luni, 16 septembrie 2019

Asta este promisiunea – Consiliul


Prin Ronald Head

Vom face astăzi câteva declarații, afirmații. Și în loc să vă explicăm motivele acum, vom face asta la sfârșitul acestui mesaj. Să începem.

Nimic nu există, nici nu poate exista, decât dacă este făcut de Sursa voastră, Creatorul vostru, indiferent ce nume i-ați da.

Nimeni, nimic din ceea ce știți, sau nu știți, nu există în afara Creatorului.

Fiecare moleculă, fiecare atom, fiecare undă sau particulă este creată de și din Creator.

Nimic altceva nu există și nu poate exista.

Voi, deși este posibil să nu înțelegeți acest lucru ca atare, existați ca o manifestare a Creatorului vostru.

Voi, fie că știți sau nu acest lucru, sunteți experiența și experimentatorul Creatorului și pentru Creator la acest nivel de ființare.

Așa este și el sau ea pe care nu-i plăceți sau cu care nu sunteți de acord.

Aceiași forță care vă animă pe voi, animă tot ceea ce este. O vedeți. O simțiți. O auziți. O gustați. O respirați. În ea nu există separare. Separarea este o idee pe care voi ați ales să o credeți. Microscoapele au dovedit cu mult timp în urmă că această idee este greșită.

Dacă acesta, dacă ea, dacă el, dacă asta, dacă aia există, are dreptul să fie. Ba mai mult, poate să-și schimbe forma, dar nu va înceta să existe. Poate înceta să mai aibă o formă, așa cum voi o definiți. Dar, ca idee a Creatorului nu va înceta niciodată să existe. Și nici voi.

Acesta este un mesaj foarte scurt. Și acum ne vom întoarce la ceea ce vrem să spunem. În ziua, în momentul în care voi trăiți și acționați din această cunoaștere, lumea voastră va fi una nouă. Și voi veți fi făcut să fie așa. Vorbim omenirii? Da. Vorbim fiecăruia care s-ar putea să citească aceste cuvinte? Da.

Asta este promisiunea. Asta a fost întotdeauna promisiunea. Acesta este Adevărul.

Am fost mult mai direcți și mai preciși în vorbirea noastră recentă și vom deveni și mai mult. Poate că nu pare atât de blând. Dar vă asigurăm că cuvintele noastre conțin doar cea mai mare iubire. Ați trecut acum de clasele primare ale școlii. Și a sosit momentul în care modul indirect de abordare și semnificațiile ascunse trebuie eliminate. Este nevoie să vedeți clar. Noi vorbim clar. Cei care nu sunt pregătiți, vor continua să învețe în altă parte.

Suntem onorați să vorbim cu voi. Știți cine sunteți. Fiți cine sunteți. Pentru asta ați venit.

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.