miercuri, 21 octombrie 2015

Scenariul Integrării



De Suzanne Lie

Egoul: Mi se pare că pierd controlul asupra prea multor părți din viața mea. Din nou și din nou trebuie să-mi spun: Ei bine, se pare că nu pot face nimic. Cred că trebuie doar să ”dau drumul” și să văd ce se întâmplă. Trebuie să recunosc că sunt un pic cam speriat.

Se presupune că sunt și alte lucruri de făcut pentru mine, alte sarcini, dar mă simt chiar pe dinafară. Acest nou ”sistem” al realității are reguli atât de diferite, că mă simt ca un pește pe uscat. Sper că noul Căpitan știe despre ce-i vorba, pentru că eu cu siguranță nu!

Sufletul: Nu este nevoie să înțelegi pentru că EU ȘTIU. Eu Sunt Sufletul tău, eu știu totul despre toate. Vezi tu, eu sunt eliberat de Jocul 3D, deși în același timp, eu îl joc prin tine, Punctul meu de Împământare.

Egoul: Ei bine, dacă știi atât de multe, spune-mi atunci care este partea mea acum? Sunt obișnuit să fiu răspunzător de toate, cel puțin de toate care sunt în mintea mea conștientă. Nu, nici asta nu-i chiar corect. În regulă, sunt obișnuit să fiu răspunzător de fiecare parte a realității consensuale de care sunt conștient. Cred că asta nu este prea mult.

Sufletul: Da, dragă egoule, sunt conștient de marea ta contribuție și de sacrificiul tău.

Egoul: Sacrificiu! Ce sacrificiu?

Sufletul: Sacrificiul tău a fost că te-ai rupt de UNUL; ți-ai redus gradul de conștientizare pentru a îmbrățișa doar o viață micuță, una de separare pe o micuță planetă, separată. Ți-ai ÎNCHIS conștientizarea SINELUI astfel încât să poți lua parte la un mare experiment.

Egoul: Experiment? La ce experiment am participat? Nu-mi amintesc să mă fi rupt de SINELE meu. De fapt, eu am fost întotdeauna eu însumi ... cu excepția ... cu excepția faptului că întotdeauna a mai fost și o altă prezență un Ghid, sau Dumnezeu, sau ceva sau cineva. I-am chemat după multe nume. Numele s-au schimbat după cum m-am schimbat și eu. Vreau să spun că eu eram aceiași persoană, doar conștientizarea s-a schimbat.  

Sufletul: Da, conștientizarea ta s-a schimbat pe măsură ce ai devenit mai conștient de MINE – SINELE tău Multidimensional. Chiar dacă tu te-ai ”rupt” de mine, eu nu te-am părăsit niciodată. Cum aș fi putut să o fac, pentru că Eu Sunt tu. Eu Sunt Prezența pe care tu ai simțit-o întotdeauna, dar tu n-ai putut să crezi că tu ai putea deține o astfel de Putere, Înțelepciune și Iubire Necondiționată. Prin urmare, tu ai proiectat aceste sentimente asupra ”altor” Ghizi, Îngeri și Maeștri.

Pentru că tu te-ai rupt și ai intrat în tărâmul separării și limitării, tu ai fost separat de MINE, Sufletul/SINELE tău. Eu Sunt acel ”TU” care trăiește în Constantă Unitate cu Ghizii, Îngerii și Maeștrii. De fapt, Eu Sunt Ghidul tău, Eu Sunt Îngerul, Eu Sunt Maestrul și încă mult, mult mai mult.

În același timp Eu Sunt ”Tu”-ul care este liber de sistemele ierarhice 3D care sunt separate în polaritățile de rău – mai bine – cel mai bine. În realitatea mea, realitatea adevărată, NU există separare și NU există polarități. Prin urmare, NU există nici o ierarhie pentru că noi toți suntem UNUL.

Egoul: Nu înțeleg cum vine asta. Cum se poate să nu existe nici o separare, nici o polaritate? Dacă nu există nici o ierarhie, atunci cum poți învăța de la cei care știu mai mult decât tine? Pe cine venerezi?

Sufletul: În realitatea mea nu există ”învățare”. Există numai ”CUNOAȘTERE”. Nu există venerare pentru că nimeni nu-i mai bun sau mai rău. Nu poate exista un ”mai bun decât” dacă suntem toți UNA. Prin urmare noi nu ”venerăm”. Noi ȘTIM. Noi IUBIM. Noi ne apreciem și ne asistăm fragmentele, așa ca TINE, care s-au rupt de noi pentru a intra în marele experiment al vieții într-o realitate polarizată, mai jos dimensională.

