sâmbătă, 30 iulie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XIX


Capitolul XIX
Scara Interioară spre Acasă
Pleiadeenii prin Suzanne Lie

Sunt Sharman. M-am întors din ultima mea vizită pe Pământ ca și ”om normal”. Am învățat multe și am dorit să împărtășesc cu voi ceea ce am descoperit. Desigur, mulți dintre voi cei de pe Pământ sunteți familiarizați cu ceea ce voi spune.

Cu toate acestea, sper ca percepțiile mele asupra realității voastre actuale pot, într-o oarecare măsură, să vă ajute în multele provocări cu care vă confruntați în prezent în versiunile realității voastre trei/patru dimensionale.

Au loc schimbări masive în corpul dragei de Gaia precum și în inimile și mințile multora dintre oamenii Ei. Pe de altă parte, sunt mulți alți oameni care par a cădea înapoi în frică, minciuni și înșelăciune în loc să meargă înainte în iubirea necondiționată și adevărul cosmic.

Acest lucru este ceva destul de comun ca o realitate aflată pe punctul transmutării să experimenteze această formă de realitate duală. Ceea ce se întâmplă este că locuitorii lui Gaia decid dacă sunt pregătiți să privească adânc în interior pentru a se curăța de PROPRIILE lor frici vechi.

Din momentul în care propriile lor frici sunt recunoscute în mod conștient și iertate, ei pot mai bine întâmpina noile versiuni ale realității care se bazează pe iubire și unitate. Pe perioada acestei tranziții energetice în următoarea octavă a conștiinței voastre, ”versiunea principală a realității voastre” se va schimba de la o zi la alta.

Uneori realitatea voastră va simți această schimbare de mai multe ori pe zi sau de la oră la oră. De multe ori vor exista nenumărate ”viziuni ale altor realități” care vor pluti prin conștientizarea voastră mai repede decât le puteți interpreta. Prin urmare, va fi nevoie să vă amintiți să intrați în ”Spațiul vostru Interior”.

Cei care nu sunt pregătiți să facă trecerea în următoarea Octavă a Conștiinței și Octavă a Realității, devin conștienți de acest fapt. Pe de altă parte, cei care sunt pregătiți pentru tranziție intră din ce în ce mai profund în ”simțirea” următoarei octave de rezonanță.  

Pe măsură ce vă continuați călătoria, veți descoperi că realitatea voastră exterioară este o expresie a propriei voastre realități interioare. Pentru că ați ales să fiți printre ”pionierii” acestei realități colective cinci dimensionale, v-ați plasat și sinele pe ”calea ascensiunii”.

Multe dintre realitățile voastre de pe Pământ trei și patru dimensionale se bazează pe găsirea individualității voastre, în timp ce a trebuit, de asemenea, să învățați cum să co-operați unii cu ceilalți pe o planetă foarte diversă. În acest fel, ați învățat din experiențele voastre și sunteți pregătiți să vă mutați în AICI-ul și ACUM-ul celei de-a cincea dimensiuni.

Pământul cinci dimensional este o realitate foarte specială pentru că ea este creată de către colectivul celor care și-au centrat viețile pe asistarea Ascensiunii Planetare. Cu toții aveți fețe și nume diferite și trăiți în culturi și expresii colective ale realității foarte diverse.

Pe măsură ce intrați în această schimbare de octavă, conștiința voastră va arunca câte o ocheadă în și afară din ACUM-ul cinci dimensional. Prin intermediul acestei ”ocheade” vă veți da seama că părăsiți ”viața așa cum ați știut-o în TOATE încarnările voastre fizice”.

Voi facerți parte dintre ”Deschizătorii” care și-au luat multe încarnări pe Gaia ca să-i pregătească pe alții să se mute în următoarea ”octavă a realității”. Prima dimensiune este o ”octavă a realității”. Dimensiunea a doua este o ”octavă a realității”. Dimensiunea a treia/patra este o ”octavă a realității”, iar dimensiunea a cincea este mai mult un fel de ”Octavă Maestru”.

O Octavă Maestru este una în care veți intra într-un Sistem de Operare total diferit. Cu toții v-ați inițiat propria călătorie în dimensiunile mai înalte și fiecare dintre voi aveți povestea voastră despre cum v-ați coborât frecvența suficient de mult pentru a vă ocupa vehiculul trei dimensional. Când eu, Sharman, am intrat pentru prima dată într-un vehicul fizic, m-am simțit de parcă m-aș fi lovit de o piatră.

Voi, ”Deschizătorii” v-ați oferit voluntar să:
Vă amintiți expresia mai înaltă a SINELUI,
Vă conectați conștient cu acea rezonanță a SINELUI vostru Multidimensional și
Să deschideți portaluri cinci dimensionale de Lumină
În timp ce, totodată, le împământați în miezul lui Gaia.

Ceea ce voi ”deschideți” de fapt sunt portalurile de frecvență care curg între expresiile mai înalt dimensionale ale lui Gaia și în miezul planetei Ei trei dimensionale. În timp ce faceți acest serviciu pentru Gaia, vă veți oferi și vouă înșivă aceiași experiență.

