sâmbătă, 24 octombrie 2015

Silfidele, Elementalii Aerului, Vorbesc


De Suzanne Lie

Bun Acum, Oameni dragi,
Noi, Elementalii Aerului, Silfidele, am venit astăzi să vorbim cu voi. Suntem atât de onorate să fim în măsură să avem o voce pentru urechile omenirii. Am plutit întotdeauna în oameni în trecut fără ca voi să știți măcar că suntem cu voi. V-am șoptit adeseori în urechi și unii dintre voi chiar ne-ați auzit. Din nefericire, foarte puțini ați putea înțelege ceea ce ați auzit.

Ceea ce noi v-am spus de-a lungul tuturor acestor milenii, este că noi vă simțim respirația în cerul nostru. Când vă expirați tristețea, noi ne simțim triste și îngrijorate. Când sunteți speriați sau furioși, noi simțim aceste emoții și vrem să vă mângâiem. Atunci când voi expirați fericire, noi simțim bucurie și dorim să ne alăturăm vouă în jocul vostru.

Cu toate acestea, viețile noastre au o frecvență diferită. Prin urmare, tot ceea ce noi putem face este să exprimăm emoțiile și intențiile respirației voastre. Strălucim atunci când voi cântați și ne ofilim în lacrimile voastre. Știți cât de mult din esența voastră eliberați în atmosferă prin fiecare respirație a voastră, cu fiecare gând, cu fiecare zâmbet și cu fiecare întristare?

Ca Elementali noi suntem obligați să ne exprimăm creațiile în aliniere cu respirația voastră. Noi, Silfidele, suntem vitale pentru viața tuturor ființelor, deoarece noi aducem oxigen mamiferelor și lumină plantelor. Prietenele noastre plantele sunt conștiente de serviciul nostru și se leagănă înainte și înapoi cu puterea mișcării noastre. Prietenele noastre animalele sunt conștiente de noi și ne recunosc.

Oamenii ne-au numit Zâne sau insecte. Unii ne alungă, iar alții, în special copiii, vor să se joace cu noi. Despre noi sunt scrise multe povești, lucru care ne bucură foarte mult. Cu toate acestea, puțini oameni sunt conștienți de faptul că noi servim la curățarea atmosferei Mamei Pământ și la ridicarea frecvenței sale ori de câte ori este posibil.

Ne place să ne facem munca în sălbăticie sau acolo sunt puțini oameni, deoarece aerul de deasupra multora dintre orașele voastre este aproape intolerabil. Noi facem cu schimbul când lucrăm deasupra acestor orașe, deoarece multe dintre noi au ajuns să fie exterminate din cauza poluării aerului.

A fost o vreme când oamenii ne-au onorat și au încercat să păstreze aerul curat, dar apoi și-au retras mare parte din ajutorul pe care ni l-au dat. Ne-am întrebat dacă a fost din cauza noastră sau dacă oamenii s-au pierdut din nou în lăcomia lor. Nevoile noastre sunt simple. Tot ceea ce avem nevoie este ca mai multă iubire să fie expirată în aer pentru a ne ajuta să transmutăm cerurile poluate.

Pentru o vreme a existat o mare disturbare făcută de o mașină care ne-a împins ionosfera și a făcut-o să colapseze. Supraveghetorii noștri, Devașii, ne-au spus că oamenii au stopat acea activitate. Dacă este adevărat, suntem foarte recunoscătoare.

Mulți dintre prietenii noștri s-au pierdut din cauza acelei mașini oribile. De fapt, nouă Silfidelor nu ne pasă prea mult de vreo mașină și ne întrebăm de ce oamenii nu le pot face să fie silențioase și curate așa cum sunt marile noastre Nave Stelare care ne umplu cerul. Ființele de pe nave ne pot vedea și chiar comunica cu noi.

Ființele Stelare de pe Nave ne-au spus să mai avem un pic de răbdare deoarece lucrurile se vor îmbunătăți. De fapt, mulți oameni încearcă să protejeze locurile frumoase de pe Gaia, care vor curăța cerul și-l vor umple cu gândurile armonioase ale plantelor și ale animalelor. Atunci vom putea merge mai departe cu planul nostru de a transmuta atmosfera lui Gaia în expresia sa mai înaltă.

