duminică, 18 octombrie 2015

Traducerea Limbajului Luminii



Zeițele Ascendente pentru Gaia

De Suzanne Lie

Dragi cititori,
Am făcut o imagine compusă pe care să o folosesc pentru următorul nostru Webinar al Zeiței și mi-am dat seama că imaginea era un mesaj în Limbajul Luminii. Tocmai încheiasem canalizarea Arcturienilor pentru un curs de ”Citirea Limbajului Luminii” și mi-am dat seama că am învățat/mi-am reamintit unele deprinderi în citirea Limbajului Luminii de care nu-mi adusesem aminte înainte.

Când am văzut informațiile ascunse în această imagine, care este un compozit de mai multe alte imagini pe care le-am găsit și le-am pus împreună, mi-am dat seama că prin această creație am primit inconștient (sau supra-conștient) un mesaj în Limbajul Luminii din dimensiunile mai înalte.

Când am întitulat imaginea în mod automat ”Zeițele Ascendente pentru Gaia”, mi-am dat seama că în imagine era încorporată o mare cantitate de informații. Doctoratul meu a avut drept temă integrarea emisferelor dreaptă și stângă ale creierului pentru a îmbunătăți comunicarea cu alții și cu SINELE nostru. Prin urmare, mi-am dat seama că eu am trimis un mesaj din partea dreaptă/creativă a creierului meu părții stângi/a vieții de zi cu zi a creierului meu.

Aș vrea să împărtășesc procesul prin care eu creez ”o imagine din multe alte imagini” și apoi citesc mesajul pe care propriul meu Sine Mai Înalt mi-l trimite în timpul acestui proces. Pare că încep din colțul din dreapta jos, care a fost, de fapt, ultima imagine pe care am adăugat-o compoziției.

Prin urmare, primul mesaj pe care eu îl aud din conștiința mea mai înaltă este:
”Te rog să eliberezi ”obiceiul secvenței” în timp ce citești Limbajul Luminii. Limbajul Luminii nu este legat de timpul 3D care este fundamentul conceptului trei dimensional al ”timpului”.

De asemenea, adu-ți aminte că în mod instinctiv ai numit imaginea ”Zeițele Ascendente pentru Gaia”, care este tema acestui mesaj în Limbajul Luminii.”

În colțul din dreapta, mesajul este că acolo se află un portal important precum și nenumărate alte portaluri mai mici, care se deschid pe Pământ. Imaginea nu arată locul în care se află acest portal deoarece nu se poate vedea nici un reper terestru sub el.

(În realitate, aceasta este imaginea unui uragan, dar nu mi-am dat seama de acest lucru până în momentul în care am explorat conceptul de portal. Vă rog să vă amintiți, când citim Limbajul Luminii, nu există greșeli sau accidente. În schimb, este nevoie să avem încredere în procesul de a urma curgerea conștiinței noastre.)

Se pare, de fapt, că portalul este în cer, de fapt, în atmosferă. Aceste portaluri, pentru că sunt mai multe, sunt portaluri inter-dimensionale care călătoresc prin atmosfera lui Gaia și în miezul Pământului.

Portalurile inter-dimensionale sunt umplute cu afluxul de unde gamma, unde de torsiune și forme gând multidimensionale umplute cu informații de la Familiile noastre Galactice și Celeste, Iubire Necondiționată și Focul Violet al transmutării.

Portalurile sunt deschise în cea mai înaltă atmosferă a lui Gaia și călătoresc în jos până în miezul planetei. Noi, cei treziți de la suprafața Gaiei, putem ajuta foarte mult în acest proces de aducere în jos a informației focalizându-ne conștient pe nivelele atmosferei – începând cu cel mai înalt nivel, pentru a capta esența acelei ”transmisii” cum ar spune Arcturienii.

Prin urmare, am dat nume și scurte informații despre fiecare frecvență a atmosferei lui Gaia. Veți începe de la cel mai îndepărat/înalt nivel atmosferic pentru a vă primi transmisia, apoi trageți în jos acea informație prin atmosfera lui Gaia, nivel cu nivel, până în miezul Ei.

