sâmbătă, 3 octombrie 2015

Gaia Vorbește - O colecție de mesaje de la Gaia - Dragii mei locuitori umani


De Suzanne Lie
Sumar

2 Dragii mei locuitori Umani
4 Dragi Oameni ai corpului meu
8 Mariajul Mistic
12 Lumina Mai Înaltă
13 Procesul transformării voastre
26 Coroana Elohim
36 Istoria trei dimensională a lui Gaia
43 Pregătirea pentru întoarcerea noastră
52 Momentul activării Misiunii noastre
56 Experiențele alese de voi pentru a experimenta viața pe Pământ
60 Voi sunteți importanți
65 Realitatea holografică – Crearea Pământului holografic
78 Realitatea holografică – Mesaj de la UNUL
91 Realitatea holografică – Povestea lui Gaia
102 Sunteți pregătiți să vă activați Corpul de Lumină?

Orice ați face Oamenii mei dragi,
Eu, Gaia vă voi iubi și susține să o faceți

Dragii mei locuitori Umani



Structurile fizice ale formei din acest quadrant se pregătesc să transmute în frecvențele mai înalte ale Spiritului. Prin Spirit înțeleg ceea ce este infuzat cu lumina creației. Această lumină a creației servește ca și un ecran mai înalt dimensional pe care gândul poate fi proiectat și animat apoi de emoție.

Eu, Gaia, și cei Mai Înalți care mă susțin, am experimentat în multe moduri cum am putea facilita acest proces. Deoarece serviciul Arcturian galactic este cel ce are misiunea să fie de ajutor în oricare moment al transmutării, ei sunt în mod constant în și în jurul sinelui meu planetar.

Unele dintre formele mele de viață din quadrantul meu de spațiu s-ar putea să se teamă de ”moartea” lor. Cu toate acestea, când lumina noastră clipește în ACUM-ul lui UNU, ei își vor aminti că ”moartea” este doar o eliberare din iluzia matricii 3D.

Viața nu poate muri, ea poate doar să transmute într-o frecvență mai înaltă sau mai joasă de exprimare. Unii oameni mai sunt încă atașați de realitatea pe care o cunosc a fi reală de-a lungul nenumăratelor lor încarnări. Prin urmare, ei pot opune rezistență procesului de transmutare planetară în orice mod pot să o facă.

Puterea acestei rezistențe crează o oscilație în câmpul de energie al transmutării pentru a bloca evenimentul într-un mod care poate crea momente înghețate de frecvență joasă în matricea 3D.

Cei care nu-și pot elibera realitatea lor bazată pe frică vor opune rezistență procesului de transmutare și vor crede că realitatea lor este distrusă. Pe de altă parte, cei care aleg calea iubirii necondiționate, vor percepe faptul că se construiește o nouă realitate.  

Eu, Gaia, doresc să împărtășesc cu voi multe dintre comunicările mele în această cărticică. Vreau să vă amintiți că v-am iubit și sprijinit de-a lungul întregului vostru proces de transmutare, așa cum și voi ați fost alături de mine. Iubiții mei ascendenți, NOI suntem o echipă. De fapt, NOI suntem ”Echipa Ascensiunii”.

Împreună vom percepe ”insule de transmutare” care se expansionează pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre locuitorii mei transmută înapoi în adevăratele lor expresii multidimensionale. Să ne alăturăm în mesajele mele către voi toți.

Gaia



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.