marți, 20 octombrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 18 Octombrie 2015



Prin Marilyn Raffaele

Bun venit dragii noștri, bun venit în aceste timpuri de noi energii și iubire necondiționată.

Vă mutați cu repeziciune în ”noutate” și îi experimentați energia în multe forme. Să nu vă îndoiți că vă aflați în mijlocul unei mari schimbări, nu judecați ceea ce percepeți în exterior în lumea voastră prin standardele trei dimensionale pentru că ele nu mai servesc ca o măsurare exactă.

Mulți dintre voi descoperiți că nu mai puteți tolera anumită mâncăruri (în special vechile mâncăruri) și că aveți nevoie de mult mai puțină mâncare. Acest lucru se datorează faptului că, corpurile voastre mai înalt rezonante încep să asimileze energie pură ca și mâncare, ceva ce corpurile voastre nu au fost capabile să facă în energiile mai dense. Mâncarea materială este de fapt manifestarea materială a energiei Divine care veșnic vă susține și menține.

Multe lucruri obișnuite pe care le credeați importante pentru fericirea voastră au devenit scurt irelevante, de multe ori fără ca măcar să observați. Aveți încredere, dragilor, aveți încredere. Nu înnebuniți și nici nu sunteți pe moarte, ieșiți numai din vechea energie. Voi sunteți în mijlocul procesului de ascensiune al lui Gaia și al vostru înșivă, fie că sunteți sau nu sunteți în stare să acceptați acest lucru pe deplin.

Dorim să vă vorbim despre două lucruri care sunt adeseori greșit înțelese în viețuirea voastră pe pământ – mâncarea și sexul.

Există, și întotdeauna a existat, numai UNUL care se manifestă pe SINE însuși în infinite forme și varietăți. Fiecare plantă este vie prin viața lui UNU și chiar și pietrele au conștiință. Omul a fost în mod eronat învățat că el este superior tuturor celorlalte forme de viață și că, prin urmare, are dreptul să domine. Aceasta este o falsă interpretare a scripturilor. Omul are capacitatea de a ajuta, a susține și lucra împreună cu alte forme de viață prin cunoașterea și darurile sale, dar nu i-a fost acordată niciodată permisiunea de a domina, de a abuza sau crea suferință – acțiuni care reprezintă dualitatea și separarea în cea mai deplină formă a sa.

Această înțelegere provoacă în mod frecvent o luptă interioară în ceea ce privește mâncarea și în special consumul de carne. Majoritatea corpurilor fizice sunt încă programate de vieți că au nevoie de carne ca sursă de proteine, deși pe măsură ce energia cuiva devine din ce în ce mai ușoară, acest lucru se schimbă. Mulți dintre studenții serioși vor încerca să elimine în totalitate carnea din alimentația lor, dar vor descoperi că nu sunt în stare să facă acest lucru din diferite motive. Pentru că nu reușesc să facă acest lucru, ei se consideră a fi ratați din punct de vedere spiritual. Dacă aceasta a fost experiența voastră, pur și simplu înțelegeți fără să vă simțiți vinovați că, corpul vostru nu este încă pregătit din punct de vedere energetic să elimine complet carnea.

Continuați să includeți carnea ca și parte (nu întreaga) a dietei voastre, dar începeți să mâncați conștient. Alegeți carnea care provine din surse în care animalul nu a experimentat suferință și nu a fost prost tratat, pentru că carnea acestor animale dragi poartă energia fricii și a suferinței. Amintiți-vă, de asemenea, și faptul că cumpărăturile pe care voi le faceți servesc la promovarea acțiunilor oricăror activități comerciale care au furnizat carnea. În multe culturi din trecut, unui animal i se mulțumea și era onorat pentru sacrificiul său, ba chiar i se cerea să apară dacă dorea să se ofere pe sine ca sursă de hrană. Aceste căi înalte de respect mutual și onorare s-au schimbat, iar mâncatul cărnii a devenit pur și simplu o intensă promovare a marilor afaceri comerciale.

