duminică, 31 iulie 2016

Presupuneri


Această canalizare în direct a fost oferită în San Antonio, Texas
În data de 24 Ianuarie 2016 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări, dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Încă o dată, este nevoie să existe un timp de ajustare pentru cei din fața mea. Ajustarea este în realitatea voastră, discernământ și pentru paradigma existenței voastre. Chiar și pentru voi cei atât de treziți și de conștienți, acesta este doar un om care stă pe un scaun în fața voastră. Vocea este aceiași ca și cu un moment în urmă, dar aceia dintre voi care pot discerne știu că energia nu este aceiași.

Partenerul meu știe că este o energie plină de compasiune, binevoitoare care îl străbate și îi arată că a sosit momentul să-și părăsească corpul, și o face. Se dă la o parte într-un mod care este dificil de descris. El nu stă aici – nu chiar. Procesul său a curățat calea, nu pentru o preluare, ci pentru un parteneriat. Obișnuia să lucreze cu asta – a lucrat chiar prea din greu pentru asta – și apoi a învățat să dea drumul, iar în acel moment, mesajele au început să curgă.

La fel se întâmplă cu întreaga omenire. Partenerul meu a vorbit astăzi și ieri despre modul în care folosește sincronicitatea și nu logica pentru a-și ghida viața. Aici este inginerul care vă spune să nu folosiți logica!Este cu adevărat o combinație de procese, nu-i așa? Este logica supraviețuirii bazată pe bunul simț spiritual și o logică care spune că Spiritul cunoaște o imagine de ansamblu pe care voi nu o cunoașteți. Prin urmare, dacă puteți învăța să aveți încredere în Spirit, vă este disponibilă o imagine de ansamblu pe care nu ați fi putut-o avea niciodată de unul singur. Deci, în loc să vă luați după ceea ce știți, vă luați după ceea ce nu știți dar simțiți că este disponibil. Asta este sincronicitatea. Este un proces de a apela la un domeniu pe care îl aveți cu toții, dar greu de realizat – chiar greu. Trebuie să pășiți dincolo de ceea ce vă este confortabil și care a funcționat pentru voi toată viața.
Timpul de ajustare s-a încheiat, iar unii dintre voi îl simțiți. Aș vrea să stați o clipă și să respirați. Iată întrebarea ”Ar putea acest lucru să fie într-adevăr adevărat?” Chiar acum, acesta nu este doar un mesaj de la un om, ci este mai degrabă un Creator binevoitor din care faceți și voi parte, iar acest Creator începe să vă vorbească în limba voastră și într-un mod care crează o mare energie în această încăpere și pentru ascultători și care este cu mult mai mult decât cuvinte.

Aceste canalizări nu sunt despre informații. Ele sunt canalizări meditative în care eu doar stau și vă iubesc și, da, sunt și cei care ascultă și care simt și ei. Sunt și cei care vor fi pe un plan cu totul diferit decât sunteți voi chiar acum, o atitudine diferită de cea pe care o aveți voi și într-o paradigmă la un moment mai târziu, ascultând ceea ce numiți o înregistrare. Și ei o vor primi, la rândul lor, pentru că așa este Spiritul – atemporal.

Dar este mai mult. Dacă v-aș spune că Spiritul cunoaște potențialele celor care auziți asta vi s-ar părea prea ciudat? Spiritul cunoaște potențialele pentru cine are necazuri chiar acum. Zile de acum încolo, alții vor sta și vor asculta acest lucru și vor simți iubirea lui Dumnezeu. Este și asta prea ciudat? Și dacă v-aș spune că chiar ăsta a fost cazul, ați înțelege cât de aproape sunteți de Spirit chiar acum și câtă grijă vă este purtată?

Există un proces de care trebuie să fiți conștienți. V-am spus din nou și din nou că Ființa Umană care doar stă acolo așteptându-l pe Dumnezeu va sta mult și bine. S-ar putea să fiți conștienți de Spirit, de Marea Sursă Centrală și s-ar putea să fiți un credincios. S-ar putea să fiți un suflet bătrân care spune ”Da, îl simt; Îl cunosc!” Cu toate acestea s-ar putea să fiți frustrați că nu se întâmplă nimic și vreau să vă spun ce v-am mai spus și înainte: Trebuie să puneți mâna pe clanță și să deschideți ușa înainte ca ceva să se întâmple.

