joi, 7 iulie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XII


Capitolul XII
Simțul Vostru Expansionat de SINE
Arcturienii prin Suzanne Lie

Noi, Arcturienii, am dori să vă întrebăm ce mai faceți VOI? Când spunem voi ne referim la ”omenirea trezită”, pentru că omenirea ne-trezită nici măcar nu este capabilă să-și imagineze că cineva ar fi în stare să comunice cu ființe care sunt invizibile percepțiilor lor trei dimensionale.

De fapt, mai există încă mulți oameni care pot crede că realitatea este NUMAI trei dimensională. Pot face o concesie și să admită că se întâmplă ceva diferit atunci când meditează sau visează, dar explicația trebuie să fie înrădăcinată în gândirea lor trei dimensională.

·    În percepția noastră, noi putem vedea că în ACUM-ul vostru există mai multe realități. Este realitatea celor care pot crede numai în lumea lor trei dimensională și nici măcar nu-și pot imagina că orice altă componentă a vieții lor este ”reală”.

·     Există o altă realitate în care unii cred că meditațiile lor patru dimensionale și visele sunt o prelungire a sinelui lor fizic, care este ”sinele lor real”. Prin urmare, aceste meditații și vise ”pot fi” o formă de comunicare cu sinele lor interior. Cu toate acestea, sinele lor fizic este sinele lor cel mai înalt și/sau principal.

·       Există și o realitate în care unii se gândesc sau cred că visele, meditațiile și imaginația lor pot veni de la sinele lor interior pentru a le ajuta sinele ego în viața de zi cu zi.

·    Din fericire, există și un număr tot mai mare de oameni, dar totuși un procent destul de mic încă, care cred că există o componentă mai înalt dimensională a propriei lor ființe care rezonează la o dimensiune mai înaltă a realității.

·       Unii din acest grup cred că rezonanța lor mai înaltă poate, și o și face, să-i ajute în viața lor de zi cu zi.

Voi, cei pe deplin treziți, înțelegeți acum motivul pentru care tranziția voastră în realitățile mai înalte durează atât de mult? Pe de altă parte, există mulți oameni care sunt pe deplin treziți la, și conștienți de, propria lor natură multidimensională.

Acești oameni pe deplin treziți sunt mai mult decât pregătiți să-și activeze pe deplin percepțiile cinci dimensionale pentru a percepe realitatea care rezonează chiar dincolo de conștiința lor trei dimensională/a Undelor Beta și chiar de conștiința lor patru dimensională/a Undelor Alfa.

După cum am spus de multe ori, cineva poate percepe doar realitatea care rezonează la starea sa de conștiință. Pe de altă parte, există o creștere rapidă în procentajul oamenilor care încep să se trezească la stările lor mai înalte de conștiință.

Prin urmare, ei încep să-și amintească visele, au suficient de multă încredere în ”imaginația” lor pentru a o transforma într-o ”nouă idee”, să permită ca gânduri și idei cu totul noi să intre în mințile lor și au încredere în mesajele interioare care le apar brusc în minte sau în corp, în timp ce-și trăiesc viața de zi cu zi.

Aceștia sunt cei care vor fi capabili să îmbrățișeze în mod conștient realitatea că Pământul NU este singura planetă care are viață simțitoare. Mulți din acest segment de populație pot îmbrățișa chiar și faptul că oamenii de pe Pământ NU sunt cele mai evoluate ”ființe simțitoare” din imensa voastră galaxie.

Vedeți care este provocarea pentru Pământ? Există multe populații foarte diferite ale omenirii care gândesc și cred în moduri foarte diferite. Cum poate ajunge această populație a Pământului la o stare de conștientizare coerentă în care fiecare să poată, ca măcar, să accepte că alții pot percepe versiuni foarte diferite ale realității?

Noi, Familia voastră Galactică, putem înțelege cât de dificil poate să fie pentru aceia dintre voi care puteți îmbrățișa stările de conștiință, percepțiile și experiențele cinci dimensionale în timp ce trăiți și supraviețuiți în realitatea voastră zilnică trei dimensională.

Dorim să vă felicităm pentru faptul că găsiți nenumărate moduri unice în care vă adaptați la o experiență foarte dificilă și extrem de unică. Din moment ce Pământul a devenit ”creuzetul” a multor ființe stelare diferite care provin din multe zone diferite ale Galaxiei voastre Calea Lactee, precum și din Galaxia Andromeda, există o mare diversitate pe o singură planetă.

Tipul de diversitate planetară de care se bucură Gaia este destul de unică, dar mare parte din motivul acestei diversități a locuitorilor se datorează faptului că ființele au venit din multe lumi stelare diferite pentru a se stabili pe Pământ.

