vineri, 9 octombrie 2015

Un timp al expansiunii – Quan Yin



De Jenny Schiltz

Am venit azi la voi deoarece mulți dintre voi vă aflați într-o perioadă de profundă integrare a energiilor care au intrat pe pământul vostru cu valul X. În timp ce mulți dintre voi îi simțiți puternicele efecte, înțelegeți că acest val face exact ceea ce a fost destinat să facă. Fiecare dintre voi răspunde în mod diferit energiilor, iar acest lucru este în funcție de cât de multă muncă ați depus fiecare înainte de sosirea lui. Înțelegeți că toate informațiile, codurile de lumină sunt aici pentru a fi accesate de către fiecare atunci când este pregătit. Din acest motiv sunteți într-o perioadă de profundă integrare. Odată ce ați curățat densitatea din forma voastră, codurile vă sunt disponibile pentru a rescrie programarea și a vă schimba corpul de lumină. Veți asimila aceste informații și apoi veți lucra la următorul nivel de codificare. În timp ce acest lucru poate părea a fi o sarcină descurajantă, trebuie să înțelegeți că acest lucru va permite ca o creștere incredibilă să aibă loc precum și transformarea pe care o căutați.

Aceia dintre voi care dețineți o mică rezistență în corpul vostru veți trece cu rapiditate prin acest proces, în timp ce aceia care găsesc că este dificil să renunțe la aspectele care nu le mai servesc, suferă de anxietate, depresie, frică și neliniște. În astfel de momente întrebați-vă ce țineți și nu-i dați drumul și dacă este pentru binele vostru cel mai înalt. Deschideți-vă inima, permiteți-i iubirii și iertării să pătrundă în ființa voastră. Aceasta este starea voastră naturală de a fi. Gândurile, credințele și ego-ul vostru sunt cele care vă scot din această stare. Deschiderea spațiului inimii și statul în acel loc vă va permite să treceți prin acest proces cu o mai mare ușurință deoarece veți începe să simțiți când ieșiți din acest spațiu. Când simțiți că ați ieșit din acest spațiu, examinați ce s-a întâmplat. Ce v-a scos din acel spațiu, un gând, o circumstanță sau o interacțiune? Vedeți-le pe toate ca și pe un dar, deoarece au avut loc ca să vă arate ce rezistență și unde o mai păstrați în forma voastră. Înțelegeți că acolo unde apare o rezistență, ea vă dă posibilitatea să faceți o alegere, puteți fie să eliberați rezistența, fie să vă agățați în continuare de ea și să vă fie arătată în continuare acolo unde nu vă mai servește. Puteți elibera rezistența afirmând adevărul din spatele gândului, circumstanței sau interacțiunii sau pur și simplu declarați că nu mai permiteți acea distorsiune în câmpul vostru deoarece nu este în aliniere cu cel mai înalt aspect al vostru. Înțelegeți că vechea programare care a creat rezistența trece prin fiecare strat și va fi nevoie să fie eliminată din fiecare strat până când nu va mai fi prezentă în câmpul vostru. Acest lucru nu înseamnă un eșec din partea voastră.  

Acesta este timpul expansiunii, energiile care curg în și prin corpul vostru vă ajută să vă expansionați conștiința și centrul inimii. Acest lucru le crează unora o frică profundă deoarece nu înțeleg ce se întâmplă. Întreaga viață curge prin filtrele și credințele unei persoane și astfel fiecare dintre voi vă creați propria voastră hologramă personală, propriul vostru univers. Dacă filtrul este unul care conține dualitate, ei vor crea și aduce în câmpul lor circumstanțe și interacțiuni care să se potrivească cu acea vibrație. Acest lucru are un scop, deoarece atunci când dualitatea este extremă ea va fi văzută drept distorsiunea care este. Cu cât mai mult lucrurile se mișcă din centru, cu atât este mai capabil cineva să simtă dacă vibrația nu se potrivește sau nu se simte bine în interior. Fiecare persoană trebuie să treacă dincolo de dualitate în timpul procesului de fuziune cu cel mai înalt aspect al său care înțelege că totul este perfect pentru creșterea sufletului. Este important ca fiecare dintre voi să fie conștient de ceea cu ce nu se potrivește vibrațional sau nu se simte bine în corp. Acesta este testul vostru decisiv pentru a determina ce este adevărat pentru voi. Debarasați-vă de tot ceea ce vă scoate din centrul inimii voastre, pentru că acesta este centrul din care cineva manifestă și crează o lume mai înalt vibrațională. Modul în care voi schimbați lumea este prin a fi în acest centru al inimii și a crea dintr-un spațiu al iubirii necondiționate pentru tot ceea ce este.