Mulți lucrează acum să aducă respect, considerație și fericire în viața animalelor crescute ca sursă de hrană. Folosiți aceste surse. Treceți din punct de vedere energetic spre o dietă bazată pe plante, cereale și legume, care este mult mai compatibilă cu energiile mai ușoare ale corpurilor voastre ascendente și acesta este motivul pentru care multe dintre alimentele grele pe care erați obișnuiți să le mâncați, nu mai sunt în acord cu voi. Veți descoperi că sunteți automat atrași către alimentele mai ușoare, ecologice, fără nici un efort din partea voastră. Nu este nevoie de hrană, după cum știți, în dimensiunile mai înalte – nutriția este completare cu lumină în cantități mici.

Onorați și formele de viață plante pentru sacrificiul lor. La originea mulțumirii oferite înainte de a mânca, nu a stat numai mulțumirea oferită vreunui Zeu de prin Ceruri, ci onorarea sacrificiului făcut de către produsele mâncate. Binecuvântarea, onorarea și trimiterea Luminii către tot ceea ce mâncați va ușura energia a tot ceea ce aveți în farfurie, făcând-o mai compatibilă cu noul statut ascendent al corpului vostru. Să nu uitați niciodată ceea ce reprezintă mâncarea de fapt, la un nivel mai profund, și să mai știți și faptul că energia celui care prepară mâncarea devine o parte din energia mâncării.

Toți trebuie să ajungă la a ști și înțelege că există o realitate mai înaltă decât tot ceea ce este material și obișnuit – mâncarea este una dintre ele. Purtați cu voi conștientizarea spirituală în fiecare acțiune pe care o defășurați de-a lungul zilei. Nu a existat niciodată spiritual contra ne-spiritual, ele NU sunt separate. Totul este pură Idee spirituală, dar pe Pământ ea este interpretată potrivit cu starea de conștiință a individului.

Exemplu: Comerțul/afacerile, sunt în realitate sensul material al iubirii și al recunoștinței – (Eu îți ofer, iar tu îmi oferi înapoi recunoștință). Mașinile, trenurile, avioanele, vapoarele, etc. sunt concepte trei dimensionale ale Omniprezenței, care s-au  schimbat de-a lungul timpului pe măsură ce conștiința oamenilor a evoluat. Vindecarea și căutarea ei la toate nivelele reprezintă căutarea acelei perfecțiuni înnăscute care este deja mereu prezentă în fiecare individ.

Așa cum se întâmplă cu multe alte lucruri, exprimarea sexuală la nivel uman este adeseori greșit înțeleasă, abuzată și ciuruită de conceptele vinovăției și rușinii. De obicei, sexul fie este îmbrățișat cu o plăcere detașată și impersonală ca și cum ar fi ultima experiență, fie este considerat tabu, rău, și ceva de evitat ca și ”păcat”. Nici una dintre ele nu este adevărată. Experiența sexuală la nivel uman nu este nici un sfârșit nici un rău care trebuie evitat.

Există unii care au nevoie de experiențele atracției sexuale pentru a crește și a evolua într-o simțire mai înaltă a iubirii/sexului. Unii nu au nevoie de aceste experiențe, ei s-au încarnat pentru alte motive. Multe contracte ale sufletelor includ nevoia de finalizare a unor experiențe individuale sau sexuale din viețile trecute și, prin urmare, ele vor fi incluse în experiențele acestei vieți.

Ca și în multe alte cazuri, sexul așa cum este el înțeles în experiența umană, este reprezentativ pentru un adevăr mai înalt – un pas către completarea spirituală. Realitatea spirituală este unirea și echilibrarea în exterior a aspectelor masculine și feminine ale sufletului care nu sunt de obicei recunoscute, dar pe deplin prezente în fiecare individ, fie că se află într-un corp de femeie sau de bărbat. Într-un anumit punct din călătoria spirituală, cele două aspecte devin unul, sufletul este complet și se manifestă în exterior ca și un individ nou și iluminat capabil să exprime atât puterea masculină cât și blândețea feminină, după cum este necesar, în viața de zi cu zi. La nivel uman, alăturarea masculinului și femininului, duce la apariția unei noi persoane.

