marți, 29 mai 2018

Imprimarea Iubirii în Conștiința Colectivă a Omenirii



Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson

Voi sunteți o ființă spirituală sacră conectată la tot ceea ce este iubitor și divin în Universul Creatorului. Voi sunteți sursa întregii vindecări și schimbări în viața voastră, pentru voi înșivă, pentru generațiile trecute și viitoare. Voi aveți capacitatea de a aduna informații, idei și tipare comportamentale de la propriul vostru corp fizic și câmp energetic. Tot ceea ce este nevoie să știți pentru a vă vindeca viețile trecute și liniile temporale ale generațiilor este în voi acum așteptând să fie descoperit. Voi aveți capacitatea de a-i elibera pe toți cei care au venit înaintea voastră și toate viețile voastre trecute de poverile, limitările și suferințele pe care le-au purtat și pe care le-ați stocat acum ca informații în ființa voastră. Rezultatul este libertate și eliberare în ființa și realitatea voastră precum și pentru generațiile ce vor veni.

Fie că vă credeți o ființă spirituală care se află într-un corp uman sau nu, voi sunteți acum pe Pământ pentru a explora impactul pozitiv pe care îl puteți aduce în viața voastră și în viețile altora. O iubire sacră, specială și divină există în noi toți. Iubirea noastră interioară este vindecătoare, înălțătoare, transformatoare și împărtășește o profundă înțelepciune cu noi de dincolo de realitățile pământești. Această iubire poate fi observată în relațiile romantice, în relațiile copil-părinte, în prietenii, în legătura cu animalele și compasiunea pentru alții. Cu toate acestea, iubirea puternică și sacră din voi este cu mult mai expansivă și abundentă de atât. Imaginați-vă iubirea pe care o împărtășiți cu alții multiplicată de mii de ori și încă tot nu v-ați apropia de expresia plină de iubire care este adevărul și esența voastră.

Ce este Iubirea?

Iubirea este un cuvânt care este folosit pentru a descrie un sentiment, senzație și experimentare în voi care poate fi exprimată și manifestată în lumea voastră exterioară. Când experimentați iubirea emanând din ființa voastră s-ar putea să vă simțiți fericiți, mulțumiți, radianți, extatici, în siguranță și așa mai departe. Recunoașterea și focalizarea pe iubirea sacră pe care o întrupați vă dă voie să experimentați expansiune, vindecare, iluminare, sănătate radiantă și un sentiment de a fi conectat cu toată lumea de pe Pământ și din întregul Univers al Creatorului. Iubirea la nivel pământesc descrie relația voastră cu voi înșivă și cu ceilalți. Când vă extindeți înțelegerea iubirii, începeți să accesați și să înțelegeți relația voastră eternă cu Creatorul / Universul/Dumnezeu/Sursa/Tot Ceea Ce Este, de fapt, existența voastră sacră de dincolo de corpul vostru fizic.

Voi, ca ființa sacră expansivă infinită care sunteți, aveți nevoie de explorarea voastră. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți și să vă amintiți puterea pe care o dețineți și modul în care vă puteți transforma pe voi înșivă, pe cei dragi și lumea prin explorarea a tot ceea ce se află în interiorul vostru. Recunoașterea abundenței iubirii în ființa voastră este cea care vă va deschide cunoașterii mult mai depline a sinelui vostru, ghidându-vă să faceți schimbările necesare în energia, percepțiile, vibrațiile de bază și realitatea voastră. Când sunteți aliniați cu iubirea și exprimați iubirea din ființa voastră, voi sunteți conectați cu fiecare ființă umană din trecutul, prezentul și viitorul vostru, cu înțelepciunea și cunoașterea infinită de dincolo de iluzii care sunt pregătite în mod activ pentru toți ca să fie descărcate. Sunteți conectați cu vibrațiile vindecătoare care vă ajută să vă vindecați și să vă reparați corpul, precum și un suport indestructibil constant și care doresc ca voi să experimentați numai bine în viața voastră.