Locurile noastre favorite sunt deasupra oceanelor și a pădurilor. Acolo ne putem relaxa pentru că apa și copacii ne hrănesc cu forța lor de viață. Cu toate acestea, pentru a fi corecte, trebuie să spunem că din ce în ce mai mulți oameni privesc cerul nostru cu recunoștință pentru claritatea și frumusețea sa.

Când le simțim aprecierea, energia noastră este reînnoită pentru a ne continua munca. Acești oameni sunt prietenii noștri. Ei știu ce facem noi pentru ei și ne ajută cât de mult pot. S-ar putea să nu fie în măsură să controleze prea mult poluarea, dar ei ne pot trimite iubirea lor necondiționată și focul violet, care sunt foarte mult apreciate.

Chiar dacă voi oamenii nu ne puteți vedea, noi vă putem vedea cu claritate. De asemenea, noi vă putem simți instantaneu intențiile și știm care sunt oamenii cu care ne putem împărtăși Cunoașterea noastră Silențioasă. Avem atât de multă Cunoaștere Silențioasă pentru că noi suntem peste tot și putem simți informațiile deoarece ele rezonează prin cerurile noastre.  

Noi absorbim multe gânduri de la toate formele de viață ale lui Gaia. Da, toate ființele lui Gaia au gânduri! Animalele gândesc. Păsările gândesc. Chiar și plantele gândesc. Doar că majoritatea membrilor tărâmului animal și întregul tărâm vegetal, gândesc într-un mod vibrațional, bazat pe simțire.

De fapt, non-umanii gândesc în tipare vibraționale. Cei mai mulți oameni nu pot citi aceste tipare vibraționale, dar noi Silfidele, le putem înțelege cu ușurință. Aceste tipare de gândire în cerul nostru sunt legate de modul în care păsările pot migra și cum pot animalele găsi apă sau unele pe altele.

Aceste tipare infleunțează și vremea. Oamenii nu sunt conștienți de cât de mult contribuie la tiparele vibraționale ale cerului. Cu toate acestea, mulți copii le pot simți. Din nefericire, copiii uită această abilitate atunci când devin adulți.

În multe alte societăți ”primitive” sau ”străvechi” a fost ceva destul de obișnuit citirea acestor tipare pentru a putea naviga mai ușor pe apă sau călători pe pământ, determinând vremea și adunând informații din ACUM-ul lui UNU. Dacă veți asculta cerul, veți învăța multe lucruri. De asemenea, dacă ne chemați, vă vom ajuta să învățați cum să citiți aceste tipare energetice.

Cu toate acestea, cu liniile chimice de pe cer, nimeni nu le va putea citi așa cum au făcut-o odată. Am încercat să le spunem oamenilor că aceste dungi albe nu sunt naturale. Ele sunt, de fapt, împletite cu substanțe chimice care sunt foarte periculoase pentru oameni, plante, animale și pentru noi, Silfidele. De ce ar dori oamenii să facă rău cerului?

Oamenii care pot vorbi cu noi spun că încearcă să oprească această problemă, dar nu au mai mult control asupra ”celor distructivi” decât avem noi. Din fericire, noi putem vedea că există tipare noi de o vibrație foarte înaltă care intră pe cer.

Noi vedem aceste tipare și ne place să ne odihnim în ele pentru că sunt pline de iubire și bucurie. Prietenii noștri de pe nave și supraveghetorii noștri Deva ne spun că din ce în ce mai multe frecvențe din acestea noi ale luminii vin în atmosfera noastră. Suntem destul de încântate de această informație. Suntem pregătite pentru o schimbare.

NU vrem să ne plângem, dar suntem pregătite să ne tragem ființa în cerurile mai înalte. Prin cer mai înalt vrem să spunem cerul noii lumini. Am așteptat cu nerăbdare această nouă lumină timp de milenii și o întâmpinăm cu nerăbdare.

Se pare că unii oameni pot vedea și ei noul cer, și când îl pot vedea, aproape că ne pot vedea și pe noi. Credem că ar fi minunat dacă oameii ne-ar putea vedea. Cu toate acestea, ne este foarte dificil să-i înțelegem pe unii oameni.

Pe de altă parte, sunt oameni care ne sunt cei mai buni prieteni. Ei ne vorbesc și ascultă ce le spunem. Credeți că vor fi mai mulți oameni de acest fel în curând?