”Kryon, nu ne-ai spus tu să dăm drumul și să încetăm să încercăm din greu? Acum spui să trecem la acțiune. Care este asta?” Dragilor, să nu confundăm lucrurile! Ceea ce vă spunem este că trebuie să dați drumul propriilor voastre dispozitive și să aveți încredere în partea voastră Dumnezeu care nu folosește o paradigmă logică. Așa că sunteți implicați în mod activ în a da drumul!

Dar trebuie să o credeți. Credința este cheia. Trebuie să fiți într-un loc, poate chiar în genunchi, unde întrebați ”Dragă Spirit, spune-mi ce este ceea ce trebuie să știu. Sunt frustrat!” Apoi începe. Apoi încep soluțiile să apară. Acum, unii dintre voi au spus ”Ei bine, am făcut asta. Dar tot este un mister pentru mine ceea ce se întâmplă.” Da, într-adevăr, este un mister pentru că ați deschis ușa unui loc despre care nu știți nimic. Paradigma este diferită de ceea ce v-ați așteptat – încotro o luați când deschideți ușa. Trebuie să vă aruncați așteptările. Trebuie să vă aruncați logica. Aceasta este o acțiune dură pe care să o faceți, să dați drumul la ceea cu ce sunteți obișnuiți.

Trebuie să vă simțiți confortabil să deschideți ușa, să intrați și să spuneți ”Acesta este locul de care eu aparțin. Nu înțeleg nimic din el, dar doamne cât de bine mă simt!” Sunteți mai mult decât ați observat, dragilor. Noi mergem alături de voi tot timpul, dar în momentul în care voi spuneți ”Sunt aici, sunt pregătit, intru pe ușă” începe să se dezvolte un parteneriat care nu a existat înainte. Asta este numită liberă alegere.

Noua Paradigmă este Aici

Este interesant că în această nouă energie mai mulți oameni încep să se uite în jur. Sunt din ce în ce mai mulți care nu înțeleg metafizica sau canalizarea, dar totuși vin într-un loc ca acesta ca să-l audă pe Kryon oferind acest mesaj. Acest lucru crează apoi o energie, nu neapărat o înțelegere, dar o energie care spune ”În sfârșit, știu că pot deschide ușa fără frică!” S-ar putea să plece numai cu asta, dar asta este tot ceea ce ei au nevoie – asigurarea că Spiritul este o energie iubitoare a bunăvoinței și care care grijă de tot. Dar aș vrea să merg dincolo de deschiderea ușii la credință. Vedeți voi, în această energie există mai mult – cu mult mai mult. Am să folosesc o metaforă, o poveste.

Povestea Nevăzătorului

Un nevăzător a deschis ușa din față a noii sale vieți și a intrat. Nu poate să vadă nimic, dar știe că se află într-un loc special și face ceea ce face un nevăzător: Explorează încet, cu atenție. Își ia note mentale: aici se află ușa; aici este fereastra; aici este o cale de evacuare dacă am nevoie de ea; voi număra pașii; voi asculta cum sună; voi găsi bucătăria pentru hrană; voi localiza toate lucrurile de care am nevoie pentru supraviețuire, confort și a trăi. Voi explora și le voi găsi una după alta și voi ști unde se află totul. Voi muta lucrurile, dacă va fi nevoie, în imediata mea apropiere.

Odată ce nevăzătorul face acest lucru, se gândește ”Acum pot trăi aici. Deschid ușa și sunt în camera mea. Se simte bine; am găsit bucătăria; am găsit dormitorul și acum am tot ceea ce am nevoie pentru existență.” Apoi se așează și trăiește acolo timp de o lună, un an, o viață. Se simte confortabil în mediul său pentru că știe totul despre el. Va merge la mai multe întâlniri metafizice și va vorbi despre experiențele sale cu Spiritul. Va mărturisi că știe că îl are pe Dumnezeu în interiorul lui și va spune ”Eu sunt un suflet bătrân. Mă simt bine și văd mici schimbări în viața mea.” Dar mai sunt multe de venit.

