luni, 19 mai 2014

Comunicarea Sufletului - Partea a doua




Mesaj primit prin Lee Caroll în San Antonio, Texas
23 Februarie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. În mod obișnuit, într-o întâlnire ca aceasta, mesajul și canalizarea sunt mai scurte decât canalizarea și predarea completă așa cum a fost cea de ieri, iar acest lucru va fi valabil și astăzi. Noi o numim partea a doua a Comunicării Sufletului, și aceasta este partea mai scurtă dar mai profundă. Ziua de ieri [Comunicarea Sufletului partea 1] a fost plină cu instrucțiuni despre modul în care Spiritul poate comunica cu voi dincolo de Spirit și de felul în care alte energii de pe planetă, care sunt neliniare și poate multidimensionale și conceptuale, ar putea comunica cu voi. V-am dat apoi instrucțiuni despre modul în care puteți voi comunica cu ceilalți. Chiar am și menționat cine sunt probabil acei ceilalți.

Ceea ce urmează este mult mai mare decât credeți voi. Va veni o zi în care știința va recunoaște că planeta este literalmente plină cu o forță de viață care este invizibilă, și o parte din ea este conștientă. Va exista o reevaluare a ”ceea ce este viu” și poate chiar o redefinire a vieții însăși.  Va exista o nouă catalogare a lucrurilor, cum ar fi rețeaua și ce înseamnă să comunici cu un pol cristalin sau magnetic, sau ce este Gaia însăși pentru că voi veți comunica într-un mod în care, probabil neliniar, nu veți mai primi mesaje dar tot comunicare va fi, și despre asta a fost discuția de ieri și a fost mare lucru că am putut discuta despre asta. Astăzi, discuția este mult mai personală.

Comunicarea Sufletului, Partea a Doua

Ați venit astăzi aici, un grup mai mic dintre voi, pentru a afla cum vă puteți perfecționa, dar învățătura va fi mult mai mult de atât, pe bune. S-ar putea să aflați lucruri de care nu ați mai auzit până acum. Vorbim despre comunicare. Comunicare sufletului mai poate fi definită și ca ”voi cu voi” și, prin urmare, subiectul este și ”intrarea în contact cu propria voastră divinitate.” Nu este adevărat, dragilor, că întregul scop al lecției de astăzi este despre cum să intrați în contact cu părțile neliniare ale voastre înșivă? Asta este comunicarea sufletului.

Puteți măcar concepe posibilitatea ca voi să fiți divizați în mai multe părți multidimensionale? După cum v-am mai spus și înainte, voi sunteți într-adevăr în mai multe locuri deodată, dar o parte importantă din voi chiar vibrează mai înalt decât conștientizarea voastră și, prin urmare, ea este numită ”Sinele Mai Înalt”. Ca să echilibrați toate acestea și să deveniți ca maeștrii planetei, voi într-adevăr trebuie să intrați în contact cu celelalte părți ale voastre care sunt sacre. Aceasta este comunicarea sufletului. Așa că tot ceea ce spunem din acest moment i se aplică la fel de bine – voi, comunicând cu ”mai înaltul voi”.

Supraviețuirea Spirituală

Lăsați-mă să vă duc înapoi un pic. Câte vieți ați bâjbâit prin vechea energie? Ați bâjbâit prin ea? Voi v-ați ridicat capul și vechea energie a planetei v-a împins înapoi. Aceasta este o metaforă a trezirii sufletului bătrân la înțelegerea scopului divin pentru el și pentru planetă, doar pentru a fi ignorat, sau, mai rău, pentru a fi ”descoperit” și apoi temut.

Suflet bătrân, se părea că tocmai ai intrat pe o cale spirituală și ai fost omorât. Ai venit înapoi din nou și apoi te-ai înrolat într-un război și iar ai fost ucis. Vii înapoi, te trezești; devii chiar șamanic, și te ucid din nou pentru că ești iluminat. Câte vieți au fost în care tot ceea ce ai putut face a fost să-ți vezi de ale tale și să încerci să supraviețuiești într-o lume cu o gândire învechită, întunecată? Supraviețuirea a devenit un cuvânt care înseamnă ceva total diferit pentru sufletul bătrân. O conștiință înaltă într-o energie veche este ca un cui pătrat într-o gaură rotundă și asta este ceea cu ce sufletul bătrân este obișnuit.

