marți, 13 mai 2014

Următorul Pas – Impulsuri Aproape Incontrolabile




Mesaj canalizat de Brenda Hoffman

Dragilor,
Multe s-au petrecut în ultimele câteva zile. Aceia dintre voi care sunt în frunte au avansat, dacă vreți, în locuri noi. Iar cei dintre voi mai nou treziți ați revizuit multe părți din interiorul vostru pe care doriți să le reglați sau schimbați. Dar mai sunt încă multe de descoperit de către voi toți.

Pentru cei aflați în prima linie, cum ar trebui să arate și să să fie simțită noua voastră cale? Veți simți bucurie atunci când vă veți descoperi noua voastră cale. Dar aceasta este doar o parte a proceselor voastre de detectare.

Procesul pe care vrem să-l discutăm se află profund în voi. Este o direcție căreia nu-i puteți rezista. Poate că aceia dintre voi care așteaptă cu nerăbdare zahăr sau fum de țigară pot înțelege. Voi sunteți atrași către acest punct, subiect sau domeniu de o dorință aproape incontrolabilă. Vă gândiți și visați la asta orice ar fi ea – dacă nu vă permiteți să o explorați. V-ați putea simți chiar vinovați (amintiri 3D) atunci când vă păsuiți.

Deci, drumul vostru nu numai că este alimentat de bucurie, ci și de un impuls aproape incontrolabil.

Ultimul comentariu ar putea să le creeze unora dintre voi o stare de nervozitate. Pentru că acesta indică faptul că voi nu vă puteți ajuta pe voi înșivă, că ați face ceva dăunător vouă înșivă sau societății. Nu este vorba despre așa ceva. Incontrolabila voastră dorință imediat-să-fie este doar o cale directă către interiorul ființei voastre și rolul pe care l-ați ales înainte de a intra în această viață pe pământ.

Poate că nu vedeți de ce să rămâneți în scena voastră de bucurie. Și acest lucru este foarte de înțeles. Noi vă indicăm pur și simplu care este următorul vostru pas pe cale.

Pentru că, chiar dacă bucuria este un indicator minunat, un impuls aproape de dincolo de controlul vostru orientat către exterior este mult mai ușor de descoperit și de revendicat. Un impuls care nu poate fi abordat până când nu atingeți un anumit punct din interiorul noii voastre ființe.

Pentru că, într-adevăr, foarte mulți dintre voi cei care citiți acest mesaj sunt speriați ca nu cumva să creați ceva ”greșit”.

Deși nu este cazul, voi sunteți atât de familiarizați cu regulile și politicile exterior- direcționate încât vă este teamă să aveți încredere în propria voastră ființă.  

Ați eliminat aproape toate fricile și multe dintre credințele voastre 3D, dar credința că nu sunteți suficient de puternici sau suficient de înțelepți pentru a vă dirija pe voi înșivă rămâne ascunsă în adâncul ființei voastre.

Următoarele câteva zile vor elibera aceste credințe și frici.

Veți descoperi că nevoia de a vă urma ființa interioară/inima este mai puternică decât frica voastră de a face ceva greșit.

Un exemplu 3D este demisia voastră de la locul de muncă care vă face nefericiți, chiar dacă familia și prietenii sunt îngroziți că ați renunțat la un loc de muncă bine plătit fără să aveți un alt loc de muncă în vedere în viitorul apropiat.

Acestea vor fi impulsurile voastre – numai că mai puternice și mai profunde. Dați-vă voie să vă urmați aceste impulsuri. Nu vă veți dăuna vouă înșivă sau celorlalți făcând acest lucru. Și dacă faceți acest lucru, vă veți simți mult ușurați – și da, o mare bucurie. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.