De exemplu, mulți Pleiadeeni, Siriusieni, Draconieni și Venusieni, precum și membrii ai altor galaxii învecinate care au dorit să aibă experiența de a trăi pe o planetă a liberului arbitru care se baza pe separare și legea cauzei și efectului.

Unele ființe au venit din diferite alte Galaxii, cum ar fi Galaxia Andromeda, http://earthsky.org/clusters-nebulae-galaxies/andromeda-galaxy-closest-spiral-to-milky-way pentru a explora și de multe ori a rămâne în experimentarea Pământului ascendent. Am dori să vorbim puțin despe Galaxia Andromeda.

În primul rând, am vrea să punem în evidență faptul că Pământul nu este nici măcar un punct pe o hartă universală http://atlasoftheuniverse.com/localgr.html Această hartă marchează cu galben cele trei ”galaxii locale” ale propriei voastre Galaxii Calea Lactee, Galaxia Andromeda precum și Galaxia Triangulum.

Să fiți conștienți de evoluția conștiinței voastre personale influențează foarte mult ”simțul vostru de sine”. Începeți ca un copil în care simțul vostru de sine este conectat cu cel care vă hrănește și are grijă de voi. Pe măsură ce vă maturizați într-un adult simțul vostru de sine depinde foarte mult de ceea ce faceți și de modul în care starea voastră de conștiință influențează ceea ce faceți.

Dacă starea voastră de conștiință este condusă de frică, atunci s-ar putea să simțiți că trebuie să lucrați ”din greu” și vă confruntați cu multe dezamăgiri. Această stare de conștiință guvernată de frică crează un simț al SINELUI în care voi sunteți o ”victimă” care nu este capabilă să găsească iubire și siguranță într-o lume ostilă.

Cu toate acestea, dacă puteți găsi o cale să vă ridicați deasupra dificultăților vieții de zi de zi, simțul vostru de sine se va expansiona într-un sentiment de învingător. Când sunteți în stare să vă transmutați simțul de sine din victimă în învingător, simțul vostru de sine va include capacitatea voastră în continuă expansiune de a vă câștiga stăpânirea asupra vieții voastre. Prin urmare:

·       Pe măsură ce vă dați seama că ați găsit calea de a vă ridica deasupra a ceea ce vă ținea înainte jos –  câștigați un simț de a fi sinele vostru independent, personal.

·      Pe măsură ce vă puteți da seama că există versiuni mai înalt dimensionale ale sinelui vostru care sunt într-o permanentă conexiune cu voi – câștigați un simț de a fi sinele vostru multidimensional.

·     Pe măsură ce câștigați o conexiune conștientă cu propriile voastre expresii mai înalte ale sinelui – câștigați un simț de a fi SINELE vostru Mai Înalt.

·       Pe măsură ce câștigați o conexiune conștientă cu SINELE vostru Mai Înalt, vă amintiți că ați venit pe Pământ pentru a ajuta la ascensiunea planetară. Vă puteți apoi aminti că, pentru a vă îndeplini misiunea aleasă, va fi nevoie să vă expansionați simțul de sine pentru a vă cuprinde sinele planetar.

·       Pe măsură ce deveniți din ce în ce mai confortabili cu ”sinele vostru planetar” începeți să vă expansionați în simțul sinelui vostru galactic.

Pe măsură ce fuzionați cu simțul vostru de sine mai înalt, planetar și galactic, vă recâștigați percepțiile multidimensionale pe care le-ați pierdut de-a lungul multelor voastre încarnări pe problematica planetă Pământ. Prin intermediul percepțiilor voastre expansionate începeți să vă amintiți:

·    Lumea Natală sau Nava Stelară de pe care Sinele vostru Mai Înalt vă ghidează în fiecare moment al ACUM-ului.

·       De ce ați venit pe Pământ în acest ACUM vital al transmutării.

·       Cum puteți comunica cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional.

·     Cum puteți urma directivele propriului vostru Sine Mai Înalt pentru a vă aminti misiunea pe care v-ați ales-o înainte de a vă lua această întrupare.

·     Cum puteți rămâne împământați în realitatea voastră trei dimensională în timp ce conștiința voastră este inter-conectată cu expresiile voastre mai înalt dimensionale ale SINELUI.

·       Cum vă puteți aminti și îndeplini contractele de dinainte de naștere.

·  Cum îi puteți ajuta pe alții și planeta să intre în și prin sub-planele mai înalte ale spațiului/timpului și în cinci dimensionalul ACUM al lui UNU.

Ne dăm seama că una dintre cele mai mari provocări ale voastre este echilibrarea realității voastre trei/patru dimensionale cu nou descărcatele stări de conștiință cinci dimensionale, precum și cu toate percepțiile voastre în continuă expansiune cinci dimensionale.