Dragilor, asta se termină – de tot – și asta a fost profeția indigenilor de pe planetă pentru acest timp. Și uite că ați ajuns aici, pregătiți pentru asta. Dar planeta nu va crește brusc în conștiință, dragilor. Mai degrabă,  sistemele din jurul vostru și energia din jurul vostru vor începe să funcționeze cu o mai mare ușurință, făcând ca supraviețuira să fie mult mai ușoară pentru cei ca voi. Va exista cu mult mai puțină rezistență și o mai mare deschidere a oamenilor decât oricând înainte. Acesta este începutul unei schimbări foarte lente.

Acest lucru înseamnă și că vă va fi mult mai ușor să vă echilibrați. Am folosit mereu acest cuvânt ”echilibru”. De multe ori, cei din sistemele de credințe ezoterice intră în anumite categorii de viață umană pentru că este pur și simplu vorba de supraviețuire. Este ușor să fii pustnic, vorbind chiar de partenerul meu. Dacă nu trebuie să-ți arăți lumina este mai ușor. În trecut, dacă vă arătați lumina, erați vânați! Înțelegeți ce vreau să spun, nu-i așa? Pentru că atunci când deschideți ușa și lumina iese afară, toată lumea se uită la voi pentru că sunteți diferiți. Ce este în neregulă cu această imagine? În trecut, ea însemna moartea voastră. Asta este ceea ce se schimbă. Dar e greu de uitat.

Non-interferența

Așa că, în această energie, dincolo de precesiunea echinocțiilor, avem câteva vești: Primul lucru pe care ne-ar face plăcere să vi-l oferim este ceea ce noi numim ”regulile creatorului”. Acum, aceste reguli nu sunt ceea ce credeți voi. Hai să fim și mai expliciți. Le vom numi Legile lui Dumnezeu pentru Omenire. 

Aceste legi nu pot fi încălcate și nici nu ne-am dori să fie. În mod categoric noi nu le-am încălca vreodată. Spiritul nu este ca un Om. Nu există o conștiință care să fie liniară, cu reguli sau legi care trebuie sau nu respectate. Acestea sunt altfel de legi. De exemplu, legile fizicii sunt absolute și ele au de-a face cu modul în care materia se comportă în realitatea voastră. Legile fizicii nu sunt legi care să fie respectate de către o conștiință; ele sunt legi ale materiei. Într-un mod similar există legi ale spiritualității – modul în care Dumnezeu lucrează.

Deci, dați-mi voie să vă vorbesc despre unele dintre ele. Mai întâi de toate, ele sunt onorante, frumoase și binevoitoare pentru întreaga umanitate. V-ați fi așteptat la altceva de la sursa de creație? Aici este o lege: Vom sta de-o parte față de voi dacă voi nu ne invitați să fim cu voi. Asta înseamnă mai mult decât libera alegere pentru omenire; aceasta este legea creatorului. Ne place această parte? Nu chiar, pentru că iubirea noastră vrea să strige că suntem aici, dar nu putem să o facem. Este modul nostru de a onora libera alegere a Ființei Umane. Dacă într-adevăr ați ști că suntem aici, v-ați schimba imediat și nu ar mai exista nici un test. Nu. Alegerea de a ne găsi trebuie să fie a voastră și numai a voastră.