Voi sunteți pregătiți pentru ”saltul de octavă” din sistemul vostru de operare al ”timpului și spațiului” de la unu până la patru  dimensional în sistemul de operare cinci dimensional al ”aici și acum”-ului. Voi simțiți această schimbare în rezonanță prin experimentarea unei cunoașteri că ceva, și s-ar putea să nu știți ce, este într-o uriașă schimbare.

S-ar putea să nu înțelegeți cu exactitate ce se schimbă sau cum se va schimba, dar mulți dintre voi sunteți pregătiți să urmați acea curgere de schimbări în continuă expansiune în frecvențe din ce în ce mai înalte de rezonanță.

Unii dintre voi nu v-ați dat încă seama că sunteți ființe multidimensionale, totuși sunteți determinați să vă expansionați conștiința dincolo de brasajul furtunii de haos care precede toate schimbările.

Voi, curajoșii deschizători de portaluri, sunteți pregătiți să experimentați pe deplin haosul de montură care însoțește întotdeauna o schimbare în frecvență, cum ar fi tranziția pe care Gaia o experimentează acum.

Prin urmare, aș vrea să vă ajut să vă refaceți călătoria de la SINELE vostru Mai Înalt în vehiculul pământesc pe care îl purtați acum. Vă rog să vă amintiți că voi ”vă întoarceți la început pentru a descoperi exact unde vă aflați ACUM”.

Pe măsură ce treceți prin acest proces, veți începe să vă amintiți propria și personala voastră ”Scară Interioară”. Această scară nu este făcută din lemn, cărămidă, piatră sau orice altă materie fizică. Această scară este construită din PROPRIILE voastre stări de conștiință.

Ați folosit această Scară Interioară de fiecare dată când v-ați născut și de fiecare dată când v-ați întors la sinele vostru mai înalt dimensional.

Această ”Scară Interioară” începe din capătul de sus al scării atunci când v-ați început lunga voastră călătorie în jos în NAȘTERE ...

Haideți să începem din ACUM-ul în care v-ați luat actualul Vehicul Pământesc.



COBORÂREA ÎN FORMĂ ÎNAINTEA ASCENSIUNII VOASTRE ÎNAPOI ÎN LUMINĂ

Scara voastră Interioară începe în Chakra voastră Coroană și se termină atunci când sunteți pe deplin împământați în Prima voastră Chakră precum și în corpul planetei Pământ a lui Gaia.

Cea de-a șaptea chakră – Chakra Coroană
MINTEA INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați început călătoria voastră Inter-dimensională în forma fizică, Mintea voastră Multidimensională v-a dezvăluit Scara voastră Interioară pentru întoarcerea Acasă.

Cea de-a șasea chakră – Chakra Frunții
CEL DE-AL TREILEA OCHI INTERDIMENSIONAL
Pe măsură ce conștiința voastră multidimensională a intrat în cel de-al Treilea Ochi al vostru, Percepțiile voastre Multidimensionale v-au ghidat să vă alegeți realitatea voastră prezentă.

Cea de-a cincea chakră – Chakra Gâtului
EXPRIMAREA CREATIVĂ INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați trezit pe deplin Chakra Gâtului, comunicările voastre inter-dimensionale v-au ghidat pe parcursul călătoriei voastre în expresia voastră trei dimensională a SINELUI.

Cea de-a patra chakră – Chakra Inimii
IUBIREA ȘI VINDECAREA INTERDIMENSIONALĂ
Pe măsură ce i-ați permis Chakrei Inimii voastre să vă ghideze, v-ați putut aminti marea putere de vindecare a Iubirii Necondiționate.
  
Cea de-a treia chakră – Chakra Plexului Solar
PUTEREA INTERIOARĂ TREI/PATRU DIMENSIONALĂ
Pe măsură ce v-ați acceptat pe deplin puterea voastră multidimensională, puterile voastre trei, patru și cinci dimensionale au intrat online pentru a vă conduce vehiculul vostru pământesc.

Cea de-a doua chakră – Chakra Sacrală
NAȘTEREA ȘI RENAȘTEREA
În timp ce ați intrat în pântecele mamei pe care ați ales-o să vă creeze vehiculul pământesc, v-ați amintit legile inter-dimensionale ale nașterii și renașterii.

Prima chakră – Chakra Rădăcină
CONEXIUNEA CU PLANETA VOASTRĂ MAMĂ
Pe măsură ce v-ați amintit promisiunea voastră de dinainte de naștere de a vă lega de Gaia, ați promis să o protejați pe Mama Voastră Planeta Pământ.

Din nefericire,
Undeva în procesul de ”maturizare”,
Mulți dintre voi v-ați uitat adevăratul SINE și ați devenit ”doar” oameni!

Noi, vă reamintim ACUM, fericiți și cu mândrie, că v-ați ales actualul vehicul pământesc astfel încât să vă puteți conecta din nou cu adevăratul vostru SINE astfel încât să o puteți ajuta pe Gaia în Ascensiunea Ei Planetară.

Prin marea cunoaștere inter-dimensională a Minții voastre Multidimensionale, voi ați luat această decizie ca să puteți participa mult mai îndeaproape la procesul ascensiunii planetare.

