miercuri, 14 mai 2014

Trezirea capacității de a canaliza



Maria Magdalena prin Pamela 


Acest mesaj a fost primit în cadrul unui atelier de lucru în ceea ce privește canalizarea oferit de Gerrit și Pamela. Majoritatea celor care au participat la acest atelier au fost consilieri spirituali care au dorit să-și îmbunătățească abilitățile de canalizare și să-și depășească lipsa de încredere în sine în acest domeniu. 

Dragi surori și frați, vă salut pe toți din toată inima. Eu sunt Maria Magdalena și nu sunt singură; Eu sunt aici cu mulți alții. Astăzi vom vorbi despre arta de a canaliza. Mulți dintre voi doresc să canalizeze dar se simt blocați în îndoiala de sine și în neliniștea legată de aceasta. Unii dintre voi canalizează deja dar nu îndrăznesc să facă public acest lucru. Astăzi aș dori să vă ofer o perspectivă diferită în ceea ce privește întrebarea dacă puteți sau dacă ar trebui să canalizați. Am să vă spun că, canalizarea nu este absolut deloc ceva nou pentru voi; ați făcut-o sub diferite denumiri în multe vieți înainte de aceasta. Asta nu este așa mare lucru! Să vă deschideți canalizării nu este ceva nou ce ar trebui să învățați, ea presupune trezirea unor abilități care vă sunt familiare, chiar înnăscute.  

Voi toți ați mai fost pe această planetă și v-ați manifestat darurile voastre interioare pe Pământ în viețile voastre anterioare: darul intuiției, al canalizării, al celui de-al treilea ochi. Viețile voastre anterioare au fost adeseori marcate de aceste daruri și ele sunt aici încă și astăzi. Fiecare dintre voi este înconjurat de personalitățile care ați fost cândva, care într-o formă sau alta au dat ascultare acelei voci interioare, vocea sufletului, și ați transmis-o și altor oameni pe Pământ. Voi ați fost o punte de legătură între această lume și cealaltă, lumea sufletului din care proveniți. Aceasta a fost chemarea sufletului vostru de multă vreme. Încercați să simțiți, dacă puteți, acele personalități din jurul vostru. Ele sunt o parte a sufletului vostru așa cum o rază de soare este o parte a soarelui. Nu în totalitate, dar ele rămân o parte inalienabilă a lui. Poate vedeți sau simțiți unele din figurile acestor vieți trecute în jurul vostru. Stați un moment să simțiți acest lucru, cu calm și claritate.

Canalizarea nu este ceva nou pentru voi. Ați făcut deja acest lucru de mai multe ori înainte, în diferite feluri și în diferite forme, și a fost ceva familiar ce a devenit natural pentru voi. Vă cer acum să faceți legătura cu acel mod familiar și natural al canalizării pe care-l cunoșteați în viețile voastre anterioare, sau spuneți-i ”în alte vieți” – aceste lucruri nu sunt atât de legate de timp pe cât ați putea crede. Permiteți ca una dintre individualitățile care ați fost odată să se apropie de voi și să curgă prin voi. Doar observați cine iese în față și nu vă bateți prea mult capul cu această problemă; doar lăsați-o să se întâmple natural dintr-un sentiment. Nu este necesar să vedeți o persoană, puteți ca pur și simplu să o simțiți. Și uneori este nevoie de timp înainte de a simți ceva. Această femeie sau bărbat, pe care o/îl simțiți aproape de voi și care este parte a sufletului vostru, vrea acum să vă dea ceva.

Viețile anterioare sunt ca toate viețile, un amestec de frumos și de mai puțin frumos: lumină și întuneric; bine și rău, dacă doriți. Acea persoană, care este acum cu voi, vine să vă dea Lumina ei și acea parte frumos curgătoare a lui sau a ei care a simțit o legătură cu, și a format o punte de legătură cu, lumea cealaltă din care ei au canalizat iubire, încurajare și speranță pentru oamenii din jurul lor. Amintiți-vă această legătură, nu prin intermediul minții voastre ci prin celulele și simțițirile voastre. Găsiți din nou un înțeles a ceea ce a fost acea punte de legătură cu cealaltă lume. 

