luni, 5 octombrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 4 Octombrie 2015


De Marilyn Raffaele

Dragilor, în acest timp de schimbare și noi începuturi, vă îndemnăm să dați drumul la orice rămășițe de așteptări, pentru că așteptările nu servesc la altceva decât să vă țină în concepte – imagini ale minții reprezentând ceva ce ați citit sau ascultat cu privire la ascensiune. Voi creați o nouă lume, nu o formați din ceea ce este cunoscut deja.  

Învățați să vă odihniți în ”acum” în orice moment, știind că acesta este un univers spiritual și că toate ființele sunt ființe spirituale, în timp ce îi permiteți fiecărei zile să se defășoare fără să opuneți rezistență. Această practică vă va conduce într-o conștiință din ce în ce mai profundă a iubirii și recunoștinței pe măsură ce începeți să vedeți totul ca făcând parte dintr-un plan Divin, indiferent de cât de dificil sau de ”profan” poate părea gândirii trei dimensionale. După cum am afirmat anterior, acest lucru nu înseamnă să fiți un ”ștergător de picioare” sau să vă permiteți să rămâneți într-un mediu lipsit de siguranță.

Viețile trecute precum și cea de acum conțin multă luptă și foarte puțină susținere pentru cei care caută adevărul, dar acele vremuri v-au tras spre o încheiere pe cei mai mulți dintre voi. V-ați făcut munca, fiind adeseori pedepsiți pentru acest lucru, iar acum este timpul să vă odihniți, trăiți și să fiți ceea ce ați realizat. Cineva nu poate rămâne în școala primară după ce este pregătit pentru liceu sau facultate doar pentru că un prieten sau cineva apropiat ar avea nevoie în continuare de școala primară sau pentru că vreun ”expert” ar spune că așa trebuie.

A sosit timpul ca toți studenții serioși ai adevărului să intre în puterea lor ca ființe spirituale trezite, în timp ce trec cu curaj prin orice rămășițe ale ”vechiului” care ar putea încă să mai opereze în ei sau să-i afecteze. Pe măsură ce un individ evoluează în moduri noi și mai înalte de rezolvare a problemelor karmice și a lecțiilor rămase, el nu mai are nevoie de problemele deosebite, accidentele și dificultățile necesare anterior pentru trezire. Cei mai mulți dintre voi vă aflați acum în acest punct. Pe Pământ vor exista întotdeauna dificultăți de un anumit fel, fie ale voastre, fie ale altora, dar acum voi aveți instrumente ghidante noi, mai înalte cu care să le rezolvați.

Voi sunteți Ființe de Lumină puternice, dar acest adevăr trebuie recunoscut și trăit până când acesta devine o stare de conștiință și nu doar niște cuvinte frumoase într-o carte. Dacă un individ este pregătit să facă acest pas dar refuză să dea drumul la ceea ce este vechi, confortabil și familiar, el probabil va primi ”apeluri de trezire” sub forma experiențelor dificile care vor servi la forțarea lui mai profundă și în ceea pentru ce este pregătit din punct de vedere spiritual. Victimizarea nu mai poate face parte din conștiința studenților serioși ai adevărului.

Cei mai mulți nu sunt conștienți de cât de multă schimbare are de fapt loc acum. Notați mișcările pentru pace, pentru drepturile animalelor, libertatea informației și alte probleme care acum 20 de ani nu ar fi fost considerate importante de către majoritatea oamenilor. Observați, de asemenea, și modul în care oamenii încep să se uite lung la credințele acceptate în mod obișnuit precum și examinarea mai îndeaproape a motivelor și intențiilor ”conducătorilor” lumii.

Voi vă revendicați puterea înnăscută prin ascultarea a, rezonarea cu și trăirea dintr-o ghidare interioară în locul alinierii orbești cu conceptele adeseori limitatoare ale unor experți, guverne, biserici sau persoane. Învățați să stați în puterea Sinelui, ceea ce nu înseamnă însă că nu puteți învăța niciodată adevărul de la un ministru, expert, învățător sau prieten evoluat. Cu toate acestea, linia de jos trebuie să fie întotdeauna a voastră, bazată pe o cunoaștere interioară a ceea ce este corect și potrivit pentru voi.

Dorim să vă vorbim despre noile energii. Cei mai mulți dintre voi sunteți conștienți de faptul că luna plină și eclipsa au adus frecvențe de lumină mai înalte. Nu credeți că ”nimic nu s-a întâmplat” bazându-vă pe aparențe, pentru că noile energii de Lumină au sosit și sunt disponibile, dar integrarea lor are loc numai atunci când un individ este capabil să le primească. Foarte puțini sunt în stare să integreze pe deplin aceste frecvențe înalte dintr-o dată pentru că corpurile fizic, emoțional și mental trebuie să fie pregătite să accepte și să rezoneze cu ele.