În funcție de punctul în care vă aflați în acest proces, codurile de lumină care curg pe pământ vă pot crea dificultăți în forma voastră fizică densă. Este imperios necesar ca fiecare dintre voi să urmeze ceea ce corpul vostru are nevoie fără judecată și limitări. Este important să învățați să trăiți în curgerea universului. Să vă odihniți atunci când este nevoie și să fiți activi atunci când forma vă permite. Să mâncați și să beți ceea ce corpul are nevoie pentru a putea procesa aceste coduri mai înalt vibraționale fără să folosiți dogma și credințele pentru a anula cererea sa. Prin onorarea nevoilor voastre și a corpului vostru voi deveniți una cu curgerea sufletului vostru și este obținută o mai mare ușurință. În această curgere sălășluiește cel mai înalt aspect al vostru.

Mulți dintre voi v-ați mutat în existența cinci dimensională. V-ați ridicat nivelul vibrațional pentru a atinge acele frevențe și acum lucrați pentru a le menține în fiecare moment. Totuși, mulți dintre voi mai aduceți cu voi încă vechea programare 3D în continuare zi după zi. Deschideți-vă inima și întrebați-vă dacă ați făcut schimbarea semnificativă care vă permite să faceți parte din frecvențele mai înalte. Capacitatea voastră de a vedea totul în jurul vostru la o frecvență mai înaltă și ca și pe o nouă oportunitate este foarte importantă. Acest lucru va deschide căi în rescrierea vechii programări depășite. Voi sunteți cei care trebuie să fiți siguri unde vă aflați, voi sunteți cei care trebuie să creadă  și voi sunteți cei care trebuie apoi să creeze din acest spațiu.

Cu profundă apreciere pentru munca pe care o faceți,

Quan Yin


Conversație personală cu Quan Yin

Jenny: Aceasta a fost o perioadă foarte intensă. Simt că lucrurile se accelerează pe măsură ce curăț atât de mult. Sunt făcute conexiuni care îmi permit să mă mișc dincolo de limitări și claritatea este uimitoare.

Quan Yin: Este bine să vezi acest lucru ca pe unul frumos deoarece unii se pierd în proces și pierd din vedere răsplata. Trebuie să vă amintiți tot timpul că scopul este să vă restabiliți legătura cu sufletul, să redeveniți întregi. Nu există o răsplată mai mare.

Jenny: M-am trezit într-o dimineață simțindu-mă ciudat, departe și lucrurile păreau diferite. O duceam la școală pe cea mai mică a mea când mi-a apărut un ghid care a mers alături de mine. Trebuia să fac o lectură și ei fac adeseori acest lucru. Am vorbit și i-am spus că simt lucrurile diferit, iar el mi-a răspuns că am fost în ținuturile umbrei. Acesta este un ținut al alegerii, acestea sunt momentele în care noi ne creăm noua noastră hologramă. Așa că m-a întrebat ce vreau să iau cu mine în acest nou, este alegerea mea. Că aș putea să las în urma mea o parte din nesiguranță, griji, frică, etc. Că acesta este un moment remarcabil pentru a alege diferit. L-am întrebat cât de mult durează și mi-a spus că acest lucru depinde de cât de mult alegem să dăm drumul. Am întrebat dacă toată lumea a fost în acest spațiu și mi-a spus că mulți au fost, dar nu toți. L-am întrebat și dacă consideră că acesta ar fi un vid și mi-a răspuns că nu, aceasta este creație activă.

