vineri, 22 iulie 2016

Susțineți-vă Revendicările Acum – Consiliul


Prin Ronald Head

Este momentul ca acum să vă susțineți revendicările. De ani de zile v-am vorbit prin mai multe canale despre o mare varietate de lucruri, dar acestea au fost centrate întotdeauna în jurul unui anumit subiect. Nu ne-am îndepărtat niciodată prea tare de el și nici n-am lungit vorba.

V-am vorbit despre faptul că sunteți cu toții ființe energetice. Nu ați întâmpinat probleme în a înțelege intelectual acest lucru.

Am vorbit despre faptul că sunteți conștienți că voi sunteți numai o mică parte din adevărata voastră ființă. Cei mai mulți dintre voi nu ați avut probleme nici cu acest fapt.

Am vorbit despre faptul că, având în vedere cele două afirmații de mai sus, voi sunteți un aspect, o față, un braț dacă vreți, a Întregului Divin. Cei mai mulți dintre voi ați fost în stare să fiți de acord intelectual cu acest fapt.

Am putea continua în acest fel, dar cred că ați înțeles. Ceea ce vrem să subliniem este că există o prăpastie imensă între înțelegerea intelectuală, chiar acordul cu o afirmație sau o învățătură, și a face din ea adevărul care stă la baza ființei tale. Și din această cauză, cea mai mare parte a darului acestor adevăruri rămâne nerevendicată de voi.

Acum, noi știm că, desigur, nu asta este intenția voastră. Acesta este rezultatul faptului că adevărul v-a fost ascuns timp de atât de multe vieți. S-a bătut atât de mult toba pe lipsa voastră de însemnătate și presupusa voastră nevrednicie. Și când nu a fost folosită durerea voastră personală, ați fost obligați să fiți martori la durerea altora. Acestea au fost într-adevăr lecții puternice. Și continuă să fie folosite.

Dar acum a sosit timpul. Este timpul să înțelegeți unde sunteți și despre ce este vorba. A sosit momentul să înțelegeți de ce. Și mai presus de toate, a sosit momentul ca în sfârșit să vă revendicați adevărata voastră identitate. Acest lucru va avea un efect cu mult mai mare decât refacerea propriei voastre vieți, pe care aceasta o va face. Ea va crea reverberații prin tot câmpul de energie al speciei voastre, al lumii voastre și mult dincolo de orizontul imaginației voastre actuale.

Vă place să vă numiți lucrători în lumină, ființe de lumină, războinici ai luminii, iar alții se numesc pe ei însiși îngeri, etc. Dar puțini dintre voi înțeleg cu adevărat ceea ce spun. Este în regulă, dar a sosit momentul acum să fiți ceea ce v-ați propus să fiți în adevărata voastră deplinătate. Și este timpul să treceți de la înțelegere și dorință la cunoaștere și ființare. Este momentul să vă revendicați și însușiți adevărul despre cine sunteți.

Faceți în mod conștient acest lucru. Faceți-l cu o profundă intenție. Faceți acest lucru cu toată puterea voastră. Și faceți-l cu înțelegerea că este adevărat pentru fiecare dintre voi, chiar și pentru aceia cu care nu sunteți de acord.

Când începeți să treceți prin viață cu această cunoaștere, viața voastră nu va avea altceva de făcut decât să devină ceea ce voi vedeți în iubire. Voi sunteți, la urma urmei, și întotdeauna ați fost, creatorii ei. Dar în trecut le-ați permis altora să creeze o mare parte din ea pentru voi. Pur și simplu fiind de acord că ceea ce vi se spune este modul în care se și întâmplă.


Acum am vrea să vă vedem revendicându-vă puterea a ceea ce voi sunteți și să începeți să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind acea putere. A sosit timpul.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.