Noi chiar sperăm acest lucru pentru că ne-ar prinde bine un pic de ajutor. Oamenii speriați sunt foarte murdari și eliberează gazele de eșapament din mașinile lor în cerul nostru pentru a le sufoca pe prietenele noastre plantele și a îmbolnăvi păsările și alte animale și insecte.

Dacă vreunul dintre voi vrea să ne ajute, cu siguranță vom aprecia ajutorul vostru. Tot ceea ce aveți de făcut este să priviți spre cer cât mai des posibil și să spuneți:

”Vă mulțumim Silfide dragi,
Faceți o treabă bună, vă trimitem iubire și recunoștință!”

Nr-ar fi de foarte mare ajutor dacă ne-ați putea ajuta în curățarea istovitoarelor dâre chimice și vă rugăm să vă amintiți că FIECARE gând al vostru și fiecare emoție a voastră vine în cerul nostru ca noi să le curățăm. Prin urmare, ne puteți trimite puțină Iubire Necondiționată și Foc Violet?

Credeți că vă puteți aminti să faceți asta pentru noi?


Noțiunea de ”silf”, inventată de Paracelsus (1493-1541), provine din Latina Modernă, de prin anul 1650, de la pluralul ”silfide”, referindu-se inițial la orice rasă sau spirite care locuiesc aerul, descrise ca fiind muritoare dar fără a avea suflet.

Cuvântul lui Paracelsus pare a fi o invenție arbitrară, dar poate că i-a fost sugerat de Latinescul sylva și nimfa Grecească. Sensul de ”fată grațioasă, zveltă” înregistrat prima dată în 1838, are înțelesul de ”mișcări ușoare, aerisite”.

Unul dintre numele pentru ”cer” este ceea ce oamenii au numit ”atmosferă”.  Nivelele atmosferei, începând de la cel de mai sus spre cel de mai jos sunt:

Exosferă – Atmosfera ca Volum
Exosfera este un fel de volum de atmosferă subțire care înconjoară un corp planetar în care moleculele sunt legate gravitațional de acel corp, dar în care densitatea este prea mică pentru ca ele să se comporte ca un gaz intrând în coliziune una cu cealaltă.

Ionosferă – Atmosfera Superioară
Atmosfera superioară a Pământului, de la aproximativ 60 km (37 mi) la 1000 km (620 mi) altitudine și include termosfera și părți ale mezosferei și exosferei. Ea se distinge deoarece este ionizată de către radiațiile solare. Joacă un rol important în electricitatea atmosferică și formează marginea interioară a magnetosferei.

Mezosferă – Cel de-al treilea nivel al Atmosferei
În Mezosferă temperatura scade și altitudine crește și se întinde de la aproximativ 32-80 de km (20-50 mi) deasupra suprafeței Pământului.

Stratosferă – Cel de-al doilea nivel al Atmosferei
Al doilea strat important în temperatură, cu straturi mai calde în partea de sus și straturi mai reci în partea de jos. El este în contrast cu troposfera care se află în apropierea suprafeței Pământului, care este mai rece în partea sa de sus și mai caldă în partea sa de jos.

Troposferă – Atmosfera cea mai de jos
Troposfera este porțiunea cea mai joasă a atmosferei Pământului. Ea deține aproximativ 75% din masa atmosferică și 99% din vaporii ei și din aerosoli. Adâncimea medie a troposferei este de aproximativ 17 km (11 mi) la latitudinile medii.

Biosferă – Ecosisteme
Biosfera este suma totală a tuturor ecosistemelor. Ea poate fi numită și zona de viață de pe Pământ, un sistem închis (separat de radiațiile solare și cosmice și de căldura din interiorul Pământului) și în mare măsură auto-reglabil.

Hidrosferă – Apa
În geografia fizică hidrosfera descrie masa combinată de apă care să află pe, sub și deasupra suprafaței unei planete. La inventarul făcut de Națiunile Unite în ceea ce privește resursele de apă, se estimează că pe Pământ există 1386 de milioane de km cubi de apă.

Litosferă – Fundația
O litosferă este rigidă, coaja exterioară a unei planete de tip terestru sau a unui satelit natural care este definită de proprietățile sale mecanice rigide. Pe Pământ, ea cuprinde crusta și partea dintre mantaua superioară care se comportă elastic pe o scară de timp de mii de ani sau chiar mai mult.

Ce vedeți voi pe cer?
Cum ajutați voi Silfidele?



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.