marți, 27 octombrie 2015

Portalul Auriu


Arcturienii

De Suzanne Lie

Binecuvântări, noi suntem Arcturienii. Am dori să vă luăm cu noi printr-un coridor (arcturian n.t.). Așa că, imaginați-vă întregul vostru grup într-un cerc mare și imaginați-vă că acel cerc cuprinde întreaga voastră țară, zona voastră pe corpul lui Gaia. Acordați-vă câteva clipe pentru a permite acelei viziuni să intre în mintea voastră și să expansioneze cercul dincolo de țara voastră astfel încât toate coridoarele și toate zonele care se află în apropierea țării voastre să primească aceași binecuvântare și aceiași cantitate de Lumină.

Acum, am să vă cer ca fiecare dintre voi să vă luați propria voastră zonă, propriul vostru cartier sau oraș și să puneți un cerc în jurul zonei voastre sau în jurul oricărei zone căreia ați dori să-i trimiteți în mod special binecuvântări. Sunt zone care pot experimenta momente dificile cum ar fi vremea sau conflicte și tulburări politice. Asigurați-vă că fiecare dintre voi, în conștiința voastră colectivă, puneți un cerc în jurul acelei zone alese de voi.

Vom vedea acum cercul cel mare în jurul acelui portal important. Asadar, voi toți cei care stați în interiorul acestui portal important, simțiți cum acest portal important din jurul țării voastre merge prima dată în jos, jos, jos până în miezul lui Gaia astfel încât să poată fi împământat în centrul lui Gaia pentru că, așa cum noi facem schimbările noastre la nivel uman din miezul ființei noastre, Gaia își face și Ea schimbările Ei tot din miezul Ei.

Vedeți-vă cum coborâți, jos, tot mai jos prin stratul de roci, prin magmă, prin peșteri, prin canioane – în jos prin toate straturile diferite ale sinelui interior al lui Gaia. Și apoi ajungeți în miezul ei. Când ajungeți în miezul lui Gaia, Lemurienii se grăbesc să vă întâmpine, toți Maeștrii Ascensionați vin să vă întâmpine, Galacticii care și-au stabilit reședința în miezul lui Gaia pentru acest ACUM vin să vă întâmpine. Sunteți salutați și de multe alte expresii alternative sau paralele ale SINELUI vostru Multidimensional.

Doar experimentați această mare Sărbătoare Noi suntem Aici pentru Gaia în timp ce simțiți Bucuria că noi Suntem Aici pentru Gaia. Simțiți acum acest câmp de energie și imaginați-vă pe voi înșivă adunați ca un cerc imens care seamănă foarte mult cu o imensă roată. Fiecare dintre voi este o spiță a acelei roți. Sunteți uniți în exterior așa cum sunt spițele unei roți unite în exterior.  

De asemenea, fiecare spiță a roții este prinsă în centru într-un butuc. Prin urmare, fiecare dintre voi vede acest butuc al roții. Iar acest butuc al roții este chiar în miezul central, cristalin al lui Gaia. Acest cristal funcționează tot timpul ca un butuc pentru Gaia. Cristalul viu este mai mult decât recunoscător să simtă acest minunat câmp de energie al tuturor oamenilor adunați în jurul său.

Pentru a vă strânge unitatea – priviți spre dreapta cercului – și simțiți cum energia se mișcă în jur în dreapta voastră și vine în jurul cercului vostru și apoi se întoarce înapoi în voi înșivă, iar voi simțiți acea energie colectivă.

Priviți spre stânga și simțiți cum energia se mișcă în jur în stânga voastră, vine în jurul cercului vostru și se întoarce înapoi spre stânga cu acel înalt sentiment de Conștiință a Unității.

Fiecare dintre voi este o spiță care este conectată la butuc și fiecare spiță merge direct în miezul butucului, direct în miezul cristalului central al lui Gaia. Deci, imaginați-vă cu toții că sunteți într-un cerc în jurul Cristalului central al lui Gaia, care este atât de mare încât de-abia îi puteți vedea vârful. Voi aveți un câmp energetic care pornește din interiorul vostru, merge în interiorul cristalului și se întoarce înapoi în forma voastră.

Voi aveți un câmp de energie care se rotește în sensul invers al acelor de ceasornic în jurul cercului vostru și un câmp de energie care se rotește în sensul acelor de ceasornic în jurul cercului vostru. Vedeți cum ați creat o ”Mașină a Ascensiunii”. Această Mașină a Ascensiunii ia toată această energie frumoasă pe care voi toți ați adunat-o împreună pentru a crea acest portal pentru Gaia.

