duminică, 10 iulie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XIII


Capitolul XIII
Fuzionarea cu Sinele Vostru Cinci Dimensional
Arcturienii și Pleiadeenii prin Suzanne Lie

Salutări, noi, Arcturianul, Pleiadeanul și expresiile mai înalte ale SINELUI vostru suntem în procesul de a ne alătura câmpurilor voastre de energie cinci dimensionale și mai mult. Această alăturare, care va avea loc numai atunci când sunteți pregătiți, va curge în câmpurile voastre de energie trei/patru dimensionale.

Când voi/noi ne amestecăm, ceea ce este un salt de octavă dincolo de rezonanța voastră actuală, cu rezonanța voastră de bază trei/patru dimensională, veți intra într-un sistem de operare complet diferit.

Prin sistem de operare vrem să spunem că voi veți procesa realitatea într-un mod diferit cu sistemul vostru de operare cinci dimensional decât ați procesat-o cu sistemul vostru de operare trei/patru dimensional. De exemplu, în lumea voastră fizică voi sunteți guvernați de timp. Pe de altă parte, în dimensiunea a cincea sunteți guvernați de ”AICI și ACUM”.

În realitatea trei/patru dimensională există spațiu,
Dar în lumea cinci dimensională există aici.

În realitatea voastră trei/patru dimensională există separare,
Dar în dimensiunea a cincea exisă unitate.

În realitatea fizică trei/patru dimensională există limitare,
Dar în dimensiunea a cincea și dincolo de ea există multidimensionalitate.

În realitatea voastră cinci dimensională:

Mișcarea transmută în rezonanță

Gândurile transmută în realizări

Durerea transmută în libertate

Războiul transmută în pace

Somnul transmută în călătorie mai înalt dimensională

Meditația transmută în cunoaștere multidimensională

Individualitatea transmută în UNUL

Și planeta transmută în unitate cu galaxia sa

Vedeți imensa diferență dintre cele două octave ale realității?

Vă dați seama că în viața voastră zilnică, fizică voi existați în AMBELE realități?

Voi sunteți într-un proces de integrare zi-de-zi, minut-cu-minut, secundă-de-secundă a unei frecvențe de lumină în corpul vostru trei/patru dimensional, care este un salt de octavă dincolo de frecvența luminii pe care voi ați experimentat-o vreodată în oricare dintre încarnările voastre pe planeta fizică a lui Gaia.

Din fericire, multele voastre încarnări în Pleiade v-au dat experiența rezonării la un corp cinci dimensional. De asemenea, experiențele voastre din Templul Violet de pe Venus v-au oferit experiența de a vă schimba în mod activ rezonanța în octava următoare, mai înaltă.

Deoarece Pleiadele și Venus sunt în principal cinci dimensionale, învelișul conștiinței voastre a rezonat deja la dimensiunea patru dimensională mai înaltă și/sau cinci. Ba mai mult de atât, atât Pleiadele cât și Venus au o frecvență de bază patru înaltă și de prag către dimensiunea a cincea.

Din aceste perspective ați putea spune că vă începeți călătoria din punctul de mijloc al traversării voastre către ”vârful muntelui”. Pe de altă parte, pe parcursul încarnărilor voastre pe versiunea foarte rănită a dragii de Gaia, pe care v-ați luat și actuala încarnare, v-ați început călătoria chiar din fundul unei văi foarte adânci.

”Da, deși te plimbi prin valea umbrei morții, nu te temi de nici un rău pentru că tu ești cu tine.” Acel ”tu”, care este UNA cu Sinele tău Mai Înalt, trăiește în rezonanța lui ”Tot Ceea Ce Este”. Fie că sinele vostru trei dimensional este conștient sau nu, voi sunteți într-o conexiune constantă cu Sinele vostru Mai Înalt.

Această conexiune este cea mai mare binecuvântare care poate fi găsită în timp ce călătoriți prin valea umbrelor celei de-a treia dimensiuni. În această vale adâncă trei dimensională se află umbra TUTUROR încarnărilor voastre trei/patru dimensionale pe care vi le-ați luat vreodată pe planeta Pământ.

Înainte de a putea ajunge în vârful muntelui, străbătând valea, trebuie să vă înfruntați, trăiți, iubiți, vindecați și eliberați toate umbrele Sinelui vostru pe care le-ați adunat în nenumăratele voastre încarnări crezând că voi sunteți doar corpul vostru fizic. Dar cum ați putea trece prin toate experiențele acestea într-o realitate legată de timp cum este planeta Pământ?