Începe să audă despre instrumente noi care ar putea fi descoperite și se gândește la ele ”Am explorat fiecare crăpătură din zona mea – toate camerele din casa mea. Nu am găsit nimic nou.” Apare o mică frustrare pentru nevăzător. El vrea mai mult. În mod intuitiv știe că există, într-adevăr, mai mult. Se duce la o altă întâlnire unde se discută multe. I se spune ”Du-te caută.” Se uită din nou și nu găsește cu nimic mai mult decât a găsit înainte.

Apoi este vizitat de o persoană care nu este nevăzătoare, o persoană care poate vedea mult mai bine decât poate el. Această persoană era conștientă de lucruri de care el nu era. Vorbesc una alta și nevăzătorul îi spune celui care poate vedea ”Am căutat peste tot. Mă poți ajuta să găsesc ceva ce eu am ratat?” Cel care vede ascultă întrebarea și se uită prin cameră. El spune ”Ai găsit vreodată ascensorul? Este chiar în celălalt capăt al camerei.”

”Am crezut că era o fereastră. De ce ar fi acolo un ascensor?”

”Nu știai? Trăiești într-o clădire de 80 de etaje!”

Nevăzătorul și-a dat seama că și-a petrecut întreaga sa viață într-o micuță zonă a unei clădiri enorme. Mai târziu, când este singur, apasă butonul ascensorului și acesta se deschide. Este începutul unei personalități ascensionate. [Râsete] Sunt atât de multe de explorat! Ce l-a împiedicat să găsească ascensorul?

Presupunerile noastre sunt Limitările noastre

În primul rând, deși a explorat totul, el a făcut-o presupunând ceea ce este disponibil și ceea ce ar fi putut să găsească. Nu știa că i-ar fi fost disponibil un ascensor, așa că tot ceea ce a atins și a simțit s-a bazat pe conceptul a ceea ce ar trebui să fie. Ascensorul l-a simțit, în creierul care nu putea vedea, ca pe o fereastră. Era o fereastră pe care nu o putea deschide, dar pentru că creierul său se aștepta la o fereastră, asta este ceea ce a primit.

Să intru în asta? Ce este ceea la ce nu vă așteptați? Ce este ceea ce nu știți despre sau poate v-ați pus în minte că este acolo sau nu este acolo? Vreau să vă spun tuturor ceva: Iubirea lui Dumnezeu nu este limitată la o singură cameră în care locuiți. Asta este o metaforă. Cum ar trebui să arate camera ta, nevăzătorule? Spun asta pentru că omul nu are imediat a doua vedere. Nu v-ați născut folosind ceea ce voi numiți putere intuitivă. Aveți mai degrabă tendința de a vă construi mintea bazându-vă pe faptul că numai ceea ce percepeți trebuie să fie real. Ce este real și ce nu este? Realitatea este diferită pentru nevăzător față de cei care pot vedea. Metafizic este același lucru. Ce dimensiune credeți că are clădirea în care locuiți?

Există răspunsuri și soluții pentru fiecare problemă pe care ați adus-o aici. Au numele vostru pe ele, iar unele dintre ele se află la etajul al doilea, al treilea, al patrulea. Vreau să plecați de aici știind că există un ascensor! Desigur, aceasta este o metaforă. Voi știți cu exactitate despre ce vorbesc. Ce este ceea ce nu ați făcut, la ce nu v-ați gândit sau ceea ce nu credeți că puteți face?

 Realitatea: O Paradigmă Diferită?

Știați că voi stați unul în Merkaba celuilat? [Câmpuri spirituale] Știați acest lucru? Merkaba, care este câmpul sacru al Ființei Umane, are o lățime de 26 de picioare  (opt metri). Asta înseamnă că fiecare dintre voi stați în câmpul altcuiva. Poate că acoperă două, trei, patru sau chiar cinci persoane? Aș vrea să vă întreb ceva: V-ați gândit vreodată la asta? Dacă ați făcut-o, înseamnă asta ceva pentru voi?