Permiteți să fiți ajutați în acest proces considerând persoana care ați fost în altă viață drept ghid. Imaginați-vă acel timp în care canalizarea a mers bine și voi ați fost capabili să împărtășiți curgerea sufletului vostru cu alții. Nu trebuie să vă imaginați detaliile cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Este vorba despre curgerea și despre siguranța ei și, deasemenea, despre familiaritatea și evidența ei. De fapt, niciunul dintre voi nu trebuie să învețe cum să canalizeze, deoarece canalizarea este ceva ce voi puteți face deja. Cheia este de a re-stabili modul în care aceasta se face: prin re-conectarea cu acea parte din voi înșivă care face acest lucru cu atât de multă ușurință. Deși în voi există frici și dureri pe care voi înșivă le-ați construit și care opun rezistență, prin faptul că vă amintiți cât de ușor obișnuia să curgă canalizarea, veți elimina o parte din acea rezistență.

Acum a sosit timpul când pe Pământ există cu adevărat o oportunitate pentru ceea ce voi aveți de oferit. Există oameni care așteaptă ca acea energie să curgă prin voi și prin surorile și frații voștri lucrători în lumină – lumea vă așteaptă! Unde în viețile voastre trecute, și în vremurile de altă dată, de multe ori a trebuit să fiți foarte circumspecți și să lucrați aproape pe furiș și în secret, acum există o necesitate și o oportunitate pentru ca darurile voastre să fie primite. Puterea feminină a celui de-al treilea ochi și a intuiției este din nou binevenită – și asta este de fapt puțin spus. Nu numai că este binevenită, este o nevoie disperată de ea! Umanitatea este în primejdie; există o criză peste tot în lume: o criză economică, precum și o criză ecologică. Este o criză profundă în care întrebarea care se pune este ”cum trebuie să ne raportăm la noi înșine, la lumea noastră și la Pământ?” Întreaga bază a modului în care ne raportăm la noi înșine și la ”ceilalți” în viitor, se învârte în jurul aceste întrebări.  

Există oameni care sunt prinși în temeri, în luptă, în iluzie. Oamenii s-au pierdut pe sine și există o profundă singurătate în inimile ființelor umane. Din această singurătate vine o căutare disperată a unui far în afara voastră care să vă călăuzească. Dar acea lumină călăuzitoare nu este în afara voastră, iar voi nu o veți găsi în altcineva, nici într-o instituție sau într-o organizație. În acest timp, devine clar că nu există certitudini care să se afle în afara voastră: nu într-un loc de muncă sau o casă, și nici măcar într-o relație personală sau într-un cerc de prieteni. Sunteți conduși chiar mai profund în interior de tot ceea ce se întâmplă în afară, iar acest lucru poate fi foarte înspăimântător pentru foarte mulți oameni. Ați simțit acest lucru tocmai acum în meditația voastră când v-ați conectat cu energia colectivă. (Înainte de canalizare Gerrit a oferit grupului o meditație ghidată.) Ați observat frica și stresul pe care mulți oameni le experimentează acum.

Care este rolul vostru în toate acestea: sarcina voastră, calea voastră? Răspunsul se află în realitatea voastră interioară. Aceasta înseamnă să stați întotdeauna aproape de voi înșivă pentru că voi cunoașteți ”calea” care se află în interior. Voi sunteți deja familiarizați cu această lume interioară, cu pacea și cu calmul pe care le puteți găsi acolo. Din acest motiv, voi ați ajuns să fiți în acest moment ghizi sau învățători pentru alții și să faceți acest lucru  în cel mai liber, mai blând sens al cuvântului. Nu ca cei care sunt lideri în sensul tradițional al cuvântului, ci prin a fi un exemplu viu al modului în care faceți o legătură profundă cu interiorul vostru, cu ceea ce transcende viața pământească, cu ceea ce transcende certitudinile exterioare și cu ceea ce este independent de acestea – o conexiune cu sufletul vostru. Să radiați această conexiune către ceilalți este într-un anumit sens misiunea vieții voastre. Ea vă duce direct în esența a cine sunteți, și în acest fel, voi îi atingeți deasemenea și pe alții și-i invitați să facă același lucru.