Pentru că voi sunteți pionierii unei noi frecvențe a realității, voi faceți parte din acea minoritate a omenirii care s-a oferit voluntar să intre în ACUM-ul tranziției dintr-o realitate spațiu/timp trei dimensională într-o realitate cinci dimensională care se bazează pe ACUM și AICI.

Mulți dintre voi curajoșii noștri pionieri pentru o nouă octavă a realității sunteți îngrijorați de nivelul de haos din viața voastră trei dimensională. Vă reamintim că întotdeauna schimbarea este precedată de haos. Haosul pune în lumină ceea ceea nu mai funcționează în noile voastre frecvențe mai înalte. Pe cât de inconfortabil ar putea fi acest haos, vă cerem să încercați să îmbrățișați haosul.

Atunci când îmbrățișați haosul, el nu mai este dușmanul vostru. Îmbrățișarea haosului vă permite să descoperiți și să trăiți cea mai nouă versiune a SINELUI vostru pe care sunteți pregătiți acum să o descărcați în simțul vostru de sine aflat în continuă expansiune. În acest fel, haosul nu mai este dușmanul vostru, ci prietenul vostru care vă arată ceea ce nu puteți expansiona în dimensiunile mai înalte.

Gândurile, emoțiile, câmpurile de energie și formele gând care sunt inter-dimensionale deschid calea pentru a vă ajuta să vă adaptați pe deplin la trăitul într-o realitate multidimensională în care legile voastre fizice ale timpului și spațiului nu mai funcționează.

Aceia al căror simț al sinelui include numai conștiința și realitatea lor trei dimensională vor rata probabil multe dintre evenimentele mai înalt dimensionale care vor fi perceptibile numai celor care și-au expansionat conștiința, și prin urmare, simțul de sine în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Cei care sunt ”doar un om 3D”, nu vor fi capabili să perceapă întoarcerea percepțiilor lor patru și cinci dimensionale deoarece sunt prea ocupați cu solicitările vieții lor fizice. Ei nu vor găsi timp să mediteze, să-și expansioneze conștiința și să vadă aure sau să simtă chemarea propriului lor Sine Mai Înalt.

Aceasta nu este o alegere bună sau rea. Este pur și simplu alegerea lor. Nu toți cei care poartă un corp fizic s-au încarnat pe Pământ pentru a experimenta și ajuta la ascensiunea planetară. Sunt milioane de oameni buni și iubitori care nu sunt interesați de acest gen de informații.

Prin urmare, vă spunem acelora dintre voi care sunteți pregătiți să vă împărtășiți experiențele să vă uitați mai întâi la aura persoanei cu care vorbiți. Uitați-vă chiar deasupra capului lor pentru a vedea dacă sunt conectați în mod conștient cu expresiile lor mai înalt dimensionale ale sinelui. Dacă percepeți un gol, veți ști că ei nu sunt pregătiți să intre în experimentarea ascensiunii.

Vorbiți despre vreme sau despre victoriile și provocările voastre comune și vedeți-vă apoi de drumul vostru. Vă spunem acest lucru pentru ca să nu vă confruntați și voi cu dificultățile pe care mulți ”vestitori ai schimbării” le-au experimentat atunci când au încercat să treacă în următoarea frecvență mai înaltă a realității.

Dacă simțiți că este alegerea voastră să lucrați cu populația care nu este încă pregătită pentru schimbarea planetară, atunci binecuvântări vouă și amintiți-vă să fiți răbdători. Vă reamintim tuturor că fiecare dintre voi este iubit și susținut de către prietenii și familia voastră mai înalt dimensională. Vă reamintim și faptul că voi NU v-ați părăsit realitatea voastră mai înalt dimensională.

·       De fapt, atunci când v-ați bi-locat în corpul vostru pământesc, voi v-ați expansionat ”simțul de sine” în jos din frecvența Sinelui vostru Galactic ...

·       Apoi v-ați expansionat frecvența în frecvența Sinelui vostru Planetar ...

·       Apoi în frecvența Sinelui vostru Mai Înalt ...

·       Apoi v-ați expansionat conștientizarea de a fi Sinele vostru Multidimensional ...

·       Și în cele din urmă v-ați expansionat simțul de sine pentru a include experiența de a fi sinele vostru personal.

Prin urmare, voi NU v-ați diminuat adevăratul vostru SINE în nici un fel. Cu toate acestea, timpul, separarea, polaritatea și munca din greu a celei de-a treia dimensiuni v-au făcut să uitați că sinele vostru uman este, de fapt, cea mai joasă octavă a SINELUI vostru Multidimensional.

Mulți dintre voi ați ales să abordați problemele nerezolvate din alte încarnări pentru a vă împuternici foarte mult stima de sine și să vă expansionați simțul de sine pentru a îmbrățișa expresiile mai înalt dimensionale, precum și întruparea voastră fizică actuală.