Dragilor, vechea energie a acestei planete a fost dificilă pentru noi toți. V-ați trezit și ați fost în modul de supraviețuire, iar în vechea energie majoritatea omenirii n-a fost pur și simplu interesată și nici nu ne-a lăsat să intrăm. Vă puteți imagina faptul că copiii voștri devin brusc diferiți și nu vă mai recunosc? Vi-i puteți imagina rătăcind de ici-colo izbindu-se de pereți pentru că nu-i pot vedea? Imaginați-vă că ați luat singura lanternă și că ei sunt în întunerisc, speriați. Dar nu o puteți folosi decât dacă ei vă cer să o faceți. Ei nu vă strigă niciodată pentru că nici măcar nu vă știu numele! Ei nu-și aduc aminte cine sunteți voi. Voi i-ați născut și vă pasă de ei, dar ei nu știu că voi existați. Vă puteți imagina asta? Aceasta este legea noastră.

O altă lege: Când voi ca Ființă Umană vă deschideți brațele și inima către o căutare spirituală, lucrurile se întâmplă. Unii dintre voi chiar au o filiație a amintirii Akashice despre cum se simte asta (și probabil problemele pe care ea le aduce într-o energie veche). Când începeți să răspundeți acelei întrebări spirituale interne, ”Există mai mult?”, ne permiteți să intrăm. În acel moment, totul se schimbă și noi începem să comunicăm. Aceasta este legea noastră. Dar când din ce în ce mai mulți dintre voi fac acest lucru, legea se extinde și la alte atribute care au legătură cu voi. Atunci și ele încep să se schimbe. Când destui Oameni încep acest proces, întreaga planetă începe să se schimbe. Aceasta este numită urmărire-rapidă. 

Acum, asta se întâmplă în cazul în care lucrurile merg bine. Schimbarea are de-a face și cu ceea ce voi ați numit sensibilitatea energiei în interiorul Ființei Umane. Când vă plimbați pe un câmp de luptă unde Rețeaua Cristalină își amintește ceea ce s-a întâmplat acolo, voi simțiți drama a ceea ce s-a petrecut acolo. Acest lucru se schimbă și v-am vorbit despre asta. Cu toate acestea, haideți să spunem că vă plimbați pe acest câmp cu cineva. Voi simțiți, dar cealaltă persoană nu. Dialogul ar putea fi cam așa:

”Ce s-a întâmplat cu tine?”

Voi ați putea spune: ”Nu simți energia de aici?”

”Ce energie? Ce vrei să spui?” vă răspunde.

”Ceva s-a întâmplat aici. Nu simți?”

”Nu, nu simt nimic.”

Și apoi se uită la voi și crede că, probabil, vă prefaceți, sau că doriți atenție sau că ”jucați rolul” persoanei spirituale suprasensibile. Care este diferența dintre voi și ei? Răspunsul este acesta: Voi permiteți această conștientizare și ei o blochează. Vom vorbi imediat despre această blocare.

Unii dintre voi se vor plimba prin pădure și o vor simți. Aceasta vă înconjoară cu iubirea și cu frumusețea sa. Gaia vă vorbește. Copacii eliberează în afară oxigen prin sistemul binevoitor al fotosintezei. Plantele vă dau vouă oxigen și voi le dați lor dioxid de carbon. Ce sistem! Priviți în jurul vostru. Știința va spune că acest sistem s-a întâmplat accidental – un eveniment aleator. Credeți acest lucru? Ce sistem frumos! Copacii înșiși știu cine sunteți. Vă plimbați prin pădure și simțiți cum vă îmbrățișează, dar probabil un altul de lângă voi a venit cu o drujbă. Lui nu-i pasă și nu-i simte. Pentru el, pădurea este doar o resursă. Care este diferența dintre voi doi? Nu este nici o judecată aici, doar vă întreb. Care credeți că este diferența? Răspunsul: Voi ați lăsat conștientizarea multidimensională să intre și ei nu. Vedeți voi, voi ați devenit mult mai conștienți de comunicarea multidimensională a sufletului. În acest caz, enorma energie a sufletului vostru este cea care comunică cu alte părți ale planetei care sunt, de asemenea, multidimensionale.

