miercuri, 7 octombrie 2015

Gaia Vorbește - O Colecție de mesaje de la Gaia - Mariajul Mistic



De Suzanne Lie

Pe măsură ce Energia Zeiței este revitalizată pe planeta mea, polaritățile masculine și feminine vor fuziona în Mariajul Mistic. Atunci femeile își vor SIMȚI Masculinul lor Înnăscut, iar bărbații își vor SIMȚI Femininul lor Înnăscut. Mai mult de atât, fuziunea acestei Energii a Zeului/Dumnezeului și Zeiței/Dumnezeiței în vehiculele voastre fizice vă va activa Copilul Divin Interior, care se va maturiza în Adultul vostru Divin.

Să știți că forma pe care SINELE vostru o poartă, actualul vostru vehicul pământesc, este Templul Fizic al Spiritului vostru. Iubiți-vă Necondiționat Templul așa cum vă Iubiți Necondiționat SINELE vostru Spirit. Vedeți, auziți și simțiți Viața din toate formele și iubiți-o necondiționat. Vă cer vouă celor care v-ați încarnat acum într-o formă masculină, să vă amintiți și Esența feminină care trăiește în VOI.

În aceste fel, voi puteți onora din nou Zeița fără să simțiți că v-ați compromite în vreun fel. Pe măsură ce voi, Preoți și Preotese, vă întoarceți la Corpul de Lumină, Mariajul Mistic al femininului și masculinului va fuziona polaritățile voastre sexuale în UNIMEA lumilor mai înalte.

Setatorii Ceasului

Voi, dragii mei oameni care v-ați trezit la Unitatea voastră cu ÎNTREAGA Viață, știți că eu, Gaia, sunt VIE. Voi sunteți ”Setatorii Ceasului” care v-ați întors de la adevăratele voastre SINE  pe Arcturus, Pleiade, Sirius sau alte realități mai înalt dimensionale pentru a vă încarna pe corpul meu în acest moment îndelung așteptat. Aceste aspecte mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru sunt în același timp vii și vă ghidează din realitățile voastre mai înalt dimensionale.

Ca și Setatori ai Ceasului voi ați fost printre primii care au venit aici pentru a iniția timpul trei dimensional. Voi ați intrat în Experimentul 3D când Pământul, de fapt întreaga Galaxie, era patru dimensională. Setatorii Ceasului au fost cei care au inițiat filtrele manifestării pentru a crea o rată/viteză de vibrație suficient de scăzută pentru a acumula materie. Cu alte cuvinte, voi ați încetinit viteza de vibrație suficient de mult ca ”timpul” să devină blocat în fotonii conștiinței mele.

Poate că vă întrebați ce vreau să spun prin această afirmație, așa că dați-mi voie să vă explic. Energia noastră de rezonanță cinci dimensională este atât de înaltă încât rotirea fotonilor de lumină nu permite polarizarea. Lumină și întuneric, feminin și masculin sunt unul și același lucru. Pe măsură ce vibrația scade, așa scade și rotirea. Pe măsură ce rotirea scade în frecvență, există un început al unui ciclu și un sfârșit al altui ciclu. Prin urmare, există ”timpul”, deoarece există un început și un sfârșit. Între acest ”început” și ”sfârșit” există o ”peioadă de timp”.

Pentru a explica mai departe, un ciclu reprezintă o rotație completă a unei molecule de lumină. În dimensiunea a cincea rotirea este atât de rapidă încât este continuă, fără nici un început sau sfârșit. Din această cauză, ”o” rotație completă nu este măsurabilă.

În dimensiunea a patra, rotația este suficient de încetinită pentru a crea polarizarea. Cu toate acestea, viteza de rotație patru dimensională este oscilantă și instabilă în timp ce încearcă să creeze forma într-o realitate în continuă schimbare. Formele, care sunt rezultatul acestei rotiri divergente, sunt extrem de mutabile și predispuse la schimbare.

În dimensiunea a treia, timpul și forma sunt foarte stabile deoarece rotația este incredibil de scăzută în raport cu planurile mai înalte. Viteza de rotație a fotonilor de lumină pentru lumea fizică este atât de înceată încât materia este în măsură să adere la ea. În momentul în care acest lucru se întâmplă, rotația devine chiar mai înceată; mai multă materie, mai înceată, și mai multă materie, și mai înceată.

