duminică, 20 mai 2018

Măiestrirea Minții


Practicarea stăpânirii minții la nivel de măiestrie și o ghidare privind focalizarea esențială pentru a vă ajuta să experimentați Era Iubirii

Arhanghelul Metatron și Tărâmul Angelic

Arhanghelul Metatron vorbește despre importanța focalizării asupra stăpânirii minții la nivel de măiestrie în această perioadă și manifestare a Erei Iubirii și își împărtășește înțelepciunea și conștiința, vorbind despre importanța alinierii pentru viitorul proces al ascensiunii voastre înșivă și a omenirii; vorbește despre recunoașterea, cultivarea și conștientizarea purității Creatorului ca o cale de reprogramare a minții și a procesului de gândire, dar vorbește și despre impactul măiestririi propriei voastre minți asupra a tot ceea ce este. El vorbește despre inversarea înțelegerii noastre în ceea ce privește creația și propria noastră împlinire. Arhanghelul Metatron ne ghidează într-o meditație pentru a susține măiestrirea minții și accesarea divinității în ființa noastră prin reprogramare și imprimarea în minte prin chakra celui de-al treilea Ochi, prin chakra coroană și chakra cauzală. 

”Voi împărtăși cu voi o meditație care vă va crește măiestrirea minții și în plus va crea posibilitatea ca o divinitate mai înaltă să fie experimentată în mintea și în corpul vostru mental ca și cum v-ar conecta mintea și corpul mental cu conștiința care este a voastră de drept, care există în sufletul vostru, dizolvând astfel gândurile de care nu mai este nevoie. Va aduce lumină în corpul vostru mental, în gândurile voastre, și va aduce divinitatea Creatorului în tot ceea ce sunteți și tot ceea ce creați.

Acum, înainte să vă ghidez în această meditație, care simt că va aduce o mare schimbare în procesul vostru de ascensiune deoarece va avea loc o transformare care vă ajută să vă curățați ființa, să atrageți tot ce este necesar și să intensificați vibrațiile minții, ale corpului mental și a conștiinței voastre, aș dori să vorbesc despre purificare. Purificarea a fost mereu esențială. Când sunteți pe Pământ sunteți mereu influențați de energii indiferent că sunt ale voastre sau ale altora și știu că în aceste momente mulți dintre voi treceți prin procese foarte puternice de purificare pe măsură ce dați drumul la toate obiceiurile trecutului și ale personalității voastre pentru a aduce conștiința și ghidarea divină a divinității din interiorul vostru, a sufletului vostru, a grupului vostru de suflet și a Creatorului.

Așa că, doresc să vă ofer o tehnică simplă pentru a susține și îmbunătăți purificarea voastră. Purificarea este necesară la începutul zilei, dar și la sfârșitul zilei. Purificarea înseamnă pur și simplu să vă dați voie să fiți puri eliminând tot ceea ce vă distrage de la puritatea din ființa voastră. Voi și fiecare ființă de pe Pământ sunteți ființe pure indiferent de acțiunile voastre; indiferent ce ceea ați făcut sau experimentat în trecut, voi și fiecare ființă de pe acest Pământ sunteți ființe pure. Acest lucru este important deoarece pot exista ființe pe Pământ cu care nu sunteți de acord, sunteți frustrați sau chiar înfricoșați de acțiunile lor, dar ceea ce eu vă spun este că atunci când recunoașteți puritatea, natura pură din ființa voastră și recunoașteți natura pură din ceilalți, acest lucru îi va ajuta pe ceilalți să recunoască puritatea din ei înșiși.”

Pentru a putea achiziționa acest Atelier de o reală valoare prin ceea ce ne aduce, dați click pe fotografia din partea stângă sus și veți fi direcționați pe platforma de unde o puteți achiziționa. În cazul în care, din anumite motive, nu puteți sau nu doriți să folosiți platforma, dar doriți să intrați în posesia acestui Atelier, vă rugăm, Nora și cu mine, să ne contactați.

Autoarea Atelierului: Natalie Glassom, Școala Sacră a lui OmNa


Traducerea și realizarea Atelierului în limba română: Monica Poka și Nora Trifan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.