marți, 20 mai 2014

Iubirea completează ciclul



Partea a II a a sesiunii de channeling


 Mesaj de la Maria Magdalena prin Pamela

Dragi prieteni, dragi surori și frați. Este așa o bucurie să mă aflu cu voi aici astăzi.

Eu vă văd ca ființe eterne care trăiesc temporar pe Pământ. Văd că vă concentrați pe partea limitată din voi care este plină de frică, și uneori asta mă îngrijorează.  Acesta este un timp de mare oportunitate pe Pământ. Voi toți sunteți suflete bătrâne. Voi ați vizitat Pământul de multe ori în multe vieți. Simțiți cât de departe merge povestea voastră. Nu este vorba numai de această viață și de această personalitate pe care o aveți acum. Simțiți cât de mult ați experimentat, cât de bătrâni sunteți și cât de maturi ați devenit.

Simțiți cum sufletul vă însoțește. Canalul vostru este deschis deja. Mulți dintre voi, de fapt voi toți care sunteți prezenți aici, v-ați născut cu profunda dorință de a ști cine sunteți, ca de această dată să vă reuniți cu sufletul vostru pe Pământ. Nu ați vrut să fiți distrași de nimic altceva; ați fost foarte concentrați. Acesta este motivul pentru care vă simțiți atât de diferiți față de mulți din jurul vostru. Este ca și cum ați fi știut de la început: ”Eu am ceva de făcut”, ceva de o importanță supremă, iar acest lucru cu adevărat important a fost să vă recunoașteți pe voi înșivă ca Ființe Eterne. Voi ați avut multe vieți, mai ales la începutul ciclului vostru pe Pământ, în care ați devenit o parte a vieții pe Pământ, o parte a societății, explorând toate energiile de aici. De fapt, voi ați plonjat adânc în dualitate. La nivel de suflet, acest lucru a fost în regulă, pentru că acesta a fost scopul vostru. Ați vrutsă experimentați și să înțelegeți extremele dualității, cu toate că v-ați pierdut în anumite emoții cum ar fi frica sau ignoranța.

Iar acum, în aceste timpuri, voi ați ajuns la sfârșitul ciclului vostru de vieți pe Pământ. Ați plonjat în adâncurile dualității, iar acum ați atins un punct de cotitură și doriți să mergeți mai departe, iar acest lucru vi-l doriți cu toată ființa voastră. Ați experimentat durere, singurătate și respingere în cadrul dualității și mulți dintre voi ați simțit o mare împotrivire când ați intrat în această încarnare. Când v-ați născut, voi ați știut la nivel subconștient că vreți doar un lucru: să ieșiți din dualitate, să vă recunoașteți pe voi înșivă la nivel de suflet.

Aș dori să vă vedeți și să vă apreciați curajul. Când ați intrat în această încarnare, ați avut îndoieli și ați simțit nesiguranță în legătură cu venirea voastră din nou pe Pământ. Știați că vă veți confrunta cu dureri și frici vechi care nu au fost rezolvate în viețile trecute, și totuși, undeva în adâncul vostru, ați decis să luați această povară asupra voastră. Ați fost foarte curajoși făcând acest pas și aș vrea să vă recunoașteți curajul și hotărârea. Voi sunteți războinici ai Luminii.

A trăi pe Pământ este de multe ori dificil, iar energiile, negativitatea pot fi copleșitoare. Frici teribile pot ieși la suprafața conștiinței voastre, mai ales atunci când vă decideți: ”Vreau să exprim Lumina sufletului meu pe Pământ ”. Dar vreau să vă spun că acest lucru este în regulă, pentru că acum este momentul  pentru vindecarea acestor frici. Acum este posibil acest lucru și aș vrea să simțiți acest lucru pentru voi înșivă.

Vreau să vă rog să vă conectați profund cu Spiritul Pământului, cu Gaia. Ea este gazda voastră și este locul vostru de reședință în această viață. Conectați-vă din inimă cu ea. Simțiți-i energia sub picioarele voastre. Simțiți cât de mult îi pasă de voi, cu câtă căldură vă primește. Sunteți ca un copil pe genunchii ei. Simțiți-vă din nou în siguranță în îmbrățișarea mamei voastre.

Sunteți aici, acum, în această viață, pentru a vă însănătoși, pentru a vă vindeca. Vreau să menționez foarte clar acest lucru. Unii dintre voi vă simțiți împovărați sau chiar vinovați, pentru că încă nu v-ați exprimat pe deplin Lumina. Ați devenit frustați sau  furioși pe voi înșivă. Văd acest lucru cu ochii în lacrimi. Nu vă dați seama că ați suferit atât de mult? Ați fost aici pe Pământ în vremurile de demult; ați experimentat cum a fost atunci când energia sufletului vostru nu a fost binevenită. Voi vă vindecați de acele traume vechi, de acele răni vechi și va trebui să vă tratați cu cea mai mare grijă și delicatețe. Vă recomand să fiți de-a dreptul tandri cu voi înșivă. Cele mai traumatizate părți ale voastre nu vor fi vindecate de furie sau judecată, ci numai energia cea mai blândă posibil, energia iubirii le va recupera. Și acesta este deasemenea rezultatul lungii voastre călătorii prin dualitate: că deveniți realitatea vie a iubirii.

