miercuri, 21 mai 2014

Două grupuri de luptători

 Parabolele lui Kryon - Cea de-a treia Parabolă

de Lee Caroll & Kryon 

Se pare că pe Pământ, într-un anumit loc, au existat două grupuri de luptători. Fiecare grup știa de noile daruri ale lui Dumnezeu în noua eră și fiecare grup era format din războinici ai luminii. Ei și-au înțeles contractele și știau că există forțe întunecate în desfășurare, care ar dori să-i împiedice să-și îndeplinească scopurile lor personale. Așa că i-au cerut lui Dumnezeu darurile noii energii, și fiecare războinic și-a primit pachetul așa cum l-a solicitat.

Fiecare pachet dat luptătorilor era personal, dar fiecare conținea trei elemente: o sabie, un scut și câteva apărători corporale. Sabia a reprezentat adevărul și ea nu putea fi frântă niciodată. Adevărul este pur, și sabia era la fel, oferind o apărare perfectă împotriva înșelăciunilor celor întunecați.

Scutul reprezenta cunoașterea – cunoașterea slăbiciunilor inamicului, precum și cunoașterea de eoni din arhivele strămoșilor. Nici o energie nu putea penetra scutul, deoarece cunoașterea anula secretele și conspirațiile. Secretele și conspirațiile nu pot exista în lumina cunoașterii, pentru că ele depind de locul întunecat al ignoranței pentru a-și manifesta puterea.

Apărătoarea corporală reprezenta ”mantia Spiritului lui Dumnezeu”. Aceasta era înțelepciunea conștiinței spirituale care a dat oamenilor împuternicirea ca ”părți de Dumnezeu” ce sunt. Prin urmare, aceasta a reprezentat înțelepciunea lui Dumnezeu în toate cele – în special înțelepciunea de a folosi adevărul și de a susține cunoașterea în fața atacului.

Acum, după cum se pare, într-adevăr a avut loc un atac organizat de forțele întunecate. Ambele grupuri de războinici ai luminii au considerat că sunt pregătite și imediat s-au îndreptat către puternicele lor daruri pentru a-l îndepărta pe inamic. Când forțele întunecate s-au apropiat, primul grup și-a deschis pachetele și s-a uitat la conținutul lor cu neîncredere. Toate erau în bucăți! Exista un manual cu o notiță ”ESTE NECESARĂ O OARECARE ASAMBLARE”.

Nu ar fi putut să termine în timp util pentru a putea face față inamicului și, astfel, acest grup de luptători a fost repede depășit și a fost înfrânt căzând în mâinile celor ce doreau să-i controleze. Ei au ajuns să fie dezamăgiți și au crezut că Dumnezeu i-a păcălit dându-le o speranță falsă și un fals sentiment de siguranță. În mod ciudat, chiar și după ce au fost învinși, ei își mai aveau încă pachetele, dar credeau că instrumentele pe care le-au primit au fost inutile.

Celălalt grup și-a deschis pachetele cu mai mult timp înainte. Ei și-au asamblat instrumentele mai repede și au început să practice cu ele. Acesta a fost un lucru bun, pentru că ei au aflat că sabia este prea rapidă pentru a fi manevrată în mod corect. Au descoperit că scutul avea atât de multe opțiuni încât au trecut printr-o perioadă destul de dificilă în care să învețe cum să-l manevreze, și au aflat că apărătorile corporale sunt într-adevăr grele! Prin practică și meditație în cele din urmă au învățat cum să le echilibreze pe toate și astfel au fost pregătiți.

Și-au dat seama că nici un instrument nu funcționează de unul singur, ci numai atunci când toate trei sunt implicate. Apărătoarea corporală, lucrul cel mai apropiat de pielea lor, a fost cheia, pentru că într-un fel, le-a dat înțelepciunea de a controla sabia și scutul. Într-adevăr, scutul putea fi folosit în multe feluri în funcție de situația dată, iar sabia putea fi ușor controlată când scutul era folosit corespunzător. Când a început atacul, inamicul a aruncat o privire acestei forțe împuternicite  și s-a retras. Bătălia a fost inexistentă și războinicii s-au bucurat de victoria lor. Nu a existat nici o confruntare și nimeni nu a avut de suferit. 

POST-SCRIPTUMUL LUI LEE

Există unele persoane foarte spirituale care încă așteaptă ca Dumnezeu ”să facă ceva” pentru ele. Când au nevoie de vindecare, ele îi cer lui Dumnezeu să le-o dea, și speră, și speră, și speră. Atunci când doresc ca situația din jurul lor să se schimbe, ele îi cer lui Dumnezeu să o facă, și așteaptă, și așteaptă, și așteaptă.

Acest fapt vine în mod evident din modul în care lucrurile obișnuiau să se petreacă, iar vechile scripturi o și dovedesc. De fapt, povestea lui Moise exemplifică acest lucru. Dumnezeu a făcut totul, iar Moise și poporul său au fost instruiți să meargă acolo unde li s-a spus. De la urgii la despărțirea apelor, la cioplirea în piatră a legilor, totul a fost făcut de Dumnezeu. Chiar și atunci când israeliții au rătăcit în deșert, Dumnezeu i-a hrănit zilnic prin mâncarea căzută din cer.

Aceasta a fost vechea energie, înainte de momentul în care nouă, ca oameni, ni s-a dat permisiunea de a purta o mai mare energie și abilitate. Când marele maestru evreu al iubirii, Isus, a umblat pe Pământ, el a fost un mesager care ne-a adus vestea că totul s-a schimbat. Vremea iubirii lui Dumnezeu a sosit peste noi. El a vorbit despre darurile spirituale și ni le-a arătat. El a oferit prelegeri minunate, a făcut mari minuni, i-a arătat unui pescar cum să meargă pe apă, și chiar a rostit cuvintele: ”Puteți fi la fel ca și mine!” Mesajul său a fost clar. Suntem ființe spirituale nou abilitate dacă așa alegem să fim, împuternicite de sursa de iubire însăși.

Ne trezim acum în aglomerarea mileniului și mai multe daruri ne sunt date pentru că, așa cum spunea Kryon, le-am câștigat în această eră a iubirii. Cu toate acestea, chiar și acum, mai sunt din cei care cred că vechile căi în care așteaptă ca Dumnezeu să facă totul mai sunt valabile, dar ele nu mai sunt. În această nouă energie ni se cere să ne co-creăm realitatea. Co-creația cere două entități (de aici partea ”co”). Este nevoie de cooperarea dintre Dumnezeu ca sursă și acea parte umană a lui Dumnezeu numită ”Sinele Înalt”.

Este absolut necesar să învățăm noi metode de lucru spirituale în noua energie a planetei noastre. ”Osânda și întristarea” predicțiilor lui Nostradamus va veni și va pleca, și mulți își vor da seama că Kryon a avut dreptate. Suntem într-o nouă paradigmă pentru planeta Pământ, și așa cum am naviga în trecut când totul se presupunea că se sfârșește, începem să înțelegem mai bine modul în care putem contribui spiritual la întreaga schemă și să găsim modalități concepute să lucreze cu Dumnezeu pentru a face din această planetă un loc măreț. Cei care nu vor face acest lucru vor fi foarte dezamăgiți și nu vor înțelege ce s-a întâmplat.


Învățați mai multe despre aceste daruri. Deschideți pachetul și folosiți-l! Înțelegeți cum adevărul, cunoașterea și înțelepciunea lucrează împreună pentru a oferi o mare putere în această nouă eră!

http://www.kryon.com

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.