duminică, 8 septembrie 2019

Suprimarea Sinelui în Femei



Maria Magdalena canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria Magdalena.

Vin la voi dintr-o legătură profundă. Sunt alături de voi și vă simt dorințele. Vă simt tristețea și reținerea de a fi autentici în această atmosferă pământească și să fiți cine sunteți voi cu adevărat.

Faptul de a vă reține energia creatoare, perspectiva, pofta de viață, inhibă o mare parte din energia voastră. Energia sufletului care nu este exprimată în mod liber și este întoarsă spre interior, crează tulburare, durere, frustrare. Acesta este un fenomen foarte comun aici pe Pământ. Există o mare dorință să trăiți din inimă, din pasiunea și sufletul vostru, dar, în același timp, există și o mare frică să faceți acest lucru pentru că să trăiți din esența, din inima voastră, înseamnă că sunteți liberi, că vă dați voie să fiți cine sunteți și la tot ce însoțește această stare: îndoielile, fricile și emoțiile care includ furia și rebeliunea stocată. De-a lungul secolelor, și pe parcursul acelor câteva vieți, a trebuit să suprimați atât de mult din voi înșivă încât energia creatoare – mai ales în cazul femeilor – a ajuns să fie închisă într-o cameră secretă.

Când o femeie stă în adevărata ei putere, ea face în mod natural legătura dintre Cer și Pământ, ea este un canal pentru energia inimii și poartă această putere într-un mod conștient, în timp ce are un ochi ațintit pe propriile sale granițe. Ea rupe barierele și tabu-urile din lumea socială, pentru că o femeie care își lasă sufletul să se miște este atât pământeană cât și celestă; este liberă în exprimarea de sine și străpunge măști și structuri de putere. Energia feminină, în adevărata sa formă, se conectează din inima vie și, în acest fel, este o amenințare pentru structurile de putere care doresc să păstreze lucrurile ascunse, care doresc să păstreze lucrurile suprimate.  

Doar pentru o clipă, simțiți în pântecele vostru forța propriei voastre creativități feminine. Mergeți cu atenția în interior, coborâți în pântecele vostru, în chakrele din partea inferioară a corpului vostru. Simțiți că sunteți acasă acolo, dar că de multă vreme ați fost alungate din centrul pântecelui vostru. Acesta este locul în care se află împământarea voastră, puterea și intuiția corpului vostru feminin, senzualitatea voastră, inteligența voastră din eternul feminin. Nu numai femeile în mod individual au fost suprimate în secolele trecute, energia feminină însăși a fost expulzată, respinsă, pusă la pământ, și, într-un fel, ținută captivă, restricționată.

Ca femei pe Pământ, acest lucru vi s-a întâmplat și vouă; vă purtați cu voi cicatricile acestei istorii comune. Femeia liberă care conectează Cerul cu Pământul, susul cu josul, inima cu pântecele, este interzisă. În viața voastră de zi cu zi, aveți de-a face cu reprimarea sinelui vostru, cu reticența de a vă arăta adevăratul vostru sine și emoțiile, pasiunea și intuiția voastră. Acest lucru nu se întâmplă doar cu voi, nu este doar istoria voastră personală; se desfășoară la o scară cu mult mai mare decât istoria voastră personală.

Conectați-vă cu focul din pântecele vostru. Vedeți dacă-l puteți simți la nivelul celei de-a doua chakre, care se află în mijlocul pântecelui vostru. Este un foc portocaliu; un foc care încălzește, invită, este plin de idei noi și se conectează. Se conectează la nivel uman prin realizarea de conexiuni și deschiderea oamenilor.

În particular, aș dori să vă spun: dacă purtați în voi o energie vindecătoare și o experiență pe care doriți să o împărtășiți cu alți oameni, atunci este necesar să vă conectați inima cu pântecele. De ce? Dacă pântecele vostru nu este conectat și voi trăiți doar din inimă, energia voastră devine grea în partea de sus; apoi absorbiți energiile altor oameni, energii din jurul vostru, fără împământarea necesară care este esențială. Vă lipsește o ancorare în voi înșivă. Prin urmare, este extrem de important să vă conectați cu chakrele din partea inferioară a corpului vostru, având fundația în pântecele vostru, ca să mențineți un echilibru între voi și ceilalți, între voi și lumea din jurul vostru.