Când luați decizia că este în regulă să simțiți această energie, ea va fi acolo. Cea mai mare parte a umanității nu a luat până în prezent această decizie. Ei o blochează. Legea este aceasta – această comunicare va veni spre voi numai cu permisiunea voastră. În momentul în care deschideți ușa permisiunii, puteți începe să o simțiți. Acestea sunt regulile noastre.

Nu este doar permisiunea pentru comunicarea cu sursa creației, ci și cu un extraordinar număr de ceea ce am putea numi alte energii binevoitoare. Aceste alte energii sunt reprezentate de grupuri cu nume pe care voi le-ați dat. Nici ele nu pot ajunge la voi numai dacă voi le permiteți. Asta este și regula lor. Numele pe care voi le-ați dat sunt Pleiadeeni, Arcturieni, Siriusieni, Hathori sau cei din Orion. Sunt mult mai mulți, dar numai dacă voi vă deschideți posibilității de a comunica cu ei, veți putea să o faceți, altfel nici ei nu pot comunica cu voi.

Cea mai mare parte a omenirii va sta alături de voi în timp ce voi comunicați și va crede că voi nu sunteți bine. Acesta este modul în care sunt priviți. Ascultați, dragilor, sunt multe grupurile binevoitoare care reprezintă esența ADN-ului vostru [biologia seminței voastre] și care știu cine sunteți voi. Ajutorul care vă este oferit pe această planetă este uimitor, cu toate acestea, majoritatea omenirii nu va permite conștientizarea acestuia sau ca posibilitatea comunicării să intre în realitatea lor.

Sufletul Bătrân

Acum, este momentul în care sufletul bătrân intră în scenă. Dragilor, voi deja sunteți acordați! Dacă-mi auziți vocea sau citiți aceste cuvinte, voi ați permis toate acestea. Dați-mi voie să vă spun ce se întâmplă, dragilor, pentru că există diferite grade ale permisiunii. Dar prima este să deschideți ușa – și așa începe.

Energia lui 2014 și mai departe va începe să creeze noi paradigme pe planetă. Aceste paradigme noi sunt pentru descoperire, trezire și pentru experiențele de genul ”a-ha”. Nu toate dintre ele vor fi spirituale. Știința va descoperi multe lucruri care vor pune noi întrebări. Acele întrebări și răspunsurile vor deschide uși care nu vor părea imediat spirituale, dar ele toate vor conduce în acea direcție. Noile descoperiri ale fizicii cuantice și ale conștiinței care au fost ascunse vor schimba regulile, forțând biologia și fizica împreună într-o relație ciudată. Aceasta va duce la o regândire a vieții în sine și în cele din urmă va conduce la dovedirea unei realități multidimensionale a altor conștiințe din jurul vostru.  

O Nouă Descoperire – O nouă Realitate

Doctorul operează un pacient. Din punct de vedere chimic, pacientul este pe dinafară. Poate că inima lui a fost înlăturată și o alta este pregătită să fie pusă în cavitatea deschisă din pieptul său. O mașinărie îl ține în viață pompându-i sângele. Esența vieții sale plutește deasupra mesei de operație și privește cumva la tot ceea ce se întâmplă. Unii pacienți au declarat că au văzut lucruri pe care doar medicii le știau, și alții nu. Cei care au intrat în operație cu o stare de permisivitate s-au văzut pe masă. Aceasta este ”comunicarea sufletului”. Partea lor multidimensională a privit totul.

Sunt atât de multe de văzut, și o parte dintre ele sunt chiar demonstrabile cu timpul. Când studiile vor începe în mod serios, unele dintre aceste lucruri vor începe să se deschidă. Omenirea va trebui să permită un set complet nou de concepte despre viață, iar unul dintre ele va fi acesta: viața multidimensională este eternă, complet separată de viața corporală. Conștiința este veșnică, iar sufletul într-adevăr vine înapoi din nou și din nou. Poate exista vreodată o dovadă pentru acest lucru? Da. Dar mulți o vor nega. Când din ce în ce mai mulți copii vor începe să-și aducă aminte ultima lor moarte și vor putea dovedi asta cu fapte care nu ar putea fi altfel cunoscute, acest lucru va începe să fie studiat de către cei care formează marea masă. Din ce în ce mai mulți copii își vor spune poveștile, iar voi veți ști că pe planetă a început un nou capitol în conștientizarea spirituală. Mulți vor nega ceea ce arată constatările, pentru că ele nu se vor potrivi cu adevărul lor.