Quan Yin: Da, acestea sunt momentele în care oamenii aleg să-și amintească cine sunt și făcând acest lucru, ei îl crează în mod activ în viața lor. Este o amintire a modelului vostru original, a tiparului vostru și aducerea lui pe pământ. Acest lucru poate fi făcut numai dând drumul la tot ceea ce nu se potrivește acelui model.

Jenny: Mulți se simt ca și cum s-ar afla într-un vid, într-o stare de acalmie. Este corect?

Quan Yin: Ceea ce mulți experimentează este durata de timp în care ei și-au actualizat o parte din ei înșiși, dar nu toate. Fiecare strat trebuie actualizat pentru ca mișcarea să poată fi simțită complet. Ceea ce mulți simt este o perioadă de așteptare în timp ce integrarea se finalizează singură. Este important ca în acea perioadă de timp să nu intre într-o gândire negativă și să nu permită fricilor și îngrijorării să-i ia în stăpânire. Trebuie să înțeleagă că totul se întâmplă la momentul potrivit pentru fiecare persoană și că nimic nu este greșit.

Jenny: Acest sfârșit de săptămână care a trecut am experimentat un val de furie care m-a apucat, el a fost declanșat de faptul că nu am știut cum să folosesc o telecomandă. Atât de prostesc, dar furia care a izbucnit a fost incredibilă. Am urlat la telecomandă, iar fiica mea cea mai mică mi-a luat telecomanda, a rezolvat problema spunându-mi tot timpul ”este în regulă, mamă”. Mă simțeam ca o nucă, dar furia era încă acolo în interiorul meu. Soțul meu a venit acasă și i-am spus că pur și simplu clocotesc dar fără nici un motiv aparent și l-am întrebat dacă nu ar putea să o ducă pe fiica noastră la o plimbare cu bicicleta. El s-a conformat și odată ce au plecat, am lăsat furia să iasă. Am țipat, am înjurat și chiar am lovit pernele de pe canapea. Habar n-am de ce, dar așa cum a apărut a și dispărut iar eu am fost pur și simplu uluită.

Quan Yin: Pentru a elibera nu este necesar să cunoști exact cauza. Ceea ce este important este că ai fost în stare să-i dai drumul și să o elimini din câmpul tău.

Jenny: M-am simțit prost că am început acest proces de eliberare în fața copilului meu.

Quan Yin: Tu crezi că ea nu simte o astfel de furie uneori? Prin faptul că ai permis ca ea să vadă faptul că tu ți-ai exprimat furia fără să o reprimi ai învățat-o că este în regulă să onorezi și acele simțiri. Ai văzut cum lovirea pernelor de pe canapea sau trântirea lor nu trebuie să fie un lucru atât de teribil ci unul de eliberare care se poate încheia prin râs?

Jenny: Nu așa am fost învățați ...

Quan Yin: Nu, nu așa.

Jenny: Am observat că este o temă în lecturile mele din ultimele două săptămâni și anume că ghizii  cer ca oamenii să se chiar uite la limitările lor. La cutiile în care se pun ei înșiși.

Quan Yin: Nu este cutie mai mare decât cea să nu crezi în progresul tău și să permiți definițiilor altora să pătrundă în el. Tot ceea ce a fost crezut și înțeles este contestat. Este foarte important să vedeți unde vă limitați, pentru că nu există nimeni care să vă poată limita deoarece voi sunteți cel care crează în fiecare moment.

Jenny: Este mult de gândit la asta.

Quan Yin: Da.

Sper că întrebările și răspunsurile mele vă ajută așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit tuturor și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona . Fiți binecuvântați.

Jenny



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.