duminică, 27 mai 2018

Ritmul Pământului



Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Eu sunt Jeshua. Vă salut pe toți. Îmi sunteți dragi. Vă respect, vă respect pentru curajul și pentru perseverența voastră. Sunteți vulnerabili în umanitatea voastră, în ne-cunoașterea, în căutarea, în apucarea pe cărări necunoscute. Vă văd frica, dorința, foamea de lumină, de securitate și libertate. Voi căutați tot timpul și uneori vă pierdeți pe căile care au fost marcate de societatea voastră datorită vocilor fricii care vă spun că nu sunteți suficient de buni sau că nu aveți destul și nevoii de protecție. Aceste voci au fost atât de puternice în trecut încât au pătruns adânc în voi și au devenit mai puternice decât vocea inimii voastre, vocea voastră interioară. Cu toții vă luptați cu vocile fricii, vocile trecutului.

Vă respect pentru că v-ați asumat această luptă, această bătălie, această căutare. Ați făcut un salt al încrederii și pentru asta este nevoie de curaj și predare. Așa că, respectați-vă pe voi înșivă și înțelegeți că ceea ce faceți aici, în viața voastră de pe Pământ, face parte dintr-un întreg mai mare. Ceea ce voi faceți are efect asupra altora, asupra întregii țesături de vieți și suflete cu care v-ați alăturat. Acest efect este mai mare decât vă imaginați voi. Emiteți în alte părți ale lumii, către alte ființe vii fără ca măcar să știți acest lucru. Sunteți cu mult mai măreți decât credeți.

O mare parte din timp conștientizarea voastră este preocupată cu fricile voastre, problemele voastre, cu preocupările care vă țin ocupați în viața voastră de zi cu zi. Dar energia sufletului vostru este cu mult mai mare, cu mult mai extinsă și vastă decât preocupările voastre care vă țin ocupați și cu care vă identificați.

Vă cer să deveniți conștienți de ființa infinită care voi sunteți. Sufletul vostru a ales acest corp în care să se manifeste în această viață. Când ați ales acest corp ați ales și anumiți părinți și familia în care v-ați născut precum și condițiile de viață în care ați crescut. Sufletul se predă în mod voluntar și își dă voie să devină strâns și prins într-o țesătură care este împletită atât din frică cât și din iubire. Prin părinții voștri, și mai târziu prin lumea din jurul vostru, prin relațiile voastre și prin mediul în care lucrați, voi vă confruntați cu frica, limitarea și întunericul.

Dar, întotdeauna este prezentă și iubirea, pe care o puteți găsi doar dacă așa alegeți voi. Dacă sunteți cu adevărat conștienți de propriul vostru centru puteți vedea prin fricile, măștile, iluziile din lumea din jurul vostru. În loc să vă focalizați asupra grijilor și a așa-ziselor neajunsuri, voi deveniți conștienți de lumina care este întotdeauna prezentă și care radiază în voi; lumină care vine dintr-o lume foarte diferită, una care nu este limitată de frică, judecată sau lipsă. Cea mai importantă sarcină a voastră pe Pământ este să găsiți această lumină în voi înșivă, să o hrăniți și să-i oferiți mâini și picioare pământești pentru a-i da cu adevărat voie să curgă în și pe Pământ. Acesta este adevăratul vostru scop; orice altceva este secundar.

Acum conectați-vă cu tălpile voastre; simțiți-le cum sunt așezate pe pământ și simțiți-vă născuți de Mama Pământ. Pământul, ca ființă vie, este aliata voastră; simțiți-i vibrația, liniștea naturii, ușurința fluidă cu care se desfășoară procesele vieții. Simțiți esența Mamei Pământ în și sub tălpile voastre. Mama Pământ vă întâmpină cu bucurie și vă iubește ca pe copilul ei. Ea dorește ca voi să aveți tot ceea ce aveți nevoie și mai presus de toate, dorește să vă ajute să vă descoperiți propria voastră lumină, pentru că ea are nevoie de lumina voastră. Ea devine fertilă și inspirată de conștiința voastră; voi sunteți creatori și Pământul vrea să vă primească. Simțiți cum Pământul vă iubește. Simțiți-i curgerea maternă ridicându-se prin tălpile și gambele voastre, umplându-vă genunchii și partea superioară a picioarelor și simțiți cum esența Pământului, conștiința ei, vă umple partea de jos a pântecelui, zona pelviană.  

Deveniți din nou un copil care este susținut și nu este nevoie să fie îngrijorat pentru siguranța sa. Și chiar așa și este: sunteți în siguranță în brațele Mamei Pământ. Dacă îi dați voie, ea are grijă de voi de când vă nașteți până muriți. Dacă sunteți conectați cu ea, vă alăturați unui ritm care este potrivit pentru voi. Toate procesele vieții și procesele creșterii interioare au un anumit ritm, o cadență. Ritmul vostru oscilează doar din cauza fricilor voastre sau pentru că nu reușiți să ascultați și să credeți în acel ritm. Energiile capului sunt cele care interferează cu curgerea naturală a vieții voastre, așa că eliberați-vă de aceste idei care sunt judecăți mentale. Coborâți cu conștiința voastră în leagănul vostru pelvian și simțiți vocea blândă a Mamei Pământ: încetinește și odihnește-te aici.

