miercuri, 6 iulie 2016

Tot Ceea Ce Vă Doriți Vă Este Disponibil – Consiliul


Prin Ronald Head

Mulți dintre voi vă petreceți zilnic o mare parte din timpul vostru căutând, tânjind după, cerând lucruri care sunteți convinși că vă vor face viața mai bună. Mulți dintre voi cereți lucruri pe care le înțelegeți a fi în măsură să vă facă mai compleți. Și vă gândiți că, probabil, faceți ceva greșit sau că poate nu ați descoperit încă vreo cheie magică.

Vă vom spune că această tânjire este în mare parte o cunoaștere a ceea ce vă este posibil. Vă vom spune că tot ceea ce aveți nevoie vă va fi disponibil atunci când aveți nevoie. Este ceva greșit în a dori să ai acel ceva înainte de acest moment? Nu, nu este. De fapt, ”mai puțin probabil” ar fi un termen mai bun decât ”greșit”. Înseamnă asta că s-ar putea să nu-l aveți? Nu, bineînțeles că nu. Când erați tineri, nu ați avut o bicicletă chiar dacă v-ați fi putut descurca fără una? Deci, despre ce-i vorba?

Învățați. Învățați cine sunteți. Învățați de ce sunteți capabili. Învățați acum ceea ce deveniți – o altă bucățică adăugată puzzle-ului vieții voastre. Vi s-a spus recent că deveniți ființe multidimensionale. Că aveți instrumente noi, abilități noi. Ce înseamnă asta pentru lume?

Ca de obicei, vom sublinia că acest lucru va însemna un lucru diferit pentru fiecare dintre voi, chiar dacă vor exista mai multe asemănări.

Sunt printre voi unii cărora chiar le lipsește să aibă acele capacități pe care voi știți foarte bine că fac parte din voi. Simțiți ca și cum ar fi plasate într-un buzunar greșit. În mintea voastră nu există nici o îndoială că ele există. Și cereți din nou și din nou să vă ajutăm să vi le revendicați. Le vedeți peste tot în jurul vostru și totuși...

Vedeți voi, noi nu avem nici un control asupra darurilor voastre. Cine ar putea avea acel control? Bineînțeles că aceia sunteți voi. Deci, ce spunem?

Vă sugerăm să vă întoarceți privirea, intențiile, ”magneții manifestării” și cererile spre interior. Vorbiți cu Sinele vostru cu deplina înțelegere că voi sunteți o parte a lui/ei. Și aveți o înțelegere sigură a modului în care intenționați să folosiți acele manifestări atunci când apar.

Fiți siguri că dacă ar apărea brusc și dintr-o dată în realitatea voastră, acest lucru ar fi, să spunem, deconcertant. Dintr-o dată să auziți conversații peste tot în jurul vostru. Dintr-o dată să vedeți oameni trecând prin ușile și pereții voștri. Ar trebui să vă dați seama că vă treziți treptat nu pentru că ați fi făcut ceva greșit, ci pentru că se lucrează cu zonele voastre de confort. Ajungeți la o înțelegere cu Sinele vostru. Și magnetizați. Știți cum să faceți asta. Numai orientați-vă magneții spre interior. Acum, când vedeți că aceste lucruri sunt posibile pentru alții înțelegeți că este un moment al posibilităților.

Este un moment al posibilităților datorită energiilor actuale din lumea în care trăiți, nu pentru că noi spunem asta. Este ca și cum v-ați uita mai degrabă în toate buzunarele blugilor voștri decât pe podeaua din jurul vostru. Știți că acele lucruri nu se află pe podeaua din jurul vostru așa că încetați să vă mai uitați acolo.

Acum, dacă se poate, haideți să aruncăm o scurtă privire stării actuale a mediului vostru. Lucrurile par a fi puțin haotice și imprevizibile. Așa că, dați-ne voie să face noi o mică predicție. Noi prezicem că totul va fi bine. Nu v-ați fi gândit la asta de foarte multe ori în istoria voastră. Nu-i așa? Dacă ați fi stat în fața porților în timp ce Hunii s-ar fi apropiat de oraș, v-ați fi gândit că totul va fi în regulă? Și totuși, iată-vă aici, trăind într-o lume pe care nu v-ați fi imaginat-o atunci – nu v-ați fi imaginat-o nici cu puțini ani în urmă.

Totul va fi bine. De câte ori vi s-a spus ”Nu vă temeți”? De puține ori, credem. Vă va fi frică dacă credeți că lumea vi se întâmplă. Veți fi ne-înfricați dacă înțelegeți că voi sunteți co-creatorii ei. Gândurile, emoțiile, intențiile, credințele voastre au tot atât de mult efect asupra rezultatului pe care îl obțineți cât a oricui altcuiva. Și rezultatul fiecăruia are un efect. Vă spunem zâmbind, ”Votul vostru contează”. Iar sistemul este aranjat. De câte ori atunci când deschideți o ușă vedeți întunericul năvălind înăuntru și făcând dintr-o încăpere luminată una întunecată? Așa că, forța este cu voi.

Binecuvântări și iubire vouă în această zi.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.