Adeseori, doar limitările minții voastre sunt cele care vă fac să nu puteți recunoaște puterea infinită, legătura și susținerea pe care o aveți în fiecare moment din viața voastră. Mintea voastră a fost programată de generațiile trecute prin fricile, suferința și toate limitările plasate în realitățile tuturor. Poate că ați fost învățați să căutați în afara voastră ajutor, că nu sunteți niciodată suficient de buni, că întotdeauna trebuie să munciți din greu pentru ceea ce vă doriți și că viața nu este împlinitoare. Toate acestea crează blocaje și iluzii în mintea voastră, care vă distrag de la adevărul vostru, de la cine sunteți cu adevărat, puterea voastră și ceea ce sunteți capabili cu adevărat. În esență, sunteți distrași de la a experimenta împlinirea în viața voastră prin iluziile și percepțiile false care au fost plasate în mintea voastră. Asta nu este vina voastră. Experiențele părinților voștri, bunicilor voștri, străbunicilor voștri și chiar cu mult mai mult în urmă, a generațiilor și civilizațiilor trecute, toate au susținut și au creat gândurile, credințele, fricile, neliniștile, limitările, iluziile și obiceiurile negative pe care voi le experimentați astăzi. Darurile, talentele și frumoasele voastre calități pot proveni și ele de la linia genealogică a familiei voastre, de la generațiile și civilizațiile trecute. Voi sunteți produsul tuturor celor de dinaintea voastră, precum și a experiențelor nerezolvate și a succeselor din viețile voastre trecute. După nașterea voastră, pe măsură ce ați crescut și ați observat viața de zi cu zi de pe Pământ, voi ați acceptat perspectiva generală pe care întreaga omenire o are. Învățarea voastră ca copil părea normală și esențială pentru a trăi pe Pământ și ați acceptat pur și simplu perspectivele în timp ce v-ați programat mintea să vedeți lumea din jurul vostru în același mod în care o vedeau și ceilalți.

Când a ales să intre în realitatea pământească, sufletul vostru, esența voastră sau energia iubirii a știut că va trebui să adopte numeroase influențe, unele limitatoare, altele împuternicitoare. Iubirea abundentă din voi a avut multe idei și pasiuni pe care a dorit să le experimenteze și împlinească în viața sa, acesta este motivul pentru care v-ați ales părinții și linia lor ancestrală pentru că limitările potrivite, precum și împuternicirile, ar fi fost imprimate în ființa voastră pentru a vă propulsa în explorarea ideilor, pasiunilor și scopului vostru în fiecare zi. Când v-ați ales părinții înainte de naștere, ați ținut cont de vindecarea și de transformarea pe care ați fi putut-o crea pentru părinții și strămoșii voștri. Vindecarea și eliberarea limitărilor fricii au fost cu precizie aliniate cu pasiunile și misiunile sufletului vostru/energiei iubirii. Nu numai ca să puteți împlini visele și dorințele sinelui vostru divin, ci și ca să puteți vindeca și întrerupe ritmul în creștere al tiparelor comportamentale negative, limitărilor, bolii, suferinței, fricii și a multor altora. Acestea ar putea avea loc prin vindecarea voastră interioară, descoperire și observare. Apoi puteți crea noi tipare, percepții și eliberare pentru generațiile viitoare.