Dacă faceți această muncă, este nevoie să vă oferiți suficientă îngrijire și împământare. Altfel, se crează o situație dezechilibrată în care repetați un tipar energetic care a ajuns să fie profund înrădăcinat în psihicul feminin, și anume, tiparul de a da prea mult, de a vă eclipsa și de a primi prea puțin în schimb. Prea multă dăruire de sine duce în cele din urmă nu numai la o slăbiciune interioară și la o lipsă de granițe, energia voastră feminină se blochează și asta duce, în cele din urmă, la nemulțumire, frustrare, depresie – echilibrul este în acest caz absent. Dar sunteți în procesul vindecării acestui dezechilibru în voi înșivă, iar acest lucru afectează simultan energia feminină în general. Voi creați noi căi în conștiință, iar eu vă onorez și vă respect pentru că faceți acest lucru.

Cu toate acestea, mai sunt încă multe tabu-uri care există în capul vostru și care vă împiedică să intrați în puterea voastră. Ca femeie, adeseori asociați puterea cu egoismul. Credeți că să alegeți în favoarea voastră înșivă este un act de egoism, de aceea imediat asociați alegerea făcută în favoarea voastră cu vinovăția sau păcatul. Ceea ce vă joacă feste aici are de-a face cu trecutul de opresiune, nevăzând valoarea energiei feminine. Simțiți puterea în pântecele vostru, legătura voastră cu Pământul; simțiți cunoașterea și inteligența în corpul vostru feminin.

Întrebați-vă: ”Cu ce am nevoie să mă hrănesc acum mai mult, să devin mai ancorată în mine însămi, să mă simt bine în granițele justificate din jurul meu? De ce am nevoie acum ca să ajung la un echilibru între a da și a primi?” Lăsați ca ceea ce vreți, ceea ce vă doriți profund, să apară spontan în voi. Nu vă temeți să fiți egoiste. Acel întreg tabu legat de egoism se bazează pe o falsă idee spirituală care îi îndepărtează pe oameni de natura lor umană pământească. Sufletul dorește să trăiască în lumea materială și dorește să fie într-un corp pentru a se exprima pe sine în acest fel. Sufletul dorește să experimenteze viața pe Pământ în feminitatea sau masculinitatea voastră.

Lăsați energia sufletului vostru să coboare acum prin picioarele voastre. Luați o problemă cu care vă confruntați în viața voastră de zi cu zi; ceva care vă preocupă, ceva la care vă gândiți sau cu care vă luptați. Acum, imaginați-vă această problemă în timp ce aveți picioarele bine înfipte în pământ. Sunteți puternice și centrate și simțiți puterea în pântecele vostru, căldura focului de-acolo: eu-l vostru, individualitatea voastră, originalitatea voastră. Asta sunteți voi și este îngăduit să fiți. Nu există nici o cenzură, nici un tabu cu privire la ceea ce simțiți și este important pentru voi.

Lăsați această energie să curgă prin voi, prin pântecele vostru, pelvisul vostru, picioarele voastre – simțiți-vă libere. Apoi, aruncați o privire asupra problemei cu care vă luptați de ceva vreme. Cum se simte atunci când o priviți din puterea voastră, din conștientizarea voastră de sine? Ce vă vine în minte? Ce simțiți în legătură cu această problemă? De ce aveți nevoie? Uitați-vă la ceea ce este cel mai tulburător pentru voi în această situație, la ceea ce vă stingherește. Este ceva ce vine din afară? Sau este ceva ce vă blochează și vă ține la pământ și nu vă dă voie să fiți libere, ceva ce vine din propria voastră minte, de undeva din interiorul vostru? Priviți cu obiectivitate. Și dacă descoperiți că ceea ce vă suprimă și vă ține pe loc se află în voi înșivă, atunci priviți-l bine și bucurați-vă că l-ați descoperit pentru că asta înseamnă că îl puteți schimba; că nu trebuie să depindeți de alți oameni și situații din afara voastră.

Aveți puterea să vă creați viața, să-i dați formă în acord cu sufletul vostru unic. Credeți în această putere. Este cel mai prețios, cel mai valoros lucru care v-a fost dat: puterea voastră de creație ca suflet individual unic. Vă îmbrățișez și sunt cu voi. Nu sunteți singure în această viață. În jurul vostru sunt forțe, prieteni pe de cealaltă parte care sunt întotdeauna alături de voi. Întotdeauna este lumină în jurul vostru – amintiți-vă acest lucru. Întotdeauna există posibilități și alegeri noi.

Vă mulțumesc atât de mult pentru atenția acordată.  

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.