vineri, 25 mai 2018

Despre Conștiință și Eveniment – Consiliul



Prin Ronald Head

V-am spus că pisicile voastre vor deveni mai multe pisici și acest lucru a provocat un oarecare amuzament și sentimente de iubire. Foarte bine! Asta și intenționam. Dar acum am vrea să explorăm puțin mai profund toate astea.

Acum, sunt o grămadă de teorii – cu accent pe teorii – despre ce va aduce acest așa-numit Eveniment. Trebuie să vă spunem că o mare parte dintre acestea sunt înrădăcinate în înțelegerea umană greșită, unele sunt chiar intenționat greșit direcționate. Și nu vom amesteca în acea oală aici. Dar un lucru pare să fie acceptat la nivel universal. Și acesta este adevărul general acceptat că are loc o creștere a luminii care se află în procesul de a vă învălui sistemul solar și planeta.

Sunteți conștienți de faptul că această lumină este conștiință și aduce conștiință și informații? Sunteți conștienți de faptul că totul, totul, totul este făcut din lumină? Îi spuneți Iubire? Este același lucru. Îi spuneți Adevăr? Este același lucru. Dar înțelesul conținut în conștiință este ceea despre ce dorim să vorbim.

Pe măsură ce lumina despre care vorbim sosește, ea va crește frecvența luminii a tot ceea ce sunteți. Sunteți conștienți de faptul că tot ceea ce puteți vedea sau atinge este conștient într-o anumită măsură?  

Pisica voastră este conștientă. Nu aveți nici o problemă cu acest lucru. Cățelul vostru este conștient. Au fost adoptate legi care acordă drepturi animalelor. Au fost, timp de mulți ani, înțelegeri că plantele demonstrează că au sentimente atunci când sunt conectate la înregistratoarele electronice. Există înregistrări ale cântecului pădurii. Acum oamenii voștri de știință vă spun că copacii formează comunități și au grijă unii de alții. Vă vom duce chiar mai departe pe această cale.

Totul este lumină. Totul este conștient. Nu există nimic care să fie în afara câmpului care vă conține pe voi. Spus altfel, nu există nimic în afara lui Dumnezeu. Propria voastră logică trebuie să vă conducă la această concluzie.

Când conștiința mai înaltă sosește, și este chiar în procesul de-a o face, ea VA ridica întreaga conștiință. O va ridica pe a voastră. O va ridica pe a pisicii. O va ridica pe cea a copacilor. Va ridica conștiința întregii planete și a tot ceea ce se află pe ea și în ea.

Toate celelalte schimbări dorite de voi în care păreți atât de prinși pot într-adevăr să apară. Dar ne pare rău să vă spunem că conștiinței care este Adevăratul Voi nu-i pasă. Aceste schimbări sunt lucruri pe care voi le veți aduce – sau nu. Este lumea voastră, la urma urmei.

Vi se dă o baghetă magică. Ea va schimba totul atunci când voi o veți flutura. Iar voi ne întrebați ”Cum va fi?” Ei bine, asta este o întrebare excelentă. Poate că ar trebui să vă întrebați pe voi înșivă înainte de a flutura bagheta.   


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.