sâmbătă, 17 octombrie 2015

Vin sau nu vin extratereștrii?



Din ciclul De ale mele

Nu am să insist pe explicarea termenului extraterestru deoarece cred că și un sugar știe deja ce înseamnă acest termen pentru unii pământeni. De ce unii? Pentru că alții s-au trezit la adevărul gol-goluț și știu că acest termen nu este altceva decât un nume, nu un fapt.

Acum, întrebarea cea mai drăguță este de unde să vină, unde să vină și dacă au fost vreodată plecați undeva. Majoritatea oamenilor când se gândesc la extratereștri se gândesc la anumite forme de viață separate de noi, care fie ne vor răul, fie ne vor binele.

Vrem, cerem ca ei să ”vină” și să facă ”dreptate” pe Pământ. De ani de zile numai asta facem. Ca și cum ei dețin secretul și cheile eliberării și fericirii noastre. Așteptăm să vină extratereștrii ”buni”, să-i bată pe cei ”răi” și noi să trăim fericiți până la adânci bătrâneți. Finalul poveștii.

De ce oare oamenii cred că extratereștrii ar fi fost plecați undeva sau că vin de altundeva? Pentru că așa am fost învățați. Iar acest lucru a servit la manipularea noastră după cum dicta interesul celor puțini și interesați de puterea asupra altora, asupra noastră adică.

Dragilor, extratereștrii nu au de unde veni și nici unde pleca pentru că noi suntem acei extratereștri. Fiecare dintre noi este un extraterestru care și-a luat un ”costum”/corp uman pentru a putea vizita această planetă. Doar că atât de mult ne place costumul încât am uitat să-l dăm jos și ne-am identificat cu el.

Ei, vin sau nu vin extratereștrii? Unii chiar pun pariuri pe acest lucru și se amuză copios. Și au tot dreptul să o facă pentru că noi nu vrem nicicum să ne găsim extraterestrul din noi. Alergăm după ei, îi pozăm, îi înregistrăm, numai unde sunt nu-i căutăm: în NOI.

Oamenii fug după spectaculos, nave, orbi, bla, bla, bla, dar în singurul loc în care i-ar putea găsi nu caută. În ei înșiși. De ce? Din două motive. Unul, că n-am fost învățați să o facem, și doi, este mai comod să alergi după ceva decât să stai pe loc și să ”muncești” atrăgând acel ceva în tine.

Da, rezolvarea problemei legată de venirea extratereștrilor nu ține de exterior, așa cum cred majoritatea, ci ține de interior. Nu avem de alergat nicăieri, după nici o himeră. Avem de stat pe loc și de adus în noi acel Sine al nostru pe care până acum l-am considerat a fi un extraterestru. Dar care, de fapt, nu este.

Este mai ușor să ”vânezi” mesaje, imagini, filmări și tot felul de alte informații exterioare, decât să stai frumos pe acea parte dorsală destinată șezutului, să intri în tine și să descoperi Universuri. Prima cale nu cere decât să fii în alertă tot timpul că poate, poate și să nu cumva să-ți scape ceva. A doua cale însă cere muncă. Muncă de miner, de translator a propriilor tale simțăminte și informații în cunoașterea ta trei dimensională care, treptat, datorită muncii tale perseverente cu tine însuți, începe să treacă, pe nesimțite în cunoașterea ta multidimensională.

Noi suntem extratereștrii pe care îi așteptăm, iar Maeștrii Ascensionați și toate Ființele de Lumină care ne transmit informația reală și importantă pentru noi, ne-au spus întotdeauna acest lucru. În forma în care noi o puteam înțelege în fiecare moment al deșteptării noastre. ”Nu căutați în afara voastră, TOATE răspunsurile sunt în voi.” Cine are urechi să audă și cine vrea să afle, să caute. ”Bate și ți se va deschide”, la ușa Sufletului tău și vei afla toate răspunsurile pe care le cauți cu atâta sete. Dar și ca să bați, trebuie să găsești Ușa la care să bați.

Opriți-vă din alergat și trageți înspre voi ceea ce vă doriți, pregătiți-vă să întâmpinați cu bucurie ”extraterestrul” din voi și el/ea vi se va arăta atunci când veți fi pregătiți pentru el/ea. Ei vor să vină, dar ”nava” lor suntem noi, fiecare dintre noi. Când ”nava” va fi pregătită și ”pilotul” va sosi. Nava nu este altceva decât forma noastră fizică, iar pilotul/extraterestrul nu este altcineva decât sinele nostru Mai Înalt.

Mulți ȘTIȚI deja acest lucru în voi, mai trebuie să-l CREDEȚI pentru a-l putea aduce în manifestare. Suntem sau nu suntem pregătiți să le spunem bun venit extratereștrilor care NOI SUNTEM?

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.