Să nu vă îndoiți niciodată de faptul că Sinele vostru Mai Înalt va avea grijă să primiți tot ceea ce sunteți pregătiți să primiți fără alt efort din partea voastră decât să trăiți din cel mai înalt simț al adevărului. Amintiți-vă întotdeauna că sunteți ghidați și susținuți tot timpul. Nimeni, nici măcar cel mai ne-trezit nu este lăsat să se lupte singur ca să treacă prin viață.

Treaba voastră ca studenți evoluați ai adevărului este să vă odihniți în conștientizarea că acesta este un univers spiritual, guvernat de Iubire și populat cu ființe spirituale. Nu pierdeți timpul făcându-vă griji dacă ascensionați sau nu ascensionați sau dacă ”o faceți corect”. Trăirea din cel mai înalt simț de corectitudine în fiecare moment este tot ceea ce este necesar.  

Atât de multă gândire trei dimensională în ceea ce privește spiritualitatea este limitatoare – cum trebuie să fie simțite sau să arate experiențele pentru a fi valabile. Acestea sunt concepte bazate pe și enunțate de către sistemul de credințe al cuiva. Experiențele altora pot fi foarte valabile pentru ei, dar nu este necesar să fie potrivite și pentru voi.

ADN-ul se va activa pe măsură ce sunteți pregătiți, chakrele vor fi curate și deschise atunci când sunteți pregătiți, iar experiențele 5 dimensionale vor avea loc atunci când sunteți pregătiți. Toate cursurile făcute, toată practica și eforturile depuse pentru a obține aceste lucruri pot ajuta, dar deplinătatea experienței nu poate avea loc până în momentul în care sufletul este pregătit.

Mențineți intenția de a evolua în timp ce practicați ceea ce știți deja și mai mult vă va fi dat. Ascensiunea nu pică pur și simplu în poala cuiva fără nici o pregătire. Fiecare pas făcut de-a lungul căii timp de vieți, se adună și aduce în cele din urmă o stare de conștiință pe deplin conștientă care duce la manifestarea voastră creatoare în exterior la nivele din ce în ce mai ridicate.

Iubiți totul. Iubiți ”răul” așa cum iubiți și ”binele”. Iubiți-vă greșelile și iubiți-i pe cei care nu vă iubesc. Iubiți gândurile care vă răsar în minte și vă fac să reacționați cu frică, furie, resentimente, gelozie, etc. pentru că acestea nu sunt altceva decât Dumnezeu și pe măsură ce învățați să iubiți totul, încetați să dați putere aparențelor făcându-le să-și piardă ”pumnul”.

O stare de conștiință evoluată dizolvă în mod automat comportamentele și credințele vechi învățate cum ar fi ”mai puțin decât” sau ”nedemn”. Învățați să râdeți sincer de greșeli și în curând veți descoperi că cerul nu se prăbușește, Ghizii nu vă părăsesc și nici nu vă opriți din creșterea spirituală atunci când faceți o alegere greșită. Despre asta este vorba în viețile petrecute în dimensiunea a treia – pășit și căzut, pășit și căzut.

Voi ați ales să fiți aici și voi ați învățat. Cei mai mulți dintre voi se descoperă acum sau se vor descoperi în curând ajutându-i și pe alții să crească și să învețe cine și ce sunt ei. Bucurați-vă de fiecare oportunitate, chiar dacă aceasta este numai de a arunca o sămânță de adevăr sau de a-l învăța pe un altul, dar nu căutați niciodată studenți, prozeliți sau să lucrați pentru a ”salva” pe cineva pentru că nu există decât UNUL și acel UNU nu are nevoie să fie ”salvat”.

Pe măsură ce radiați mai multă Lumină, îi veți atrage pe cei care caută să aibă Lumina voastră în loc să și-o găsească pe a lor proprie. Acești preaiubiți nu sunt de obicei interesați sau pregătiți pentru adevărurile mai profunde.

Cei pregătiți pentru ceea ce voi aveți să le dați, vă vor găsi. Aveți încredere în intuiția voastră și permiteți-vă să fiți ghidați în ceea ce privește gradul de pregătire al tuturor celor care vă caută. Mențineți munca voastră cu ceilalți la nivel de compasiune și nu de simpatie, pentru că simpatia vă va alinia cu energia de o  rezonanță mai joasă a altora.

Compasiunea este un mod mai detașat de a vedea problemele altora și vă permite să spuneți cuvintele pe care cealaltă persoană are nevoie să le audă la nivelul său de conștientizare în timp ce voi continuați să vă mențineți Lumina.

În Iubire Necondiționată și conștientizare, noi suntem

Grupul Arcturian 10/4/15



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.