Când pământul va începe să se uite la acest lucru, toate convingerile spirituale vor întoarce pagina. Cât de departe este acest lucru? Departe, foarte departe. Dar nu vă faceți griji în legătură cu asta, dragilor, pentru că voi veți fi acolo. Nu-i puneți o limitare în timp. Când se va întâmpla, voi veți fi acolo. Data viitoare când vă veți trezi în această [viitoare] viață, vă veți aminti la mai multe nivele cine sunteți. Va avea loc într-un mod mult mai magnific decât ați făcut-o de data asta. Nu se va întâmpla mai târziu în viața voastră. Dimpotrivă, va avea loc în copilăria voastră. Ați putea fi unii dintre acei copii exemplu!

Blocaje și filtre în Comunicarea Sufletului

Dați-mi voie să vă vorbesc despre blocaje și despre filtre. Blocajul principal în calea permiterii, în a simți sau în a crede aceste lucruri multidimensionale, este tradiția. Utilizăm acest cuvânt în sensul ”ceea ce ți fost învățați”. Ceea ce voi ați fost învățați vă ține într-o energie pe care voi nu o vedeți cât de puternică este, dar ea este. Să schimbați ceea ce credeți cere ca voi să regândiți ceva ce a fost sacru sau prețios pentru voi pentru că cineva sau o organizație în care ați avut încredere v-a învățat că așa ar fi. Poate că au fost părinții voștri, școala sau alte persoane pe care le iubiți, admirați și adorați. Adevărul este cunoașterea conceptelor care v-au fost predate. Când acest lucru are loc, conștiința voastră ”și le însușește” și orice altceva înafara acelui adevăr nu este văzut de către voi drept real. Este o limitare pe care voi o faceți și acest lucru vă pune într-o cutie în care nici măcar nu vă dați seama că ați intrat.

Cum poate un Om să depășească acest blocaj incredibil? Cum puteți schimba tradiția? Răspunsul este că voi trebuie să revocați tot ceea ce ați fost învățați și să permiteți ceva diferit. Acest lucru este atât de dificil încât unii nu vor reuși să-l facă. Nu pot, și acesta rămâne ceea ce am numit un blocaj permanent. Profesioniștii tind să aibă blocaje puternice, pentru că ei au primit o educație îndelungată pentru a ajunge acolo unde sunt acum. Pentru ei faptul de a permite ca o informație care provoacă tot ceea ce ei au învățat este foarte dificil dacă nu chiar imposibil pentru realitatea lor, pentru că asta ar crea haos în supraviețuirea lor intelectuală.

Filtru: Uneori Lucrătorii în Lumină pot permite ca unele informații să devină adevărul lor, dar nu în totalitatea lor. Haideți să spunem, de exemplu, că ați fost învățați să vă luptați cu unul sau două aspecte ale sistemului ezoteric pe care Kryon îl predă. Sunteți deschiși la unele, dar nu și la altele. Este aceasta o problemă? Nu. Din nou, voi aveți libertatea de a alege ”să curățați fereastra” sufletului vostru pentru a vedea acea parte din el pe care aveți nevoie să o vedeți. Psihicul vostru uman este compartimentat în mod liniar, astfel încât puteți fi total deschiși unui anumit tip de lucruri în timp ce față de un alt tip să fiți încă indeciși. Asta este ceea ce se numește filtru și noi înțelegem că revelația adevărului este un proces care se desfășoară în mod continuu pentru oameni.

Un filtru vă împiedică să vedeți imaginea de ansamblu, dar permite alte lucruri care sunt corecte. Am putea spune că el denaturează ceea ce faceți și modul în care o faceți. Acest lucru poate fi observat cel mai bine la vindecătorii, psihologii și mediumii care amestecă vechile energii cu cele noi.