Dar, vă rugăm să nu uitați că voi NU V-AȚI PĂRĂSIT NICIODATĂ expresia mai înalt dimensională a sinelui vostru. Ceea ce s-a întâmplat este că în timpul lungilor voastre excursii în dimensiunile a treia/patra a realității, ”simțul vostru de sine” a ajuns să fie limitat la sinele vostru trei dimensional.

Această experiență este ca și cum v-ați simți picioarele mergând printr-o apă tulbure, v-ați simți corpul într-o apă mai curată și ați experimenta aerul și soarele pe partea de sus a corpului vostru și pe față.

VOI sunteți picioarele voastre din apa tulbure.
VOI sunteți capul vostru cu briza și lumina mai înaltă.
VOI sunteți și lumina care vă mângăie fața și vă furnică prin creștetul capului.
         Vă rugăm să vă amintiți că tot VOI sunteți și noroiul prin care mergeți.

Simțiți toate aceste expresii ale sinelui vostru în ACUM-ul lui UNU.
Înțelegeți că voi sunteți și ”ACUM-ul lui UNU” pe care îl simțiți intrând prin chakra voastră coroană.
VOI sunteți ”Totul în Toate”.

Pe măsură ce intrați din ce în ce mai profund în realitatea cinci dimensională care se întrepătrunde tot mai mult cu lumea astrală patru dimensională a meditațiilor și viselor voastre, și cu viața voastră trei dimensională de pe Pământul fizic, Simțul vostru de SINE se expansionează pentru a include din ce în ce mai multe frecvențe ale SINELUI vostru Multidimensional înnăscut. 

Noi, Familia voastră Galactică, vă reamintim să vă trimiteți simțul vostru de sine aflat în continuă expansiune în miezul planetei Pământ a lui Gaia pentru a vă împământa câmpul vostru de energie uman, multidimensional în câmpul de energie planetar, multidimensional al lui Gaia.

În acest fel, în timp ce câmpurile voastre de energie trei/patru dimensionale fuzionează în UNA, și oamenii și planeta fuzionează în UNA. Aceia dintre voi care ați ales să vă luați un vehicul pământesc în acest ACUM pentru a o ajuta pe Gaia cu transmutarea Ei, vă veți transmuta propriul vostru sine în timp ce, simultan, o transmutați și pe Gaia.

Noi vă ajutăm la nașterea/crearea ”Noului Pământ” cinci dimensional în miezul Pământului trei dimensional. Voi vă trimiteți, de asemenea, sămânța visurilor voastre patru dimensionale și a aspirațiilor voastre pentru o NOUĂ VIAȚĂ în miezul planetei în timp ce plantați acea sămânță și în miezul vehiculului vostru pământesc personal.

·       În timp ce vă expansionați simțul de sine pentru a vă include SINELE Planetar ...

·       Voi vă expansionați conștiința pentru a vă include SINELE Galactic ...

·       Ceea ce vă expansionează simțul de sine pentru a vă include SINELE vostru cinci dimensional ...

·       Care așteaptă unificarea cu VOI-ul de pe Noul Pământ cinci dimensional ...

·       Precum și cu VOI-ul Corp de Lumină de pe Navele voastre Stelare și Lumile voastre Natale!

A fost o așteptare lungă pentru curajoșii noștri pionieri care s-au oferit voluntar să ”o ajute pe Gaia cu Ascensiunea Ei”. Mulți dintre voi ați servit în nenumărate încarnări pe expresia trei dimensională a lui Gaia. Prin urmare, voi ați ajuns să o iubiți pe Gaia ca și pe Mama voastră. Vrem să știți că și Gaia vă iubește ca și pe copiii Ei.

Vă sfătuim să începeți să percepeți în mod conștient schimbările în percepția voastră legată de ”timp”. Când sunteți ocupați încercați să vă amintiți să vă acordați un moment din cinci dimensionalul ACUM pentru a intra în interiorul vostru și a vă SIMȚI SINELE Multidimensional din voi.

Îmbrățișați acea ființă SINELE vostru Multidimensional la fel de normal ca și cum ar avea două brațe și două picioare. De asemenea, acordați-vă un moment să simțiți multele versiuni ale ”simțului de sine” al vostru în ACUM-ul fiecărui moment.

În acest fel vă veți ajuta pe voi înșivă să încorporați tot ceea ce ați învățat în realitățile voastre trei și patru dimensionale cu cinci dimensionalul ACUM al ”simțului de sine” al vostru aflat în continuă expansiune.

Vă rugăm să vă amintiți că membrii Familiei voastre Galactice sunt tot timpul în voi. Prin urmare, voi nu sunteți niciodată singuri.

În UNUL acestui ACUM, NOI suntem VOI.

Arcturienii și membrii Familiei voastre Galactice




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.