marți, 29 mai 2018

Pacea Minții



Lord Buddha prin Natalie Glasson

Salutări, eu, Lord Buddha, îmi extind spre voi energia din Ashramul Logosului Planetar din planurile interioare unde stau înconjurat de cei Doisprezece Buddhas care îmi susțin rolul de supraveghetor al energiilor și sufletelor aflate în existență în Nivelele Planetare. Împreună, noi descărcăm energie, lumină și conștiință din Nivelul Cosmic prin întregul Univers al Creatorului în Nivelul Planetar pentru a fi distribuite Pământului și tuturor sufletelor de pe Pământ. În prezent ne conectăm cu energiile Creatorului ale păcii, armoniei, liniștii și seninătății cu scopul de a ancora aceste calități sacre în corpul mental al Mamei Pământ și în corpurile mentale ale tuturor sufletelor de pe Pământ. Prin acest proces noi curățăm formele gând, perspectivele și obiceiurile mentale care nu mai servesc sufletelor care accelerează pe calea ascensiunii lor. Ne direcționăm energiile în special spre cei care sunt treziți spiritual și caută să se miște prin nivelele procesului lor de ascensiune. Dorim să vă oferim aceste calități și energii sacre în scopul de a vă ajuta să accesați pacea, armonia, liniștea și seninătatea în corpul vostru mental și în experimentarea minții voastre.  

De ce are nevoie corpul vostru mental de pace, armonie, liniște și seninătate?

Eu, Lord Buddha, îmi dedic existența în planurile interioare pentru a susține fericirea, pacea și împlinirea interioară a altora demonstrându-le că ceea ce ei caută este deja o prezență integrată în ei. Când vă accesați fericirea, pacea și împlinirea interioară, voi dansați în ritm cu Creatorul, vă aflați în curgerea divină, primiți ghidare și înțelegeți acțiunile și reacțiunile pe care voi le creați. Scopul meu este să încurajez sufletele să-și observe existența dintr-un spațiu interior al meditației și observării. Meditația nu înseamnă doar respirație profundă și urmarea unei tehnici, înseamnă să fii conștient de tine la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Asta nu înseamnă că trebuie să înțelegeți transformarea și reacțiile care au loc în ființa voastră, ci mai degrabă să fiți dispuși să observați, să acceptați și să decideți dacă ceea ce observați vă servește în conectarea cu Creatorul la un nivel mai profund.

Amintiți-vă că nu există greșeli, chiar dacă vă dați voie să energizați ceva ce vă separă de Creator, vă puteți curăța cu ușurință ființa, schimba perspectivele, cere ghidare și începe o nouă cale purtând o mai mare înțelepciune și putere în voi.

Când v-ați obișnuit să meditați sau să vă observați existența în timp ce treceți prin realitatea voastră zilnică, voi activați în mod natural energiile păcii, armoniei, liniștii și seninătății în corpul vostru mental și în întreaga voastră ființă. Acest lucru înseamnă că sunteți capabili să experimentați mai degrabă plinătatea vieții decât provocările și suferința prin care s-ar putea să treceți. Pacea, armonia, liniștea și seninătatea susțin eliberarea îndoielii, fricile nenecesare, judecății, nevredniciei, încăpățânării, vinei și multe alte energii care crează haos și răsturnări în ființa și în realitatea voastră. Cu pălăvrăgeala negativă din minte calmată și eliberată prin dizolvarea atașamentului vostru față de prezența și influența ei, veți fi în măsură să vă focalizați cu o mai mare claritate asupra esenței sufletului vostru, ghidării sufletului vostru și a Creatorului. Începeți să observați frumusețea Creatorului și a vieții care curge prin voi. În eliberarea conștientă a atașamentului vostru față de prezența și influența pălăvrăgelii negative din mintea voastră, sau să folosim o altă etichetă ego-ul vostru, voi nu îi opriți sau interziceți prezența în ființa voastră, mai degrabă setați granițe atunci când este potrivit și când pălăvrăgeala negativă, sau ego-ul, nu vă servește. Preluați controlul și vă asumați responsabilitatea exprimării și existenței voastre pe Pământ. Energiile și calitățile păcii, armoniei, liniștii și seninătății vă ajută să fiți echilibrați, să experimentați echilibrul cu sufletul vostru, cu Creatorul și ego-ul vostru. Aceasta este o cheie esențială pentru toate sufletele angajate pe calea ascensiunii; în actuala etapă a ascensiunii este nevoie de echilibru interior și cu toate aspectele ființei voastre. Când sunteți în echilibru puteți fi siguri de claritatea și inspirația divină care curge prin ființa voastră știind că nu sunteți influențați de nimic care să vă limiteze unisonul cu Creatorul. Este cu adevărat un timp al împuternicirii sinelui prin alinierea cu Creatorul, dându-i voie acestei alinieri să vă transforme în mod iubitor viața și realitatea la toate nivelele.

