luni, 19 mai 2014

Simțiți îmbrățișarea de Acasă

Partea I a sesiunii de channeling 


Mesaj de la Jeshua prin Pamela

Dragi prieteni eu sunt Jeshua. Eu sunt fratele vostru. Primiți-mă în mijlocul vostru. Eu sunt familia voastră și aș vrea să mă recunoașteți drept fratele vostru, o ființă umană care a trăit printre voi.

Sunt atât de fericit să fiu aici cu voi. Vă văd frumusețea și strălucirea. Știți, eu nu vreau cu adevărat să vă învăț, să vă spun ce să faceți sau ce să credeți. Mai mult decât orice altceva, aș dori să vă reamintesc cine sunteți. Aș vrea ca voi să vă recunoașteți propria voastră măreție, așa că permiteți-mi să ating această măreție din voi. Imaginați-vă că stau în fața voastră și voi mă priviți în ochi. Simțiți unitatea dintre noi? Voi sunteți mișcați de energia mea pentru că voi o recunoașteți ca fiind energia de Acasă. Și mesajul meu pentru voi este că acum puteți veni Acasă. Acasă pentru voi este aici, iar Eu sunt aici pentru a vă ura bun venit Acasă.  

Deci imaginați-vă că sunteți Acasă și acum vă puteți relaxa. Puteți fi pe de-antregul cine sunteți; nu mai trebuie să ascundeți nimic. Nu trebuie să vă ascundeți fricile, îndoielile, neliniștile, și ceea ce este și mai important, nu trebuie să vă ascundeți măreția.

Voi ați călătorit prin tot universul – sunteți Ființe Eterne. Cum este posibil să vă imaginați atât de puține despre voi? Mai ales în acest moment pe Pământ este de o mare importanță să vă amintiți cine sunteți. Sunteți pregătiți să mergeți înainte și să vă eliberați de trecut. Da, este adevărat că voi toți purtați în voi dureri și răni profunde din trecut, dar de multe ori vă lăsați orbiți de acele dureri. Nu vă dați seama cine sunteți dincolo de acea durere și frică. Sunteți hipnotizați de ea, și adeseori aceasta este întărită de convingerile pline de frică din jurul vostru și din societate. Ceea ce se întâmplă atunci este că voi rămâneți blocați în vibrațiile joase, în timp ce, în inima și în sufletul vostru voi vibrați la un nivel ridicat. Îmi provoacă durere să văd că vi se întâmplă așa ceva, pentru că Eu vă văd clar înțelepciunea și vibrația înaltă. Aș vrea să vă pun o oglindă în față deoarece într-adevăr, toată viața voastră, întrebările nu au primit răspuns de la nici o cunoaștere sau competență din afara voastră ci de la propria voastră înțelepciune înnăscută. Amintindu-vă ființa voastră adevărată, sufletul vostru, aveți la dispoziție toată cunoașterea de care voi aveți nevoie.

Când oamenii doresc să devină medium, ceea ce ei doresc cu adevărat în inima lor este de fapt să se conecteze cu energia de Acasă, energia adevăratei lor ființe. Ei tânjesc după acea energie și este firesc să aibă acea dorință. Nu este firesc să se trăiască într-o stare de spirit tensionată, plină de teamă, așa că vă încurajez cu putere să urmați acea dorință care este în voi. Ceea ce voi vă doriți cu adevărat este să vă manifestați sufletul pe Pământ. Pentru a vă îmbunătăți abilitățile voastre de medium aruncați o privire la viața voastră de zi cu zi și observați când vă simțiți relaxați și mergând cu fluxul, când vă simțiți liniștiți și inspirați. În acele momente este mult mai ușor pentru sufletul vostru și pentru ghizii voștri să ajungă la voi. Pentru voi provocarea este să păstrați curgerea acelui flux, să mențineți intactă acea stare de vibrație înaltă atunci când vă confruntați cu vibrații joase cum ar fi frica sau furia.