Întoarceți-vă din nou la acel cerc restrâns format în jurul vostru din personalitățile din viețile voastre trecute, care sunt parte din voi. Voi împărtășiți cu ele calități și trăsături și totuși ele trăiesc în timpuri și împrejurări diferite; dar în esență este aceeași inimă. Spuneți-le celor care au operat în întuneric și în secret că drumul este deschis acum: ” Eu pot să-mi dezvălui acum toate calitățile pe care le-am dezvoltat în trecut; Eu pot să-mi radiez acum propria mea Lumină; Eu sunt binevenit/ă pe Pământ.” În unele din acele personalități ați putea să simțiți că există amintiri dureroase legate de faptul că nu ați fost acceptați, de a fi condamnați pentru ceea ce erați și pentru că nu ați avut nici o posibilitate de a împărtăși realitatea pe care ați avut-o de dat. Acum a sosit timpul să vindecați acea durere veche. Ea trebuie văzută, amintită și onorată, astfel încât să poată fi eliberată pentru a face loc unei noi bucurii, unei noi luminozități, a unui mod de a fi voi înșivă fără nici un efort.

Aceste personalități vechi vă pot reaminti de darurile voastre, de conexiunile voastre naturale, de sufletul vostru. Acesta este darul lor pentru voi: calități pe care cândva le-ați dobândit și pe care apoi le-ați dezvoltat cu mare grijă în alte timpuri, prin experiență, practică și antrenament. Dar și voi aveți în schimb un dar pentru ele. Spuneți-le că acum pot să se elibereze de vechile lor poveri și de sentimentul că nu sunt binevenite, acea durere din trecut. A nu vă simți bineveniți și a nu trăi așa cum ar fi fost natural pentru voi v-a creat o durere adâncă. Cu toate acestea înțelepciunea voastră a crescut din cauza acelei experiențe, precum și înțelegerea naturii umane și a întunericului și luminii. Acceptați acest trecut și lăsați ca acele vieți să fie din nou libere, să nu mai fie legate de dureri și traume vechi, lăsați-le pe toate să meargă pe calea lor. Luați ceea ce este frumos și înțelept în legătură cu ele în inima voastră. Mulțumiți-le pentru acest lucru – și faceți acest lucru cu adevărat din toată inima! Mulțumiți-le pentru darurile lor pe care vi le lasă vouă, iar apoi redați-le libertatea astfel încât să poată în sfârșit să pună deoparte relația lor dureroasă cu Pământul. În acest fel, trecutul este vindecat.

Tot ceea ce este bun și durabil din trecut rămâne cu voi, nu este pierdut chiar dacă a fost mult timp înconjurat de durere, nesiguranță, frică și frustrare. Voi puteți să-l eliberați și să scoateți un diamant din acel trecut. În acest timp din această viață acel diamant poate străluci și poate radia în lume și să vă aducă fericire, fericirea de a fi pur și simplu voi înșivă și a nu mai trebui să vă ascundeți. Aceasta este cheia pentru tot. Dacă voi puteți experimenta acest diamant în voi înșivă, atunci orice altceva în viața voastră se va întâmpla aproape de la sine. Veți atrage acele relații și împrejurări de viață și muncă care fac parte din diamant. Simțiți prezența aceste energii strălucitoare în voi. Atât de multă putere și înțelepciune a depozitat în voi în atâtea secole și atâtea persoane câte ați fost. Simțiți profunzimea, misterul și minunea ei. Respectați-vă pentru cine sunteți și nu vă mai uitați de sus la voi cu dispreț și critică.

Simțiți cum sunteți un canal, aici și acum; simțiți diamantul care sunteți. Priviți doar la acel spațiu din interiorul corpului vostru unde puteți simți această bijuterie și permiteți radiantei sale energii să curgă prin întregul vostru corp astfel încât să vă scalde în Lumina lui. Eu sunt aici ca egala voastră; eu nu sunt un învățător care este mai presus de voi. Sunt exact ca și voi și așa mă simt foarte apropiată de voi, egală cu voi în inima mea. Când aveți îndoieli, care apar cu ușurință în realitatea ființelor umane, eu vă sunt alături pentru a apela la puterea voastră și a vă reaminti cine sunteți. Pentru a vă aduce aminte să aveți încredere cu adevărat în voi și să rămâneți în contact cu acel diamant orbitor care deja sunteți, aici și acum.  

© Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.