joi, 21 iulie 2016

Pregătirea Pentru Primul Contact - Capitolul XVI


Capitolul XVI
Istorisirea Sheliei
Arcturienii prin Suzanne Lie

Preaiubiți Cetățeni ai Pământului,
Sharman se află ”în misiune” orbitând Pământul. Așa că, voi prelua eu rolul lui de a trimite mesaje regulate prietenilor noștri de pe Pământ și familiei care se află în prezent pe planeta Pământ. Noi/Eu vorbesc în numele întregii noastre Familii Galactice în timp ce îmbrățișăm cu iubire Pământul și pe transmutanții Săi locuitori.

Vedem că mulți dintre oameni, în toate zonele planetei voastre, încep să se trezească și/sau sunt pe deplin treziți la ACUM-ul a ceea ce se petrece în interior și pe mereu schimbătoarea voastră planetă.

Spunem ”în și pe” pentru că așa cum voi, oamenii, transmutați în SINELE vostru Corp de Lumină din interiorul Forței Kundalini din miezul corpurilor voastre Pământești, și Gaia transmută în Planeta Ei Corp de Lumină cinci dimensională prin Miezul Ei și Cristalele Centrale aflate în centrul corpului Ei planetar.

Vedeți cum VOI sunteți planeta și GAIA este voi? Abia în momentul în care noi, Pleiadeenii, am ajuns la această înțelegere, cu mulți eoni în urmă, societatea noastră și-a început schimbarea în expresiile noastre cinci dimensionale. Ca și societate, stăpâneam deja călătoriile spațiale, dar conștiința noastră colectivă nu se expansionase încă în dimensiunea a cincea.

Din momentul în care ne-am găsit o casă sigură în Clusterul Pleiadean ne-am întors spre interior pentru a ne găsi cele mai înalte expresii ale SINELUI și pentru a reflecta acea strălucire interioară a SINELUI spre în afară în viața noastră de zi cu zi. Ne dăm seama că Pământul nu a fost simțit drept ”sigur” timp de multe veacuri. De fapt, de la căderea Atlantidei.

Cu toate acestea, mulți dintre voi, cei care ați experimentat visul Pământului care a fost împământat pentru prima dată în vechiul pământ cunoscut ca și Lemuria, v-ați luat încarnări în acest ACUM pentru a ajuta la încheierea ciclului în derulare de ” ridicare într-o societate de vârf”, apoi de ”cădere în distrugerea unei civilizații”, apoi ”reconstruirea din distrugere” pentru a fi urmat de un alt ciclu de ”ridicare într-o societate de vârf.”

În cele din urmă, noi, Pleiadeenii, după ce am avut multe încarnări pe Pământul dragei Gaia, am decoperit în noua noastră lume din Pleiade cum să eliberăm polaritatea ”ridicării” și ” căderii” pentru a trăi în ”în-între” – ul ”Unității cu ÎNTREAGA Viață”.

”Cum este unitatea cu întreaga viață în între ridicare și cădere?” vă auzim întrebând. Când trăiți cu toții în unitate cu întreaga viață, nu experimentați suișurile și coborâșurile pentru că puteți simți iubirea necondiționată a unității cu totul.

De exemplu, dacă vă ridicați brațul, aceasta pare doar a fi o acțiune normală a ființei colective a corpului vostru fizic. Cu toate acestea, dacă ar fi să vă plimbați îndreptându-vă către un străin și i-ați ridica brusc brațul acelei persoane, persoana respectivă s-ar putea cu ușurință simți ofensată. Acea persoană s-ar putea gândi ”Acesta este brațul MEU. De ce îl ridici? Nu ți-am acordat permisiunea să-mi ridici brațul.”

Pe de altă parte, dacă alegeți să vă ridicați propriul vostru braț, acest lucru va trimite un mesaj neurologic prin întregul vostru corp precum și creierului vostru. Creierul vostru, împreună cu întreaga voastră formă fizică, vor fi conștiente de decizia voastră de a vă ridica brațul. Veți fi pe deplin conștienți că VOI sunteți cei care vă controlați corpul și de ce ați ales să-l ridicați.

Există anumite boli neurologice în care s-ar putea să nu aveți controlul propriului vostru corp. Aceste boli sunt foarte înfricoșătoare și este nevoie de un mare curaj și acceptare ca să trăiești cu ele. În același fel, voi pe Pământ sunteți pe deplin conștienți că există părți ale corpului vostru planetar, precum și persoane pe Pământul vostru asupra cărora simțiți că nu ați avea nici un control.

Grupul ”putere asupra altora” au lucrat din greu pentru a menține acea frică activă prin multele lor acte de violență. Prin urmare, sunteți chemați să aveți un mare curaj. Cu toate acestea, în acest caz, dușmanul nu se află în propriul vostru corp chiar dacă dușmanul poate fi în propriul vostru guvern.