Tot ceea ce este material trebuie înțeles a fi realitate, spiritual. Tot ceea ce o conștiință trei dimensională vede, aude și de ceea ce devine conștientă este înțeles prin filtrele dualității și separării. Gândiți-vă că vedeți lumea și tot ceea ce este în ea printr-un vitraliu de sticlă – ceea ce vedeți este perfect, dar nu sunteți în stare să-l percepeți așa cum este cu adevărat.

Sexul este sacru, nu pentru a fi folosit în mod egoist. Acțiunile sexuale trebuie să îmbrace întotdeauna respectul iubitor și acordul comun dintre parteneri fie că este vorba de relații bărbat/femeie, bărbat/bărbat sau femeie/femeie. Lăsați ca intuiția să vă ghideze întotdeauna, nu orice gând popular în acel moment sau norme și reguli promovate de alții. Atracția sexuală nu indică nevoia de o relație sexuală.

Iubirea și conștientizarea spirituală este o energie care poate ridica experiența sexuală la nivele care nu au mai fost niciodată atinse prin întâlnirile sexuale aleatoare. La fel ca în toate, sunt nivele și mai multe nivele ... În vremurile de demult, sexualitatea, practica sa și adevărurile mai înalte legate de ea erau predate în temple pentru a da oamenilor o simțire corectă în ceea ce privește sexualitatea. Aceste învățături au fost pierdute în cea mai parte, lăsând o lume de indivizi adeseori confuzi și răniți prin ignorarea misterelor profunde ale sexualității.

Mulți permit să fie folosiți sexual, confundând acest lucru cu iubirea. Energiile intense ale unei experiențe sexuale rămân în câmpul de energie al persoanei – este bine să vă amintiți acest lucru atunci când sunteți ispitiți de unele întâlniri aleatoare bazate numai pe atracția sexuală. Acesta este motivul pentru care molestarea copiilor este atât de dăunătoare pentru ei, energia rămâne în câmpul lor de energie iar ei nu sunt la un nivel necesar de maturizare pentru a înțelege, a se confrunta cu ea sau a o curăța.

Mulți dintre voi ați avut astfel de experiențe în viețile trecute și ați cărat cu voi acea energie de-a lungul multor vieți, iar acum s-ar putea manifesta ca și o furie nerezolvată sau confuzie sexuală, alături de alte probleme mentale sau emoționale. Ele ies la suprafață acum, pentru că acum sunteți în măsură să le curățați odată pentru totdeauna.

Nu opuneți rezistență, ci mai degrabă dați-vă voie să simțiți. Iubiți-vă pe voi înșivă și pe copilul drag rănit din voi, nepermițându-i învinovățirii sau rușinii să intre în acest proces, amintiți-vă în tot acest timp că în realitate voi sunteți o ființă spirituală care are o experiență umană. Înțelegeți-o drept ceea ce este – o energie veche pe care nu mai este necesar să o cărați cu voi. Aceste experiențe sunt încheiate și a sosit timpul să le lăsați în praful nimicului care sunt în realitate.

Unii sunt tentați să rămână în perceputa ”particularitate” a victimizării pentru că aceasta oferă adeseori o susținere iubitoare, simpatie și o scuză pentru a rămâne în ceea ce este vechi și încheiat. Este necesară o perioadă de vindecare, dar nu rămâneți pentru totdeauna în acea fază, pentru că alegerea de a rămâne în experiențele trecutului, vă vor ține cu fermitate acolo și veți continua să o recreați în loc să o curățați.

Studiați canalele de informații ale Mariei Magdalena pentru a afla mai multe despre Sexualitatea Divină și dați drumul la orice vină sau rușine pe care ați fi putut-o acumula în ceea ce privește sexul. Sexualitatea este un aspect al experienței umane, iar vina legată de ea este o energie veche și nefolositoare creată și perpetuată prin credințe ignorante.

Aceste vremuri energetice noi îi împuternicesc pe toți cei care aleg să trăiască vieți pe deplin libere de orice vinovăție, responsabile și fericite. Acestea sunt roadele care curg automat și infinit dintr-o stare de conștiință trezită, una care a evoluat dincolo de iluziile sentimentelor care țin încă o mare parte din lumea trei dimensională în robie.

Aceasta este Ascensiunea.


Noi suntem Grupul Arcturian 10/18/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.