Imaginați-vă că leagănul vostru pelvian este însăși pântecele Mamei Pământ și că sunteți legănați într-un hamac care se mișcă ușor înainte și înapoi. Se intenționează ca voi să vă simțiți în siguranță pe Pământ, pentru că numai așa vă puteți manifesta în felul vostru. Să vă dezvoltați este ca o desfășurare lentă, o înflorire a unei flori fragile care poartă energia unei lumi diferite. Acea floare are nevoie de timp, de hrana potrivită și de stabilitate.

Acum imaginați-vă că vă înconjurați cu aceste energii și că vă acordați spațiul pentru a crește în modul în care vi se potrivește cel mai bine. Chiar acum, aveți nevoie în special de odihnă? Simțiți acest lucru pentru o clipă. Odihna nu înseamnă să nu faceți nimic; de cele mai multe ori înseamnă să vă acordați atenție vouă înșivă, nevoilor voastre reale. De asemenea, este posibil să vă doriți să faceți ceva ce v-ați dorit multă vreme și pe care vi l-ați refuzat să-l faceți. Poate că acum este momentul potrivit să vă hrăniți sufletul. Puneți-i această întrebare Mamei Pământ.

Imaginați-vă că vă legănați ușor înainte și înapoi în hamac; este sigur și voi vă relaxați. Acum vine spre voi un animal care vă aduce un mesaj, iar acest mesaj este o energie, o energie vindecătoare. Primiți-l și priviți în ochi acest animal, acceptați-l ca pe un ghid al Mamei Pământ.

Sunteți pe Pământ pentru a da formă energiei sufletului vostru într-un fel pământesc, iar acest lucru este posibil numai dacă vă simțiți Acasă pe Pământ. Cu toții cărați cu voi poveri din trecut care fac ca acest lucru să fie dificil și vă fac să vă simțiți în nesiguranță în corpul vostru atunci când vă aflați printre oameni și chiar cu voi înșivă și cu emoțiile voastre – și văd asta.

Este o luptă provocată de ruptura dintre lumină, căldură și siguranță pe de o parte și frica și frigul pe care le experimentați, pe de altă parte. Cu toate acestea, vă aduc aminte, celei mai profunde conștiințe din voi, că lumina, căldura și siguranța sunt mai puternice decât frica și frigul. Puteți simți acest lucru în viața voastră de zi cu zi conectându-vă cu Pământul, cu natura și cu propriul vostru pântece și zona pelviană.

Există siguranță acolo și există și iubire și veți găsi acolo răspunsurile pe care le căutați – ele vin din odihnă și relaxare. Nu vă conectați niciodată cu răspunsurile care vin din cap. Conectarea cu ființa voastră pământească și cu natura voastră pământească este cea care vă aduce de fapt înțelegere, confort și încurajare. Predați-vă Pământului! Acesta este primul pas spre a deveni întregi.

Atunci când simțiți siguranța de bază puteți auzi vocea interioară a inimii voastre, cu claritate, ca și cum ar fi cântecul unei păsărele. Puteți să aduceți și răbdarea de a lăsa lucrurile să se desfășoare și să se dezvolte în felul lor. Urmați ritmul Pământului și aveți compasiune pentru voi înșivă. Chiar dacă uneori vă simțiți pierduți în frică, în frig, în ignoranță, voi aveți o lumină măreață în voi, iar Pământul vă primește cu bucurie lumina și pe voi.

Acum simțiți această lumină radiantă în inima voastră: o conștiință pură și proaspătă. Simțiți de unde ați venit, locurile în care ați fost în Univers – aveți un trecut bogat. Aveți o mare cunoaștere și experiență pe care o puteți împărtăși acum cu Pământul și cu oamenii din jurul vostru. Nu vă fie teamă. Sunteți un aducător de lumină și asta și vreți să fiți. Simțiți această lumină în inima voastră. Simțiți cum această lumină vă unește cu toate celelalte ființe vii: oameni, animale, natura.

Înclinați-vă în fața acestei lumini din voi înșivă. Simțiți că ea este mai mare decât personalitatea voastră și decât grijile voastre, care își au și ele dreptul lor de a exista, dar simțiți în același timp, inepuizabila sursă de lumină din voi. Lăsați acum acea lumină să vă inunde și să vă curețe câmpul de energie, ca o fântână din inima voastră. Simțiți lumina curgând peste capul vostru, umerii voștri, peste partea de sus a corpului vostru, prin pelvisul și picioarele voastre, prin tălpi și apoi în Pământ.

Vă mulțumesc atât de mult pentru atenția voastră.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.