Membrii ”putere asupra altora” par să-și escaladeze eforturile. Cu toate acestea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că această escaladare se datorează faptului că ei știu că și-au pierdut controlul asupra populației asupra căreia au domnit încă de la căderea Atlantidei.

Când Atlantida s-a scufundat în ocean, și Lemuria a căzut și ea în mare parte în ocean, Gaia s-a înclinat pe axa Ei și aproape că a căzut de pe orbita ei. Dacă mulți Venusieni, Pleiadeeni, Siriusieni, Andromedani și alte lumi înconjurătoare nu ar fi ajutat-o pe Gaia cu puterea Iubirii lor Necondiționate și cu Focul Violet, Pământul ar fi fost distrus.

Toate ființele de mai sus au continuast să-și ia încarnări pe Gaia pentru a-i menține stabilitatea. Cu toate acestea, acum că Gaia se pregătește să-și expansioneze frecvența înapoi în expresiile Ei cinci dimensionale, Ea are nevoie de actualii membrii ai omenirii ca să o ajute.

Regatul plantelor și cel animal precum și toți elementalii corpului Ei sunt pregătiți să facă această schimbare. Numai oamenii ”putere asupra altora” opun rezistență acestei tranziții. Opun rezistență acestei tranziții pentru că știu că ei nu-și pot expansiona conștiința în dimensiunea a cincea.

Deoarece voi puteți percepe numai ceea ce rezonează cu conștiința voastră, ei nu pot percepe modul în care frecvențele mai înalte de lumină se integrează în corpul planetar al lui Gaia, precum și în corpurile personale ale celor care și-au expansionat conștiința suficient de mult ca organismul lor să poată accepta acea frecvență a luminii.

Cu toții acceptați lumina în Glanda voastră Pineală, care trimite acea lumină Glandei voastre Pituitare, care distribuie apoi lumina prin întreaga voastră formă prin intermediul sistemului vostru endocrin.

Mai există încă mulți care nu pot accepta lumina pentru că sunt lipsiți de Iubirea Necondiționată pentru sinele lor pentru a ȘTI că și ei merită acea lumină mai înaltă. Noi, Familia voastră Galactică, vă reamintim că chiar și cei pierduți pot accepta acea lumină.

Cu toate acestea, cei care și-au trăit viețile în mod egoist și trăiesc prin intermediul puterii asupra altora nu se iubesc necondiționat pe ei înșiși. Puțini dintre acești pierduți au fost crescuți cu iubire și lumină, și cei mai mulți dintre ei au fost spălați pe creier pentru a se comporta în modul egoist de ”putere asupra” pe care-l afișează.

Noi, Familia voastră Galactică, vă reamintim că rareori răul este din naștere. De obicei, răul este creat de către cineva care NU are iubire față de sinele său. Acum, acei oameni sunt adeseori cei care acționează în modul cel mai arogant și pretind că ei ”știu totul”. Dar ei nu cunosc nici măcar prima regulă a dimensiunii a treia/patra, care este ”energia emisă este energia care se întoarce”.

Din nefericire, multe zone de pe Pământ sunt atât de căzute sub dominarea celor întunecați încât rata de frecvență a acelei zone este scăzută. Prin urmare, întunericul care iese prin conștiința celor conduși de întuneric este pe un arc lent al ”energiei emise este energia care se întoarce”. Prin urmare, o mare parte din întunericul care a fost emis în era voastră nu s-a întors încă la emitent. Această dinamică este pe cale să se schimbe!

Gaia călătorește acum prin frecvențele mai înalte ale luminii care ”plutesc” prin zona voastră de spațiu. Pentru că această lumină mai înaltă este recunoscută și acceptată în corpurile fizice și în conștiința a din ce în ce mai mulți oameni, mari schimbări sunt pe punctul de a se produce în cadrul guvernelor lumii voastre.

Una dintre schimbările care vor avea loc este că oamenii nu vor mai accepta minciunile pe care guvernele lor le-au spus și vor începe să caute pe Internet multele invenții care au fost reținute în a fi produse pentru că guvernanții putere asupra altora se tem că-și pierd ”puterea asupra altora”.

Există o luptă secretă care este dusă între forțele ”putere asupra altora” și membrii Pământului ”unitatea conștiinței cu întreaga viață”. Din fericire, această luptă nu este una bazată pe bombe. Această bătălie este dusă cu stările voastre de conștiință.

Cei ”Putere Asupra Altora” au câștigat această luptă timp de multe veacuri, dar ACUM, datorită faptului că mulți oameni de pe Pământ au acceptat lumina mai înaltă în sistemele lor, ei își descoperă vasta lor ”Putere Interioară”.

