sâmbătă, 30 iulie 2016

Schimbarea Liniei Temporale: Al Treilea Val al lui 2016


De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii,

Energiile pentru valul din Septembrie, a treia noastră amplificare pentru 2016, sosesc deja. Să recapitulăm: Primul val (ultima parte a lunii Decembrie 2015 – Ianuarie 2016) a avut drept scop dizolvarea programelor de învârtire în cerc care interferau cu percepția Umană a Schimbării în conștiință. Aceste programe care i-au obligat pe oameni să facă aceleași lucruri, să aibă aceleași gânduri și să repete aceleași credințe au fost demontate. Ca întotdeauna, colectivul recrează vechile tipare din obișnuință astfel încât există un decalaj între ceea ce se întâmplă și ceea ce colectivul poate percepe din cauza faptului că noi experimentăm timpul liniar. Aceasta este alegerea liberului arbitru al Oamenilor Creator-în-carnat, cu ADN puternic, care sunt capabili ca în mod colectiv să creeze realități.

Al doilea Val (Martie – Aprilie) a avut ca scop umbra; ființele necomplementare, programele, formele gând, emoțiile și credințele care sunt profund înrădăcinate în subconștientul colectiv. Acest nivel de lumină a fost (și este) un pic chinuitor pentru ființele dezarmonioase, atât Umane cât și non-Umane. Mulți Lucrători în Lumină simt impactul acestei curățări globale a lipsei de armonie, deoarece efectele ei se aplică fiecărei ființe de pe această planetă. Nici o piatră nu rămâne neîntoarsă în timpul unei schimbări dimensionale. Mulțumiri Lucrătorilor în Lumină care au avut viziunea și intuiția de a se pregăti pentru această fază. Aveți instrumentele, compasiunea și înțelegerea de a sta în propria voastră putere, nu contează cât de greu este să asiști și să experimentezi această curățare a conștientului colectiv.

Amintiți-vă că aceste valuri au un scop foarte profund în pregătirea și lansarea noastră în Nou. Aceste energii sunt o frecvență mai pură a luminii fotonice; frecvențe care sunt în mod obișnuit experimentate de realitățile mai înalte. Realitățile se bazează pe lățimi de bandă ale vibrațiilor. Rezonanța voastră vă determină realitatea pe care o proiectați în exterior – realitatea voastră personală, precum și cea colectivă. (Vibrație = vibrație) Lumina fotonică care are drept scop dizolvarea lățimilor de bandă ce nu mai servesc Voința Divină (rescrierea Universală) continuă să penetreze Sistemul nostru Solar, Gaia și conștiința noastră individuală.

Rezultatul Progresului Nostru: Tărâmurile Mai Înalte Doresc să se Conecteze cu Noi

Corpurile voastre încearcă încă să susțină o conștiință uriașă într-o formă minusculă. Acest lucru poate fi dureros, inconfortabil, obositor, stimulator ... tot ceea ce este necesar pentru a ancora acest nou nivel de lumină în conștiința colectivă. Acesta este motivul pentru care a fost făcută atât de multă pregătire în curățarea și îmbunătățirea corpului și susținerea lui în transformarea sa cristalină. Mențineți-vă vehiculul corp curat și în mișcare, curgere în acest flux nou de Lumină.

Nu uitați să raportați toate efectele nivelelor voastre Mai Înalte. Verificarea de seară cu Echipa voastră și ajutorul primit în revizuire ajută prin ajustări făcute în perioada de somn (această metodă a funcționat bine pentru mine timp de câțiva ani buni, încercați-o). O reamintire că sunteți monitorizați atât individual cât și ca și colectiv. Plângerile legate de simptomele exterioare sau interioare încetinesc procesul colectiv. Suntem pe deplin capabili de această evoluție, Dragilor. Pe măsură ce întruparea și contactele se intensifică (sau încep) pentru mulți, împletirea câmpurilor de energie poate face ca corpurile să se simtă electrificate, spulberate, într-o stare de extaz sau non-existente.

Unii se simt ne-auziți, izolați sau singuri în această călătorie. Lăsați în urmă acele noțiuni de separare, iubiților. Noua experiență este străină nivelelor mai joase (minte, ego, emoții). Purtați-vă părintește cu ele, învățați-le să aibă răbdare cu transformarea. Echipele Mai Înalte aud totul, iubiților. Toate emoțiile, gândurile și cuvintele voastre intră în colectiv sortând cine-poate-gestiona-ce și când. Așa că, dacă dorim deplina accelerare posibilă pentru aceste valuri, este nevoie să fim Maeștri Umani – acum. Aceasta nu este o poziție de control, este una de grație, de compasiune și acceptare a rolului de Arătător de cale.

Chiar și cu intensa căldură interioară, senzațiile de a fi electrificat, activările nervului vagus (în curând un articol despre acest subiect) și dezvoltarea noilor glande pentru a putea gestiona această tranziție, noi persistăm în grație. Respirația Creatorului: Inspirăm și expirăm Pace, pentru a echilibra profunda neliniște care clocotește în populația globului.