Răspunsul este că nu puteți. Va fi nevoie să intrați în stările voastre de conștiință cinci dimensionale și mai mult în care trăiți în ACUM-ul lui UNU. În stările voastre de conștiință cinci dimensionale voi știți că nu sunteți DOAR corpul care trece printr-o perioadă dificilă în adaptarea la lumina cinci dimensională.

VOI sunteți valea, VOI sunteți muntele, ȘI VOI sunteți vârful muntelui. Dar tot VOI sunteți și valea umbrelor morții. Dar moartea nu este un sfârșit. Moartea este o tranziție dintr-o frecvență a realității într-o frecvență mai înaltă a realității.

Ascensiunea poate fi simțită foarte asemănător cu moartea corpului vostru fizic. Pentru a ascensiona, sau a muri, voi trebuie să DAȚI DRUMUL. Acum, când spunem ”muriți” nu vrem să spunem murit în sensul că corpul vostru fizic nu mai există. Când spunem ”muriți” vrem să spunem că voi muriți pentru vechea credință că voi sunteți NUMAI corpul vostru fizic și că dacă corpului vostru fizic i se întâmplă ceva acest lucru vi se întâmplă și vouă.

Acum, în timp ce vă purtați corpul fizic poate părea că ceea ce i se întâmplă corpului vostru fizic vi se întâmplă și vouă, mai ales atunci când încă mai operați din sistemul vostru de operare trei/patru dimensional. Cu toate acestea, atunci când vă permiteți să vă expansionați în sistemul vostru de operare cinci dimensional, vă dați seama că VOI sunteți esența care se află în corpul vostru.

VOI sunteți ”ființarea” care face ca corpul vostru să fie viu. Prin urmare, VOI aveți posibilitatea de a expansiona conștiința acelui corp fizic. Voi aveți abilitatea de a ridica vârful muntelui în timp ce urcați muntele.

Cu alte cuvinte, în timp ce treceți prin viața voastră de zi cu zi în care VĂ purtați corpul trei/patru dimensional, voi puteți trece în același timp prin procesul continuu al transmutării corpului vostru fizic trei dimensional și al corpului vostru astral patru dimensional în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Provocarea voastră majoră în această transmutare va fi că indiferent de cât de mult ați studiat, indiferent de cât de siguri sunteți în ceea ce privește:
   Cine veți fi,
          Unde mergeți,
                 Cum este să vă întoarceți pe nava voastră,
                       Când va avea loc această transmutare sau
                              Cum vă veți aprinde în Corp de Lumină,
Corpul fizic pe care îl purtați nu va putea înțelege pe deplin procesul prin care treceți.

Prin urmare, există întotdeauna o îndoială. Procesul vostru este să iubiți acea îndoială, să îmbrățișați acea îndoială pentru că îndoiala este suma raționării trei dimensionale pe care voi ați învățat-o pentru a vă putea confrunta cu o realitate trei dimensională care nu se bazează pe ADEVĂR. În fapt, realitatea voastră trei dimensională se bazează pe iluzie.

Prin urmare, în loc să vă eliberați de îndoială, faceți din ea cel mai bun prieten al vostru. Permiteți-i acelei îndoieli să vină în conștientizarea voastră și spuneți ”Ești sigură de asta? Hai să intrăm în meditație și să discutăm cu expresiile noastre mai înalte ale sinelui.”

În acest fel, voi stați pe scaunul șoferului. Este minunat că citiți multe lucruri, că studiați multe lucruri, pentru că vă expansionați mintea și vă activați mintea multidimensională atunci când vă expuneți la stimuli unici.

Este, de asemenea, minunat atunci când vă îngăduiți ca încet, cu grijă și pas cu pas să integrați aceste informații noi în realitatea voastră fizică și în propriul vostru corp fizic. În acest fel, voi puteți experimenta cu calm transmutarea că trebuie să fiți dispuși să dați drumul la tot ceea ce ați învățat, studiat și/sau lucrat din greu să dobândiți în realitatea voastră fizică.

Acum, când spunem ”dați drumul” asta nu înseamnă că trebuie să vă părăsiți casa, să nu vă mai plătiți facturile, să nu mai mergeți la lucru, etc. Ceea ce vrem să spunem este că trebuie să ”dați drumul” iluziilor în care ați crezut pe parcursul lungii perioade în care ați purtat un vehicul Pământesc.