De-a lungul călătoriei voastre, au existat momente în care al treilea vostru ochi a fost extrem de dezvoltat. Ați dobândit multă cunoaștere și au fost culturi în care a fost mult mai ușor să vorbiți cu alte planuri de existență. Dar, chiar dacă ați avut această înțelepciune și cunoaștere dobândită prin cel de-al treilea ochi, Lumina voastră a trebuit să coboare adânc în inima voastră. Și exact asta este energia Christică și ceea ce Christos a venit pe Pământ să vă spună: conectați-vă om cu om de la inimă la inimă, dintr-un sentiment de unitate. Deci, nu cunoașterea voastră este cea care vă va ajuta să vă încheiați ciclul pe Pământ, ci capacitatea voastră de a iubi, și mai înainte de toate, să vă iubiți pe voi înșivă, mai ales părțile voastre rănite.

Ori de câte ori vă simțiți frustrați sau nerăbdători  cu propriul vostru progres, amintiți-vă că aceste energii conțin judecăți , și acestea sunt energiile care trebuie să fie depășite. Completarea ciclului vostru de viață pe Pământ vă cere ca într-adevăr să vă înclinați în fața voastră, și prin asta mă refer la a vă onora toate părțile voastre și în special copilul rănit din voi. Poate că, cunoașterea voastră sau al treilea vostru ochi, știe sau dorește tot felul de lucruri, dar copilul vostru interior se simte blocat și opune rezistență. Vă cer acum să priviți acest copil interior, copilul care se simte atât de împovărat de trecut. Vă rog să-l primiți cu căldură și lăsați-l să fie în mijlocul nostru. Imaginați-vă că îl țineți cu grijă,cu tandrețe și încurajați-l să se uite în jur și să privească fețele oamenilor prezenți aici așa încât el sau ea să poată simți cât de binevenit este.

Când vedeți acest copilaș, acest copil vulnerabil într-o altă persoană, voi doriți să vă îndreptați spre acel copil și să-i spuneți cât de frumos este. Acum, puteți face același lucru pentru voi înșivă, pentru copilul vostru? De fapt, pentru a fi atât de iubitori și de buni cu voi înșivă, voi trebuie să fiți contrari tradiției. Multe din tradițiile voastre vă spun că toate impulsurile emoționale pe care le are un copil trebuie restricționate, așa încât copilul devine mai mult sau mai puțin întemnițat într-o cușcă mentală a lui fă și nu face. Vă invit să eliberați acest copil pentru a-i vedea spontaneitatea și inocența. Vedeți cum răspunde atingerii voastre, dezmierdării voastre. Îi place să fie iubit de voi. De fapt, voi sunteți părinții lui, voi sunteți ghidul perfect pentru acest copil. Vă rog să aveți grijă de el sau de ea. De îndată ce se simte binevenit în inima sau în brațele voastre, voi, ca o ființă completă, vă veți relaxa și vă veți simți în largul vostru cu voi înșivă, și, de fapt, acesta este adevăratul scop al vieții voastre: să vă împăcați cu voi înșivă și cu viața voastră. Simțiți această pace acum. Primiți cu căldură copilul și relaxați-vă.

Singura cale de a deveni întregi și de a vă manifesta sufletul pe Pământ este să lucrațiîmpreună cu acest copil și nu împotriva lui. Prin faptul că vă iubiți copilul, voi vă îmbrățișați umanitatea, iar Lumina voastră devine un ghid pentru alții. Voi toți sunteți meniți să vă străluciți Lumina pe Pământ, dar vă rog să nu vă simțiți presați de acest lucru. O puteți face într-un mod calm și liniștit. Când vă judecați că n-ați făcut lucrurile corect, voi vă înstrăinați copilul interior. Uitați-vă la ceea ce ați realizat deja. Prin simplul fapt că ați venit din nou aici în această încarnare, v-ați demonstrat deja curajul. Sărbătoriți fiecare pas pe care-l faceți. Dacă vă gândiți că vă exprimați numai, hai să zicem, 40% din potențialul vostru, spuneți-vă cât de incredibil este acest lucru, că în ciuda întregii negativități și a durerii, faceți acest lucru – și îl faceți bine!

Aș vrea să închei acest mesaj prin celebrarea prezenței în această cameră a acestor copii interiori. Doar imaginați-vă că ei formează un al doilea cerc la picioarele noastre. Ascultați-le vocile, entuziasmul. Se simt atât de fericiți că i-ați recunoscut și observați că, chiar și atunci când au fost răniți atât de profund, există atât de multă Lumină în ochii lor. Ei sunt asemenea Primăverii care revine în fiecare an, plină de o nouă viață. Vă mulțumesc că ați fost astăzi aici. Vă iubesc pe toți.

   
© Pamela Kribbe

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.