August: Inventarierea Sănătății, Muncii în Lumină, Creativității

Al treilea nostru val începe să sosească deja. Potrivirea vibrațională va deveni mai vizibilă pe măsură ce Tribul de Vibrație Înaltă ancorează frecvențele libertății. Ați simțit acest lucru de ceva vreme; libertatea, încheierea, eliberarea treptată a realității mai joase. Și totuși spiritul vostru continuă să se expansioneze în vehiculul corp. De aici termenul de *întrupare*. Lăsați Lumina să intre, lăsați Sinele Mai Înalt să pășească în față. Creați atât de multă libertate câtă puteți în ceea ce privește rutina; va fi nevoie să vă jucați în fiecare moment cu acest nou nivel de lumină.

Conștientizarea multidimensională se intensifică în August, împreună cu claritatea, direcția și creativitatea după epurarea adusă de ultimul val. Folosiți ceea ce ați învățat, nu ignorați noua direcție. Mulți dintre voi veți fi relocați, veți călători pentru a pregăti valul din Septembrie. Folosiți impulsul dat de această fază pentru a înainta și a păși dincolo de vechiul vostru Sine. Pășiți dincolo de încă un alt nivel al vechii realități. Rezistența poate aduce depresie, confuzie și lipsă de armonie în corp. Urmați ghidarea Sinelui Mai Înalt; aveți încredere în inima voastră pe măsură ce aceasta fuzionează cu starea de conștiință Christică. Observați cum vă simțiți din ce în ce mai mult ca Adevăratul vostru Sine. Zâmbiți, respirați, totul este bine.

Vibrația joasă este ceea ce ea este; lăsați-o să-și aibă propria ei experiență. Ceea ce se joacă pe mica scenă a realității mai joase nu are nici un impact asupra misiunii globale a Ascensiunii. Sunt multe surprize care stau în fața realității mai joase, precum și a celei mai înalte. Trib de Vibrație Înaltă, voi știți ce este pe cale să se manifeste. Aveți încredere în ghidarea interioară în ceea ce privește călătoria voastră personală. Rămâneți în Serviciul Iubirii Divine. Luați parte la activități creatoare, jucăușe, de curățare, sănătoase pe măsură ce energiile se schimbă în luna August. Celebrați locul mai plin de ușurință, mai strălucitor și mai fericit din inima radiantă.

Punctul de cotitură: Pregătirile din August, Schimbarea din Septembrie

Unitatea este cheia în Conștiința Unității. Aceasta se aplică gândurilor, câmpurilor de energie și emoțiilor mai mult decât mediului fizic înconjurător. Mulți dintre voi va fi nevoie să-i susțineți și să fiți plini de compasiune față de alții în timpul acestei faze. Meditațiile Unității de Miercuri vă stau la dispoziție pentru a vă conecta eteric la Tribul Luminii și Tărâmurile Mai Înalte. Ne conectăm în acest fel din mai multe motive: Pentru a experimenta adevăratul/noul nivel de Pace Christică, pentru a ne simți puterea colectivă, pentru a vindeca colectivul și pe noi înșine, pentru a ajuta întruparea, pentru a ridica vibrația rețelei Inimii Umane și pentru a ne conecta unii cu ceilalți în timp ce ne împărtășim preocupările legate de locația fizică sau epuizarea fizică adusă de noul nivel de lumină. Este o activitate extrem de susținătoare; dacă nu participați, aruncați o privire motivului pentru care opuneți rezistență la a vă conecta cu alți Lucrători în Lumină în acest fel.

Declanșatoarele care vin

Sunt multe lucruri care se întâmplă în acest moment pentru a schimba vibrația înainte de a intra valul următor. Se pare că am avut o trecere dură în cel de-al doilea val, cu toate acestea vom crea o platformă mult mai înaltă pe care să stăm în luna August. Arătători de cale, urmați-vă direcționarea personală în ceea ce privește locația, alinierile și co-creația. O mare parte din acest val va fi resimțită ca un nou val de trezire – chiar și pentru Tribul Luminii – pe măsură ce Sinele Mai Înalt intră (ca întrupare mai deplină). Există un pic de reorganizare, amestecare a locațiilor și sarcini care se prezintă. Acordați atenție noii direcții, obiectivul nostru este să avem un influx foarte puternic pentru a aduce Omenirea în aliniere cu inima sa.

Poarta Leului (8 August) și 21 August sunt declanșatoarele noastre colective în această lună. Valul din Septembrie începe în jurul datei de  9 – 11 Septembrie cu maximumul curgerii valului în 26 – 29 Septembrie. Recunoștință pentru că mai suportați, inimi dragi. Sunteți recunoscuți, sunteți prețuiți. Așteptați-vă la strălucire, preaiubiților.

În Iubire, Lumină și Serviciu,

Sandra


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.