Mulți dintre noi avem fragmente ale SINELUI nostru care trăiesc ca forme de viață mai jos dimensionale în diferite lumi și realități. Pentru noi, toate aceste ”expresii împământate” sunt la fel. Prin urmare, o ”persoană” nu este mai importantă decât un ”copac” sau un ”pește”. Din moment ce NOI toți suntem UNA, noi vedem ÎNTREAGA viață ca fiind UNA.

Egoul: Acum îmi spui că nu sunt mai bun decât un pește? Nu cred că pot crede una ca asta. Un pește nu ”face” altceva decât să înoate și să fie mâncat de peștii mai mari sau de oameni. Ce bine fac ei?

Sufletul: Nu înțelegi ce spun. Nu există ”a face”. Nu există nici un ”mănâncă”, nu există nici o polaritate de ”bine” sau ”rău”.

Egoul: Asta îmi sună plictisitor!

Sufletul: Da, poate suna plictisitor unei persoane 3D care încearcă să ”facă bine”, mai ales atunci când ești separat de mine, Sufletul tău. Da, așa cum tu nu poți concepe UNITATEA, CUNOAȘTEREA și FIINȚAREA, eu nu pot înțelege separarea, făcutul și plictiseala. Acesta este motivul pentru care eu am rupt o parte din SINELE meu pentru a intra în experimentul vieții în dimensiunea a treia.

M-ai învățat multe și vreau să-ți mulțumesc. Vreau să te aduc acasă, în MINE, adevăratul tău SINE. Acesta este motivul pentru care ți-am recalibrat vehiculul pământesc, chakră cu chakră, astfel încât să-mi pot integra Esența într-a ta. Vezi tu, atunci, noi nu vom mai fi separați. Noi vom fi UNA din nou.

Egoul: Asta înseamnă că ți-ai părăsit realitatea?

Sufletul: Oh, nu, dragul meu Punct de Împământare. În realitatea mea nu există ”părăsit”. Cum poți ”pleca” atunci când nu există ”separare”? Dacă există numai Unitate, cum poți părăsi Unitatea?

Egoul: Mă derutezi. Eu nu înțeleg acest lucru Unitate despre care vorbești tu. Sună bine. De fapt, se simte cam ca și sentimentul pe care l-am avut în mine toată viața, sentimentul pe care l-am venerat. Dar nu înțeleg cum pot eu, cel separat, să intru într-o realitate care este atât de diferită de orice altă realitate pe care am cunoscut-o vreodată, sau măcar studiat-o?

Sufletul: Tu o CREEZI!

Egoul: O Creez? Cum pot crea ceva ce nu înțeleg? Această ”creație” de care vorbești tu este dincolo de capacitatea mea de a o concepe măcar.

Sufletul: Te predai mie, SINELE tău. Cazi în CURGEREA Unității care Eu Sunt. Tu ești cel care trebuie să ia decizia ca noi să ne reunim, deoarece tu trăiești într-o realitate a Liberului Arbitru. Regulile cu care am fost de acord înainte ca ”Fragmentele” noastre să se conecteze la Jocul 3D, au fost că noi nu putem NICIODATĂ să ieșim afară, deconectăm din Joc până când Împământatul nostru nu ne-o cere.

Am fost de acord să așteptăm până când Fragmentele noastre se vor Trezi suficient de mult ca să-și amintească SINELE Multidimensional și să ne ceară ajutorul. Apoi, când ele erau pregătite, noi ne-am fi ghidat Acasă Fragmentele. Acesta a fost un experiment: ”Va dori vreodată o Ființă care se separă din Unitatea a Tot Ceea Ce Este să se întoarcă?”

Egoul: Ei bine, acesta a fost un experiment lung, de milioane de ani, de fapt.

Sufletul: Pentru noi nu a fost lung, deoarece noi nu avem ”ani”. De fapt, noi nu avem ”timp”. Noi trăim în ACUM. Când trăiești în ACUM, nu ai nici un fel de regrete din trecut sau vreo frică de viitor. Când îți amintești cum să trăiești în ACUM, vei fi în stare să găsești CURGEREA în care te poți Preda mie, Sufletul/SINELE tău. Odată ce te-ai reconectat cu mine, te vei întoarce Acasă.

Egoul: De unde știi că vreau să mă predau în această Curgere? De unde știi că vreau să merg Acasă?

Sufletul: Pentru că, dragă parte a SINELUI meu, TU ai ales să mă integrezi pe MINE în Vehiculul tău Pământesc. Vezi tu, Acasă NU este un loc; este o vibrație. Prin urmare, pe măsură ce tu mă integrezi pe MINE, tu nu MERGI Acasă. Tu DEVII Acasă!


Sursa: Gaia Vorbește

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.