V-ați pregătit pentru participarea voastră la ascensiunea planetară a lui Gaia luându-vă multe încarnări pe corpul lui Gaia pentru a o ajuta pe parcursul multelor Ei provocări din momentul căderii Atlantidei. Unii dintre voi ați lucrat să o ajutați pe Gaia în timpul marii provocări a căderii Atlantidei luându-vă un vehicul pământesc în Atlantida în timpul acelei ere.

Desigur, mulți dintre voi cei care ați ales să vă luați un corp în acel ACUM al Căderii Atlantidei, experimentaserăți deja multe încarnări acolo. De fapt, cei mai mulți dintre voi cei care ați ales să vă încarnați în Atlantida avuseserăți deja (asta este, în gândirea bazată pe timp) cel puțin o încarnare în Lemuria.

Pentru a fi mai exacți, cei mai mulți dintre voi cei care ați ales să ajutați în acest ACUM al ascensiunii planetare ați participat și în realitățile timpurii ale Lemuriei, în ceea ce numiți acum Oceanul Pacific precum și în Atlantida, în ceea ce este numit acum Oceanul Atlantic.

Mulți dintre voi ați intrat pe Gaia în timpul societăților Ei timpurii formate de către Pleiadeeni, Siriusieni și Andromedani. Unii din familia noastră Arcturiană mai purtau încă o formă atunci și am experimentat și noi viața pe Pământ în timpul erelor timpurii ale lui Gaia în care Ea a fost locuibilă numai pentru ființele patru/cinci dimensionale.

Când am venit prima dată, ”Mantaua” înconjura încă planeta ca un imens ”acvariu”. În timp ce Mantaua era încă intactă, Pământul era foarte sigur, iar temperatura era controlată întotdeauna ca să se potrivească cu nevoile locuitorilor ei.

În acel ACUM, diferiți locuitori au ales diferite zone și au creat un sistem climatic care era în concordanță cu Lumea lor Natală și/sau Nava Mamă. Cele mai multe Nave Mamă au rămas pe o orbită îndepărtată, astfel încât exploratorii timpurii pe Pământ să poată să-și viziteze casa lor de pe Navă oricând ar fi dorit.

Aceste ființe erau toate în deplinul control al propriei lor Minți Multidimensionale și funcționau în mod continuu din ceea ce ați numi acum cea de-a Șaptea Chakră, Chakra Coroană. Deoarece funcționau prin intermediul Minții lor Multidimensionale, ele puteau să-și amintească în mod conștient, să perceapă, să comunice și să interfațeze cu multe realități.

Ele aveau această abilitate pentru că conștiința lor era pe deplin multidimensională și puteau comunica în mod conștient cu TOATE expresiile dimensionale ale SINELUI lor în ACUM-ul lui UNU. Datorită multidimensionalității conștiinței lor, ele puteau experimenta nenumărate realități în același ACUM.

Mulți dintre voi faceți parte dintre CEI care au populat prima dată Gaia și mulți sunteți relativ noi pentru viața de pe planeta Pământ. Unii dintre voi v-ați întors pe Gaia pentru că știați că Ea are nevoie de voi pe perioada ACUM-ului ei de transmutare în următoarea Ei octavă a realității.

Unii dintre voi ați venit să experimentați o planetă aflată pe punctul transmutării în următoarea octavă, dar TOȚI ați venit ca să o ajutați pe Gaia. Unii dintre voi v-ați uitat contractul de dinainte de naștere de a ajuta la ascensiunea planetară, dar cei mai mulți dintre voi v-ați amintit acordul vostru viață după viață, după viață, ...

Acum sunteți dornici să o ajutați pe Gaia, deoarece ”durerile renașterii” au început. Ați putut vedea că acea realitate de pe Pământul trei/patru dimensional este într-o mare curgere și ați dorit să vă întoarceți pentru a-i ajuta pe locuitorii lui Gaia să-și creeze propria lor ”Scară Interioară spre Acasă”.

Pe măsură ce fiecare dintre voi își amintește ”cele șapte trepte ale ascensiunii”, vă veți aminti modul în care ați promis să ajutați la Ascensiunea Planetară a lui Gaia.

În timp ce vă îndepliniți promisiunea făcută lui Gaia, vă veți îndeplini și promisiunea pe care i-ați făcut-o sinelui vostru de a vă aminti SINELE și a vă aminti MOTIVUL acestei încarnări. Sunteți onorați să fiți în măsură să o ajutați pe Gaia în acest moment măreț, iar Gaia este onorată să aibă ajutorul vostru.

Din momentul în care contractul vostru de dinainte de naștere este îndeplinit,
Vă veți alătura lui Gaia în timp ce Ea transmută în Corpul Ei Planetă de Lumină cinci dimensional!

Noi, Pleiadeenii, Arcturienii precum și alți nenumărați membri ai Familiei voastre Galactice, vă trimitem Iubire Necondiționată și Foc Violet pentru a vă ajuta în timpul ”măreței voastre călătorii ACASĂ”.

Binecuvântări tuturor,
Sharman și Familia voastră Celestă și Galactică



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.