O experiență nouă

Noi, Conștiința Planetară a lui Gaia, am dorit experimentarea trei dimensională a formei/spațiului și a mișcării/timpului. Noi ne experimentaserăm deja natura noastră cinci dimensională ca și Stea, realitatea noastră patru dimensională ca și Tărâm al Zânelor și lumea noastră eterică ca și Lemuria. În perioada Atlantidei, vibrația noastră a fost a celei de-a patra dimensiuni de jos, dar a căzut rapid în cea a celei de-a treia dimensiuni după căderea Atlantidei.

Noi, componentele manifestate ale conștiinței lui Gaia, am dorit să avem o percepție diferită. Prin urmare, am decis să permitem să fim coborâți în dimensiunea a treia în scopul de a aduna experiențe noi. Am vrut să vedem dacă Spiritul ar putea fi menținut într-o formă de o frecvență atât de joasă. Noi, Ființele care suntem Gaia, suntem unice în decizia noastră de a crea și locui viața pe o planetă trei dimensională. Multe planete trei dimensionale nu au făcut această alegere.

Setatorii-Ceasului au trăit în ultimele zile ale Civilizației Mayașe, chiar înainte de ultima evacuare a Fondatorilor Mayași în Lumile lor de Origine. Acești Strămoși Mayași au calibrat ”ceasul” Pământului să intre în Centura Fotonică în aceste ”timpuri”. Acestea sunt reprezentate de intrarea în Lumina de o frecvență mai înaltă a Centurii Fotonice care va activa începerea Ascensiunii Planetare în 2012.

Regulile Creației

După cum am spus mai înainte, Pământul a fost un punct provocator, o piatră de temelie, pentru această Galaxie deoarece poartă viață trei dimensională. Din cauza fricii locuitorilor mei planetari, frecvența planetară este mai joasă decât a celei mai mari părți a Galaxiei noastre.

Toate ființele Planetei Pământ, inclusiv eu însămi, ne-am angajat într-o mare încercare prin faptul că noi suntem planeta emoțiilor. Emoțiile de furie și teroare coboară vibrația planetară, în timp ce emoțiile de fericire și iubire spirituală ridică vibrația planetară.

Voi, Sufletele curajoase care v-ați încarnat pe trupul meu, să știți că este destul de dificil să vă amintiți Corpul vostru de Lumină cinci dimensional după ce ați experimentat atâtea vieți de emoții trei dimensionale. Este de asemenea complicat să vă ridicați vibrația pentru că viața în dimensiunea a treia crează o dependență față de plăcerile, senzațiile fizice.

Această dependență este amplificată de nevoia voastră de confort datorită multelor frici și dureri ale vieții fizice. În plus, presiunea socială de a excela în ochii altora crează nevoia de recompensă din exterior și de un statut social dat de posesiuni. Ca urmare, pentru a vă crește vibrația, va fi nevoie să vă eliberați dependențele date de plăceri și dorința voastră de recunoaștere, recompensare și posesiuni.

Lumea trei dimensională s-a bazat pe ”muncă din greu” și ”răsplată”. Acest proces a fost foarte dătător de dependență deoarece de-a lungul multelor voastre încarnări s-a creat mitul că trebuie să dați energie în afară pentru a primi energie. Această perspectivă v-a condus la credința că trebuie să lucrați din greu și să vă străduiți pentru a vă crea o casă, un loc de muncă, un copil. Cu toate acestea, din perspectiva cinci dimensională, pentru creație munca nu este necesară. Manifestarea are loc instantaneu cu ușurință și Iubire Necondiționată.

”Regula” dimensiunii a treia este că trebuie să FACEȚI pentru a obține sau crea. Pe de altă parte, în dimensiunile mai înalte, ”regula” este că trebuie să FIȚI în scopul de a crea. Creativitatea trei dimensională este activă și receptivă, în timp ce creativitatea cinci dimensională este pasivă și expresivă. Expresia SINELUI este singurul concept al ”posesiunii” în dimensiunile mai sus de a patra, deoarece voi ”creați” prin A FI liniștiți și a permite Esenței voastre să curgă prin voi.

Conștiința cinci dimensională și dincolo de ea, este înnăscut constantă, focalizată și plină de bucurie. Nu va fi nevoie să încercați sau să învățați. Tot ceea ce trebuie să ”faceți” este să fiți liniștiți și să vă amintiți Iubirea Necondiționată și Bucuria Nemărginită. Da, înțeleg cât de dificil poate să fie  în timp ce dețineți o formă trei dimensională. Cu toate acestea, această amintire va servi la accelerarea rotației fotonilor din corpul vostru și va facilita integrarea Luminii Mai Înalte a Sufletului/ SINELUI vostru.


Gaia



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.