Unii dintre voi simțiți că vreți să vă retrageți din această lume de vibrații joase, pentru că atunci ar deveni mult mai ușor să stați într-o vibrație plină de pace, care este mult mai firească pentru voi. Iar Eu am înțeles această dorință pe care o aveți. Dar pentru ca voi să deveniți cu adevărat întregi, trebuie să recunoașteți că acele vibrații joase pe care voi le vedeți în lume, sunt, deasemenea, în interiorul vostru – în voi se află și frica, și furia, și tristețea. Deci, adevărata provocare pentru voi ca ființă umană pe Pământ, este să îmbrățișați aceste vibrații joase cu Lumina sufletului vostru. A scăpa de lume înseamnă a scăpa de voi înșivă, iar în acest moment pe Pământ este foarte important ca acei oameni care își canalizează sufletul să rămână totodată foarte împământați și în lume. Avem nevoie de voi aici.

Mesajul frumos pe care-l avem pentru voi astăzi este că acum este posibil să fiți pe Pământ cine sunteți cu adevărat. Voi purtați atât de multă îngrijorare și atâtea amintiri urâte legate de a vă exprima cu adevărat pe voi înșivă pe Pământ. Adeseori ați simțit că sunteți diferiți; v-ați simțit străini sau ca niște intruși în societate. Dar dacă vă uitați acum la societatea umană de pe Pământ, veți vedea că acum are loc o criză. Văzută de la un nivel energetic, există multă densitate pe Pământ în care există tipare pline de frică. Dar în acest strat de densitate, acum au apărut și găuri, cum s-ar spune. Oamenii sunt în general deschiși pentru ceva diferit, o ghidare de altă natură, pentru că ei își dau seama că nu se mai pot baza pe nici o certitudine exterioară. Umanitatea ca întreg dorește și are nevoie de un salt înainte în conștiință. Este important ca voi să vă știți locul, locul vostru firesc în acest câmp de energii.

Este adevărat că sunteți diferiți. În inima voastră voi ascultați un cântec diferit, ca să spunem așa, și puteți să-i rămâneți credincioși. Dar, cu toate acestea, locul vostru este în această lume. Și asta mai ales atunci când vă îmbrățișați vibrațiile voastre mai joase cu Lumina pe care voi v-ați câștigat-o prin faptul că înțelegeți cu adevărat prin ce trec ceilalți oameni. Acest lucru vă va permite să vă uitați la ceilalți oameni cu compasiune, chiar dacă ei sunt foarte diferiți de voi. Acest lucru nu înseamnă însă că voi trebuie să suferiți alături de ei. Puteți fi un locuitor al Noului Pământ și totuși să rămâneți prezenți în mijlocul vechilor energii. Puteți rămâne fideli celei mai înalte vibrații a voastre și totuși să trăiți printre vibrațiile joase. Acesta este un semn al adevăratei maturități a sufletului: să recunoașteți cine sunteți; să nu vă mai simțiți respinși de societate; să înțelegeți că sunteți aici pentru a aduce un nou tip de conștiință și că acum sunteți atât de bineveniți pe Pământ.

Deci, în această seară, mesajul meu este dublu. Pe de o parte, sunt plin de fericire și de un sentiment de sărbătoare pentru că vă văd atât de clar frumusețea și văd că sunteți pregătiți să faceți un salt înainte. Dar în măsura în care trecutul mai are influență asupra voastră și voi simțiți că frica și îndoiala vă trag în jos, vreau să vă vorbesc foarte direct. Este atât de ușor să fiți trași în jos de aceste vibrații joase, pentru că există încă foarte mare densitate pe Pământ, dar eu doresc cu adevărat să vă treziți, mai ales în acele momente în care vă simțiți doborâți. În acele momente amintiți-vă: sunteți pregătiți, sunteți maturi, sunteți întregi.

Aș vrea să închei prin a vă cere să vă priviți prin ochii mei. Vă văd frumusețea și  în același timp vulnerabilitatea. Nu am nici un fel de judecăți în ceea ce privește vibrațiile voastre joase, emoțiile voastre de frică. Simțiți această acceptare; simțiți că vă accept pe voi toți și simțiți îmbrățișarea de Acasă.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.