Sursa vindecării

Voi sunteți sursa vindecării în viața voastră acum, vă aflați la locul potrivit, în momentul potrivit pentru a ajuta la crearea generațiilor care se nasc fără imprimări negative de la părinții lor, strămoși, generațiile și civilizațiile anterioare și poate chiar viețile trecute. Voi aveți capacitatea de a ajuta sufletele să se nască libere să exploreze adevărul, divinitatea și puterile iubitoare ale ființei lor fără a trebui să elibereze poverile conținute de conștiința colectivă a omenirii. Sursa voastră vindecătoare este lumina generoasă și conștiința iubirii care există în voi în acest moment. Cea mai mare energie și credință care este nevoie să fie eradicată este lipsa de putere a iubirii și a sursei iubirii care se află în voi. Cu cât mai mult împuterniciți, energizați și încurajați strălucirea iubirii din ființa voastră în lume, cu atât mai repede puterea iubirii și înțelegerea puterii iubirii va fi restaurată în întreaga omenire. Voi sunteți sursa vindecării pentru propria voastră existență și a eliberării celorlalți. Vibrația voastră vindecătoare este iubirea voastră, atunci când aveți deplină încredere, vă angajați cu și credeți în puterea, calitățile transformatoare și forța iubirii.

Trezirea Iubirii pentru a transforma Pământul

Începeți prin a vă conecta conștientizarea conștientă cu sursa iubirii din ființa voastră. Simțiți, vedeți, conștientizați energia iubirii revărsându-se din chakra inimii voastre și din chakra inimii voastre înalte în întreaga voastră ființă.
Chemați 12 forme sau oameni să stea în spatele și alături de voi reprezentându-i pe părinții și străbunii voștri, generațiile și civilizațiile trecute ale Pământului, precum și viețile voastre trecute sau simultane. Așa că, orice ființă care a existat pe Pământ este prezentă alături de voi în cele 12 forme sau oameni.
Chemați toți Arhanghelii să stea în fața voastră și să emane puterea iubirii pe care o canalizează prin ființa lor din miezul de iubire și putere al Creatorului. Primiți vibrațiile angelice ale puterii iubirii în fiecare aspect al ființei voastre, mai ales în chakra inimii voastre și în chakra inimii înalte. Iubirea prezentă în chakra inimii voastre și în chakra inimii voastre înalte va fi iluminată și va fi amplificată, începând să strălucească în toate direcțiile.
Trimiteți vibrațiile iubirii pe care le recunoașteți în ființa voastră în spatele chakrei inimii voastre și a chakrei inimii voastre înalte, pentru a fi emanate în spatele ființei voastre, pătrunzând în cele 12 forme sau oameni aflați în spatele vostru sau alături de voi.
Continuați să împărtășiți iubire, sunteți o sursă abundentă de iubire, până când vedeți, simți sau conștientizați că cei 12 adunați în spatele vostru și alături de voi au absorbit toată iubirea de care au nevoie pentru a se transforma.
Invitați-i pe Arhanghelii prezenți alături de voi să vă dăruiască tiparele și șabloanele iubirii, precum și puterea iubirii în chakra inimii voastre și în chakra inimii voastre înalte. Acordați-vă un moment ca să le absorbiți pentru voi înșivă și apoi transmiteți tiparele și șabloanele iubirii și puterea iubirii în cei 12 care s-au adunat în spatele și alături de voi și care reprezintă fiecare suflet care a existat pe Pământ și care a contribuit la conștiința omenirii de astăzi. Pe măsură ce primesc, ei încep să se transforme devenind puternice faruri de lumină strălucind iubirea în toate direcțiile.
Cereți sau declarați intenția de a-i invita pe toți să accepte puterea iubirii lor și iubirea abundentă care curge de la Creator. Cereți-le tuturor să se recunoască ca pe o sursă de vindecare, emanând, prin urmare, iubire pentru a vindeca și ridica energetic toate situațiile, experiențele și circumstanțele create în realitățile lor, indiferent de timpul sau civilizația în care ei există. Fiecare suflet reprezentat de către cei 12 care s-au adunat, începe să-și curețe experiențele cu iubire. Este ca și cum limitările și negativitatea de la toți cei care au existat înaintea voastră, sau în vieți simultane, sunt șterse și fiecare suflet se întoarce la scopul său original și la conștiința imprimată cu iubire, pentru ca toți să beneficieze de acest lucru. Bucurați-vă și explorați transformarea care are loc în timp ce observați și schimbările care au loc în propria voastră ființă.

Cu puterea iubirii,  

Arhanghelul Mihail  




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.