Cel mai important, ”dați drumul” iluziei că v-ați pierdut capacitatea de a vă aminti să vă împărtășiți realitatea zilnică cu expresiile voastre mai înalt dimensionale ale sinelui. Cu alte cuvinte, ceea ce ați pierdut este conexiunea voastră naturală înnăscută cu expresiile voastre cinci dimensionale, și mai mult, ale sinelui vostru.

În timp ce mai purtați încă un vehicul omenesc, veți experimenta momente în care va trebuie să fiți pe deplin focalizați pe viața voastră în dimensiunea a treia. Există și momente în care veți dormi sau medita astfel încât să vă puteți experimenta vehiculul patru dimensional și viața voastră patru dimensională.

Și, există momente speciale în care este nevoie să meditați pentru a vă aminti cum se simte conștiința voastră cinci dimensională. Puteți experimenta această simțire în visele voastre cinci dimensionale. Dacă aveți aceste vise cinci dimensionale, vă rugăm să vă asigurați că le scrieți chiar în secunda în care v-ați trezit pentru că ele nu vor rămâne în creierul vostru trei dimensional.

Vă reamintim să vă documentați experiențele pentru că este important să vă mențineți încrederea pe care o aveți în SINELE vostru și încrederea pe care o aveți în procesul vostru. Și cel mai important, vă rugăm să vă țineți de încrederea pe care o aveți în sinele vostru interior, în sinele vostru patru dimensional, în sinele vostru mai înalt și în toate versiunile mai înalte ale sinelui vostru care sunt VOI.

Dar în care dintre aceste sine ale voastre, în care dintre aceste multe expresii ale SINELUI vostru veți avea capacitatea de a avea încredere? Răspunsul nostru este că trebuie să aveți încredere în fiecare dintre ele. Trebuie să aveți încredere în întregul VOI. Trebuie să aveți încredere în toate sinele voastre. Pentru că încrederea reprezintă acțiunea voastră de predare.

Dacă vă puteți preda în fiecare persoană, loc, situație și moment pe care l-ați experimentat în oricare dintre încarnările voastre, atunci veți fi în stare să aveți acea încredere de a vă preda expresiilor mai înalte ale SINELUI vostru care v-au ghidat prin fiecare dintre aceste experiențe în fiecare dintre încarnările voastre fizice.

Dacă vă puteți aminti acest proces, veți fi în stare să vă întoarceți în toate aceste nenumărate realități și să le trimiteți Iubire Necondiționată și Foc Violet. Vă puteți aminti și faptul că ele/voi au purtat un vehicul Pământesc în acel ACUM pentru a învăța mai multe despre trăitul pe o planetă care se află pe punctul de a transmuta într-o octavă următoare a realității.

Mai mult de atât, în toate încarnările voastre pământești ați avut nevoie să experimentați cum este să fii om pentru a înțelege mai pe deplin omenirea. Ați avut nevoie să înțelegeți modul în care funcționează dimensiunea a treia/patra pe măsură ce intrați în misiunea aleasă de voi de transmutare a acelei realități trei/patru dimensionale în dimensiunea a cincea.

Această înțelegere profundă a Pământului trei/patru dimensional vă învață să iubiți necondiționat realitatea transmutândă a lui Gaia. Profunda voastră înțelegere vă ajută și să:

Iertați necondiționat tot ceea ce ați experimentat în toate acele realități trei/patru dimensionale  și să acceptați necondiționat că tot ceea ce ați experimentat vreodată a făcut parte din ceea ce voi ați ales să experimentați pentru a vă putea pregăti mai bine pentru ascensiune.

Atunci veți fi în stare să iubiți necondiționat acel VOI care se află în procesul găsirii acelui voi multidimensional care a ascensionat deja și care sălășluiește deja în multe frecvențe mai înalt dimensionale ale realității.

Această fuzionare conștientă cu propriul vostru SINE Multidimensional vă conectează cu linia, descendența, descendența multidimensională a voi-ului în acest ACUM, acel VOI care ați fost întotdeauna.

Binecuvântări. Suntem fericiți să vă vedem pe atât de mulți dintre voi trezindu-vă pe deplin și pregătindu-vă să o ajutați pe Gaia cu ascensiunea Ei.


Sfârșitul Transmisiei


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.