Când nu sunteți singuri, ci în preajma altor suflete bătrâne, sunteți conștienți de ascensor? Știați că o conștiință colectivă este mult mai puternică intuitiv? Știați că o Akasha colectivă poate fi o paradigmă pe care nu ați luat-o în considerare până acum? Imaginați-vă ce puteți face cu un grup de oameni care împărtășesc aceleași convingeri atunci când toate acele câmpuri de energie sacre sunt împletite împreună! Știați că ați putea schimba chiar și vremea? Știați cât de mari sunteți? Aceasta este o informație străveche pe care ați avut-o întotdeauna aproape în fiecare sistem de credință de la Umanii inițiali care au umblat pe Pământ. Acum îi cunoașteți mecanica.

Cu toate acestea vă simțiți singuri, nu-i așa, și probabil izolați, nu-i așa? Asta se datorează prejudecății singularității a omenirii. Fiecare corp care ascultă este singur cu el însăși. Fiecare are un nume și un sistem celular închis și se deplasează singur dintr-un loc în altul. Gândiți așa și din cauza faptului că totul este ”un lucru” care lucrează împreună sau separat cu alte ”unele lucruri”. Aș vrea să ieșiți afară din cutia singularității. Clădirea în care ”trăiți” este mai mare decât credeți.

Dragilor, da, există un ascensor în casa voastră și, da, acesta este ascuns celor mai mulți. Atunci când stați lângă un alt suflet bătrân într-o întâlnire ca aceasta, aveți atât de multe în jurul vostru pe care nici măcar nu le luați în considerare. Practic, într-o prejudecată a singularității vă uitați la altcineva și spuneți ”Bună, ce mai faci?” Asta este. Nu există o înțelegere instantanee și intuitivă a legăturii la o uimitoare cantitate de putere plină de compasiune, binevoitoare. Este exponențial ceea ce puteți face atunci când vă adunați împreună! Saluturile voastre ar trebui să includă și vederea lui Dumnezeu în toți ceilalți precum și conexiunile pe care le puteți împărtăși.

Cei din Vechime știau acest lucru. Atunci când își aveau întâlnirile lor și se adunau împreună, la un anumit nivel, ei știau acest lucru. Și încă o știu! Au așteptat-o și au făcut-o să funcționeze pentru ei. Când n-au avut suficientă mâncare, s-au adunat împreună și au creat-o. Ce părere aveți despre asta? Sunt unele povești din vechime și vă întrebați dacă sunt credibile, deoarece cei mai mulți dintre voi v-ați pierdut conexiunea intuitivă cu Gaia. Indigenii s-au adunat de multe ori împreună știind că puterea pe care o aveau împreună le-ar fi putut schimba situația. Ei efectiv puteau modifica natura, anumite părți ale ei, și stăteau acolo nemișcați, uniți în scop și așteptau și așteptau – apoi bivolul venea în prezența lor, se așeza și își dădea viața – chiar în fața lor! Se desfătau timp de o săptămână și foloseau toate părțile pentru a le ține de căldură și sănătoși. Aș vrea să-mi explicați acest sistem folosind liniaritatea. Nu puteți. Dragilor, aceasta este puterea conștiinței colective Umane, care este aliniată cu natura, care este, de asemenea, parte din voi.

Există o bunăvoință universală magnifică care este de partea voastră. Aceasta este Sursa Creatoare care știe cine sunteți voi. Să nu îndrăzniți să plecați de aici și să credeți că sunteți singuri sau că nimănui nu-i pasă. Este un anturaj care se plimbă împreună cu voi, dar acesta este la etajul doi sau mai sus, iar voi nici măcar nu știți că există un al doilea etaj! Vreau să găsiți ascensorul – o metaforă care înseamnă că aici există mai mult decât credeți voi, cu mult mai mult decât credeți.

Suflet bătrân, asta este ceea ce ai așteptat! Unii dintre voi sunteți aici pentru asta și abia acum începe să vi se dezvăluie. Tot ceea ce vrem să spunem este că este cu mult mai mult pentru fiecare dintre voi decât v-ați gândit vreodată și este mult, mult mai mult decât orice ce v-a fost predat astăzi. Sunt lucruri de explorat metafizic, ezoteric și spiritual în voi care vor face ca lucrurile să fie larg deschise.