Pentru a ne începe procesul de captare a darului nostru de la Sinele nostru Mai Înalt și a-l împământa în miezul lui Gaia,

NE EXPANSIONĂM CONȘTIINȚA ÎN:

Exosferă – Atmosfera ca Volum
Exosfera este un fel de volum de atmosferă subțire care înconjoară un corp planetar în care moleculele sunt legate gravitațional de acel corp, dar în care densitatea este prea mică pentru ca ele să se comporte ca un gaz intrând în coliziune una cu cealaltă.

NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:

Ionosferă – Atmosfera Superioară
Atmosfera superioară a Pământului, de la aproximativ 60 km (37 mi) la 1000 km (620 mi) altitudine și include termosfera și părți ale mezosferei și exosferei. Ea se distinge deoarece este ionizată de către radiațiile solare. Joacă un rol important în electricitatea atmosferică și formează marginea interioară a magnetosferei.

NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:

Mezosferă – Cel de-al treilea nivel al Atmosferei
În Mezosferă temperatura scade și altitudine crește și se întinde de la aproximativ 32-80 de km (20-50 mi) deasupra suprafeței Pământului.

NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:

Stratosferă – Cel de-al doilea nivel al Atmosferei
Al doilea strat important în temperatură, cu straturi mai calde în partea de sus și straturi mai reci în partea de jos. El este în contrast cu troposfera care se află în apropierea suprafeței Pământului, care este mai rece în partea sa de sus și mai caldă în partea sa de jos.

NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:

Troposferă – Atmosfera cea mai de jos
Troposfera este porțiunea cea mai joasă a atmosferei Pământului. Ea deține aproximativ 75% din masa atmosferică și 99% din vaporii ei și din aerosoli. Adâncimea medie a troposferei este de aproximativ 17 km (11 mi) la latitudinile medii.

NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:

Biosferă – Ecosisteme
Biosfera este suma totală a tuturor ecosistemelor. Ea poate fi numită și zona de viață de pe Pământ, un sistem închis (separat de radiațiile solare și cosmice și de căldura din interiorul Pământului) și în mare măsură auto-reglabil.

NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA ÎN:

Hidrosferă – Apa
În geografia fizică hidrosfera descrie masa combinată de apă care să află pe, sub și deasupra suprafaței unei planete. La inventarul făcut de Națiunile Unite în ceea ce privește resursele de apă, se estimează că pe Pământ există 1386 de milioane de km cubi de apă.

NE FOCALIZĂM CONȘTIINȚA PE:

Litosferă – Fundația
O litosferă este rigidă, coaja exterioară a unei planete de tip terestru sau a unui satelit natural care este definită de proprietățile sale mecanice rigide. Pe Pământ, ea cuprinde crusta și partea dintre mantaua superioară care se comportă elastic pe o scară de timp de mii de ani sau chiar mai mult.

Exosferă
Ionosferă
Mezosferă
Stratosferă
Troposferă
Biosferă
Hidrosferă
Litosferă
Și în miezul planetar


Supra-luminarea portalului/uraganului din colțul din dreapta jos al imaginii este o Ființă Zeiță Celestă care jonglează cu planeta Pământ aflată chiar deasupra mâinii ei. În partea stângă vedem o altă Ființă Zeiță mult mai umană care pare a fi acceptat acea viziune a Pământului pe care o conține în ea într-o Merkaba aurie.

Această Merkaba pare să servească drept ”Carul Zeilor”. Cu toate acestea, acest car/Merkaba nu călătorește nicăieri. În schimb, Merkaba, cu Pământul în interiorul ei, se odihnește pe sau în cel de-al Treilea Ochi al Zeiței mai fizice.

Interpretez acest mesaj de lumină ca fiind că noi, Zeițele pentru Gaia, oricare ar fi genul vehiculului pământesc pe care îl purtăm, suntem chemați să vedem cu propriul nostru Ochi al Treilea pe ”Gaia înconjurată de o merkaba, Carul Său Acasă în dimensiunile mai înalte.”