Voi l-ați împământat în chiar miezul planetei. Acum noi, Arcturienii, vă cerem să simțiți cum energia din acel miez urcă prin tălpile voastre în chakra voastră rădăcină și la baza coloanei voastre vertebrale. Această conexiune este împământarea voastră. Și de la baza coloanei voastre, împământați-vă energia voastră în Miezul lui Gaia.

Ca și grup voi veți ridica câmpul de energie din miezul planetei în țara voastră. Simțiți cum acest câmp de energie rămâne în Miez și cum în același timp voi îl duplicați. Îl duplicați așa cum duplicați pe calculator – click dreapta și duplicare. Nu-l luați de acolo. Îl duplicați și îl puteți duplica de milioane de ori. El nu se va degrada niciodată pentru că este bazat pe Iubirea Necondiționată pe care voi toți o aveți pentru planeta voastră și pentru casa voastră.

Simțiți cum energia se întoarce, urcă în sus și erupe prin crusta Pământului, simțiți acest câmp de energie intrând în corpul vostru fizic. Puteți simți cum această energie din voi a devenit mult amplificată datorită faptului că ați invitat-o pe Gaia să vi se alăture în acest proces? Și v-ați conectat unii cu ceilalți în profunda Conștiință a Unității în Miez, și v-ați conectat voi înșivă la Cristalul Central care este Miezul Forței de Viață al lui Gaia.

Vă cerem să mențineți acea conexiune în timp ce vă ridicați câmpul de energie din ce în ce mai sus  prin atmosfera Pământului dincolo de dimensiunea a treia prin dimensiunea a patra și în expresiile mai înalte ale sinelui în dimensiunea a cincea.

Acordați-vă fiecare un moment în care să vă folosiți imaginația, în timp ce vă percepeți Sinele Mai Înalt venind spre voi și felicitându-vă – mulțumesc, îți mulțumesc foarte mult dragul nostru reprezentant pe Pământ. Îți mulțumesc foarte mult pentru îndeplinirea sarcinii pe care ai ales  să ți-o asumi înaintea acestei încarnări. Voi ați ales să ajutați în Ascensiunea planetară. Vă suntem foarte recunoscători pentru acest mare ajutor pe care voi toți îl oferiți.

Fiecare dintre voi, în mod individual, conectați-vă cu expresia mai înaltă a sinelui vostru și simțiți cum un câmp de energie mai înaltă intră în conștientizarea voastră. Cel mai probabil veți simți acest câmp de energie mișcându-se în sus și în jos pe coloana voastră deoarece acesta este locul în care se află forța voastră kundalini înnăscută. Acesta este locul în care Corpul vostru de Lumină înnăscut, latent, așteaptă să izbucnească cu putere astfel încât voi să vă puteți elibera de stânjenitoarele voastre corpuri trei și patru dimensionale și să izbucniți în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Cu toate acestea, pentru că voi sunteți loiali și dedicați serviciului vostru pentru Gaia și țării voastre și zonei voastre din acea țară, voi continuați să vă mențineți un vehicul fizic. Voi faceți acest sacrificiu pentru că vă vedeți a fi un punct de împământare foarte important. Voi sunteți un punct în care se află deschis un portal.

Din nou, aduceți-vă aminte că voi sunteți în aceste frecvențe mai înalte. Acordați-vă un moment pentru a vă uita la Corpul de Lumină pe care îl purtați. Voi ardeți acum într-o Lumină Aurie mișcătoare, schimbătoare și alternantă. Ați devenit așa deoarece v-ați conectat cu expresia voastră mai înaltă.

Așa că simțiți cum expresia voastră mai înaltă stă chiar în fața voastră și pășește spre voi în timp ce și voi pășiți spre sinele vostru mai înalt. Faceți fiecare dintre voi o respirație profundă, lentă și prelungă în timp ce-i permiteți expresiei voastre fizice să cadă, să se predea la, fuzioneze cu frecvența cinci dimensională a sinelui vostru. Puteți simți cum străluciți ca un milion de stele? Puteți simți acea imensă putere pe care fiecare dintre voi, individual, o aveți în voi înșivă?

Acum faceți o respirație și amintiți-vă să coborâți în conștiința voastră, rămânând conectați cu Sinele vostru Mai Înalt, menținând-o consecvent – nu uitați acest lucru. Stați în sinele vostru multidimensional atât cât puteți, multe, multe ființe în același ACUM. Țineți-vă de Sinele vostru Multidimensional.

Sunteți conectați la expresia voastră cinci dimensională care este portalul tuturor expresiilor voastre mai înalt dimensionale. Menținerea acelei conexiuni îi permite și conștiinței voastre să coboare prin atmosfera lui Gaia, prin dimensiunea a patra, mai jos, și mai jos, până în chiar miezul lui Gaia din nou.