Haideți să luăm de exemplu un medium. [Kryon zâmbește] El poate sta în fața voastră și să simtă că are informații bune și reale. Cu toate acestea, palmaresul său va arăta cu claritate că el este mai bun în anumite domenii decât în altele. El vă va oferi previziuni în legătură cu viitorul, dar ele nu se vor împlini. El vă va oferi un moment și o dată și nimic nu se va petrece. Deci ce veți gândi despre un astfel de medium? Veți gândi: ”Ei bine, poate că el nu este cu adevărat medium?” Sunt mulți care într-adevăr canalizează dar care încă ”curăță fereastra” pentru a interpreta ceea ce văd.

Ei au un filtru, iar filtrul poate fi ceea ce ei au fost învățați cum că viitorul va fi plin de osândă. Și asta este ceea ce ei caută atunci când sunt în starea de canalizare. Este greu pentru ei să se scuture de acest filtru, și deși canalizează, în acest proces ei vor ieși afară și vor căuta în ”supa posibilităților” potențialele a ceea ce se poate întâmpla pe pământ, dar în loc să le vadă pe cele mai puternice ei le vor relata pe cele mai dramatice – chiar dacă acelea sunt potențiale foarte îndepărtate. Vedeți? Filtrul lor îi atrage către negativ indiferent de ce ar fi.

Timp de 25 de ani v-am tot spus prin intermediul partenerului meu că cele mai puternice potențiale pentru planeta voastră sunt cele în care curățați încet lucrurile. Noua energie este acum aici și voi vă îndreptați către o planetă pașnică. V-am spus că nu vor fi probleme la trecerea dintre milenii, și nu au fost. V-am spus că Războiul Rece se va termina, și s-a terminat. În ciuda tuturor profețiilor vechi și ciudate, în 1989 v-am spus că veți întoarce pagina, și ați făcut-o. Acesta rămâne cel mai mare potențial pentru viitorul vostru. Acum vă spun că vechea energie se va lupta să rămână, și o face [uitați-vă la știri]. Vrea să vă tragă înapoi astfel încât să rămână la conducere. Dar acest lucru nu se mai poate.

Pacea pe Pământ și conștiința globală mai înaltă rămân cel mai puternic potențial, și acesta este motivul pentru care eu mă aflu aici, dragilor. Sper că vă este clar. Dar asta nu înseamnă că nu există și alte potențiale. Există unele potențiale care poate că nu se vor petrece în milioane de ani. Și ele sunt potențiale vechi, dar ele sunt încă ”acolo” și mediumul le va vedea printr-un filtru întunecat fără să vadă vreodată imaginea de ansamblu. Filtrul lor este că osânda se apropie, așa că orice s-ar întâmpla, ei se vor întoarce și vă vor da acest mesaj. Acesta este un filtru.

Un alt filtru: Cum ar fi dacă v-aș pune o întrebare personală chiar acum? Vă cunosc, așa că am să vă întreb:

”Credeți că acest lucru este real? Credeți că această canalizare este un lucru real?”

”Da, cred.” spuneți voi

”Dragilor, credeți că aveți o Akasha care conține mai multe vieți trecute în ea și că voi sunteți un suflet bătrân?”

”Da, cred.”

Asta-i bine! Vă descurcați bine și vă acordați permisiunea, nu-i așa? Voi ați început comunicarea sufletului. ”Dragule, ești pregătit să treci la următorul nivel?”

”Da, sunt.”

Într-adevăr! Atunci continuă și primul lucru care se va întâmpla va fi că glanda voastră pineală va fi impulsionată să vă ofere un gând intuitiv. Începeți să aveți o comunicare bună dar dintr-o dată se oprește. Filtrul este acolo.

Filtrul: Nu meriți acest dar al comunicării. Nu ești vrednic de el.

