luni, 19 octombrie 2015

Portaluri de Comunicare Inter – Dimensionale


Conectarea cu Sinele vostru Mai Înalt

Arcturienii

De Suzanne Lie

Salutări, noi suntem Arcturienii. Suntem aici în acest Acum pentru a comunica cu voi despre expansionarea conștiinței voastre astfel încât să puteți percepe și să intrați în realități paralele, alternative și mai înalt dimensionale.

Conștiința voastră de deplasează între ceea ce ați perceput cândva ca ieri sau mâine. De fapt, voi începeți să eliberați limitările date de timp care erau legate de gândirea voastră trei sau chiar patru dimensională.

Gândirea voastră patru dimensională se mișcă mai repede decât gândirea voastră trei dimensională. Cu toate acestea, pe măsură ce intrați în gândirea și starea voastră de conștiință cinci dimensională, voi începeți să eliberați conceptul de timp.

Fără timp, ceea ce stătea între ceea ce voi vreți să fiți, ceea ce vreți să faceți sau unde vreți să mergeți, nu mai există. Acel trei dimensional ”în-între” a fost de fapt o iluzie a matricii trei și patru dimensionale.

Pe măsură ce vă continuați accelerarea conștiinței, veți descoperi că atunci când conștiința voastră urcă în stări mai înalte de conștiință, cum ar fi undele voastre cerebrale alfa, theta sau gamma, percepeți ceva ce pare a clipi înăuntru și în afara realității voastre. La început pare a fi chiar acolo. Apoi vă dați seama că este în dreapta voastră sau chiar în voi.

Din ce în ce mai des, începeți să percepeți ceva care se întâmplă în jurul vostru, deasupra voastră, sub voi sau chiar prin voi. Dar creierul vostru trei dimensional nu are nici o posibilitate în care să poată interpreta această situație. În plus, atunci când stați prea mult în stări înalte de conștiință, creierul și ego-ul vostru trei dimensional încep să se îngrijoreze și vă scot din reveria voastră.

Apoi într-o clipită, ruperea 3D-ului dispare și atenția voastră este direcționată înapoi în matricea trei dimensională, înapoi în matricea patru dimensioanlă, înapoi în timp. Matricile trei și patru dimensionale sunt ca niște straturi subțiri la care în mod automat vă atașați gândurile și emoțiile trei dimensionale pentru a crea forme gând trei dimensionale.

Aceste forme gând trei dimensionale călătoresc afară în lumea voastră pentru a aduna alte forme gând, similare lor, pe care le aduc înapoi la voi. Prin umare, dacă aveți un gând trei dimensional de tipul ”Aș vrea să am o conversație frumoasă cu niște oameni la care țin”, acel câmp de energie se va întoarce la voi și în curând veți primi un email, un mesaj pe Facebook sau un apel telefonic de la cineva care este important pentru voi.

Și când forma voastră gând se bazează pe frică merge afară în lumea voastră. De exemplu, dacă spuneți ”Sunt singur. Nu am prieteni. Niciodată nu mă caută nimeni.” Ceea ce veți vedea ca întoarcere a ei este că nimeni nu vă va căuta.

Pe măsură ce intrați în stările voastre de conștiință mai înalte, veți fi în stare să chiar puteți percepe aceste forme gând. Nu le veți percepe în același fel în care percepeți o carte sau un ziar cu percepțiile voastre trei dimensionale. În schimb, veți crede probabil că vi le ”imaginați”. Da, vi le imaginați pentru că imaginația este gândire cinci dimensională.

Mulți dintre voi mai folosiți încă gândirea trei dimensională a cauzei și efectului, dar încet vă dați seama că atunci când aveți/emiteți gânduri pozitive pline de iubire, ceva pozitiv și iubitor se va întoarce la voi.

Vă dați seama și de faptul că dacă sunteți în mijlocul unei situații în care nu știți ce să faceți, în loc să reflectați și să vă îngrijorați spuneți doar, ”Dragă Sine Mai Înalt, aici este ceva ce am nevoie să înțeleg. Poți, te rog, să mă ajuți?” Apoi așteptați ca o formă gând de la Sinele vostru Mai Înalt să se întoarcă la voi.

Pentru că v-ați apelat Sinele Mai Înalt, voi ați creat un alt tip de formă gând. Voi ați creat o formă gând inter-dimensională. Când apelați la dimensiunile mai înalte și spuneți ”ajutați-mă vă rog în această situație”, voi v-ați folosit liberul arbitru pentru a deschide un portal inter-dimensional.