Termenul de zeiță nu se bazează pe sex, ci pe serviciul adus Mamei Pământ. Imaginea Zeiței din partea stângă a imaginii are fața unei Zeițe fizice, fără a avea un corp, lucru pe care eu îl interpretez astfel:

Cel mai important lucru este că aceasta este starea de conștiință care ne permite să percepem Pământul înconjurat de Merkaba sa. Cu alte cuvinte, nu numai ceea ce vom FACE, ci și ceea ce ne imaginăm, gândim, simțim, și la ce ne calibrăm conștiința este important.

Odată ce ne calibrăm conștiința să ne deschidem cel de-al Treilea Ochi, putem concepe și percepe cu o mai mare ușurință și mai complet procesul de transmutare al lui Gaia în Noul Pământ. Cu portalul celui de-al Treilea Ochi deschis, vom fi în stare să ne continuăm procesul de a ne menține ”deschis coridorul” nostru personal către dimensiunile mai înalte prin care ne putem conecta cu frecvențele mai înalte ale atmosferei lui Gaia.

Să ne folosim imaginația pentru a percepe un portal deschis din Exosfera lui Gaia până jos în miezul Ei planetar. În acest fel, noi devenim liniștea din ”ochiul furtunii” în timp ce realitatea din jurul nostru este zgâlțăită de vânturile schimbării.

Ca să recapitulăm:

- Dacă ne putem IMAGINA, ceea ce este gândire cinci dimensională, menținând imaginea ascensiunii lui Gaia pe ”ecranul” celui de-al Treilea Ochi al nostru ...

- Sinele nostru Mai Înalt, din colțul din dreapta sus al imaginii, ne poate trimite ...

- Expresiile fizice ale omenirii din partea stângă a imaginii ...

- Darul percepțiilor Noului Pământ care ...

- Pe care le putem percepe menținând imaginea lui Gaia în merkaba Sa în cel de-al treilea Ochi al nostru.

- În acest fel, cel de-al Treilea Ochi al nostru este calibrat la Noul Pământ astfel încât să putem percepe mai ușor realitățile mai înalt dimensionale ...

- Atunci trimitem mai multă lumină mai înaltă prin portalurile lui Gaia în Miezul Ei.

În imaginea de mai jos pe care eu am numit-o un ”portal” este de fapt imaginea unui uragan. Prin urmare, am căutat unele informații științifice despre felul în care uraganele sunt portaluri.


”Există un număr din ce în ce mai mare de articole ale fizicienilor cuantici care au descoperit ceea ce Einstein și Schrödinger au admis: este posibil ca fizica să fi fost pe o pistă greșită tot timpul, indusă în eroare de ideea că lumea materială este formată din particule solide distincte!

Ei sugerează acum că am putea trăi într-un Univers bazat pe unde. Materia este pur și simplu punctul de focalizare a unei vibrații într-o mare de energie numită eter. Wilcock și Hoagland teoretizează în fizicile lor hiper-dimensionale că uraganele din categoria 4 și 5 deschid o poartă inter-dimensională într-o dimensiune mai înaltă care permite energiei eterice să curgă în dimensiunea noastră fizică.

Această energie eterică sub formă de unde de torsiune, crează unde staționare, care sunt explicația pentru tiparele pentagonale și hexagonale observate în ochiul uraganului. Wilcock și Hoagland cred că uraganele nu sunt alimentate numai de către curenții de convecție convenționali cauzați de către apele mai calde de la suprafața oceanului și aerul mai rece de deasupra, ci că experimentează și efecte anti-gravitaționale în pâlnia lor ca rezultat al undelor de torsiune.”

Ca urmare, norii care formează pentagrama din vârful uraganului sunt ridicați în aer mult mai sus decât în mod normal și pot fi percepuți în ochiul uraganului.

Vă rog să vă amintiți, această sarcină de a o ajuta pe Gaia 
este în mâinile voastre.







Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.