De ce omenirea se uită la viața unui maestru și în loc să asculte ceea ce maestrul îi învață, ei vor decide că în scopul de a se închina și de a-l onora pe acel maestru, ei trebuie să treacă prin suferința prin care a trecut maestrul? Acesta este un filtru! Îl vedeți? Așa că în loc să absorbiți mesajul, voi absorbiți faptul că sunteți nevrednici până nu treceți prin ceea prin ce a trecut maestrul.

Prin urmare – sunteți pregătiți? – în scopul de a primi iubirea lui Dumnezeu sau de a revendica divinitatea din voi, voi trebuie să suferiți. Acesta este un filtru. Aceasta nu este judecată, dragilor, este pur și simplu revelarea modului în care oamenii au luat decizii într-o energie mai veche care nu a acordat permisiune. Oamenii se uită la anumite lucruri fără structura sau cunoașterea sau înțelepciunea a ceea ce ele înseamnă cu adevărat. Prin urmare, acest filtru deviază tot ceea ce voi faceți din punct de vedere spiritual și vă trage către ceea ce ați fost învățați. Știți cât de multe procese New Age se bazează pe nevrednicie? Multe. Poate că a sosit timpul să reconsiderați unele lucruri și să începeți de aici: Sunteți magnifici! Așa că dați-i drumul și creați o comunicare a sufletului magnifică. O meritați!

Luați-o de la capăt. Întrebați-vă, sunt iubit? Apoi dați-ne voie să vă luăm de mână și începeți de acolo. Simțiți fiorii din răspunsul la această întrebare, dacă într-adevăr  puneți întrebarea cu o intenție pură. Haideți să mergem la grădinița spirituală și să începem de acolo, suflete bătrâne dragi, astfel încât blocajele și filtrele vor începe să dispară și intelectul nu vă va mai sta în drum.

Pentru a vă da mesajul pe care-l auziți astăzi, partenerul meu a trebuit să învețe să-și arunce toate filtrele, iar acestea au fost puternice. Filtrele sale i-au spus ”Așa ceva nu este posibil. Științific, nu are nici un sens, și în 3D lucrurile nu funcționează în felul ăsta.” În primele zile își spunea ”Lee, tu pretinzi că canalizezi. Ți se pare, așa ceva nu se poate întâmpla.” Apoi filtrele sale au fost treptat copleșite de adevărul pe care el l-a văzut. Cel mai mare – lipsa auto-aprecierii. Partenerul meu a spus ”Dacă îmi deschid gura, o să mă fac de râs.” Ei bine, a făcut-o! Apoi a trecut peste asta și a fost mult mai bine. Apoi ne-a permis să intrăm și a mers și mai bine. Știți cum am ajuns la el? Am ajuns la el prin inima sa, nu prin intelectul său. Apoi, și numai apoi, el a trebuit să cântărească diferența dintre capul și inima sa și inima lui a câștigat.

Dragilor, aceasta este invitația noastră pentru voi, acum că cunoașteți regulile. Noi suntem aici tot timpul. Cât de mult credeți acest lucru? Suntem gata să vă ajutăm în toate. Cât de mult credeți acest lucru?

Acum cunoașteți blocajele: sunt tradiția, vechile învățături și vechea energie a gândirii. Nu există nici o judecată pentru ceea ce n-ați știut bazându-vă pe o energie veche care nu v-a permis niciodată să știți acest lucru. Cum am putea noi ca vreodată să judecăm vreo Ființă Umană? Cum am putea vreodată să vă învinuim că nu vedeți lumina când sunteți închiși într-o cameră întunecoasă? Acesta nu este un mesaj în care noi să vă spunem că v-ați înșelat și că acum aveți dreptate. Acesta este un mesaj în care noi vă spunem că ați fost în întuneric și că acum s-a aprins lumina! Acesta este un mesaj care vă spune că a sosit timpul să o luați de la capăt în ceea ce credeți că știți bazându-vă pe faptul că vedeți lucruri noi care n-ați știut până acum că sunt acolo!