Acest portal inter-dimensional vă conectează cu una, sau mai mai multe, dintre expresiile SINELUI vostru   mai înalt dimensionale de la care puteți primi în mod conștient informații multidimensionale. Expresiile mai înalte ale SINELUI vostru pot fi Îngeri, Maeștri Ascensionați, Elohimi și/sau Ființe Galactice mai înalt dimensionale.

Vrem să știți că noi, expresiile SINELUI vostru mai înalt dimensionale, toate așteptăm chemarea voastră. Noi toate așteptăm pentru că Gaia este o planetă a liberului arbitru. Prin urmare, trebuie să așteptăm până când ne chemați voi.

Vedem că mulți dintre voi ne chemați. Dar uneori ne chemați cu un mesaj de frecvență joasă, cum ar fi, ”Urăsc să fiu aici. Vreau să plec de aici. Când aveți de gând să coborâți și să mă ajutați?” Aceste forme gând sunt de o frecvență foarte joasă pentru că ele sunt pline de frică și furie.

Adevărul este că noi suntem deja aici, dar voi ne puteți percepe numai prin intermediul stărilor voastre mai înalte de conștiință. Suntem chiar aici. Suntem în camera voastră, în casa voastră, mergem alături de voi când mergeți la cumpărături.

Dar voi nu ne puteți percepe pentru că noi rezonăm la o frecvență mai înaltă. Noi rezonăm la frecvența celei de-a cincea dimensiuni și dincolo de ea. Pentru ca voi să fiți în stare să ne percepeți, este nevoie ca voi să vă expansionați conștiința dincolo de undele beta, chiar și dincolo de undele alfa din stările voastre de visare în undele theta și gamma ale stării de meditație în care vă puteți elibera de timp.

În undele voastre alfa, timpul trece mai repede pentru că faceți ceva ce vă place și vă facae să vă simțiți bine. Dar numai când sunteți în conștiința undelor theta și gamma sunteți în măsură să începeți să vă eliberați de dependența voastră de timpul 3D.

Când intrați într-o realitate a undelor gamma, acolo nu mai există gânduri sau cuvinte aliniate secvențial, cum ar fi unu, doi, trei, patru. Realitatea în aceste realități mai înalt dimensionale este mai degrabă ca și curgerea și plutirea printr-un ocean.

Cu toate acestea, dacă curgeți prin acest ocean mai înalt dimensional și doriți o succesiune de evenimente sau gânduri, veți ”cădea” din acea realitate. Cădeți din cauza atașamentului vostru față de timp care crează conceptul de succesiune și care cere scăderea conștiinței voastre în afara gamei perceptuale a acelei lumi.

Secvența se bazează pe ordonare primul, al doliea, al treilea, etc. Ori de câte ori lucrurile se petrec în Acum nu există primul, al doilea, etc. Există doar o învârtire, alăturare, curgere, devenire, intrare și/sau ieșire.

Simțiți-vă conștiința în timp ce-i permiteți minții voastre să curgă dintr-un concept pentru a-i permite unui concept unic să curgă în următorul concept, care se expansionează în următorul concept. De exemplu, simțiți forma gând ”Doresc să experimentez o relație foarte apropiată cu sinele meu mai înalt”. De îndată ce faceți acea afirmație, voi creați o formă gând inter-dimensională. Acea formă gând inter-dimensională curge în dimensiunile mai înalte în căutarea Sinelui vostru Mai Înalt.

Acum, ceea ce iese afară se întoarce înapoi. Prin urmare, când Sinele vostru Mai Înalt primește această informație, el ar putea spune ”Oh, avem stabilită o legătură cu un membru al sinelui nostru mai jos dimensional care este în stare să răspundă la și probabil să și comunice cu noi. Noi, membrii Sinelui tău Mai Înalt, transmitem un mesaj conștiinței tale mai înalte și îți spunem Bună’.”

Desigur, noi nu spunem bună în limba engleză. Noi spunem bună în Limbajul nostru, al Luminii. Spunem bună gâdilându-vă al Treilea Ochi, șoptindu-vă în auzul vostru expansionat, atingându-vă ușor inima, punându-ne brațele în jurul vostru și/sau făcându-vă să vă simțiți în siguranță și iubiți.

Prin urmare, atunci când noi spunem ”Bună, suntem aici și ne-ar face plăcere să comunicăm cu tine”, voi nu veți auzi asta în engleză sau în orice alt limbaj uman. Cu toate acestea, voi ați putea percepe ceva ce să nu știți cum să înțelegeți. Acest ”ceva, cineva, un sentiment, un gând, un fel de energie” este simțit ca și cum ceva tocmai a zburat pe lângă voi, vă înconjoară și/sau este deasupra voastră trimițându-vă iubire necondiționată.