Care este diferența între pacea și tăcerea minții?

Pe parcursul procesului de ascensiune s-ar putea să auziți despre liniștirea minții sau a gândurilor, eliberarea ego-ului sau experimentarea tăcerii minții în timpul meditației. Mulți oameni interpretează acest lucru drept eliberarea sau eliminarea tuturor gândurilor sau urmelor ego-ului. Ei doresc să experimenteze tăcerea în mintea lor și cred că acest lucru înseamnă tăcere totală sau aproape o stare de reducere la tăcere a minții, corpului mental și ego-ului. Reducerea la tăcere a minții și a ego-ului nu trebuie luată ad-litteram. Ego-ul vostru, gândurile și reacțiile ființei voastre la realitatea voastră, fie că sunt negative sau pozitive, sunt un aspect natural și necesar al ființei voastre, ele au fost create cu un scop, același cu care au fost create și organele voastre. În multe feluri nu este potrivit să vă reduceți mintea la tăcere, pentru că vă negați o parte a voastră înșivă în obținerea a ceea ce este menit. Crearea păcii în mintea voastră, în corpul vostru și între voi și ego-ul vostru este mult mai potrivită. Pacea este mulțumire, calm, liniște și armonie, înseamnă că toate aspectele ființei voastre sunt iubite, prețuite și lucrează ca o echipă în armonie. Adeseori este dată mult prea multă putere ego-ului, pălăvrăgelii minții și fricilor negative, când este nevoie ca mai multă putere să fie împărtășită cu sufletul, cu intuiția și cu inima voastră iubitoare. Dacă puterea este dată sinelui vostru sacru, atunci ego-ul, mintea și corpul mental se retrag și intră în rolul care le-a fost proiectat în loc să încerce să vă conducă prin realitatea voastră.

Să vă focalizați pe tăcere sau pe reducerea la tăcere a minții și a ego-ului, va provoca doar o separare în voi înșivă și ar putea însemna că reduceți la tăcere inspirația divină care curge prin ființa voastră. Mintea voastră este dăruită cu inspirație divină prin chakra voastră cauzală, dacă mintea voastră este complet redusă la tăcere atunci inspirația divină nu poate fi primită prin chakra voastră cauzală.

În timp ce mergeți pe calea ascensiunii voastre pe Pământ, una dintre cele mai importante lecții (Eu, Lord Buddha sunt conștient de faptul că sunt multe) este acceptarea tuturor aspectelor ființei voastre. Acceptarea face posibil ca vindecarea, transformarea și echilibrul să se manifeste în ființa voastră, devenind astfel conștienți, treziți și sensibili la prezența Creatorului în voi și în jurul vostru. Dați-vă voie să acceptați obiceiurile minții voastre sau al oricărui aspect al ființei voastre. Acceptați-le și dacă simțiți că au nevoie de transformare, acceptați-le și dați-vă seama că ele sunt pur și simplu ieșite din echilibru sau nu îndeplinesc rolul dorit în ființa voastră. Pacea este scopul vostru și este, de asemenea, existența voastră naturală. Pacea va aduce totul în echilibru și va crea plenitudinea și completitudinea Creatorului în ființa și în realitatea voastră. Pacea este dată de existența în echilibru și armonie a fiecărui aspect al ființei voastre; ca tot ceea ce este Creatorul.

Descărcarea păcii minții

Este imposibil să descarci pacea minții în mintea voastră, în corpul mental și în ego. Cu toate acestea, puteți descărca energiile pe care noi le contemplăm și împărtășim în Ashramul Logosului Planetar. Vă invităm să primiți energiile păcii, armoniei, liniștii și seninătății pe care noi le folosim de la Creator și să le ancorați deplin în mintea, corpul mental și ego-ul vostru pentru a crea echilibru și a restaura puterea acolo unde este necesară în ființa voastră.

”Lord Buddha și voi cei Doisprezece Buddhas din Ashramul Logosului Planetar, vă solicit atenția și focalizarea pentru a direcționa în ființa mea energiile pe care le contemplați acum. Vă rog să descărcați calitățile sacre ale păcii, armoniei, liniștii și seninătății în ființa mea în scopul de a activa aceleași calități în mine. Lăsați ca această descărcare și activare să creeze în ființa mea o mai mare conștientizare a păcii mele interioare și să inițieze pacea în mintea mea. Susțineți-mă pentru a deveni pe deplin conștient de pacea minții mele. Sunt pregătit să primesc și să observ tot ceea ce eu sunt.”

Imaginați-vă o ploaie de energie în și peste ființa voastră din Ashramul Logosului Planetar. Absorbiți și primiți în mod conștient.

În pace,

Lord Buddha


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.