Apoi, VOI vă amintiți adevărata voastră natură galactică și le permiteți stărilor voastre de conștiință cinci dimensionale să intre ”în direct” în creierul vostru fizic. Deoarece starea/frecvența conștiinței voastre este cea care determină gama percepțiilor voastre, voi puteți percepe acum în mod conștient frecvențele cinci dimensionale ale planetei multidimensionale a lui Gaia.

Pe măsură ce vă întoarceți la expresiile de o frecvență mai înaltă ale SINELUI vostru Multidimensional, voi sunteți în stare să percepeți expresiile cinci dimensionale ale luminii. Cel mai probabil le veți percepe mai întâi cu corpul vostru fizic.

Apoi când veți alege să acceptați în mod conștient că ceva nou, ceva mai înalt, ceva plin de iubire necondiționată curge în corpul vostru, puteți accepta în mod conștient transmutările personale care apar din ridicarea frecvenței corpului vostru.

Mulți dintre voi ați permis acestor frecvențe mai înalte să intre în conștiința voastră și v-ați expansionat percepțiile astfel încât să fiți în stare să ne percepeți în mod conștient Navele, reprezentanții și iubirea necondiționată pe care vi-o trimitem.

Suntem atât de mândri de capacitatea voastră de a vă trezi percepțiile cinci dimensionale, care vă vor conecta rapid cu ghizii voștri cinci dimensionali, și mai mult, care sunt adeseori expresiile de o frecvență mai înaltă ale acelui ”voi” care poartă un vehicul pământesc trei/patru dimensional.

Mulți dintre voi simțiți forța Kundalini urcând și coborând pe coloana voastră vertebrală în anticiparea transmutării voastre în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional. De asemenea, sunt mulți dintre voi, care cu un mare sacrificu personal, ați ales să nu vă treziți Kundalini până când vă puteți sincroniza ridicarea Kundalini voastră personală cu ridicarea Kundalini lui Gaia. Așa cum forța voastră Kundalini se va ridica în SUS, vertical în corpul vostru personal, Kundalini lui Gaia se va ridica în EXTERIORUL corpului CIRCULAR al lui Gaia, pentru a îmbrățișa ÎNTREAGA VIAȚĂ.

Da, frecvența mai înaltă a lui Gaia va îmbrățișa întreaga viață. Cei care nu pot îmbrățișa acea lumină vor rămâne în Matrice pentru a-și continua viețile de iluzie până când vor fi pregătiți să se trezească. Matricea este ca un incubator în care copilul este înconjurat în condiții de siguranță de învelișul tare până când este pregătit să ”iasă singur afară din coajă” pentru a vedea că dincolo de cochilia lui există o lume mult mai mare și mai luminoasă.

Vor exista și cei care nu sunt pregătiți să iasă din coaja lor și vor alege să trăiască în Matrice până când vor fi pregătiți să ”iasă din găoace”. Sunt alții care ”și-au făcut bagajele” și sunt pregătiți să se întoarcă Acasă în realitatea lor cinci dimensională pe care o percep tot mai mult pe zi ce trece.

Vă rugăm să vă amintiți că ”busola” voastră se află în Inima voastră Înaltă, Simțiți-vă Inima Înaltă aflată între inima voastră fizică și gât. În Inima Înaltă se află ATMA voastră care conține Flacăra voastră Întreită de viață. În această Flacără se află Iubirea Necondiționată, Înțelepciunea Infinită și Puterea Muldimenională înnăscute ale voastre.

ATMA voastră conține și primele voastre opt celule. Aceste opt celule sunt aceleași pentru fiecare încarnare pentru care v-ați luat-o vreodată pe Gaia. Pe măsură ce vă treziți înnăscuta Iubire Necondiționată, Înțelepciune Infinită și Putere Multidimensională, vă veți trezi amintirile stocate în aceste opt celule și vă veți aminti TOATE încarnările voastre pe Gaia.

Dacă a mai rămas vreun întuneric în oricare dintre aceste încarnări, veți fi capabili să-l vindecați cu puterea Iubirii voastre Necondiționate și să-l transmutați în dimensiunea a cincea cu forța Focului Violet. Apoi vă veți aprinde în adevăratul vostru SINE Corp de Lumină.

Din momentul în care v-ați trezit SINELE Corp de Lumină, deveniți pe deplin cinci dimensionali. Apoi veți putea alege dacă să continuați să vă purtați vehiculul pământesc ca să o ajutați pe Gaia cu planeta Ei sau puteți alege să vă întoarceți pe Nava voastră și la Familia voastră Galactică pentru a o servi pe Gaia din dimensiunile mai înalte.

Binecuvântări vouă tuturor. Noi VEDEM lumina voastră și vă urăm bun venit ACASĂ.
Shelia

Sfârșitul transmisiunii


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.