Cu ani în urmă, inginerul, care este omul din fața voastră, stătea într-un scaun și a devenit curios. Cine este Kryon? Ce era Kryon? Ar durea? Ar fi rău? O întrebare corectă, nu-i așa? Ar fi ceva care i-ar lua în stăpânire mintea și i-ar ruina viața sau sufletul? Este o întrebare corectă, nu-i așa? Toate aceste întrebări se bazau pe frică, dar asta este conștiința supraviețuirii pe care o aveți cu toții. Există chiar și ”conștiința spirituală a supraviețuirii” din moment ce vi se spune că Dumnezeu este Iubire, până când faceți ceva greșit. Apoi iubirea lui Dumnezeu vă va pedepsi sufletul pentru totdeauna. Acest lucru este atât de exagerat de departe de orice ce vine din iubirea pură încât urlă că a venit de la om, nu de la Dumnezeu.

Sunt cei care ascultă aceste lucruri și pun aceleași întrebări legate de supraviețuire și au paradigme care au loc chiar acum cu ei și de care se tem. Ce se va întâmpla? Îi va durea? Este corect?

Creatorul care se află în voi este parte din voi și este binevoitor. Parteneriatul cu voi este plin de compasiune și iubire. Nu va durea. A fost nevoie de o lungă perioadă de timp pentru ca partenerul meu să-și dea seama că de fiecare dată când se așeza pe scaun, ceea ce el simțea era iubire. Era ciudat, pentru că nu era ceea cu ce el era obișnuit. A fost un început. Prejudecata sa de multe ori i-a apărut în cale. Era corect pentru el? Era corect pentru sufletul său? Din nou și din nou el a pus aceste întrebări și tot ceea ce noi am făcut a fost să-i oferim iubire. Apoi a venit o zi în care el a știut că era în regulă și și-a dat seama că a găsit ascensorul – ceva ce a fost ascuns întreaga lui viață, chiar și în gândirea lui spirituală. Întotdeauna i s-a spus că exista un Dumnezeu, dar oamenii trăiau pe Pământ, punct. Nimeni nu i-a spus că întreaga clădire îi aparținea lui și că el era co-proprietarul ei.

Asta este ceea ce vă învățăm, nu ca să puteți canaliza așa cum face partenerul meu, dar astfel încât să vă puteți întâlni Sinele Mai Înalt și să puteți începeți o călătorie pe care nici măcar nu ați luat-o în considerare încă. Vă va oferi pace chiar și în cele mai mari probleme pe care credeți că le aveți. Nu va rezolva totul mâine sau în ziua următoare sau luna viitoare, dar veți fi capabili să respirați și să vă simțiți eliberați, pentru că știți că asta se află în viitorul vostru și că vine.

Relaxați-vă. Sistemul lui Dumnezeu face parte din voi și atunci când ciclul este corect, soluțiile vor fi acolo. Spiritul nu este un Spirit care judecă. Creatorul Universului are semințe în voi. Voi întotdeauna veți fi și întotdeauna ați fost. Aceasta este o frază care înseamnă că conștientizarea sufletului vostru este eternă. Moartea este un fenomen Uman, nu unul spiritual. Sufletul este veșnic. El întotdeauna a fost și întotdeauna va fi. ”Numele tău merge aici” va trăi pentru totdeauna. ”Numele tău merge aici” a fost întotdeauna. Ceea ce țineți atât de sacru și care este esența  voastră, chiar conștiința care este vie în voi și are numele vostru pe ea, este energia pe care o cunoaștem și o iubim. Ea este veșnică. Voi nu muriți niciodată – nu acea parte – și întotdeauna veți fi conștienți, chiar și când părăsiți această planetă pentru următoarea aventură. Acesta este mesajul. Este unul bun, nu-i așa? Este plin de promisiuni și frumusețe, de la cel mai bun prieten de la etajul doi.

Găsiți ascensorul.

Și așa este!

Kryon              



Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.