Regăsiți-vă în acel câmp de energie pe care voi toți l-ați creat și conectați-vă cu ”spița” care sunteți VOI. Acum, cea mai înaltă expresie a sinelui vostru este conectată la și cu expresia sinelui vostru care se află în Miezul lui Gaia. Din această frecvență, vă cerem să vă întoarceți înapoi în frecvența pe care ați creat-o pentru voi înșivă în sinele vostru mai înalt dimensional.

De această dată grupul se va întâlni în acea dimensiune a cincea ... ACUM, concentrați-vă pe sinele vostru multidimensional în timp ce acesta fuzionează cu toate sinele multidimensionale în miezul cercului vostru cinci dimensional. În această realitate pe care VOI ați creat-o, există numai aici, există numai acum. Voi sunteți Toți Una. Sunteți Toți Una, dar în același timp vă simțiți și scânteia voastră de individualitate.

Uneori vă folosiți acea scânteie, iar uneori vă predați în totalitate colectivului. Acele momente/timpuri sunt în ACUM. Deci, când noi spunem timp, spunem asta ca voi să puteți înțelege ce spunem. Dar acum o vom spune într-o imagine cinci dimensională în care voi toți curgeți în colectiv. Apoi fiecare acum și din nou curgeți în colectiv și simțiți conștientizarea că veți intra în ceea ce este expresia voastră mult mai individualizată care vă cheamă înapoi ca să lucrați cu Gaia.

Pentru a putea lucra cu Gaia cel mai bine este să vă conectați cu acea componentă a voastră care încă trăiește în polaritate dar care este capabilă să ne perceapă pe noi în lumile mai înalte. Din locul vostru din dimensiunile mai înalte, formați-vă grupul. Priviți spre dreapta și priviți la toate sinele mai înalte ale grupului vostru. Salut, salut – felicitări. Oh, nu sunteți cu toții minunați? Ce frumos sine mai înalt ai.

Puteți vorbi între voi, poate râde și da mâna și spune ”Nu-i așa ce grozav este și ce ființă frumoasă ești. Sunt atât de fericit să te văd în această frecvență a sinelui tău expansionat.”Apoi priviți spre dreapta pentru a simți acea energie care curge în jurul vostru și vă unește. Acum priviți spre stânga pentru a vedea același lucru.

Simțiți acea conexiune a Corpului vostru de Lumină cum se învârte spre dreapta, se învârte spre stânga – în sensul invers al acelor de ceasornic și în sensul acelor de ceasornic. Acum amintiți-vă că v-ați conectat cu expresiile voastre individuale în miezul lui Gaia. Prin urmare, fiecare dintre voi din acest cerc cinci dimensional vă trimiteți câmpul vostru de energie, câmpul vostru de energie multidimensional, jos în personalizarea vehiculului pământesc care se află în miezul lui Gaia.

În timp ce voi vă conectați toți unul cu altul – conectați, conectați, conectați, conectați – este ca și cum ați roti cifrul unui seif. Când ajungeți la numărul corect de pe cadran se aude un clinchet, apoi rotiți spre stânga și acesta se fixează. Îl întoarceți spre stânga și se fixează în unitate. Apoi se deschide, iar voi ați creat un portal imens din miezul lui Gaia până în dimensiunea a cincea, un Portal înnăscut pentru toate frecvențele realității.

Vă cerem tuturor să păstrați un moment de tăcere pentru a percepe acest Portal. Puteți vedea că este ca un tub lung cu o deschidere în partea de sus în frecvențele mai înalte și o deschidere la bază în Miezul lui Gaia. Iar acel tub, este, desigur, un tub de Lumină aurie, multidimensională.

Așa cum stați în jurul acestui portal, vă dați seama cum această Lumină multidimensională intră
-în glanda voastră pineală
-călătorește în glanda voastră pituitară
-și prin sistemul vostru endocrin se mișcă prin tot corpul vostru fizic
-și se odihnește la baza coloanei voastre vertebrale împreună cu șarpele adormit al forței voastre kundalini – cască, se întinde și spune
”Poate că voi fi chemat în curând pentru a ne transmuta înapoi în SINELE nostru Corp de Lumină.”

Acum, încet și treptat luați luați acea imagine și puneți-o în Inima voastră Înaltă, care se află între inima voastră fizică și gâtul vostru fizic. Inima voastră Înaltă se află exact acolo unde se află timusul. Timusul este glanda voastră de vindecare.

Astfel, în timp ce puneți această imagine în chiar Inima voastră Înaltă, glanda voastră timus, vă permiteți vouă înșivă să vă bucurați de sănătate, astfel încât să puteți menține acest proces și să vă puteți ajuta corpul fizic în timp ce acesta trece prin importanta sa transmutare înapoi în LUMINĂ.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.