Suflete bătrâne, voi purtați lumina. Trebuie să o luați de la capăt cu ceea ce credeți că este adevărat. Vindecătorule, ai auzit asta? Eu știu cine este aici. Vreți să știți de ce lucrurile nu funcționează atât de bine? Eu știu cine citește asta! Este din cauza faptului că vechea energie în care ați făcut aceste lucruri pur și simplu nu mai funcționează. Oh, puteți continua să le faceți, dar voi sunteți atât de puternici și noi am vrea ca voi să aveți rezultate! Dublați-le! Triplați-le! Potențialul vostru de a ajuta umanitatea este incredibil!

Facilitatorule, ascultă și nu interpreta greșit. Nu trebuie să fii sărac pentru a-l cunoaște pe Dumnezeu. Te simți bine cu asta? Poți să-ți câștigi traiul, să stai drept și să spui ”Sunt un vindecător, sunt un cititor” și meriți să primești o energie în schimb. Poate fi un troc sau un mijloc legal de plată pentru serviciile tale și acest lucru este potrivit. Cine ți-a spus că nu ai putea? Răspunsul: Tradiția. Dacă este spiritual se presupune că ar trebui să fie pe gratis. Ați auzit asta? Dacă oferiți un serviciu, voi vă puteți câștiga traiul din acesta și acest lucru nu va viola nici o regulă spirituală.

Lăsați ca un anumit bun simț spiritual să prevaleze. Există modalități de a echilibra ecuația în care voi dați mai departe lucruri care nu sunt patentate și tarifate pentru ceea ce ele sunt. Cu ani în urmă i-am spus partenerului meu: Lasă ca mesajele lui Kryon să fie gratuite! Lasă ca această energie să fie gratuită. Voi ascultați și citiți acest mesaj pe gratis, dragilor. Acesta a fost rezultatul. I-am spus că pentru el este potrivit să-și câștige traiul din lucrurile pe care el le face ca Lee, Omul. Învățătura sa și produsele sale fizice au provenit din instrumentele și talentul său, dar mesajele lui Kryon ar trebui să fie gratuite pentru toți. Vedeți integritatea acestui lucru? Vedeți echilibrul?

Nu trebuie să suferiți și nu trebuie să fiți săraci. Puteți sta drept, suflete bătrâne. A sosit timpul să fiți echilibrați în aceste lucruri. Lăsați-i pe ceilalți să vadă echilibrul divin în voi. Începeți să vedeți și să eliminați blocajele și filtrele care stau în calea măreției voastre. Atunci când luați Spiritul de mână, Sinele vostru Mai Înalt începe să vă vorbească. Când se întâmplă asta, el vă va da informații care vă vor expansiona viața și sănătatea. Dragilor, nu va trebui să vă faceți griji în ceea ce privește supraviețuirea într-o energie veche dacă opriți blocajele și deschideți filtrele.

Acesta este mesajul de astăzi, dar este totodată și mesajul de ieri și și cel de mâine. Sunt atât de mulți dintre voi și atât de mulți nou veniți în această muncă și aveți nevoie să-l auziți de multe ori. Acum, din nou, eu știu cine este aici, eu știu cine ascultă, cine citește și cine urmărește. Cunosc încăpățânarea creierului uman, așa că am să vă spun ”Dacă nu în viața asta, atunci în următoarea. Noi suntem foarte răbdători și așa este și pământul.”

Ar putea fi provocări de-a lungul drumului, dragilor, și unii dintre voi vor spune ”Civilizația merge înapoi”. Vreau ca voi să vă folosiți bunul simț. Când recalibrați un întreg pământ și asta include și recalibrarea conștiinței Umane, vor fi mulți cei care vor fi frustrați. Vor fi provocări. Vechile căi nu mai funcționează. Veți vedea dezbinări în toate, chiar și în noua epocă. V-am spus asta. Acest mesaj nu va fi pe placul celor care sunt investiți în vechea învățătură și tradiție. Dar el va fi văzut ca o revelație de către cei care îl vor permite.

Reîmprospătați-vă adevărul!

Și așa este.

Kryon


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.