Dacă puteți fi liniștiți, dacă puteți fi foarte tăcuți în creierul vostru și puteți asculta cu inima, cel de-al Treilea Ochi al vostru s-ar putea să fie capabil să perceapă că acolo se află un câmp de energie care intră în conștientizarea voastră. La început nu știți ce vă spune acel câmp de energie, dar puteți simți că este acolo.

Dacă vă speriați, câmpul vostru de energie se umple cu frică. Atunci, sinele vostru mai înalt va părăsi instantaneu acel câmp de energie deoarece noi nu mai participăm într-un câmp de energie al fricii. Cu toate acestea, dacă vă puteți aminti să vă transmutați rapid câmpul de energie înapoi în dimensiunile mai înalte trimițându-i Iubire Necondiționată și Focul Violet, ne putem lega tiparele noastre energetice personale și colective cu ale voastre pentru a facilita portalul nostru de comunicare inter-dimensională.

Prin acest portal noi suntem în măsură să vă trimitem iubirea noastră necondiționată și lumina multidimensională pentru a vă ajuta să vă expansionați conștiința astfel încât să puteți primi în mod conștient comunicările noastre mai înalt dimensionale.

Vedeți voi, noi suntem ființe la fel ca voi. De fapt, noi suntem versiunile voastre care rezonează la o rezonanță mai înaltă a vibrației. Când aveți o conexiune conștientă cu rezonanța voastră mai înaltă, simultan vă conectați cu noi, propriul vostru Sine Mai Înalt.

Prin propriile voastre stări mai înalte de conștiință vă puteți deschide cel de-al Treilea Ochi, conecat cu Inima voastră Înaltă și împământa profund esența voastră inter-dimensională în miezul lui Gaia. Când împământați acest câmp de energie în miezul lui Gaia, este ca și cum l-ați conecta la un traductor de limbaj universal.

Acest ”traducător universal de limbaj” va plasa cu multă iubire mesaje întregi în conștiința voastră și le va amplifica astfel încât va fi mai ușor pentru voi să experimentați în mod conștient comunicările noastre. După ce veți fi trecut prin procesul acceptării, cunoașterii, servirii și împământării mesajelor noastre, vă instruiți creierul trei dimensional să-și conecteze sistemul de operare cu mintea voastră multidimensională.

Apoi, s-ar putea chiar să fiți în stare să vă percepeți Sinele Mai Înalt prin portalul vostru de Lumină. Cu toate acestea, nu vă veți percepe Sinele Mai Înalt în același fel în care v-ați putea vedea sinele fizic într-o oglindă. De fapt, nu vă veți percepe deloc Sinele Mai Înalt până când nu sunteți în stare să ”credeți că aveți un Sine Mai Înalt”, deoarece nu puteți percepe ceea în ce nu credeți.

Dacă puteți crede în propriul vostru Sine, puteți spune, ”Mi-ar face plăcere să vorbesc cu tine.” Răspunsul nu vă va veni prin cuvinte ci prin forme gând de energie inter-dimensionale. Prin urmare, fiți conștienți de tiparele de energie de o frecvență mai înaltă care intră în glanda voastră Pineală.

Împărtășiți aceste mesaje cu cel de-al Treilea Ochi al vostru astfel încât să le puteți înțelege mai bine și să le stocați în Inima Înaltă pentru a le păstra în siguranță și a le înțelege mai bine. De asemenea, nu uitați să împământați aceste ”Mesaje de la SINE” în miezul lui Gaia. Apoi, împărtășiți-vă mesajele cu alții care sunt pregătiți. Nu vă faceți griji în legătură cu cei care sunt pregătiți.

Doar aveți încredere în sinele vostru și veți ”ști” cine ce informații este pregătit să primească. Asigurați-vă că plantați o sămânță a acestui mesaj în miezul lui Gaia. Apoi toate semințele tuturor răspunsurilor la toate întrebările pot fuziona în Conștiința Unității și Iubirea Necondiționată pentru a visa, aștepta, crea, recunoaște și proteja noua și cea mai înaltă octavă a corpului planetar al lui Gaia.

Fiecare gând de Iubire Necondiționată pentru Gaia și fiecare binecuvântare pe care o trimiteți Mamei Pământ se va întoarce întreită la voi. Prin urmare, dragi ascendenți, onorați-vă sinele astfel încât să fiți în stare să-i onorați mai complet pe alții și planeta pe care trăiți.

Binecuvântări vouă tuturor, și vă rugăm să vă amintiți să vă păstrați deschis portalul vostru inter-dimensional.

Arcturienii și SINELE VOSTRU Mai Înalt.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.