D a pământului să se dizolve în fața ochilor voștri în scopul de a vă arăta miracolul care este UNIVERSUL în care sunteți întrupați, în vehiculul uman pe care voi l-ați ales pentru această experiență de  viață umană în care trăiți doar ACUM în ADEVĂR.   



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.